Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Απίστευτη χούντα: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ-ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ -ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ 400 ΧΡΟΝΩΝ )

Απίστευτη χούντα: πουλάνε την Ελλάδα και απαγορεύουν την συνάθροιση κόσμου – Δείτε την ανακοίνωση του του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

ΑΕΤΥπό το φόβο των 4 συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας και των πιθανών επεισοδίων στα στενά της περιοχής, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων σε συγκεκριμένη περιοχή.
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται σήμερα (Κυριακή), για λόγους δημόσιας ασφάλειας και τάξης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς: Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) - 3ης Σεπτεμβρίου - δεξιά Ιουλιανού - δεξιά Λιοσίων - δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής.
Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τις προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑΕ.
Σημειώνεται ότι για τις επτά το απόγευμα είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα, από την ακροδεξιά οργάνωση Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (ΛΕΠΕΝ), που έχει αποσχισθεί από τη Χρυσή Αυγή, με σύνθημα «Οχι στη λαθρομετανάστευση».
Μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης ανακοινώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην ίδια περιοχή, από αντιεξουσιαστικές -αντιφασιστικές οργανώσεις για αυτό και εκδόθηκε η απαγόρευση και καλα!!!, για λόγους δημόσιας ασφάλειας.Είστε ΠΌΡΝΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ (Κασιδιάρης προς την κυβέρνηση που πράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ-ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ -ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ 400 ΧΡΟΝΩΝ )
Είναι έγκλημα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ που φέρνει η κυβέρνηση των Συριζό-Πασόκων Ανέλ και Κουκουμπέδων !
Δένουν χειροπόδαρα την Ελλάδα για 99 χρόνια και ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΗΣΙΑ -ΣΤΡΑΤΟ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !
ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ +

Τόσο καιρό που απαγόρευε η κυβέρνηση τις πορείες της Χρυσής Αυγής ( πορείες για τα Ίμια, για όχι στα μνημόνια κλπ κλπ) χαιρόταν τα μαρξισταριά, ναι έλεγαν, καλά κάνουμε και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ τις πορείες της ΧΑ.... Λουστείτε τα τώρα.... Τώρα απαγορεύονται ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ πορείες.....

ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Η χώρα της ΣΑΠΙΛΑΣ, της ΞΕΦΤΙΛΑΣ, της ΛΑΜΟΓΙΑΣ, των διαφόρων ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ και ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Αυτή, είναι η «φωτογραφία» της Σύγχρονης Ελλάδας, της Ελλάδας των διαφόρων «γενεών», όπως για παράδειγμα του Πολυτεχνείου, κλπ.

Συνέλληνες, κατά γενική μαρτυρία, τα τελευταία πενήντα χρόνια, η χώρα μας πέρασε ένα σωρό «περιπέτειες» χάρη στους πολιτικούς της οι οποίοι φρόντισαν με κάθε επιμέλεια να την «βάλουν μέσα», άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Και φτάσαμε στα χρόνια της προόδου, από το 1980 και μετά, που εκεί πλέον άρχισε το μεγάλο ΠΑΝΗΓΥΡΙ των … «σύγχρονων» κυβερνήσεων, οι οποίες στο ΜΟΝΟ που διέφεραν, ήταν η «απόχρωση» τους, έτσι για να τους ξεχωρίζουμε ρε παιδί μου, ΠΟΙΟΙ είναι οι «δικοί μας», και ΠΟΙΟΙ οι «άλλοι».

Και περνούσαν τα χρόνια, και ΠΟΛΛΟΙ και διάφοροι τα «κονόμαγαν» στις πλάτες αυτού του κράτους, και η χώρα, για να μην το ξεχνάμε ΖΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, τα οποία δανεικά, είναι φυσικό ΑΥΤΟΙ που σου τα δίνουν, να τα ζητήσουν πίσω! Δεν στα χαρίζουν ρε φίλε επειδή είσαι ομορφόπαιδο…..

Και βλέπουμε Συνέλληνες, το ζούμε, ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, να γίνονται «ξαφνικά» πλούσιοι ορισμένοι, από εκεί που δεν είχαν να φάνε, να αποκτούν σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις εντος και εκτός Ελλάδας, τα βλέπουμε αυτά από τη μια, και από την άλλη, βλέπουμε το κράτος να διαλύεται, να ξεπουλιέται, ΓΙΑΤΙ;

Γιατί οι τοκογλύφοι από τους οποίους μάθαμε να ζούμε με τα χρήματα τους, θέλουν τα … «μπικικίνια» πίσω. Βέβαια, παρέλειψα να πω πως ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, τα «πάρτι» της κονόμας και της λαμογιάς, έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα από την μια να γεμίζουν τσέπες πολιτικών και παρατρεχάμενων, και από την άλλη, να πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που για να πούμε τα σύκα, σύκα, και τη σκάφη σκάφη, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ….
Μήπως δεν είναι έτσι Συνέλληνες;

Και αυτοί φυσικά, κοίταζαν, και κοιτούν την πάρτη τους, την κονομησιά, την καρέκλα τους, διαλύοντας τα πάντα.
Να μια φρέσκια ειδησουλα, όχι πως γίνεται τώρα γνωστή δηλαδή, αλλά λέμε, ΤΩΡΑ και καλά βγήκε στο φως…
«ΥΓΕΙΑ: Έδιναν 840.000/ετος σε εργολάβο καθαριστήριο, όταν στα υπόγεια του ΑΤΤΙΚΟΥ Ν/Σ είχαν καινούργια πλυντήρια!
Ενώ οι διοικήσεις των νοσοκομείων υλοποιώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας καταφέρνουν να εξοικονομούν χρήματα εις βάρος των αντικρατικών αντιλήψεων, σύμφωνα με καταγγελίες στα υπόγεια του Αττικού Νοσοκομείου βρέθηκαν συσκευασμένα επαγγελματικά πλυντήρια και πάνω από 2.000 κλινοσκεπάσματα. Τα πλυντήρια είναι ικανά να πλύνουν πάνω από 2.000 σεντόνια την ώρα, ενώ επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των νοσοκομείων της Αττικής. Το ίδιο και τα κλινοσκεπάσματα.

Κι όμως, τα κλινοσκεπάσματα του νοσοκομείου δίνονταν από την προηγούμενη διοίκηση για πλύσιμο σε ιδιωτικό καθαριστήριο με κόστος 840.000 ευρώ τον χρόνο. Κάπως έτσι δούλευε το σύστημα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη δημόσια υγεία και κάπως έτσι έμπαιναν μέσα τα νοσοκομεία στα χρόνια του Λοβέρδου, του Γεωργιάδη και του Βορίδη.

Αυτό υποτίθεται ΤΩΡΑ το ανακάλυψαν (εδώ και χρόνια κάποιοι τα φωνάζουν αλλά κάποιοι άλλοι πετούσαν χαρταετό)..
Να λογαριάσω, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ;

Θα χάσω το μέτρημα…. Για να μην κάνω αναφορά και στις «προμήθειες» ΟΧΙ ΜΟΝΟ από τους εργολάβους, αυτά είναι τα «ψιλά», αλλά από φαρμακοβιομηχανίες κλπ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΣΑ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Ενώ κάποιοι στην Ελλάδα ασχολούνται ακόμη με το ανύπαρκτο δίπολο ΣΥΡΙΖΑΝΔ... στο Παρίσι εξεγείρονται!
δείτε... Η αστυνομία της Γαλλίας ζητά περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις της για να καταπνίξει τις μαζικές κινητοποιήσεις.


...

Συλλήψεις μαθητών στο Παρίσι στις διαδηλώσεις... 
η δημοκρατία στην Ευρώπη ξεχείλισε...Αφίσα απο Γαλλία
"Μας είπαν ότι πρέπει να απομονώσουμε αυτούς που προκαλούν την βία. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε ,κάναμε ακόμα και οδοφράγματα! Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο έχουν γκλόμπ , πλαστικές σφαίρες ,δακρυγόνα..."
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.....ΧΑΜΟΣ....
Ζούμε στην χώρα όπου οι ομάδες ποδοσφαίρου καταφέρνουν να συγκεντρώνουν κόσμο για πανηγυρισμούς για διαμαρτυρίες και για δωρεές στην ομάδα!!!, ενώ την ίδια ώρα, που σφαγιάζονται εργασιακά-ασφαλιστικά δικαιώματα, δεν κουνιέται φύλλο...

Ένας Μελισσανίδης, ένας Μαρινάκης, ένας Αλαφούζος κτλ μπορούν να κινήσουν ορδές υπέρ των επιχειρήσεων τους! Διότι μιλάμε για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που καμμία σχέση με τον αθλητισμό δεν έχουν. Έξαλλοι λοιπόν οι πανηγυρισμοί... σε κατάσταση νιρβάνα παραμένει η πλειοψηφία του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου