Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

H ANAKOINΩΣΗ - ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ 2013 ( 2- ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΧΑΙΡΕΤΕ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 13 ΦΑΤΡΙΩΝ/ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ/ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΝ ΤΡΙΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ 24 ΣΥΝ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΚΤΟΤΕ ΩΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, Η ΕΞΑΓΩΓΗ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΕΙΤΑ, Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ 118 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΑΥΑΡΧΙΔΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΒΟ ΝΕΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. 
Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. 
ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. 
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΜΑΔΑ 960 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ .360 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣ. 

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ channeling, ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ...ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΕΣ (ΝΕΤΡΙΝΩΝ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΥΠΟΤΑΓΗ. ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ 'Η ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ/ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΣΤΑΘΗ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΠΕΣΕ. ΜΙΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ LEVAN, ΕΣΕΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ. 
ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΤΕ. ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου