Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Έξοδος Νεφελίμ από τις Πύλες που έκλεισε Μέγας Αλέξανδρος.

Χαος
Οι προφητείες δίνονται από τον Θεό.. μέσω ανθρώπων που Εκείνος επιλέγει, με τέτοιο απλοϊκό τρόπο, ώστε να τις καταλαβαίνει και πιο «χαζούλης» χαριτολογώντας.
Δεν χρειάζονται καμία ερμηνεία , ούτε εννοεί κάτι ο προφήτης , δεν είναι ποιητής για να εννοεί , είναι προφήτης.΄Όλα ισχύουν κατα λέξη.
Μακάριοι τότε και τρισμακάριοι όσοι θα αγωνίζονται στα όρη και στα σπήλαια, γιατί δεν θα βλέπουν το κακό που θα γίνεται στον κόσμο. Αυτοί θα περιμένουν την μάχη και τον πόλεμο εναντίον του Αντίχριστου.Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών , τα λεγόμενα ρυπαρά γένη , τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας , και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ ουρανόν , σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες , κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών.Κατά τό έτος έκείνο θ’ ανοίξει ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος. Θά βγοϋν τότε απ’ έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς (των Νεφελίμ) μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα ρυπαρά γένη, πού είναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ’ ολες τις χώρες υπό τον ουρανό (το τονίζει αυτό , διότι τώρα δεν βρίσκονται στις χώρες υπο τον ουρανό, αλλά μέσα στα τάρταρα.).Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Όταν λοιπόν κάποιος δεί τα βδελυρά γένη ( Νεφελίμ) να έχουν βγεί (απο τα τάρταρα) έξω στον κόσμο, τότε να ξέρει οτι όλα επι θύραις.Βλέπουμε πως πολύ καθαρά μιλάει για την πόλη του Αραντίς, απ όπου θα ξεκινήσει η παγκόσμια εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού.
για την έξοδο των Νεφελίμ απο τις πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος,τονίζοντας μάλιστα το οτι τα ρυπαρά γένη θα βγούν απο τις πύλες στις χώρες υπο τον ουρανό. Καμία λέξη δεν χρησιμοποιείται τυχαία. Επίσης μιλάει για εκείνους και εκείνες που θα έχουν φύγει από τις πόλεις και θα μάχονται στα βουνά για να επιβιώσουν περιμένοντας την μάχη εναντίον του Αντιχρίστου. Και αφού περιγράφει το τι θα κάνουν τα ρυπαρά γένη,οι Νεφελίμ και τα βιορομπότ τους λέει, πως όποιος δεί τους Νεφελίμ να έχουν βγει έξω τότε να ξέρει ότι τα πάντα είναι επι θύραις.
Πράγματι, τότε θα πλησιάζει η ώρα που θα εμφανιστεί ο Πολέμαρχος του Θεού, ο οποίος ξεκινώντας απο την Θεσσαλονίκη, το αρχαίο Αραντίς με 144.000 Έλληνες Άνδρες όπως λέει η Αποκάλυψη, αλλά και άλλους τόσους και τόσες βοηθούς θα ξεκινήσει την μεγάλη εκστρατεία για να χωρίσει η ήρα απ το σιτάρι και να φέρει δίκαιο έστω και προσωρινά σε αυτόν τον άδικο εικονικό κόσμο του Σαμαέλ , το πεδίο δοκιμών ουσιαστικά των αποστατημένων απο τον παράδεισο ανθρώπων.
Όσον αφορά τον ψεύτικο κόσμο των ονείρων και τους ανόμους, Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου