Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μέγας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ.Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ως ΣΗΜΕΡΑ.(φοτο)

Μέγας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου «κυκλοφόρησαν» διάφορες παράξενες διαδώσεις που στα αυτιά των τότε ανθρώπων –ακόμα και των σημερινών – μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά ή ακόμα και φανταστικά.
Ωστόσο, αποκτούν κάποια σημαντική αξία, μόνο αν γνωρίζουμε και συνδυάσουμε πολλές πληροφορίες μαζί.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, πριν τον Αλέξανδρο. Διάφορες διηγήσεις όπως του Κτησία και του Σκύλακα αναφέρονταν σε πολλά περίεργα πράγματα προς τα μέρη στα οποία εξαπλώθηκαν οι εκστρατείες του.
Σε σχέση με όσα κατέγραψε ο Σκύλακας θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι ο Αλέξανδρος έφτασε στο «πρώτο έθνος της Ασίας (που) είναι οι (γυναικοκρατούμενοι) Σαυρομάτες», ή στο «έθνος των Μακροκέφαλων» κοντά στην Ελληνική πόλη Τραπεζούς, ή «στα ανάκτορα της Κοίλης (=κούφιας;) Συρίας», οι στους Αιθίοπες που «είναι πιο γεροδεμένοι από όλους τους ανθρώπους, απ’ όσους εμείς γνωρίζουμε, ψηλότεροι από τέσσερις πήχες (περίπου 2 μ.).
Μερικοί μάλιστα εξ αυτών φτάνουν και στο ύψος των πέντε πήχεων* (περίπου 2.30 μ.)» οι οποίοι «χρησιμοποιούν βέλη πυρακτωμένα». (Περίπλους).
Ο Σκύλακας, επίσης, αναφέρεται και στους «κάτω από την γη κατοικούντες» τους «Τρωγλοδύτες». Στα μέρη που κινήθηκε ο Αλέξανδρος ίσως συνάντησε και το «έθνος των ανδροφάγων Σκυθών» (Ανωνύμου, Πόντου Ευξείνου και Μαιώτιδος λίμνης Περίπλους).
επιμήκες κρανίο
Ποιοι να ήταν αυτοί οι λαοί που έτρωγαν ανθρώπινη σάρκα, ήταν ψηλοί σαν γίγαντες, είχαν μακρουλά κεφάλια (σαν κι αυτά που βρέθηκαν στο Περού και αλλού), κατοικούσαν στο εσωτερικό της γης και είχαν μάτια σαύρας; Οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα με την Αδελφοτητα των Ερπετοειδων.
Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία που αφορά τον Αλέξανδρο και πιθανότατα τα παραπάνω έθνη είναι η εξής:
«[…] Συνάντησα (ο Αλέξανδρος), επίσης,πολλά έθνη που έτρωγαν σάρκες ανθρώπων και έπιναν το αίμα ζώων και θηρίων σαν νερό. Τους νεκρούς τους δεν τους έθαβαν αλλά τους έτρωγαν. […] τους επιτέθηκα, σκότωσα με το σπαθί μου πολλούς από αυτούς και υποδούλωσα την χώρα τους. […] και τράπηκαν σε άτακτη φυγή. […] μέχρι που οχυρώθηκαν πίσω από τα δύο βουνά που λέγονται Μαζοί του Βορρά και δεν υπάρχει άλλη είσοδος ή έξοδος εκτός από αυτήν ανάμεσα στα δύο βουνά. […] Και μεταχειρίστηκα κάθε μέσο, ώστε να μην έχουν άλλη έξοδο πλην αυτής […]. Και στο σημείο αυτό έκτισα χάλκινες πύλες πλάτους είκοσι δύο πήχεων και ύψους εξήντα, και τις πέρασα μέσα έξω με ασβέστη ώστε να μην μπορούν να τις ανοίξουν ούτε με φωτιά, ούτε με σίδερο, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Γιατί ο ασβέστης σβήνει τη φωτιά και σπάει τα σίδερα. Έξω από αυτές τις φοβερότατες πύλες έκτισα άλλη οικοδομή με σκληρές πέτρες, που καθεμιά τους είχε πλάτος έντεκα πήχες, ύψος είκοσι και μήκος εξήντα. Έτσι λοιπόν ασφάλισα τη νέα αυτή οικοδομή, πότισα τις πέτρες με κασσίτερο, τον οποίο ανέμειξα με μολύβι και την πέρασα με «ασικύτινο», ώστε τίποτε να μην μπορέσει ποτέ να τις ανοίξει, και τις ονόμασα πύλες της Κασπίας. Εκεί μέσα έκλεισα είκοσι δύο βασιλείς. Τα ονόματα αυτών των εθνών είναι Μαγώγ, Γωθ, Κυνοκέφαλοι, Νούνοι, Φονοκέρατοι, Συριασοροί, Ίωνες, Καταμόργοροι, Ιμαντόποδες, Καμπάνες, Σαμάνδρεις, Ιππύεις, Επάμβοροι» (Ψευδοκαλλισθένης, Αλεξάνδρου Πράξεις).
Θα πρέπει να ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα τα έθνη αυτά για να πάρει τόσα πολλά μέτρα ασφαλείας.
Γωγ και Μαγώγ
Οι Πύλες που «σφράγισε» ο Αλέξανδρος δεν αποκλείεται να σχετίζονται με ένα τείχος που έχτισαν οι Σασσανίδες (περσική δυναστεία 226-651μ.Χ.) μεταξύ Καυκάσου και Κασπίας, στο σημερινό Αζερμπαϊτζάν, για να προφυλάξουν την βόρεια Μεσοποταμία από τις επιδρομές των νομάδων. Την στενή δίοδο ο Ψευδοκαλλισθένης (τα βιβλία του θεωρούνται συνονθύλευμα πολλών μεταγενέστερων συγγραφέων και ως εκ τούτου ψευδεπίγραφα) ονομάζει Κασπίες Πύλες, ο Πτολεμαίος «Σαρματικάς Πύλας» και ο Στράβων «τα επί Κύρω εις τα επι Αράλη στενά».
Ενδεχομένως, πάνω σε αυτό το κείμενο του Ψευδοκαλλισθένη έχουν βασιστεί όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τις πύλες που σφράγισε ο Αλέξανδρος.
Ο άγιος Ανδρέας ο δια τον Χριστό Σαλό, μας δίνει μία σχετική πληροφορία με περιγραφές που ταιριάζουν σε ερπετοειδή:
«Εν εκείνο γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία, ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν
ερπετοειδή
Το κείμενο μας λέει πως ο Θεός θα ανοίξει τις πύλες που σφράγισε ο Αλέξανδρος κλείνοντας μέσα εκεί 72 βδελυρούς βασιλιάδες με τους υπηκόους τους, οι οποίοι τρέφονταν με έντομα, σάρκες και αίμα ανθρώπινο.
Άλλα παρόμοια κείμενα αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος κατεδίωξε βόρεια τα «ρυπαρά έθνη», ή πως τα βρήκε στα βασίλεια του Κύρου.
Το Κοράνι μας δίνει ανάλογες πληροφορίες, αλλοιώνοντας μαζί και τα θρησκευτικά πιστεύω του Αλέξανδρου:
«Ω Μωάμεθ! Θα σ’ ερωτήσωσι περί του Ζουλ-Καρνέϊν, αποκρίθητι· θα διηγηθώ υμίν την ιστορίαν αυτού. Ωρίσαμεν την εξουσίαν αυτού επί της γης και τω παρεχωρήσαμεν τα μέσα ίνα εκτελέση παν ό,τι εβούλετο ακολουθών οδόν τινά. Ώδευσε μέχρις ου έφθασεν εις την δύσιν, είδε δύοντα τον Ήλιον εν βορβορώδει τινί πηγή, πλησίον δ’ αυτής εύρε λαόν. Είπομεν αυτώ· Ω Δίκερως! Δύνασαι να τιμωρήσης τον λαόν τούτον, ή να μεταχειρισθής αυτόν ευμενώς.Θα τιμωρήσω, απεκρίθη ούτος, πάντας τους ασεβείς και είτα θα εγκαταλείψω αυτούς τω Θεώ όστις σκληρώς θα τους τιμωρήση. Αλλ’ όστις πιστεύση και πράξη το αγαθόν θα αμειφθή εξαιρέτως, και θα αναθέσω αυτώ διαταγάς ας θέλει απόνως ακτελέσει. Ο Δίκερως** εκ νέου ανέλαβε την πορείαν αυτού. Έως ου έφθασεν εις το μέρος εις ο ανατέλλει ο Ήλιος επί τινός λαού εις ον ουδέν εδώκαμεν προς προφύλαξίν του εκ της θερμότητος αυτού. Ναι, ούτως έχει, και γιγνώσκομεν πάντας τους μετ’ αυτού. Και ηκολούθησεν ετέραν οδόν. Μέχρις ου έφθασε μεταξύ δύο προχωμάτων, εις τους πρόποδας των οποίων κατώκει λαός μόλις εννοών διάλεκτον τινά. Ο λαός ούτος είπεν αυτώ· Ω Δίκερως! Ο Γωγ και Μαγώγ διαφθείρουσιν την γην. Δύνασαι αντί αμοιβής να εγείρης φραγμόν μεταξύ υμών; Η υπό του Κυρίου μου, απεκρίθη ούτος, χορηγηθείσα μοι εξουσία, είναι μεγαλυτέρα αμοιβή της υμετέρας. Αρκεί να με συνδράμετε μετά προθυμίας, και θέλω εγείρει φραγμόν μεταξύ υμών. Κομίσατέ μοι διαφόρους σιδηράς πλάκας αρκούσας ίνα πληρώσι το μεταξύ των δύο ορέων διάστημα, φυσήσατε το πυρ μέχρις ου πυρακτωθή ο σίδηρος. Έπειτα είπε· κομίσατέ μοι αναλελυμένον χαλκόν όπως χύσω αυτόν άνθωθεν. Ο δε Γωγ και Μαγώγ δεν θα δυνηθώσι να διασκελίσωσι το περίφραγμα, ούτε να διατρυπήσουν αυτό. Και προσέθηκε· το έργον τούτο είνασι η ισχύς της μακροθυμίας του Κυρίου μου. Όταν δε ο Θεός θελήση, θα μεταβάλω αυτό εις τεμάχια. Η επαγγελία του Κυρίου μου είναι αλάνθαστος» (Κοράνι, κεφ XVIII εδάφιο 83-98).
Μέγας Αλέξανδρος κερασφόρος
Ύστερα από όλα αυτά, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει: Ο Μέγας Αλέξανδρος κυνήγησε και στρίμωξε τα Ερπετοειδή –τουλάχιστον κάποιους από αυτούς.
Υπερβολικό; Φανταστικό;
Αν η ύπαρξη των ερπετοειδών είναι φανταστική, τότε, και οι παραπάνω ιστορίες είναι φανταστικές…
*Σημ 1
(ένας πήχης –ανάλογα με πόλη που τον χρησιμοποιούσε– ισούται με περίπου 45 εκατοστά, ενώ μπορεί να φτάσει ως τα 70-75 εκατοστά του μέτρου)
** Σημ. 2
Ζουλ (Δουλ ή Ντουλ)-Καρνέιν σημαίνει Δίκερως, αυτός με τα δύο κέρατα, ένα όνομα με το οποίο οι Μουσουλμάνοι εννοούν τον Μέγα Αλέξανδρο.

Πολλά έχουν ειπωθεί για την γενιά των ερπετών ή ερπετοειδών
που από την απαρχή της ανθρώπινης προϊστορίας κυριαρχούν ή/και ελέγχουν κρυφά
τον πλανήτη μας και, φυσικά, τους ανθρώπους, έως σήμερα. 
Μάλιστα, πατέρας της συνωμοσιολογικής
θεωρίας που θέλει αυτά τα ερπετά να μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους
–πολιτικούς, κυρίως, όπως ο Μπους, η Θάτσερ, ο Ομπάμα, κλπ– θεωρείται ο David Icke. Είναι οι Δρακονιανοί
που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας σε βάρος των Ανδρομέδιων.
Μπορεί σαν θεωρία να φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική, αλλά
ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν πέτρινοι μάρτυρες που, μέσα από την σιωπή
τους, φαίνεται να λένε πάρα πολλά. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποιες από
όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, τα ερπετά-δράκοι και λοιπά ερπετοειδή είναι
εχθροί του ανθρώπου και κυριαρχούν επάνω στον άνθρωπο ή πρόκειται για φιλικά
όντα ή σύμβολα.
Ανάλογα με τις εποχές, τον πολιτισμό, την μόρφωση και την
αντίληψη, το ερπετό συμβολίζει την σοφία και την γνώση, όπως του Ασκληπιού ή
του Ερμή στο Κηρύκειο. Άλλοτε συμβολίζει κάτι το απεχθές και ύπουλο. Άραγε,
αυτός ο διαχωρισμός ισχύει και για το ερπετοειδές; Ή μήπως είναι πάντα εχθρικό;
Πάντως, υπάρχει μεγάλη και, μάλιστα, πολύ στενή σχέση μεταξύ
ορισμένων ερπετών και των περισσότερων αρχαίων θεοτήτων, είτε σαν απλή σχέση,
είτε αυτά τα δύο ταυτίζονται, είτε το ένα εμπεριέχεται στο άλλο οπότε και
απεικονίζονται μισά-μισά: μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά.
Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα κάνουμε ένα
ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια ως σήμερα.
Βρέθηκαν στην Μεσοποταμία,  στο Ιράκ και χρονολογούνται μεταξύ 5000-4500
π.Χ.
 Από μουσείο στο Όσλο της
Νορβηγία
 Σουμερική θεότητα
 Ο ερπετοειδής
αιγυπτιακός θεός Sobek.
 Βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο
στην Αυστραλία και υπάρχει σε κάθε μύθο των Αβοριγίνων. Σχετίζεται με το πιο
πολύτιμο αγαθό της ζωής, τα νερά. Δεν φαίνεται να έχει άμεση, αλλά, ούτε και
έμμεση σχέση με τα ερπετά και ερπετοειδή. Ωστόσο θυμίζει έντονα την φιγούρα της
Αιγυπτιακής Νουτ: 
Νουτ, θεά του θανάτου και κατ’ επέκταση της ανάστασης αφού ο Φαραώ
έμπαινε στο σώμα της γι’ αυτό το λόγο.
Παρατηρήστε πως η φιγούρα κάτω από την
Νουτ έχει φιδίσιο κεφάλι. 
Βλέπουμε το αρχαιότερο, χρονολογικά
(1200 π.Χ.), ερπετοειδές στην Μέση Αμερική. Περιοχή La Venta. Προϊόν της
μυθολογίας-θρησκείας των Ολμέκων. Άραγε, πρόκειται για ένα γλυπτό στο οποίο το ερπετό έχει στην
αγκαλιά του έναν άνθρωπο ή έναν άνθρωπο ενσωματωμένο μέσα στο ερπετό σαν να το γεννάει, όπως στην
επόμενη εικόνα;
Ένα γλυπτό που κοσμεί το Κολέγιο της Οξφόρδης. Βλέπουμε ένα
ερπετοειδές μέσα από το οποίο βγαίνει ή γεννιέται μία θηλυκή φιγούρα (μάλλον δεν είναι
γυναίκα, καθώς το πρόσωπο μοιάζει κάπως ανθρώπινο αλλά στα πόδια έχει οπλές) ή μήπως
αυτή η οντότητα ελέγχεται από το ερπετό; 
Το «Άσπρο Φίδι», είναι μία από
τις πολλές παραδόσεις που ακούγονται στην Κίνα. Εδώ βλέπουμε ένα ερπετοειδές με
κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού σε ηγετική θέση να δίνει εντολές ή να παίρνει
συμβουλές.
Στην Ινδία υπάρχει μία παράδοση που μιλάει για γάμους
ερπετών και ανθρώπων. Μάλιστα στο Nagpure City τιμούν ακόμα αυτές τις «ενώσεις»,
οι ηλικίες των οποίων φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης προϊστορίας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στην Safaniya του Ανατολικού Province. Σύμφωνα με την αγγλική λεζάντα της φωτογραφίας (αν είναι αυθεντική) υπάρχουν περισσότερα από 3.500 χιλιάδες παρόμοια είδη στην περιοχή Tanajib.
Ο τίτλος αυτού που βλέπουμε
είναι «Ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υψωθεί όπως και το φίδι».

Ανάλογη της προηγούμενης είναι και αυτή η μυσταγωγική απεικόνιση.

Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε ένα ερπετοειδές να δίνει ή να κρατά κάποιο βιβλίο σε καθολικό θρησκευτικό ηγέτη.Λίλιθ η άγνωστη πρώτη γυναίκα του Αδάμ
Η Lakshmi, ινδική θεά της ευημερίας, του
πλούτου, του φωτός, της γονιμότητας, της γενναιοδωρίας και του κουράγιου.
Προστατεύεται από μία «ασπίδα» από φίδια, όπως και ο Βούδας:

Ο Βούδας και το φίδι
βασιλέας Mucalinda

Στον βουδισμό έχουμε εικόνες μισών ανθρώπων και μισών ερπετών.

Βρίσκεται στην Piazza Duomo,
στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ένα ερπετό που καταπίνει έναν άνθρωπο. Ανάλογη είναι και η
επόμενη εικόνα σε αρχαιοελληνικό αγγείο, όπου το ερπετό τρώει τον Ιάσωνα
μπροστά στα μάτια της Μήδειας: 

Ποιος μυστικός συμβολισμός κρύβεται σε αυτή την κατάποση, αφού όπως ξέρουμε
ο Ιάσωνας δραπέτευσε ενώ έκλεψε και το χρυσόμαλλο δέρας;
Η Μέδουσα Γοργώ, από την μετώπη ναού στην Κέρκυρα, η οποία Γοργώ, όπως
γνωρίζουμε από την μυθολογία μας είχε φίδια αντί για μαλλιά, κατά την
μεταμόρφωσή της από την θεά Αθηνά.
Ο
Κέκροπας, γέννημα της Αττικής γης, ήταν μια χθόνια θεότητα αλλά, και
ερπετοειδές. Από την μέση και πάνω ήταν άνθρωπος, ενώ από την μέση και κάτω ήταν
ερπετό-φίδι. Ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας στην οποία έδωσε αρχικά το όνομά
του, Κεκροπία. Οι πρώτοι νόμοι θεσπίστηκαν από αυτόν και ήταν αυτός που
επινόησε την γραφή και υποστήριξε την μονογαμία.
Άλλος βασιλιά της Αθήνας ήταν ο Εριχθόνιος (μισός άνθρωπος
και μισός ερπετό, ή ολόκληρος ένα φίδι), γιος της Αθηνάς και του Ήφαιστου.
Κατοπινός βασιλιάς ήταν ο Ερεχθέας τον οποίο πολλοί
ταυτίζουν με τον Εριχθόνιο, ημι-ερπετό και αυτός. Μεγάλωσε στην Ακρόπολη, στο
Ερεχθείο.
Όπως είπαμε και αρχικά, δυστυχώς, μας λείπουν οι γνώσεις για
να μπορέσουμε να αποφανθούμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν μπορεί όλα τα
ερπετά ή ερπετοειδή που συναντήσαμε ως τώρα (δεν πρέπει να ξεχνάμε του Κινέζους Δράκους Βασιλείς και πόσα άλλα ακόμα…) να μπουν στο
τσουβάλι των επίβουλων επικυρίαρχων, μα ούτε και όλα μπορούμε να τα θεωρήσουμε
αθώα…


Στο πρώτο μέρος, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο μάρμαρο, στον βράχο, σε πίνακες, καθώς και σε κάθε είδους επιφάνεια. Υπάρχουν από την Κεντρική Αμερική ως την Ινδία και την Κίνα. Από την προϊστορία ως τους σύγχρονους αιώνες. Οι περιπτώσεις αυτών των «επισκέψεων» ερπετοειδών, μέσα στην πορεία των χιλιετιών, φαίνεται να χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τους «καλούς» και τους «κακούς».
Ειδικά για τους τελευταίους, τους «κακούς», αν λάβουμε σοβαρά
υπόψη μας τις θεωρίες του David Icke, τότε αυτοί φτάνουν έως και τις μέρες μας, μέσα από προέδρους των ΗΠΑ αλλά και άλλων κυρίαρχων κρατών ή βασιλείων, όπως το Βρετανικό, είτε και μέσω θρησκειών.
Κατ’ επέκταση της θεωρίας αυτής, τα ερπετοειδή θέλουν να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Γι’ αυτό όλα όσα γίνονται σήμερα, όπως η οικονομική κρίση, η Ατζεντα 21 κλπ, έχουν σαν σκοπό την υποδούλωση και τον αφανισμό μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας.Αν και, στα περισσότερα σημεία του, ο ισχυρισμός του Icke φαντάζει
ακραίος, στοιχειοθετεί εξαιρετικά επιχειρήματα που βασίζονται σε αρχαία κείμενα
που βασίζονται σε αρχαία κείμενα
και πέτρινες επιγραφές, παραδόσεις, δημοσιεύματα των τελευταίων αιώνων,
σύγχρονους επιστήμονες (αστροφυσικούς, βιολόγους κλπ) μαρτυρίες, ακόμα και αποδείξεις
που επιδέξια κουκουλώθηκαν. Το συμπέρασμα είναι ένα: αυτά τα ερπετοειδή, ήρθαν
από κάπου αλλού εδώ και χιλιετηρίδες, ενσαρκώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές του
πλανήτη μας από τις οποίες εξαπλώθηκαν, με σκοπό να κατακτήσουν τον πλανήτη με
κάθε μέσο και τρόπο.
Η κατατωγή τους πιθανότατα προέρχεται από τον πλανήτη Άρη.
Εκεί υπήρχαν οι λευκοί Αρειανοί, μία εξελιγμένη φυλή την οποία ο αρχαίος κόσμος
γνώρισε με διάφορα ονόματα. Άλλοι ερευνητές συμπεραίνουν πως προέρχονται κάπου
από τον αστερισμό του Δράκοντα και έφτασαν είτε  πρώτα στον Άρη είτε ήρθαν απευθείας
στην Γη.
Φαίνεται να εγκαταστάθηκαν στην Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής. Πιθανότατα, τότε, διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους για πρώτη φορά. Μία δεύτερη προσέλευση υπολογίζεται να συνέβη πριν από 30.000 περίπου χρόνια, ενώ μία τελευταία πριν από περίπου 7.000 χρόνια.
Τα κυριότερα σημεία συγκέντρωσης των ερπετοειδών Αρειανών ή Αρίων, γύρω στο
4.800 π.Χ., βρίσκονται στα βουνά της σημερινής Τουρκίας, του Καυκάσου, του Ιράν και
του Κουρδιστάν, στην κοιλάδα του Ινδού, επίσης σε Λιθουανία, Εσθονία, Νότια
Ρωσία.
Εύρημα ερπετοειδούς στο Ιράκ
Αποδείξεις της ύπαρξης της ερπετικής φυλής, βρίσκουμε σε
πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι φαίνεται ότι τους λάτρευαν σαν θεούς ή
τους είχαν ως κέντρα εξουσίας. Την συναντούμε στον πολιτισμό Ουμπάιντ που
προηγήθηκε των Σουμέριων, στους Χεταίους, Χαζάρους, Ασκεναζίμ, Σεφαρδίμ,
Κιμμέριους, Σκύθες Σαρμάτες (οι Ρωμαίοι τους έλεγαν Γκερμάνους=Αυθεντικός, οι
σημερινοί Γερμανοί που επί εποχής Χίτλερ αυτοαποκαλούνταν Άριοι). Στους
Γαλάτες, Κέλτες, Σάξονες, Τρώες, Αιγύπτιους, Εβραίους που λάτρευαν το Νακουστάν
δηλαδή το Μπρούτζινο Ερπετό. Τέλος, στους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής, στους
Ινδιάνους Χόπι, και στους αρχαίους Βρετανούς. Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των
τελευταίων, στάθηκε η κυριότερη αιτία εξάπλωσής τους σε όλο τον κόσμο
αναλαμβάνοντας θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και
επιχειρηματικής εξουσίας..
Χρησιμοποιούν ανθρώπους από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή
η οποία έγινε το κύριο όχημά τους αλλά και των γενετικών πειραμάτων τους. Όλες
αυτές οι διασταυρώσεις επιτρέπουν στους ερπετοειδείς να ελέγχουν φαινομενικά
άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους και οργανισμούς. Είναι η εξωγήινη παραλλαγή των
μελών μιας μυστικής εταιρίας, τα οποία εργάζονται σε διάφορα σημεία επιρροής,
ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός δεν έχει ιδέα πως και με ποιο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους.
Οι οικογένειες
Οι Σουμεριακές Δέλτοι περιγράφουν με ποιον τρόπο οι Ανουνάκι
(οι πρώτοι ερπετόμορφοι) δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στην
ανθρωπότητα. Αυτές οι οικογένειες έχουν εμμονή με την καθαρότητα του αίματος
και την γενετική κληρονομιά, έτσι προχωρούν σε ενδογαμίες, προκειμένου να
διατηρήσουν τον γενετικό κώδικα, ο οποίος τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες,
ειδικά την ικανότητα να «αλλάζουν σχήμα» και να παίρνουν άλλες μορφές.
Η συγκέντρωση εξουσιών ξεκινάει από τον Σεμρώδ (ιδρυτή του
Σουμεριακού πολιτισμού) και φτάνουν ως σήμερα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πως έχουν υπάρξει σαράντα
Πρόεδροι των ΗΠΑ, από τους οποίους οι 33 συνδέονταν γενετικά με δύο άτομα: τον
βασιλιά της Αγγλίας Αλφρέδο τον Μέγα και τον Καρλομάγνο, τον διάσημο Γάλλο
μονάρχη του 9ου αιώνα.
Hillary Clinton (αν είναι αυθεντική) προσέξτε μάτι και στόμα
Μερικές από τις πασίγνωστες οικογένειες που κατονομάζει ο Icke ως ερπετοειδή είναι ο Βασιλικός
Οίκος των Ουίνδσορ (με μαρτυρία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία δολοφονήθηκε),
οι Ρόθτσιλντ (με Χαζαρική καταγωγή), οι Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ. Επίσης, οι
πρόεδροι των ΗΠΑ Τζέρλαντ Φόρντ, Τζόρτζ Μπους (γιος και πατέρας), η σύζυγος του Κλίντον η Χίλαρι, ο
πρόεδρος του Μεξικού (δεκαετία 80) Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ και άλλοι.
Ο δρ Άρθουρ Ντέιβιντ Χορν, πρώην καθηγητής της βιολογικής
ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Φορτ Κόλινς, είναι πεπεισμένος
ότι η ερπετοειδής φυλή κυριαρχούσε πάνω στον πλανήτη μας επί χιλιάδες χρόνια
και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Φρέντ Χόιλ είχε πει:
«βρίσκονται παντού».
Η μορφή και το
ποιόν τους
Η ανώτερη τάξη είναι οι Φτερωτοί Δράκοντες, η «αριστοκρατία»
των ερπετοειδών. Είναι κατάλευκοι και έχουν κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο
και την κορυφή του κρανίου.
Ακολουθεί η τάξη των στρατιωτών και η τάξη των επιστημόνων.
Αυτοί δεν έχουν φτερά, αλλά είναι όλοι ψυχρόαιμοι.
Οι φολίδες τους είναι πολύ μεγαλύτερες πάνω στην πλάτη τους.
Έχουν τρία δάχτυλα με έναν αντικριστό αντίχειρα ενώ στα πόδια έχουν επίσης τρία
δάχτυλα με ένα τέταρτο στα πλάγια του αστραγάλου, με νύχια κοντά και
στομωμένα.
Έχουν μεγάλα γατίσια μάτια που λάμπουν κατακόκκινα. Κάποιοι
έχουν μάτια που οι μάρτυρες περιγράφουν ως μαύρα, ενώ κάποιοι άλλοι λευκά, με
κάθετες κόρες στο χρώμα της φωτιάς. Είναι σκοτεινά, διαπεραστικά και παγερά. Έχουν
ένα στόμα που μοιάζει περισσότερο με σχισμή.
Οι καθαρόαιμοι ερπετοειδείς δεν είναι κολλημένοι στα κορμιά
τους όπως οι άνθρωποι. Τα χρησιμοποιούν επιδέξια ως «διαστημικές στολές», σαν
γενετικό παλτό, για να ενεργούν σε αυτόν τον κόσμο και, όταν κάποιο από αυτά
φθαρεί, απλώς καταλαμβάνουν ένα άλλο και συνεχίζουν για μία ακόμη γενιά.
Έχουν ύψος από ενάμιση μέχρι τέσσερα μέτρα. Είναι οι
«γίγαντες» που περιγράφονται σε τόσους αρχαίους θρύλους και κείμενα. Μερικοί
έχουν ουρά, άλλοι όχι.
Τους αρέσει να πίνουν ανθρώπινο αίμα και να τρώνε ανθρώπινη
σάρκα. Ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων, όπως οι βρικόλακες.
Τρέφονται, επίσης, με την ενέργεια των ανθρώπινων συναισθημάτων χαμηλής δόνησης
όπως ο φόβος, η ενοχή και η επιθετικότητα.
Πολλά από τα υβριδιά τους έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια
μάτια.
Το Σχέδιο
Ο Απόλλωνας σκοτώνει τον Πύθωνα με τα βέλη του
Η αδελφότητα των ερπετοειδών, έχει ένα πρόγραμμα να φέρει σε
πέρας: Την κατάκτηση του πλανήτη.
«Μα», θα αναρωτηθούν πολλοί, «γιατί δεν τα
κατάφεραν τόσες χιλιάδες χρόνια που βρίσκονται στην Γη»; Η απάντηση είναι
σχετικά απλή: Είναι ολιγάριθμοι, έχουν νικηθεί κάποιες φορές (ο Απόλλωνας σκότωσε τον Πύθωνα, κλπ), ενώ οι φυσικές καταστροφές (κατακλυσμοί κλπ) δεν τους
βοηθούσαν. Το γεγονός, ότι ενεργούν κρυφά και υποχθόνια κάνει το σχέδιο δράσης
τους ακόμα πιο αργό, ωστόσο, αποτελεσματικότερο γι’ αυτούς.
Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Icke, είχε προβλέψει πως το Σχέδιο της
Αδελφότητας των Ερπετοειδών θα ολοκληρωνόταν περί το 2012…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου