Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!


istoria_2603_1
7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ! 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, (ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ), ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ 8η ΦΟΡΑ!!!
Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!daneion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου