Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

εν αναμονή του μεγάλου Γεγονότος»...(βιντεο).

Η πυκνότητα των κυμάτων ενέργειας που καταφθάνουν από το Κέντρο του Γαλαξία αυξάνεται ραγδαία. Στο εξής διάστημα θα εμφανίζονται μαγνητικες διαταραχες και ανωμαλιες σε ολόκληρο τον πλανήτη, εν αναμονή του μεγάλου Γεγονότος».


 «Η «Γερουσία Φωτός» ανήκει σε διαφορετικό χωροχρονικό και δονητικό πλαίσιο από τους ανθρώπους της Γαίας και έχει πολλαπλές αποστολές. Τα μέλη της μετακινούνται σε πολλαπλές διαστάσεις και συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν, μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, μηδενίζουν το βάρος τους και με το αστρικό τους σώμα βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές της Γαίας και του ουρανού.

Η «Γερουσία Φωτός» της Ανδρομέδας και της Λύρας έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις κινήσεις των σκαφών μας στο ηλιακό σας σύστημα. Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος.
Η «Γερουσία Φωτός» καλεί στην έδρα της στενούς συνεργάτες της, όταν θέλουν να τους δοθούν οδηγίες δράσης. Τούτο επιτυγχάνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω σ’ αυτόν που καλούν επιταχύνοντας τους κραδασμούς του σώματος του, το οποίο σπάει το φράγμα του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους. Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός είναι πολύ μεγάλη, τότε και η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια.
Με ισχυρές δέσμες επιταχυνομένων νετρίνο διεγείρουμε την ουδετέραν υπόφυση του εγκεφάλου των ανθρώπων και ξεδιπλώνουμε ολόκληρη την έκταση της μνήμης, όχι μόνον της παρούσης ζωής, αλλά και τις μνήμες προηγουμένων ενσαρκώσεων, τις οποίες μπορεί ο ίδιος να παρακολουθήσει σαν κινηματογραφική ταινία και να ενημερωθεί για ολόκληρο το παρελθόν του.
Γανυμήδης
Γανυμήδης
Ταυτόχρονα τοποθετούμε στην ουδετέραν υπόφυση τους κώδικες εκείνους που είναι απαραίτητοι για να ακούει και να καταλαβαίνει την «Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος», η οποία εκπέμπεται παντού και ταυτόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου του Διός Γανυμήδη, είτε σαν ουράνια μουσική, είτε σαν απλή ομιλία παραίσθησης, είτε με σύμβολα, είτε με φως. Είναι μια αιώνια μορφή ενέργειας και μπορούν όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γλώσσα και να επικοινωνήσουν με τους Ολυμπίους του Διός.
– Είναι η γλώσσα του «Μεγάλου Συμβουλίου των Διανοουμένων» της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας»..
Πλανήτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου