Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ έχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ στα ΚΡΥΦΑ (video)

Laura Eisenhower
Ίσως ακούγεται απότομο και εξωφρενικό. Πολλοί μπορεί να το θεωρούν ήδη ένα γεγονός. Όπως και να έχει αρκετά στοιχεία βγαίνουν στο φως…
Σε μια συνέντευξη στο ExopoliticsTV με τον Alfred Lambremont Webre, η κοσμολόγος Laura Magdalene Eisenhower, επιβεβαίωσε ότι μια εξωγήινη εισβολή έχει ήδη συμβεί και ότι οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να το ξέρουμε Η Laura Eisenhower, δισέγγονη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower, επανέλαβε την δήλωσή της στο Παγκόσμιο Συμπόσιο στο Σαν Μαρίνο, 30/3/2014:
«Υπήρξε μια τεράστια συγκάλυψη σε σχέση με την επαφή εξωγήινων και των κυβερνήσεών μας ενώ έχουν παραμείνει ως απόρρητα, πολλά γεγονότα με απαχθέντες ή όσους επικοινώνησαν – αυτό συμβαίνει επειδή μια εισβολή έχει ήδη πραγματοποιηθεί και δεν θέλουν να το γνωρίζουμε.
»Αυτή η εισβολή έχει διεισδύσει σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας, κυρίως υπό μεταμφίεση, αλλά κατάφωρα προφανές σε πολλούς. Όταν εξετάζουμε μία μαρτυρία ή έναν πληροφοριοδότη, είναι σαφές ότι έχει γίνει κάποια συμφωνία με ομάδες εξωγήινων. Και, από ό,τι έχω ανακαλύψει, αυτό ξεκίνησε πολύ πριν από τον Ike (τον προπάππου της, nT. Αϊζενχάουερ)».
Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις που προτείνουν ότι πριν από δεκαετίες υπηρξε ενα συμφωνο μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και εξωγήινων όντων, ενώ ήταν παρών και ο ίδιος ο πρόεδρος Ντουαιτ Αιζενχαουερ. 
Αυτό το σύμφωνο εορτάστηκε μαζί με κάποια μερίδα εξωγήινων (γκρι όντα – Greys), ύστερα από μία άρνηση πρότασης άλλων όντων (Nordic), να εξαλείψουν τα πυρηνικά όπλα.
Σε αυτό το σύμφωνο συμμαχίας με τους Greys, φαίνεται πως υπήρξε μία ανταλλαγή εξωγήινης τεχνολογίας (προς τις κυβερνήσεις) και παράδοσης ανθρώπων (προς τους Greys) για πολλών ειδών πειράματα.
Οι σκεπτικιστές συχνά απαιτούν αποδείξεις αυτών των «επαφών», όμως, προς το παρόν φαίνεται πως τα καλύτερα στοιχεία διαθέτει η δισέγγονη του Eisenhower, η οποία έχει αφιερωθεί στην έρευνα και τη διάδοση πληροφοριών και υποστηρίζουν ότι εισβολή εξωγήινων έχει ήδη λάβει χώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, η Laura Eisenhower έχει αποκαλύψει, επίσης, πως ήδη υπάρχει στον πλανήτη Άρη γήινος μυστικος στρατος σε συνεργασια με εξωγηινους  όπου προετοιμάζουν την Εναλλακτική λύση 3.δομεσ στον αρη
Επίσημες φωτογραφίες από το Curiosity, το Opportunity, το Spirit Rovers και δηλώσεις αξιωματούχων, φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην πιθανότητα να υπάρχει μία κάποια μυστική επανδρωμένη στρατιωτική αποστολή  στον Άρη, ενδεχομένως σε συνεργασία με κάποιο απόρρητο και κρυφό διαστημικό πρόγραμμα…
Τον Μάρτιο του 2014, ο «Captain Kaye», του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Randy Cramer, έρχεται να αποκαλύψει ότι είχε περάσει 17 χρόνια στον Άρη ως πεζοναύτης Ειδικού Τμήματος  (Marine Special Section (ss)) ως μέρος ενός top secret προγράμματος που ονομαζόταν Mars Defense Force.Το σχέδιο της Breakaway ή Εναλλακτική 3, έχει ως σκοπό την εξάλειψη της ανθρωπότητας που κατοικεί στην επιφάνεια της Γης και την αντικατάστασή της από την προαναφερόμενη μυστική αποικία στον Άρη, τα γονίδια αυτών που την αποτελούν έχουν επιλεγεί και προτιμηθεί από την Ελίτ της Γης.
Τα μέσα προσβολής και εξαφάνισης των ανθρώπων περιλαμβάνουν πολέμους, βιολογικούς,  τεκτονικούς και περιβαλλοντικούς (HAARP και chemtrails-αεροψεκασμούς), Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα και άλλα τοξικά μέσα.
Ο Capten Randy Cramer δήλωσε ότι μιλά υπό έγκριση ενός μυστικού μηχανισμού που ιδρύθηκε το 1953 από τον Πρόεδρο των Dwight Eisenhower που είχε σκοπό να προειδοποιήσει τους αμερικανούς πολίτες σε περίπτωση η κυβέρνησή τους τεθεί σε κίνδυνο, αποτύχει ή ξεπεραστεί.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ανοησίες και αποκυήματα της φαντασίας του Cramer.
Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημόσια δήλωση της Laura Magdalene Eisenhower, όλα ανατρέπονται. Η δισέγγονη του πρώην Προέδρου Dwight David Eisenhower, ανέφερε την στρατολόγησή της από τον Απρίλιο του 2006 έως τον Ιανουάριο του 2007, σε ένα μυστικό σχέδιο αποικισμού του Άρη.
Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Randy Cramer.
Η κα Αϊζενχάουερ είπε ότι ο σκοπός της μυστικής αποικίας στον Άρη ήταν να παράσχει έναν πολιτισμό επιβίωσης για το ανθρώπινο γένος σε περίπτωση προγραμματισμένων (όπως το HAARP ή βιολογικών όπλων) ή φυσικών καταστροφών και κατακλυσμών, ηλιακές εκλάμψεις κλπ, τα οποία θα μπορούσαν να ερημώσουν τη Γη.
Αν, στις μέρες που ζούμε, λάβουμε υπόψη μας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, (πόλεμοι, κατευθυνόμενες αρρώστιες, αεροψεκασμοί, μεταλλαγμένα, ισχυροί σεισμοί -τεχνητοί και φυσικοί-, ηφαιστειακές εκρήξεις, κλπ) τότε, ενδεχομένως, βρισκόμαστε σε μία προγραμματισμένη μείωση του πληθυσμού της ανθρώπινης φυλής (σε συνδυασμό με φυσικές και τεχνητές μεθόδους).
Σε αυτή την περίπτωση, οι δηλώσεις του Randy Cramer, της Laura Eisenhouwer, παρέα με τις φωτογραφίες από τον Άρη οι οποίες εμφανίζουν μία πιθανή στρατιωτική παρουσία στον Άρη, αυξάνουν τις πιθανότητες να περιέχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας…

Και αναρωτιόμαστε… Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφει η Eisenhower, τότε… ποιών την επικείμενη εισβολή ενδεχομένως «φοβούνται» όλοι; Προφανώς του αντίπαλου δέους… Άραγε αυτή πλησιάζει; Πολλές ενδείξεις δείχνουν ότι ο καιρός είναι κοντά…
Στο video που ακολουθεί, ο συγγραφέας και ερευνητής Alfred Lambremont Webre, αναλύει την ιστορία και τις δραστηριότητες της Laura Eisenhower, η οποία φέρνει στο φως και αποκαλύπτει σημαντικά γεγονότα σε σχέση με τις συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ και Εξωγήινων.
Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά:
Γρανάζι, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Το 1936 στο Freiburg της Γερμανίας έπεσε ένα UFO και οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντιγράψουν την τεχνολογία του. Με το μέντιουμ Μαρία Orsitsch (Orsic) οι Γερμανοί ήρθαντηλεπαθητικά σε επαφή με εξωγήινα όντα από το άστρο Aldebaran που ζουν στο σύστημα του Άλφα Ταύρου. Αυτοί τους έδωσαν τεχνολογία γι αυτό και οι Ναζί σε πολλούς τομείς τότε υπερείχαν έναντι των συμμάχων.
Στην Αμερική ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους. Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!
Οι εξωγήινοι ήταν από τον αστερισμό των Πλειάδων….
Τρις συναντήσεις έγιναν, υπογράφτηκαν συμφωνίες , κτίστηκαν βάσεις (υπόγειες οι πιο πολλές), και πήραν τεχνολογία οι Αμερικανοί από αυτούς με αντάλλαγμα να μπορούν οι εξωγήινοι να απαγάγουν ανθρώπους και ζώα και να τους εξετάζουν ανώδυνα και μετά να τους μεταφέρουν πάλι στην Γη χωρίς οι άνθρωποι να θυμούνται το περιστατικό. Όλα πήγαιναν σύμφωνα με τις συμφωνίες, ώσπου οι Αμερικανοί βρήκαν ένα κατεστραμμένο UFO στο οποίο υπήρχαν και ανθρώπινα όργανα . Έγινε πόλεμος μέσα στην περίφημη βάση 51. Σκοτώθηκαν και από τις δυο πλευρές άτομα. Τελικά τα βρήκαν.
Οι Αμερικανοί πήραν το τελειότερο όπλο , το κανόνι που εκτοξεύει πλάσμα.Στην Γη υπάρχουν αυτή την στιγμή 14 ειδή εξωγήινων. Οι δυο είναι εχθρικοί. Με το κανόνι του πλάσματος γίνεται πραγματικά πόλεμος μεταξύ γήινων και εξωγήινων.Οι Αμερικανοί πήραν το τελειότερο όπλο , το κανόνι που εκτοξεύει πλάσμα
Το γιατί ήρθανε στην γη;
Οι περισσότεροι για τον χαλκό (κάνουν σύντηξη χαλκού) και οι πιο πάνω ράτσες για το νερό (το υδρογόνο) . Επίσης με τους εξωγήινους έχουν έρθει σε συμφωνία και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου