Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΤΡΙΑΔΑ» ΤΩΝ F-16 ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – Τι θα συμβεί με την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους στο FIR Αθηνών

Η «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» ΤΩΝ F-16 ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ – Τι θα συμβεί με την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους στο FIR Αθηνών

Τρία μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα υποδεχθούν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την ώρα που το αεροσκάφος του θα μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο.
Τα ελληνικά μαχητικά θα λάβουν θέσεις δίπλα στον ρωσικό προεδρικό αεροσκάφος Ilyushin Il-96-300PU και θα το συνοδεύσουν μέχρι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Θα κάνουν κύκλο μέχρι ο Ρώσος πρόεδρος να ετοιμαστεί και την ώρα που o Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανιστεί στην σκάλα για να κατέβει από το προεδρικό αεροσκάφος θα κάνουν μια διέλευση πάνω ακριβώς από το Ελευθέριος Βενιζέλος σε ένδειξη απόδοσης τιμών.
Αυτό προβλέπει το σχέδιο απόδοσης τιμών σε αρχηγό κράτους που επισκέπτεται τη χώρα μας.
Ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στις 15.30-15.45 είναι προγραμματισμένη η επίσημη υποδοχή του από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Πύλη 9, Αίθουσα Επισήμων.
Ακολούθως ο Ρώσος πρόεδρος θα επιβιβαστεί σε ένα από τα θωρακισμένα οχήματα που έχουν ήδη έρθει στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες.
Τρία ρωσικά αεροσκάφη Ilyushin έχουν φθάσει ως προπομποί του Ρώσου προέδρου και μετέφεραν θωρακισμένα οχήματα και ειδικό εξοπλισμό για την ασφάλειά του.
Τα θωρακισμένα οχήματα θα φεύγουν ταυτόχρονα από το σημείο που θα βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα επιβαίνει σε ένα από αυτά, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν θα είναι γνωστό σε ποιο.
Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ρώσος πρόεδρος στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο:
16.30-16.55 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπιο Παυλόπουλο
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.
17.00 Άφιξη
17.05-17.35 Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Αλέξη Τσίπρα.
17.35-18.35 Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.
18.35-18.55 Υπογραφή Συμφωνιών.
18.55-19.25 Δηλώσεις στον Τύπο.
19.30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Άφιξη
19.35-20.05 Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.
20.05 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.
Σάββατο 28 Μαΐου 2016
10.55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.
Άφιξη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (Αίθουσα VIP).
Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Λιμάνι της Τρυπητής.
Άφιξη.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με σκάφος για Καρυές.
Άφιξη. Επίσημη υποδοχή.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Προσκυνηματική μετάβαση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος.
17.45 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας από Αρσανά Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος για το λιμάνι της Τρυπητής.
Άφιξη.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Άφιξη.
20.45 Ανεπίσημη Τελετή Προπομπής.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin προπέμπει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου