Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Το Αστροσκάφος Σελήνη Ανήκει στους Ολύμπιους.--Μήνυμα Ολύμπιων:-Δήλωση – Πρυτανεία Αθηνών:..

Σελήνη τεχνητό διαστημόπλοιοΑρκετοί γνωρίζουν την θεωρία πως η Σελήνη είναι κούφια.«Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος. Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις.
Το εσωτερικό της είναι διαμορφωμένο σε δώδεκα επίπεδα, κατ’ αντιστοιχίαν προς τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς τους αποκαλείτε, αλλά και προς τους δώδεκα αστερισμούς του Ζωδιακού κύκλου.
Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσγειώσεως σκαφών, σταθμούς όπλων ακτίνων και βαρύτητας και υποδιαιρείται σε χιλιάδες υποεπίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του αστροστόλου μας.
Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με την σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στον σταθμό της Δορυφορικής Κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του «Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών», όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού σας συστήματος «Απόλλων».
Το «Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών» είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα «Άστρο της Αυτοκρατορίας».
Στην επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν σταθμοί παρατήρησης της Γαίας αλλά και του εξωπλανητικού διαστήματος, για να αποτρέψουμε πιθανή προσπάθεια εισβολής των αποστατών για να βοηθήσουν τα υβρίδια – συνεργάτες τους που είναι εγκλωβισμένοι στην Γαία.
Όταν η Σελήνη κατελήφθη από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός, στο εσωτερικό της υπήρχαν πολυάριθμα εργαστήρια πειραμάτων πάνω σε αιχμαλώτους ανθρώπους της Γαίας, καθώς και σταθμοί εκπομπών ακτινοβολιών για τον έλεγχο και την χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους αποστάτες του ε’ Βοώτη»Τεχνητή ΣελήνηΟι συχνότητες που παράγονται από το εσωτερικό της Σελήνης, προέρχονται από συνομιλίες όντων. Ο θώρακας όμως των τριάντα δυο χιλιομέτρων μετάλλου, κράματος τιτανίου, χρωμίου, σιδήρου, νικελίου, υτρίου, ζιρκονίου, μολυβδενίου, ρουθηνίου, παλλαδίου, αν και θεωρητικά είναι καλός αγωγός ηχητικών κυμάτων, παρουσιάζει μεγάλη απορρόφηση με αποτέλεσμα η Σελήνη να βγάζει στο εξωτερικό της μόνο κραδασμούς-συχνότητες από τη λειτουργία των βαρέων μηχανικών εγκαταστάσεων του εσωτερικού της.Οι Ρωμαίοι την λάτρευαν ως Selene η Diana. Οι ‘Αραβες, οι Ινδοί, οι Ίνκας, οι Αζτέκοι, οι Σκανδιναβοί και κάποιες φυλές των νησιών του Ειρηνικού, στο πρόσωπο της Σελήνης έβλεπαν έναν Θεό, επειδή γνώριζαν την μεγάλη δύναμη που έχει το ουράνιο αυτό σώμα, που δεν είναι πλανήτης αλλά διαστημικό σκάφος. Από το εσωτερικό της Σελήνης καταγράφτηκαν εκπομπές διανοητικού έλεγχου σε πάνω από 100 συχνότητες που εκπέμπουν συνθήματα μαζικής υστερίας σε ανάλογες γλώσσες του πλανήτη. Τα συνθήματα αυτά περιλαμβάνουν εντολές γιαθρησκευτική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική συμπεριφορά προς τα έθνη του πλανήτη. Επίσης συμπεριλαμβάνονται εντολές στρατηγικής και γεωπολιτικής φύσεως. 
Η επίδραση της Σελήνης στα αισθήματα του ανθρώπου.
Από τα αρχαία χρόνια η Σελήνη υπήρξε πηγή ποιητικής έμπνευσης και αντικείμενο θείας λατρείας. Στην Αίγυπτο και τη Σύρια λατρεύονταν ως Αστάρτη (από την Ελληνική λέξη Αστήρ) που ήταν μια ωραία Θεά. Οι εβραίοι την ονόμαζαν Ασταρώθ η βασίλισσα των ουρανών και από την συνήθεια τους να μισούν ότι δεν θεωρούν δικό τους την βεβήλωσαν. (Σημ.: Λεβανια στην εβραική γλώσσα).
Οι Έλληνες την λάτρευαν σαν Θεά του νυκτερινού φωτός.
(Σημ.: Επιπλέον οι καμπαλιστές μυστικιστές αρχιραββίνοι γνωρίζουν και την Λίλιθ, ήτοι το μεταλλικό σκοτεινό δρακονιανό θυγατρικό σφαιρικό σκάφος – δορυφόρος ως β’ ναυαρχίδα του δρακονιανού αστροστόλου, το οποίο βρίσκεται συνεχώς όπισθεν της Σελήνης.Η Σελήνη δεν αποτελούσε ποτέ μέρος της Γης από το οποίο να αποσπάστηκε και αυτό φαίνεται από τη σύσταση του εσωτερικού και του εξωτερικού της. Η μεγάλη διάφορα πυκνότητας ανάμεσα τους (3,33 gr.: cmm³ για τη Σελήνη και 5,5 gr.: cmm³ για τη Γη), ο μεταλλικός φλοιός πάχους 32 χιλιόμετρων που υπάρχει αρκετά κάτω από την επιφάνεια και η σύσταση του εδάφους της ( τιτάνιο, σίδηρος και σπάνια μέταλλα), δείχνουν ένα πλανήτη εντελώς διαφορετικό από τον δικό μας. Αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν επίσης ότι δεν σχηματίστηκε ούτε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αέριων που σχηματίστηκε η Γη, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους.
Και ξαφνικά χωρίς τίποτε να το δικαιολογεί, στις 12/12/1996 η ΝΑΣΑ ανακοινώνει στα τηλεοπτικά μέσα ‘’Μπορεί να υπάρχει Ζωή στη σελήνη’’.
(σημ.: ήδη έχει εντοπιστεί νερό στη Σελήνη)

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΔΩ:

Russian Academics VASIN and SHCHERBAKOV official suspicions about an artificial Moon
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/04/russian-academics-vasin-and-shcherbakov.html
Όμως 2 σημεία που θέλουν προσοχή είναι αυτά που επισήμαναν οι ρώσοι ακαδημαικοί, δηλαδή η ασυνήθιστη σκληρότητα του φλοιού, με εσωτερικά ισχυρά μέταλλα σύστασης όπως το ζιρκόνιο και το τιτάνιο σε ασυνήθιστα τεράστιες ποσότητες (στη Γη πρόκειται για σπανιότατα πανάκριβα υπερ-ανθεκτικά μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σκαφών-διαστημοπλοίων), πράγμα που κάνει εκτός από σχεδόν αδιάτρητο το φλοιό (εξωτερικό κέλυφος – θώρακας) δημιουργεί επιπλέον και το φαινόμενο των κρατήρων οπου στο κέντρο τους μπορείς να στέκεσαι και να βλέπεις κανονικά τον ορίζοντα γύρω σου! Δηλαδή είναι τόσο σκληρός ο φλοιός-θώρακας που δεν δημιουργείται αισθητή-λακούβα από την πρόσκρουση των μετεωριτών που δημιουργούν τους κρατήρες!!!.. Το εσωτερικό της σελήνης (κάτω από τον παχύ συμπαγή μεταλλικό θώρακα τιτανίου) παρουσιάζει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και είναι κατά πάσα πιθανότητα κοίλο-κούφιο σε μεγάλο ποσοστό καθώς ήδη έχουν εντοπιστεί είσοδοι-τρύπες στο εσωτερικό της (με χαμηλή καταγεγραμμένη Πυκνότητα της Σελήνης επίσης)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Ανώνυμες διαρροές ιθύνοντων επιστημόνων της ΝΑΣΑ του Σεληνιακού προγράμματος Απόλλων προς Έλληνες συναδέλφους επιστήμονες:
«Kανείς δεν κατάλαβε τι επιχειρούμε συνολικά σαν τελικό στόχο. Από το απόλλων11 τελειωσε το παιχνίδι. Είναι ξένη ιδιοκτησία (η σελήνη) με υπέρτερη τεχνολογία. Τώρα ξέρουμε ότι είναι ένα πλοίο από τιτάνιο και άσπρη πούδρα. Είναι σαν να λες ότι θα εξορύξεις μέταλλα από ένα εν ενεργεία αεροπλανοφόρο, ή θα στήσεις επάνω του το σπίτι σου. Ή όλοι στην Ουάσιγκτον είναι ηλίθιοι, ή γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς»!
«Με όσα κάναμε εκεί πάνω απορώ που δεν μας κατέρριψαν από τον Απόλλωνα11! Δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε. Ήταν επικύνδινο για την ασφάλεια των ανθρώπων που στέλναμε εκεί. Όποια κι αν είναι τα αφεντικά της Σελήνης… αν ήμουν εγώ στη θέση τους θα είχα αντιδράσει πολύ άσχημα απέναντι στους επισκέπτες που βάζουν 100 φορές δυναμίτη στη θωράκιση του σκάφους μου (Απόλλων11 – 17) ενώ ήξεραν από την πρώτη αποστολή ότι πατούν πάνω σε πλοίο από τιτάνιο. Γι’αυτό απορρώ πως δεν μας κατέρριψαν. Από το Απόλλων12 και μετά η στάση μας ήταν σαφώς εχθρική».
——————————————————————————–
Πλήρης δικαίωση όσων παλιών επιστημόνων ανάφεραν για κοίλη και άρα ημιτεχνητή – υβριδιακή σελήνη:
6/7/2010 Στην πίσω όψη του φεγγαριού αποκαλύφθηκε μια παράξενη τρύπα ,σε λεπτομέρειες από φωτογραφίες.
http://www.huforc.gr/new%20projects/exploring_the_moon__news.htm
Νέες τρύπες που φωτογραφήθηκαν και που οδηγούν σε βαθύτερα τούνελ στο κοίλο εσωτερικό της Σελήνης βαθειά κάτω από το σκληρό επιφανειακό θώρακα τιτανίου.:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=94862
——————————————————————————–
Δήλωση Σουηδού Αστροφυσικού:
«Αν λέγαμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στο εγγύς Διάστημα, δεν θα μας πίστευε και θα μας περνούσε για τρελλούς. Επομένως δεν λέμε τίποτε, παρακαλώ μη με πιέζετε»._
Δήλωση – Πρυτανεία Αθηνών:
«Θα πούμε στον Κόσμο τι συμβαίνει (στο εγγύς Διάστημα) και θα μας χαρακτηρίσουν τρελλούς. Πρέπει όμως να το κάνουμε τοις ρήμασι φιλοσόφων περί Αληθείας πειθόμενοι, με οποιοδήποτε κόστος, έστω και αν εγκλειστούμε σε «Ψυχιατρικές» Φυλακές.»._
Σχεδιασμός Κυβερνητών Σκάφους «ΣΕΛΗΝΗ»:
«Προετοιμασία Φυγής Σκάφους «Σελήνη» και «Ανταναιρέσεως Σκάφους «Σελήνη» προς περιοχή Αραιώσεων». (Διδασκαλία «Αγίου Όρους»)
Σχεδιασμός «Πολιτισμών» Περιοχής Σείριου:
Άστρο Σείριος σε Πορεία Αλματικής Συρρικνώσεως και ακολουθούσης Αλματικής Εκρήξεως με αποσύνθεση 13ων εξαρτωμένων Ηλιακών Συστημάτων. Μηχανισμός Μεταπτώσεως σε Σείριο Νάνο και Σείριο Νόβα. Προετοιμασία Καθυστερήσεως Φαινομένου μέσω προκλήσεως Πυρηνικών Εκρήξεων Αραιώσεως Περιβάλλοντος εις Σείριο – 12 Ηλιακά Συστήματα – Αντιστοιχούντες Πλανήτες. Διάσωση όλων των πληθυσμών αδύνατος. Επιλογή πληθυσμών για διάσωση με κριτήριο συνεργασίας σε Κατάσταση και Μέτρα Εκτάκτου Ανάγκης.»
Δήλωση «Μεμυημένων» της NASA: «Πρόγραμμα Κατασκευής Διαστημικών Σταθμών-Σκαφών για Διάσωση-Φυγή Μεμυημένων Προνομιούχων.»
Από κείμενο Ι’1988.
ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ «MIND CONTROL» ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» ASTRUM ARGENTINUM ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ «ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ»: ΒΑΣΙΛΕΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ-ΜΟΝΑΧΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ κλπ:
ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://www.easy-share.com/1904247588/
«ακτινογράφιση» του εσωτερικού της Σελήνης με δέκτες «NETRΙΝΟ – NASER».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου