Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τα μυστικά του Nibiru Αποκαλύπτονται -Κρυμμένα από τη ΝΑSA για 40 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

nibiru-krymmena-mystika-nasa-600x350
Υπάρχει ο πλανήτης Nibiru; Πλησιάζει τη Γη;.Οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον Nibiru είναι πιο μυστηριώδεις από την ίδια την προέλευσή του. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι τις πραγματικές λεπτομέρειες του Nibiru και γιατί υπάρχει στο ηλιακό μας σύστημα.
Καταρχάς, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά βασικά για αυτόν τον πλανήτη.

Anunnaki, απο αυτούς που έκλεψαν της ιστορίες της άλλαξαν  και έφτιαξαν το ισλάμ και στο χριστιανισμό!
Γένεση 6:1-4 έχει ως εξής:
"όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πληθύνονται επάνω στο πρόσωπο της γης, και οι κόρες γεννήθηκαν σ 'αυτούς, οι γιοι του Θεού είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων που ήταν όμορφες και ζευγάρωσαν ... εκείνην την εποχή υπήρχαν Νεφελίμ στη γη, και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού ήρθε προς τις κόρες των ανθρώπων, και γέννησαν παιδιά, έγιναν πανίσχυροι άνδρες,οι άνδρες έγιναν αρχηγοί .
Nephilim συχνά μεταφράζεται ως "γίγαντες", μια νόμιμη και ορθή ερμηνεία, η οποία όμως μπορεί να είναι μόνο εν μέρει ακριβής. Ένας καλύτερος ορισμός θα μπορούσε να είναι "αυτοί που ήρθαν κάτω", "όσοι κατέβηκαν", ή "εκείνοι που πετάχτηκαν προς τα κάτω οι Anunnaki των αρχαίων Σουμερίων κείμενων ορίζεται ως εκείνοι που από τον ουρανό ήρθαν στη γη". Σίτσιν  προσδιόρισε το Nephilim ως Anunnaki,
Σχεδόν όλοι οι ανοιχτόμυαλοι ιστοριοί και θεολογικοί μελετητές συμφωνούν οτι το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης της Γένεσης ειναι από των Σουμερίων αρχείων, έστω και μόνο λόγω της ομοιότητας τους με θρησκείες . Η Enuma Elish ,Σουμερίων Έπος της Δημιουργίας , και η Γένεσις έχουν μεγάλα κοινά στοιχεία. Ιστορίες μιας μεγάλης πλημμύρας και ο Κατακλυσμός , μεταξύ άλλων, είναι επίσης κοινά τόσο σε Σουμερίων όσο σε Βιβλικές αφηγήσεις. Αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι οι Anunnaki ήταν τόσο πραγματικοί όσο και ο Νώε, ο Μωυσής ή Αβραάμ.
ο Laurence Gardner έχει γράψει: "Κάθε στοιχείο της γραπτής και εικονογραφικής επιβεβαιώνει ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι ήταν απολύτως ειλικρινής σχετικά με την ύπαρξη των Ανουνάκι,όπως ο Enki, Ενλίλ, Nin-khursag και Inanna, μια καθορισμένη κοινότητα . καθήκοντα Ήταν προστάτες και οι ιδρυτές, ήταν δάσκαλοι και δικαστές, ήταν τεχνολόγοι, Ήταν από κοινού και ως άρχοντες και ως υπηρέτες!, αλλά το σίγουρο ειναι οτι δεν υπήρχαν είδωλα θρησκευτικής λατρείας, οπως τελετουργική θεοί, όπως των επόμενων που έγιναν μέχρι σήμερα.
Στην πραγματικότητα, η λέξη που τελικά που μεταφράζεται σε «λατρεία» ήταν AVOD , που σήμαινε πολύ απλά, «το έργο». Η παρουσία των Anunnaki μπορεί να συσχετίσουν τους ιστορικούς, η γλώσσα τους μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε γλωσσολόγους και επιστήμονες, αλλά με το να το απορρίψουν είναι ανόητο. Οι Σουμέριοι οι ίδιοι μας είπαν ακριβώς ποιοι είναι οι Anunnaki, και ούτε η ιστορία ούτε η επιστήμη μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.
Σουμερικά αρχεία καταγράφουν μεγάλη λεπτομέρεια σε ιστορίες των Ανουνάκι, και μεταξύ αυτών ονόματα Enki, Ενλίλ, Ninki, Inanna, Utu, Ningishzida, Marduk, και πολλοί άλλοι.η σημαντικότερη από αυτές τις ιστορίες ήταν η συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ Enki και Ενλίλ , Μεγάλο μέρος της αρχαίας ανθρώπινης ιστορίας, και η βιβλική Γένεση , μπορεί να εξηγηθεί ως μαχητικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο που ήταν ετεροθαλείς αδελφοί, και πως επηρέασαν τη ζωή και όλα τα όντα στη Γη.
οι έκπτωτοι άγγελοι, μικρότερα άτομα του Anu, Enki, Ενλίλ, Inanna το οποίο μεταφράζεται ως "οι γιοι των θεών",
οι Anunnaki έχουν αναφερθεί σαν «παρατηρητές» (που αναφέρεται επίσης στα βιβλία του Δανιήλ και Ιωβηλαίο), δηλαδή «Ιδού ένα φύλακας και άγιος κατέβηκε από τον ουρανό." - Daniel 4:13
η ερμηνεία του αρχαίων κείμενων των Σουμερίων, λένε οτι οι Anunnaki ήταν εξωγήινοι(γνωστοί και ως "άγγελοι"),που ήταν μια εξαιρετικά μακρόβια φυλή, ενδεχομένως να ζουν 500.000 χρόνια. και σημειώνει συγκεκριμένα ότι οι Anunnaki δεν ήταν αθάνατοι.
στο Βιβλίο του Σίτσιν, Το 12ο Planet , που δημοσιεύθηκε το 1976, περιγράφει τους Anunnaki, την άφιξή τους στη Γη περίπου 485.000 χρόνια πριν, είχαν έρθει απο ένα πλανήτη που ονομάζεται Nibiru.Ο Σίτσιν πιστεύει οτι ο Nibiru ειναι σε τροχιά γύρω από τον ήλιο μας, αλλα σε έντονα ελλειπτική τροχιά που απαιτεί 3.600 γήινα χρόνια για να κάνει μια πλήρη τροχιά.(πλησιέστερο σημείο προσέγγισης προς τον Ήλιο) πιστεύεται ότι είναι μέσα στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία, σε απόσταση από τον Ήλιο περίπου 2,75 AU (AU είναι η απόσταση από τον Ήλιο στην Γη). ( περιλαμβάνουν λεπτομερή περιγραφή του τρόπου που ο Nibiru δημιούργησε τη ζώνη των αστεροειδών με την καταστροφή ενός πλανήτη, Tiamat, σε περίπου ίδια τροχιά, και η οποία δημιούργησε τη Γη, η Γη είναι ένα απομεινάρι του μεγαλύτερου, κατεστραμένου πλανήτη.)
ο Nibiru δεν είναι γνωστός στη σύγχρονη αστρονομία, κυρίως λόγω της ακραίας ελλειπτικής φύσης της τροχιάς του,(πλέον σημείο της τροχιάς του πλανήτη από τον Ήλιο) είναι περισσότερο από οκτώ φορές την απόσταση από τον Ήλιο προς τον πλανήτη Πλούτωνα (το τελευταίο είναι περίπου 40 AU μακριά, ο ο Nibiru 350 AU) Επίσης ο Nibiru μπορεί να είναι τώρα πολύ έξω στο βαθύ διάστημα και είναι απίθανο να ανιχνευθεί.
γιατί οι θεοί και οι θεές Anunnaki μπήκαν στον κόπο να φτιάξουν την ανθρωπότητα .
Οι άνθρωποι μπορεί, αφενός, να ενεργούν ως εργαζόμενοι για να ολοκληρώσουν την ατζέντα των Anunnaki, το ανθρώπινο γένος.
Όμως, η σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και των Anunnaki είναι πολύ πιο βαθιά από ό, τι εκείνη των αφεντικών και δούλων. Όλα τα στοιχεία υποστηρίζουν σθεναρά την ιδέα ότι ο Αδάμ και η Εύα και οι προγονοί τους, δημιουργήθηκαν με γενετική μηχανική και η ανάμειξη DNA των Anunnaki με εκείνη του Homo erectus , ο βασιλεύοντας πρόγονος του ανθρώπου εκείνη την εποχή. Ουσιαστικά, αυτό συνέβη διότι οι Anunnaki χρειαζόταν κάποιους για να εργαστούν στα ορυχεία σε αναζήτηση του χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων ,
Το πλέον θεμελιώδες ερώτημα σε σχέση με το Anunnaki είναι κατά πόσον είναι ή δεν είναι ακόμα στη Γη!
0 Σίτσιν έχει επισημάνει ότι ποτέ δεν είπαν οτι έφυγαν (και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το έκαναν). υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι προσωρινή και μπορεί να προγραμματιστεί για να τελειώνει κάποια στιγμή . (τέλος το κόσμου! δεύτερα παρουσία κτλ)

Ο Πλανήτης Nibiru, αναφέρεται από τους Σουμέριους ως πλανητης χ ,, υποτίθεται ότι ήταν o 12oς πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Το αληθινό νόημα του πλανήτη Nibiru είναι «Πλανήτης της Διασταύρωσης». Τα αρχεία των Σουμερίων και των Αιγυπτίων, λένε για το πώς ο πλανήτης Nibiru απέκτησε ελλειπτική τροχιά από μια κανονική τροχιά. Ο πλανήτης χρειάστηκε περίπου 750.000 χρόνια για να έρθει μεταξύ του Άρη και του Δία, και όταν το έκανε, δημιούργησε καταστροφές σε όλους τους πλανήτες κατά τη διάρκεια περάσματος του. Ο Zecharia Sitchin και ο Burak Eldem πρότειναν ότι αυτός ο πλανήτης, μοιάζει πολύ με τον CR 105, που έχει την ανάλογη τροχιά.
Ωστόσο, η διαδρομή διέλευσης του CR105 είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Nibiru ή Πλανήτη Χ. Το 80% της τροχιάς του, ο Nibiru βρίσκεται πολύ πιο μακριά από τον ήλιο, ενώ η τροχιά του CR105 είναι κατά 60% μακριά από τον ήλιο, και κατά 40% κοντά στους υπόλοιπους πλανήτες. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η Tiamat, ένας πλανήτης που βρισκόταν μεταξύ του Άρη και του Δία περίπου πριν από 510.000.000 εκατομμύρια χρόνια πριν, ήταν θύμα του Πλανήτη Χ, καθώς η Tiamat συγκρούστηκε με ένα από τα φεγγάρια του Nibiru, συνετρίβη, έσπασε στη μέση και το μισό έγινε η ζώνη των αστεροειδών, και ο Φόβος, το φεγγάρι του Άρη, ενώ το άλλο μισό είναι το σπίτι μας, ο πλανήτης Γη. «Από την καταστροφή έρχεται η ζωή«, ένα απόσπασμα από την ινδουιστική αρχαίο κείμενο «Bhagvat Gita».
Αυτός ο παράξενος πλανήτης είναι γνωστό ότι είναι είκοσι φορές μεγαλύτερος από τον Δία, με ένα φλεγόμενο φεγγάρι το οποίο λειτουργεί σαν προσωπικός ήλιος του Nibiru. Εφόσον ο Nibiru πηγαίνει πολύ, πολύ πιο μακριά από τον ήλιο μας. Αυτή η θεωρία έχει πραγματικά νόημα και ξεχωρίζει. Οι Anunnaki που υποτίθεται ότι είναι οι κάτοικοι του Nibiru, ήρθαν στον πλανήτη Γη περίπου 25.000 χρόνια πριν, και έδωσαν πολλές γνώσεις και πληροφορίες στα αναπτυσσόμενα ανθρωποειδή, τα οποία την εποχή εκείνη δεν είχαν την ικανότητα του εγκεφάλου ή την ικανότητα της σκέψης ώστε να κατανοήσουν τι ελεγαν οι Αnunnaki.Ακόμη και η Μάγια πρόβλεψαν την ύπαρξη του Nibiru, ή σύμφωνα με αυτούς, μια ορισμένη σκοτεινή ενέργεια σε σχήμα πλανήτη θα πρέπει να έρθει κοντά στη Γη στο μακρινό μέλλον.
Ακόμη και η Μάγια πρόβλεψαν την ύπαρξη του Nibiru, ή σύμφωνα με αυτούς, μια ορισμένη σκοτεινή ενέργεια σε σχήμα πλανήτη θα πρέπει να έρθει κοντά στη Γη στο μακρινό μέλλον.
Κάθε φορά που αυτός ο πλανήτης ήρθε κοντά, ολόκληρος ο πολιτισμός από τον πλανήτη Γη αφανίστηκε. Ο James McCaney, ένας ειδικός στον πλανήτη Nibiru και την ιστορία των Μάγια εξήγησε, περίπου 10.000 χρόνια πριν μια μεγάλη καταστροφή επήλθε, η οποία κατέστρεψε πολλούς πολιτισμούς στον πλανήτη μας. Εξήγησε, επίσης, πώς ερειπωμένες πόλεις στη Νότια Αμερική είχαν εξαφανιστεί όχι λόγω του πολέμου ή αρρώστιας, αλλά εξαιτίας των σημαντικών φυσικών καταστροφών στη γη. Είπε επίσης ότι πριν ο Nibiru περάσει από τη Γη πριν από 10.000 χρόνια, ο Βόρειος Πόλος ήταν κάπου στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, ενώ ο Νότιος Πόλος ήταν κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αν έχει δίκιο, και το γεγονός αυτό όντως συνέβη εξαιτίας του Πλανήτη Χ ή Nibiru, τότε δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για τα επόμενα 740.000 χρόνια ή περίπου, σωστά;
Λάθος, θυμηθείτε, ακόμα και αν ο Nibiru διέσχισε την πορεία του μεταξύ Άρη και Δία, πλέον η τροχιά του κινείται ραγδαία προς τα πάνω ώστε να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή, γύρω από τον ήλιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ελλειπτική τροχιά του τείνει σε κυκλική πολύ κοντά στον ήλιο στο ένα άκρο, ενώ το 80% της τροχιάς του είναι πολύ μακριά από τον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνουν σεισμοί στην Ιαπωνία, τη Χιλή και άλλες χώρες, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η μαγνητική έλξη του Nibiru αυξάνεται καθώς πλησιάζει στο πεδίο μας. Η έλξη από τον Nibiru θα αυξήσει την δύναμη της βαρύτητας κάθε πλανήτη όπως το φαινόμενο με το λαστιχάκι. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πληροφοριών δεν παρέχεται από τη Wikipedia.
Σε ότι αφορά την προφητεία των Μάγιας για το 2012, ο Nibiru δεν θα εμφανιστεί τόσο γρήγορα, διότι ακόμη και αν σεισμοί και πλημμύρες συμβαίνουν όπως αυτός στην Ιαπωνία πρόσφατα, εξακολουθεί να είναι μια δεκαετία μακριά, όπου ένα γυμνό μάτι θα μπορεί να τον εντοπίσει. Εμείς, ως κοινοί άνθρωποι, θα μπορούσαμε να μένουμε στο σκοτάδι από τα μεγάλα κράτη και τη NASA, ενώ στην επιφάνειά του Άρη θα μπορούσαν να συμβαίνουν κάποια καταστροφικά αποτελέσματα, ή ο πλανήτης Ερμής και η Αφροδίτη να έχουν μεγάλους σεισμούς.
Μία από τις καθημερινές εφημερίδες η Washington Post στις 30 Δεκέμβρη του 1983 έκανε επίσης το ρεπορτάζ σχετικά με το «μυστήριο ουράνιο σώμα που ανακαλύφθηκε», ως τίτλος, μετά το οποίο δημοσίευσαν σύντομα ένα άλλο άρθρο που λέει ότι ήταν λάθος. Φυσικά, ήταν λάθος, γιατί «Αυτοί» δεν θέλουν να ξέρουμε ότι υπάρχει.
Συ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου