Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

This was Hellas - Αυτή ήταν η Ελλάδα.


''Πρέπει να κατανοήσουν οι Έλληνες φιλοευρωπαίοι ότι η Ελλάδα δεν έχει τα ίδια γεωπολιτικά συμφέροντα με τις χώρες της ενωμένης Ευρώπης, ούτε τις ίδιες ανάγκες εθνικής ασφαλείας.
Οι γεωπολιτικές αντιλήψεις Άγγλων, Ρώσσων, και Ισραηλινών, θα έπρεπε να παραδειγματίζουν τους Έλληνες.''

Στην ιδεολογική σύγκρουση που διεξάγουμε με τους ελληνόφωνους ευρωπαϊστές, οφείλουμε να τονίζουμε ότι κοιτάζοντας τον χάρτη της Μεσογείου, η Χώρα μας έχει διαφορετικά συμφέροντα και διαφορετικές ανάγκες εθνικής ασφαλείας από την πχ Πολωνία, ή το Βέλγιο.
Από γεωπολιτικής απόψεως είναι φυσιολογικό οι χώρες του Benelux να επιδιώκουν μία ευρωπαϊκή ένωση διότι σε δύο παγκοσμίους πολέμους βρέθηκαν εν μέσω γαλλικών και γερμανικών πυρών.
Για την Πολωνία είναι φυσιολογικό να επιδιώκει την ένταξή της στο ΝΑΤΟ αφού επί αιώνες αντιμετωπίζει πρόβλημα ασφαλείας από την Ρωσσία και την Γερμανία. Προσπαθεί να αμυνθεί μέσω του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσσίας, και μέσω του Intermarium κατά του Γερμανικού οικονομικού επεκτατισμού.
Αλλά αυτές οι γεωπολιτικές συνθήκες δεν απηχούν τα Ελληνικά συμφέροντα.
Η Ελλάδα έχει ως πρώτο εχθρό την νεοθωμανική Τουρκία, και όχι την Ρωσσία. Αλλά λόγω του δόγματος "Ανήκομεν εις την Δύσιν" αυτή την στιγμή, ενδέχεται να πολεμήσουμε στο πλευρό της Πολωνίας κατά της Ρωσσίας, για τα συμφέροντα της Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών.
Αν ήμασταν ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος θα έπρεπε να επιδιώκουμε η Πολωνία και οι Βαλτικές χώρες να πολεμήσουν στο πλευρό μας κατά της νεοθωμανικής Τουρκίας.

Αγγλία, Ρωσσία, και Ισραήλ είναι τρεις χώρες που πρέπει να μας παραδειγματίζουν με την γεωπολιτική τους συμπεριφορά.
Αγγλία: Παραδοσιακώς δεν εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Έχει παγκόσμια εμπορική αντίληψη και αποικιακή κληρονομιά. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία της εξασφαλίζει πολλαπλές συμμαχίες. Τα τελευταία 40 χρόνια εντάξεως στην ΕΕ αποτελούν παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Αγγλικής γεωπολιτικής.
Ρωσσία: Κοιτάζει προς την Ασία και την Ευρώπη ταυτοχρόνως. Έχει αυτοκρατορική γεωπολιτική αντίληψη, και δεν εγκλωβίζεται σε δυτικές πολιτικοκοινωνικές υποδομές. Η δεκαετία του Γιέλτσιν αποτελεί παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Ρωσσικής γεωπολιτικής.
Ισραήλ: Ο Εβραϊσμός έχει νομαδική και παγκόσμια αντίληψη. Στα Μεσαιωνικά χρόνια ένοιωθε ασφαλέστερος συμμαχών με τους μουσουλμάνους. Τώρα νοιώθει ασφαλέστερος συμμαχών με τους χριστιανούς. Αισθάνεται την δημογραφική και πολιτισμική πίεση της μουσουλμανικής ενδοχώρας, και πολεμά για να μην αφομοιωθεί από τις πολιτικές υποδομές της Μέσης Ανατολής.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Πρέπει να έχει παγκόσμια γεωπολιτική αντίληψη και να συμμαχεί με εξωευρωπαϊκές δυνάμεις. Η Ελλάδα έχει ένα ευρωπαϊκό εδαφικό σκέλος, αλλά συγχρόνως έχει ένα ασιατικό και ένα αφρικανικό σκέλος τα οποία δεν επιτρέπεται να λησμονεί. Η Ελλάδα πρέπει να έχει συνείδηση της δημογραφικής και πολιτισμικής πιέσεως που της ασκεί η ευρωπαϊκή ενδοχώρα, και γι' αυτό πρέπει να πολεμά με κάθε μέσον για να μην αφομοιωθεί στις πολιτικές υποδομές της Ευρώπης.

3 σχόλια:

  1. http://prntscr.com/c37uuz

    Εγώ πάντως κατάγομαι από εδώ και θεωρώ τον εαυτό μου έλληνα.
    Συμφώνα με το χάρτη σας εμείς οι Καππαδόκες που μέχρι τον ερχομό μας μιλούσαμε (όχι διάλεκτο, αλλά ιδίωμα) της αρχαίας ελληνικής και σύμφωνα με έρευνες είμαστε ΙΩΝΕΣ δεν ήμασταν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ
    ΑΚΟΥΕΙ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ευρωπαικη ενδοχωρα ασκει δημογραφικες πιεσεις, μεθυσμενος εισαι η το πιθανοτερο εβραιοπρακτορας,πως αλλιως να εξηγηθει οτι κανεις οτι δεν βλεπεις οτι η Ελλαδα αφανιζεται απο το ισλαμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή