Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΜΕ “13 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΜΕ “13 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου!!!


Μπορεί Η Τουρκία την Παρασκευή να απάντησε με δική της ΝΟΤΑΜ, ότι η τουρκική άσκηση BEYAZ FIRTINA θα διεξαχθεί κανονικά στις 16 και 17 Μαΐου τις περιοχές που έχει ήδη δεσμεύσει και είχε απορρίψει η Αθήνα…Αλλά και το ΓΕΕΘΑ ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα!
Η Ελληνική πλευρά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη στο Βυθό που εκεί υπερτερεί σαφώς του Αντιπάλου, αφού τα σκάφη επιφανείας με το «προσφυγικό » έχουν καταγράψει χιλιάδες ώρες πλεύσης και τα πληρώματα έχουν καταπονηθεί!
Τα υπερσύγχρονα Υποβρύχια του Στόλου μας έχουν την πλήρη θαλάσσια υπεροχή στο βυθό και αυτό το γνωρίζει από την καλή και την ανάποδη ο «Μποστάνογλου» που ονειρεύεται να απελευθερώσει τα νησιά που είναι υπό (κατοχή ) από την Ελλάδα σύμφωνα με την Τουρκική προπαγάνδα!
Τι σημαίνει όμως η Ελλάδα να έχει “13 φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου...;
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες μάχης που αυτήν τη στιγμή χρονικά τουλάχιστον δεν θέλουμε να το κάνουμε ,αλλά θα επανέλθουμε όμως λίαν συντόμως…
Αλλά θα επισημάνουμε κάποια βασικότατα πράγματα για τη μάχη του βυθού που θα κρίνει και τη μάχη του Αιγαίου ,θυμίζοντας ότι τα Υποβρύχια τύπου 214 μπορούν να παραμείνουν στα νερά του Αιγαίου πάνω από πενήντα ημέρες χωρίς ανεφοδιασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου