Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ρώσος ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε: «ΜΙΛΑΜΕ» με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ…

Vasily Yeremenko - Major General of FIB
Μία περίεργη δήλωση φαίνεται πως βγήκε από τα χείλη ενός σημαίνοντα στρατηγού των ρωσικών δυνάμεων, κατά την οποία διακρίνεται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν τα UFOs και ότι μπορούν ακόμη πρόθυμα να τα καλέσουν…
Οι Ρώσοι, γενικότερα, έχουν διαπιστώσει ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν γίνονται δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων.
Σύμφωνα με τον Sparkster Hubs, ο Vasily Yeremenko, στρατηγός της FIB, της Ακαδημίας Ασφάλειας, Άμυνας και Επιβολής του Νόμου, δήλωσε:
«Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε (summon) τα UFO στην Vladimirovka. Για να γίνει αυτό, αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τότε τα UFOs εμφανίζονται με πιθανότητα 100%.»
Εκείνο που δεν μας κάνει ξεκάθαρο όταν λέει ότι «επικοινωνούν» είναι αν αυτή η επικοινωνία γίνεται λόγω της πρόκλησης μέσω των στρατιωτικών δραστηριοτήτων και των δοκιμών όπλων μεγάλης κλίμακας (οπότε είναι σαν να τα καλούν-προκαλούν οπότε αυτά έρχονται και εμφανίζονται), είτε αν εξαιτίας ή ανεξαρτήτως αυτών, έχουν καταφέρει να «συνομιλούν» με κάποιον τρόπο πχ μέσω κωδικών, μαθηματικών, ή ακόμα και στα ρώσικα.
Σε γενικές γραμμές, οι Ρώσοι ειδικοί έχουν καταλλήξει σε τρία βασικά συμπεράσματα, σχετικά με τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο:
  • Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με την Svobodnaya Pressa, μια ιστοσελίδα ειδήσεων, το Ρωσικό Ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευασμένο από την ανθρωπότητα.
Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλή τον αναπληρωτή του Ναυτικού Ναύαρχο Nikolay Smirnov έχουν συλλεχθεί πληροφορίες που στηρίζονται στις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, οι οποίες παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.
Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:
«Πενήντα τοις εκατό των «επαφών» με UFO γίνονται και σχετίζονται με τους ωκεανούς. 15% περισσότερο, έχει να κάνει με λίμνες. Με δυο λόγια, τα UFO προσελκύονται από το υδάτινο στοιχείο. »
Επιπλέον και ανάμεσα σε άλλες σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον Igor Barklayof του Navy Intelligence:
«Τα ωκεάνια UFO συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε οι δικοί μας στόλοι ή του ΝΑΤΟ επικεντρώνονται. Κοντά στις Μπαχάμες, τις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Συναντώνται δε, πολύ πιο συχνά στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, αλλά και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα.»
Στα video που ακολουθούν μπορείτε να δείτε παλαιότερες «επαφές» Ρώσων με ΑΤΙΑ καθώς και μυστικές αποστολές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου