Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τι Κρυβόταν στην Μυθωδία και το 2001 Mars Odyssey.

Μυθωδία

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ »
Οι σημερινοί Πανέλληνες δεν θέλουν ν’ ακούσουν τη φωνή του Δία και πλανεμένοι συνεχίζουν να τυρβάζουν στη γοητεία του ευρώ, στο όνομα του οποίου θυσίασαν τα πάντα.
Πανέλληνες ακούστε τη φωνή των ουρανών, είναι η φωνή των πατρώων θεών που την ακούει όλος ο κόσμος εκτός από εσάς, είναι ο πατέρας Δίας που σας καλεί να επαναλάβετε τον εαυτό σας.
Θυμηθείτε.
Την 28-6-2001 στις στήλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, έγινε η μεγάλη μουσική εκδήλωση «Μυθωδία» με τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της συναυλίας το κάλυψε η ΝΑΣΑ, με τον όρο ότι πίσω από τη σκηνή θα εγκαθιστούσε τον μηχανικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου Αεροδιαστημικής Προώθησης.
Η ΝΑΣΑ είχε εκτοξεύσει το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» (2001 Mars Odyssey) στις 7-4-2001 το οποίο θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη στις 23-10-2001.
Τη βραδιά της συναυλίας τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό μέρος αυτής μεταδιδόταν κατ’ ευθείαν στο διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» το οποίο όταν θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον Άρη και θα περνούσε πάνω από τις περιοχές
Όλυμπος,
Ελλάς,
Αρκαδία,
Κυδωνιά,
Ωγυγία,
Ικαρία,
και Αχέρων,
θα αναμετάδιδε συνεχώς όλη τη συναυλία για όσο καιρό θα περιστρεφόταν γύρω από τον Άρη.
Όποιος νομίζει ότι αυτό αποτελούσε μια ιδιοτροπία της ΝΑΣΑ δείχνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει στον ουρανό αλλά ούτε και στη Γη.
Το μήνυμα των Ολύμπιων σχετικά με την προσπάθεια της ΝΑΣΑ ήταν σαφέστατο και δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες.
«Το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, τις οποίες έχουμε απορρίψει στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη Μυθωδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.
Με την κωδική λέξη «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους, στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη με το μητρικό σκάφος «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».
Για τα γήινα δρώμενα η «Μυθωδία» ήταν μια επίκληση, ένα μήνυμα, και μια προσπάθεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου να διαλαλήσει στον κόσμο ολόκληρο, σε ουρανό και γη, ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, γύρισαν ξανά πίσω στη θεαγαπημένη Ελλάδα.
Οι Έλληνες σήμερα δεν θέλουν να ακούσουν τα μηνύματα των ουρανών, είναι πνιγμένοι μέσα στη δυστυχία του ευρώ, δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν όμως οι εχθροί μας που αυξάνουν συνεχώς την εχθρότητά τους εναντίον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου