Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!


Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!

Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό!
Θυμηθείτε τι έκαναν οι…’’σωτήρες’’μας!!!
Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!!
Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!!
Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!!
Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον Εθνικό μας πλούτο!!
Ο Ελληνικός λαός οδηγήθηκε στην πιο ακραία φτώχεια!!!!
Επιβάλλεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!
Τους ενδιαφέρει μόνο μια καρέκλα στην εξουσία και καταστρέφουν τους Έλληνες και την Ελλάδα ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ’’ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ‘’ΑΦΕΝΤΙΚΑ’’!!!
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ!!!

Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων!!!

Δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και τράπεζες.

“Πλειστηριασμός” της Ελληνικής Δημόσιας γης και ξεπούλημα αυτής με πρόσχημα την έξοδο από το απεχθές αλλά “τεχνητό” χρέος. Αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί πια “τεκμήριο”.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών, αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά ο καθένας.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον  των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας!!! Και είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν!!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!
ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ!!
ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΡΚΑ!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΛΑΜΕ;;;
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ‘’ΚΛΑΜΠ’’ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ!!!
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ!!!
ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ!!!!

ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!!
Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων. Και μητέρες των Ελλήνων Ηρώων είναι οι Ελληνίδες!!

Οι Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!

Αν χρειαστεί θα θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Οι Έλληνες  πρέπει να ξυπνήσουν και να ενωθούν! Όλοι μαζί σύσσωμα να προχωρήσουν στην έξοδο από την λήθη του “ΜΑΤΡΙΞ” που συστηματικά μας οδήγησαν οι εχθροί της Ελλάδος και θα νικήσουν όπως ΠΑΝΤΑ κάθε τι ανθελληνικό και καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!!

Θα ελευθερώσουν την Ελλάδα και θα πάρουν την Εθνική μας κυριαρχία.

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!!
ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΤΟ ΛΟΙΩΣΙΜΟ!!!!
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

3 σχόλια:

 1. Αναφέρεσαι σε "στημένο χρέος" και ότι όλα γίνονται για το "μαύρο χρυσό". Επειδή ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ, θα αναφέρω τις δικές μου σκέψεις:
  Η χώρα δανείστηκε για να χρωστάει. Δανείστηκε μόνο και μόνο για να χρωστάει και όχι για άλλο λόγο. Τώρα ξεπουλιούνται τα πάντα, ότι αποφέρει πλούτο για τη χώρα, λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ κλπ., έτσι ώστε στο τέλος η Ελλάδα να μην βγάζει άλλα λεφτά για να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει και να αναγκαστεί να τους "δώσει" τον ορυκτό της πλούτο. Τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαια και φυσικό αέριο) που μέχρι πρότινος ...ούτε που γνωρίζαμε ότι υπήρχε... Και την Ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ανακηρύξει, αφού ...φοβόμαστε τους Τούρκους. Και όμως η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ. Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες εδώ και δεκαετίες...
  Ένα μεγάλο ψέμα είναι ότι δανειστήκαμε για να μπορούμε να πληρώνουμε …μισθούς και συντάξεις. Υπήρξε βέβαια πάρα πολύ σπάταλο το κράτος (οι πουλημένες κυβερνήσεις μας για να είμαι ακριβής), από παντού έπαιρναν μίζες και γενικώς έπρεπε να βγάζει η Ελλάδα από την εθνική της περιουσία πολύ μεγαλύτερα κέρδη.
  Αυτό όμως που δε γνωρίζει ο λαός, είναι ότι δώσαμε την τελευταία δεκαετία πάνω από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ στις ιδιωτικές μας τράπεζες, είτε άμεσα με την αγορά μετοχών (ανακεφαλαιοποιήσεις) είτε έμμεσα με τη μορφή κρατικών εγγυήσεων. Πάνω από 200 δισεκατομμύρια Ευρώ και αυτά προστέθηκαν στο "χρέος" μας. Το 65% του χρέους μας προέκυψε λοιπόν από τα χρήματα που πήγαν στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα.
  Θα εξηγήσω και κάτι για τη χρηματοδότηση των τραπεζών σε όλα τα κυρίαρχα κράτη. Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών την αναλαμβάνει η ίδια η χώρα, εφόσον η χώρα έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Αυτό γίνεται (στην ελεύθερη αγορά, στην ελεύθερη οικονομία) από τότε που υπάρχει το χρήμα αλλά και το τραπεζικό σύστημα επειδή ακριβώς η χώρα εκδίδει μόνη της το χρήμα. Εμείς όμως έχουμε Ευρώ και άρα τη χρηματοδότηση των τραπεζών θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ. Άσχετα τι δέχτηκαν οι κυβερνώντες μας… Και αν την «απαιτούμενη» χρηματοδότηση (ανακεφαλαιοποίηση και χρηματικές εγγυήσεις) την έκανε με δανεικά χρήματα η Εθνική τράπεζα (που δεν είναι Εθνική, δεν είναι του έθνους όπως λέει το όνομά της αλλά είναι των Rothschild) τον υποτιθέμενο έλεγχο ποιος τον έκανε, δεν έπρεπε να τον κάνει η ΕΚΤ; Και αν τα βρήκε όλα καλά, ξαναγράφω έπρεπε να αναλάβει η ίδια η ΕΚΤ τη χρηματοδότηση αυτή. Με λεφτά αέρα, το …Ευρώ.
  Και αν δε δίναμε τα 200 δις και φαλίριζαν οι τράπεζες δε θα έχανε κανείς τις καταθέσεις του, όπως νομίζουν πολλοί, αφού τα χρήματα δε βρίσκονται στα ταμεία των τραπεζών, αλλά έχουν δοθεί από τις τράπεζες για δάνεια και δεν υπάρχουν σε ρευστό. Και πάνω από 200 δις δώσαμε στις ιδιωτικές τράπεζες, περισσότερα από τις καταθέσεις μας, περισσότερα ακόμα και από το ΑΕΠ της χώρας, δεν είναι κάτι λάθος; Δεν βρωμάει κάτι;
  Όταν μας κυβερνήσουν Έλληνες (και όχι ελληνόφωνες), κατηγορηθούν όλοι αυτοί για εσχάτη προδοσία (η οποία ποτέ δεν …παραγράφεται – ούτε με το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών) και γίνει ένας επίσημος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, τότε κανένας Ευρωπαίος, κανένας δανειστής, κανένας τοκογλύφος, κανένας "εταίρος" μας, δεν θα μπορεί να μας πει τίποτε επειδή δε θα δεχτούμε αυτό το χρέος και δε θα πληρώνουμε μέχρι να λήξει ο λογιστικός έλεγχος…
  Και αν δε δεχτούμε αυτό το χρέος θα μας διώξουν από την ΕΕ, θα πάμε σε εθνικό νόμισμα και μετά θα φαλιρίσουμε, θα υποτιμηθεί το νόμισμα, δε θα αξίζει μία, δε θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτε και στο τέλος ...θα μας ψοφήσουν οι κατσίκες… Αυτά μας λένε τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) μας... Με Εθνικό νόμισμα το Κράτος όμως δεν χρεοκοπεί ποτέ, δεν μπορεί να χρεοκοπήσει. Και επίσης, να μην φοβάται κανείς τις κερδοσκοπικές πιέσεις, αυτές μπορούν να τις κάνουν μόνο εάν έχουν το νόμισμά σου, εμείς γιατί να το δώσουμε; Εννοείται το νέο Εθνικό νόμισμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάτι που επίσης δεν γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος είναι ότι και στην Ισλανδία ξεκίνησαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο "κόλπο". Χρωστούσε η χώρα πολλά δισεκατομμύρια (αναλογικά με τον πληθυσμό της, περισσότερα από ότι το δικό μας "χρέος") για τις "ανακεφαλαιοποιήσεις" των τραπεζών της, αλλά αρνήθηκε ο πρόεδρος της Ισλανδίας να δώσουν αυτά τα χρήματα. Παρόλο που το δέχτηκαν όλοι οι πολιτικοί της καθώς και η βουλή της Ισλανδίας, ο πρόεδρος Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον έκανε το μόνο που μπορούσε να κάνει βάσει συντάγματος (το ίδιο που μπορούσε να κάνει και ο δικός μας πρόεδρος της δημοκρατίας). Αρνήθηκε να υπογράψει και κάλεσε το λαό σε δημοψήφισμα. Στο δημοψήφισμα αυτό, το 93% του λαού της Ισλανδίας αρνήθηκε να ταΐσει τις τράπεζες εις βάρος του λαού, αρνήθηκε ο λαός να πληρώσει μόνος του τα χρέη των τραπεζών. Οι τράπεζες χρεοκόπησαν και οι περισσότεροι τραπεζίτες κλείστηκαν στη φυλακή. Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που έγιναν πρόσφατα, δικαιώθηκε η Ισλανδία και τώρα δε χρωστάει σε κανέναν.
   Τέλος, δεν γνωρίζει ο κόσμος ότι λόγω της γεωγραφικής της θέσης, έχει και η Ισλανδία όπως και η Ελλάδα τεράστιο ορυκτό πλούτο...

   Διαγραφή
  2. Εκτός αυτού το χρήμα σήμερα (Ευρώ) δεν έχει αντίκρισμα σε χρυσό όπως είχε κάποτε, αλλά δημιουργείται κατά το δοκούν, είναι όπως έγραψα ...αέρας . Που σημαίνει ότι η ΕΚΤ θα μπορούσε χωρίς κανένα κόστος να σβήσει το χρέος που προέκυψε από χρηματοδοτήσεις ιδιωτικών τραπεζών (που διαχειρίζονται Ευρώ). Όπως τώρα άκουσα ότι πληρώνει τα πρόστιμα στην Αμερική για τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Αφού κανονικά μόνη της η ΕΚΤ θα έπρεπε να είχε αναλάβει τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών...

   Διαγραφή