Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πλανητική Ευθυγράμμιση και Εποχή του Υδροχόου.

Ήλιος και πλανητική ευθυγράμμιση


Ελβετία, Ζυρίχη – Βασισμένοι σε ειδήσεις και γεγονότα, φαίνεται ότι η Γη πρόκειται να βιώσει ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός γνωστό ως » Αρμονική Σύγκλιση «. Παρά το γεγονός ότι αυτό το φαινόμενο που φέρεται ότι συνέβη και πάλι στις 16 με 17 Αυγ 1987 , η εγγενής παρενέργεια της Παγκόσμιας Ειρήνης δεν υπήρξε..
Ως εκ τούτου, φαίνεται τώρα ότι η τρέχουσα ευθυγράμμιση τουλάχιστον με 5 πλανήτες (ξεκίνησε επίσημα στις 20 Ιανουαρίου, 2016) είναι στην πραγματικότητα η έναρξη της εσωτερικής προφητείας γνωστής ως Αρμονική Σύγκλιση που θα επιφέρει την πολυαναμενόμενη Εποχή του Υδροχόου.
Η Αρμονική Σύγκλιση θα αντιστοιχεί με πληροφορίες, με μια «μεγάλη στροφή στην ενεργειακή της γης από πολεμοχαρής σε ειρηνική» και κεισέρχεται σε μια περίοδο 5 ετών «κάθαρσης» της Γης σύμφωνα με την οποία πολλές από τις «ψευδείς δομές διαχωρισμού» του πλανήτη (π.χ., των τραπεζών, της κυβέρνησης, της θρησκείας, κλπ) θα καταρρεύσουν ταυτόχρονα, για πάντα.
Η αντίληψη ότι «ψευδείς δομές του χωρισμού» είναι έτοιμες να καταρρεύσουν ενισχύεται από το γεγονός ότι το Αρχηγείο της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία τώρα έχει εκτεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία. Κατά συνέπεια, είτε με την Αρμονική Σύγκλιση ή όχι, η CIA η οποία ελέγχει αυτές τις ψευδείς δομές είναι καταδικασμένη.
Η Αρμονική Σύγκλιση θα επιφέρει επίσης το λεγόμενο «τέλος της ιστορίας» και την έναρξη ενός νέου κύκλου 5.125 ετών (δηλαδή, την Εποχή του Υδροχόου ). Τα δεινά του σύγχρονου κόσμου (π.χ., δολοφονίες, καπιταλισμός, φασισμός, υλισμός, δουλεία, ττρομοκρατία, βασανιστήρια, πόλεμος, κλπ) θα πάψουν επιτέλους με τη γέννηση του 5διάστατηςυ Γης.
Η ανθρωπότητα αναμένετα να παρακολουθήσει με την Αρμονική Σύγκλιση , ένα ουράνιο τόξο που βασίζεται στην κορύφωση του είδουςι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η λεγόμενη κορυφή της πλανητικής ευθυγράμμισης διαφαίνεται με πληροφορίες,από το τέλος του Ιανουαρίου , αυτό ακριβώς είναι όταν μια σημαντική αλλαγή στη συνείδηση ​​της Γης που αναμένεται να συμβεί.
Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι η CIA θα προσπαθήσει να οργανώσει τρομοκρατικές επιθέσεις που συνδέεται με ΟΜΚ, μαζικές στρατιωτικές εισβολές, ή / και τα λεγόμενα κατά τη διάρκεια της φυσικές καταστροφές (π.χ., επιθέσεις αστεροειδών , σεισμούς, κλπ) ως κόντρα αιχμή της πλανητικής ευθυγράμμισης σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα θετικά αποτελέσματα της Αρμονικής σύγκλισης.
Στο σεληνιακό ημερολόγιο 13 μηνών (μετά την οποία τα αστρολογικά σημάδια ονομάζονται), ο μήνας του Υδροχόου αρχίζει στις 6 Ιανουαρίου και λήγει στις 2 Φεβρουαρίου. Κατά συνέπεια, το αποκορύφωμα της πλανητικής ευθυγράμμισης (δηλαδή, Αρμονική Σύγκλιση ) στην πραγματικότητα διαφαίνεται στο μήνα του Υδροχόου, εξ ου και ο όρος » Εποχή του Υδροχόου «.
Στην αστρονομία, η πλανητική ευθυγράμμιση είναι γνωστή ως Συζυγία , που σημαίνει «προσδεμένη μαζί». Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια συζυγία Ήλιου-Γης-Σελήνης-βάση μπορεί να προκαλέσει σεληνιακούς σεισμούς , καθώς και μια αύξηση 20% ή / και η πτώση στις παλίρροιες της Γης, ​​η πλανητική ευθυγράμμιση θα έχει σίγουρα μια σημαντική φυσική ή / και πνευματική επίδραση στη Γη.
Η Πλανητική ευθυγράμμιση αναφέρεται κοινώς ως «Όταν τα αστέρια ευθυγραμμίζονται «, είναι ένα ιδίωμα που ορίζεται από το Urban Dictionary ως εξής: «Όταν λαμβάνει χώρα μια αναπάντεχη και σχεδόν αδύνατη εκδήλωση, συνήθως οφείλεται σε καθαρή τύχη ή την παρέμβαση του Θεού». Με άλλα λόγια, είναι το σπανιότερο των ουράνιων γεγονότων.
Σύμφωνα με τον Δρ David R. Williams της NASA, « οι εσωτερικοί 6 πλανήτες ευθυγραμμίζονται κάθε πενήντα με εκατό χρόνια ή έτσι ». Ωστόσο, αυτό που κάνει η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση ειδική είναι ότι ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Κρόνος και ο Δίας θα ευθυγραμμισθούν για 31 ημέρες κατ ‘ευθείαν, καθιστώντας το εκδήλωση που συβαίνει, μια φορά σε 1.000 χρόνια ή 10.000 χρόνια .
Στο » The Avatar «, η Αρμονική Σύγκλιση είναι γνωστή ως «υπερφυσικό φαινόμενο που συμβαίνει μία φορά κάθε δέκα χιλιάδες χρόνια . Όταν οι πλανήτες ευθυγραμμιστούν, η πνευματική ενέργεια είναι σημαντικά ενισχυμένη, προκαλώντας τις πύλες πνεύματος στο βόρειο και νότιο πόλο να συγχωνευθούν, ενώ μια αύρα ενέργειας του πνεύματος τυλίγει τη γη «.
Παρά το γεγονός ότι » Το Avatar» είναι πλασματική / δόλια στη φύση, έτσι και ήταν ο χρόνος του τραγουδιού » The Age of Aquarius » (47-χρόνια νωρίτερα), την υποτιθέμενη ημερομηνία Αρμονική Σύγκλιση των 16 έως 17 Αυγ 1987 (28-χρόνια νωρίτερα, και το Ημερολόγιο των Μάγιας-με βάση την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου, 2012 (4-χρόνια νωρίτερα).
Κατά συνέπεια, μπορεί να συναχθεί ότι υπήρξε premeditative προσπάθεια να εξαπατήσει την ανθρωπότητα σε σχέση με την πραγματική ημερομηνία της Αρμονικής Σύγκλισης. Με άλλα λόγια, αν η Εποχή του Υδροχόου είναι επάνω σε μας, ξέρουμε μόνο με βάση γεγονότα (δηλαδή, τα φεγγάρια του αίματος, πλανητική ευθυγράμμιση, κλπ), όχι μέσω της NASA ή ειδήσεις.
Οι Αστρολόγοι πιστεύουν ότι η πλανητική ευθυγράμμιση θα επηρεάσει το σύνολο της ανθρωπότητας, δηλαδή από «την άνοδο και την πτώση των πολιτισμών ή πολιτιστικών τάσεων». Κατά συνέπεια, η εγκατάσταση έχει καλό λόγο να κρύψει την πραγματική ημερομηνία της Αρμονικής Σύγκλισης από την ανθρωπότητα, καθώς η ίδια η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό.
Σύμφωνα με τον αστρολόγο Vera Reid , η Εποχή του Υδροχόου είναι μια στιγμή που η ανθρωπότητα παίρνει τελικά τον έλεγχο της Γης και το πεπρωμένο της. Αυτό θα συνεπάγεται αποκάλυψη του Διαφωτισμού και της αλήθειας, καθώς και την επέκταση της συνείδησης . Ως εκ τούτου, η ανθρωπότητα θα γίνει ο «Υιός του Θεού» εξοικονομώντας τον εαυτό του.
Τέλος, η Αρμονική Σύγκλιση προειπώθηκε στο τραγούδι « Η Εποχή του Υδροχόου » (1969), η οποία αναφέρει, «Όταν το φεγγάρι είναι στον 7ο σπίτι … Και ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Άρη … Τότε ειρήνη θα καθοδηγήσει τους πλανήτες … Και η αγάπη θα κατευθύνει τα αστέρια … Δεν υπάρχουν άλλα ψεύδη ή derisions «. Ας ελπίσουμε η ζωή μιμείται την τέχνη για μια τελευταία φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου