Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

κυρίαρχος ως Έθνος των Ελλήνων, πανάρχαιο και ομοιογενές.


Όταν ο ελληνικός λαός ξυπνήσει από τη “νάρκωση” δεκαετιών στην οποία έχει υποβληθεί με “εικόνα, λόγο και πράξεις” αναίσχυντης προπαγάνδας, ώστε να αποδέχεται το σφετερισμό της πολιτικής του δύναμης και εξουσίας,  την οποία ίσως ούτε καν   κατανοεί,  και απαιτήσει την τήρηση του Συντάγματός του,  τότε το κέλυφος της πολιτικής και οικονομικής παγίδας που του έχουν στήσει   μπορεί να το σπάσει.


Και να γίνει πολιτικά ελεύθερος πάνω στη γη των προγόνων του, όπως εκείνοι. Ελεύθερος να πετάξει πιο ψηλά και πιο μακριά προς την αυτογνωσία του, ποιος πραγματικά είναι ως άνθρωπος και ως διαχρονικός Έλληνας και συνεπώς προς την διαιώνια  ελληνική σοφία. Τότε μπορεί να γράψει ο ίδιος ένα νέο Σύνταγμα, το Σύνταγμα μιας νέας Εποχής για την Ελλάδα, γεμάτης από φως Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και  Δημιουργίας.

Με αυτές τις Αρχές και αυτό το Όραμα συντάχθηκε η παρούσα Διακήρυξη.


Η Διακήρυξη.

Εμείς, Έλληνες  ενεργοί πολίτες, (δια)κρίνουμε με όλο και  μεγαλύτερη ένταση, ότι το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας έχει φτάσει σετέτοια αποσύνθεση, ώστε μας οδηγεί από καταστροφή σε καταστροφή. Ήδη διαγράφεται απειλητικός ο πλήρης αφανισμός μας ως διακριτού και με αυτόνομη κρατική υπόσταση λαού. Αυτές οι συνεχείς διολισθήσεις προς την ολική καταστροφή συμβαίνουν επειδή  το πολιτικό σύστημα έχει  καταστρατηγήσει, βαθμιαία και εν τέλει ολοκληρωτικά, το  Σύνταγμα της Ελλάδος. 

Εμείς αυτοί  αποφασίσαμε να αντιδράσουμε   και προς τούτο δημιουργούμε την Ενότητα Ελλήνων προς Υπεράσπιση του Συντάγματος-ΕΝΕΛΥΣ, μαζί με όλους όσους έχουμε κοινή (διά)κριση και κοινό στόχο. Ως Έλληνες πολίτες, θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο το Σύνταγμά μας, όπως μάς υποχρεώνει το 120 ακροτελεύτιο άρθρο του, πλην της ένοπλης βίας την οποία αποκηρύσσουμε. Αλλά ταυτόχρονα την διακηρύσσουμε πολλαπλασιαστικά προς όσους απειλήσουν την εδαφική και πληθυσμιακή  ακεραιότητα της πατρίδος μας.

Στόχος της ΕΝΕΛΥΣ είναι να πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να αποκατασταθεί η Συνταγματική νομιμότητα που έχει πλήρως καταλυθεί, να καταγγελθούν δημόσια αλλά και να ακυρωθούν όλα τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί, προς τα οποία ο Ελληνικός λαός είναι πλήρως  αντίθετος και το δήλωσε κατηγορηματικά κατά   το δημοψήφισμα  της 5.7.2015, αρνούμενος τους όρους Γιουνκέρ με ποσοστό 61,31%.

Ένας σημαντικός αριθμός  βουλευτών ψήφισε το γ.Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδος το οποίο, διά του άρθρου 44 παρ.2  σε συνδυασμό με το άρθρο 42 παρ.1,επιβάλλει το αποτέλεσμα   δημοψηφίσματος,  εντός  ενός μηνός από τη διεξαγωγή του, να έχει δημοσιευθεί  ως νόμος του Κράτους.   Αν αυτό είχε συμβεί, δε θα ήταν δυνατόν ακολούθως να ψηφιστεί  κάποιος νόμοςενάντιος προς την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.
Οι υπόλοιποι βουλευτές αποδέχονται, αλλά και συμβάλλουν καθοριστικά  στο αναμφίβολο αυτό γεγονός με το να παραμένουν και να συζητούν στο Κοινοβούλιο  τα  προς ψήφιση  αντισυνταγματικά νομοσχέδια, προσλαμβάνοντα τον χαρακτήρα αυτό από την παραβίαση των ως άνω άρθρων. Παραβίαση που καταλύει την πλέον θεμελιώδη Αρχή του Συντάγματος της Ελλάδος,  αλλά και κάθε Συντάγματος όσο διαφορετικά και αν την εκφράζει, την Αρχή της λαϊκής κυριαρχίας. 

Επειδή Νόμος ο οποίος να κατοχυρώνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δημοσιεύτηκε,  προς ακύρωση όλων των αντισυνταγματικών νόμων που ψηφίστηκαν μετά την 5.7.2015. απαιτείται προσφυγή στην Ελληνική δικαιοσύνη.  Αλλά και στη Διεθνή  προς απόδοση των συνεπειών αντισυνταγματικών αποφάσεων στις χώρες, που επίσης ψήφισαν ενάντια  στο Σύνταγμα “εταιρικής  χώρας”, της Ελλάδος, εκμηδενίζοντας την  κυριαρχία του λαού της.

Έστω και αν η κατάλυση της Συνταγματικής νομιμότητας συμβαίνει υπό την πίεση των δανειστών, η σημερινή κυβέρνηση και Βουλή, αλλάκαι οι προηγούμενες, ίσως και κάποια επόμενη, δεν  απαλλάσσονται από την ευθύνη και τις συνέπειες της υποταγής τους σε “αλλότριες βουλήσεις”  πλην της βούλησης του Ελληνικού λαού.  

Με επιβαρυντικό στοιχείο  ότι πρόκειται  για ένα χρέος παράνομο -καθ' όλη την εξέλιξή του ο λαός ποτέ δεν το γνώριζε εκ των προτέρων, ποτέ δεν το ενέκρινε και ποτέ δεν διατέθηκε για την ανάπτυξή του. Επί πλέον,  χρέος επαχθές, επιφορτώνει με τόσο άχθος (βάρος) τον ελληνικό λαό που είναι αδύνατον να το σηκώσει και μη βιώσιμο όπως αποφαίνεται το ίδιο το Δ.Ν.Τ.   Σύμφωνα δε με την από 29.2.2016 σχετική έκθεση τουΟΗΕ το χρέος αυτό “αποστερεί τους Έλληνες από στοιχειώδη,κατοχυρωμένα από το διεθνές δίκαιο, ανθρώπινα δικαιώματα”  και τους αφανίζει μέσα σε “υποβόσκουσα   ανθρωπιστική κρίση”.  

Ως εξ' αυτών, τη συνέχιση  πληρωμής του “χρέους”, προγραμματισμένηςδιάρκειας  4-5 δεκαετιών,  την καταλογίζουμε ως γενοκτονία εκ προθέσεως στους υπεύθυνους, δανειστές και Έλληνες με θεσμικά αξιώματα. Τόσον σε αυτούς τους Έλληνες που ενεργούν όσον και σε αυτούς που “σιωπηρά” συγκατανεύουν στις διά “νόμων” υπεξαιρέσεις όλων  αυτών που με ιδρώτα και αγώνες είχε  αποκτήσει και κατακτήσει ο ελληνικός λαός. “Έν-νομες εκ-κλοπές” δια  αντισυνταγματικών νόμων, που προέκυψαν από σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας  την  οποία απαγορεύει ρητά το Σύνταγμα, οδηγούν  από πολλούς δρόμους  σε μια  συνεχή πληθυσμιακή μείωση τόσο μεγάλη, που συνιστά γενοκτονία.  
 
Αν ο ελληνικός λαός θέλει να ζήσει θα τους αποδώσει σύντομα τα επίχειρα των πράξεων ή παραλείψεών τους, όποια θέση και αν κατέχουν.  Και βέβαια ο λαός θέλει να ζήσει. Και δεν είναι δυνατόν να μείνουν για πολύ ακόμα στο τιμόνι  της πατρίδας του οι απάτριδες,  που διαπλεκόμενοι,  χρόνια τώρα,  ενεργούν προς όφελος των   δικών τους προσωπικών συμφερόντων  και εις βάρος των δικών του, ώσπου τον ισοπέδωσαν.  Έχει ο λαός κάθε Δίκαιο με το μέρος του, ελληνικό και διεθνές. Όπως ακριβώς επιβεβαίωσε ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ: Τα Κράτη δανειστές και τα δανειζόμενα, όπως και το Δ.Ν.Τ., έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται προς το διεθνές δίκαιο.  

Επίσης, θα αποδώσει   στους υπεύθυνους, αν  συνεχίσουν τους κακούς χειρισμούς  των Εθνικών  θεμάτων Ελλάδος, αλλά και Κύπρου, όπως η χρόνια εγκατάλειψη της Θράκης στα σχέδια του Τουρκικού επεκτατισμού και πολλά άλλα, τα προβλεπόμενα  σύμφωνα με το άγραφο δίκαιο που  “έγραψαν”  με το αίμα τους οι  ήρωές του.    Την απολογία προς τον Ελληνικό λαό δε θα   μπορέσει να  την αποφύγει ούτε η στρατιωτική ηγεσία για τυχόν λανθασμένες επιλογές  και ενέργειές της.

Πέραν όλων αυτών, η Αρχή της λαϊκής κυριαρχίας καταλύεται και με πολιτικές   αποφάσεις  και πράξεις οι οποίες είναι προκλητικά ενάντιες στην “κοινή βούληση” του Ελληνικού λαού να είναι κυρίαρχος στην πατρίδα του εδαφικά, πολιτισμικά, γλωσσικά, θρησκευτικά, οικονομικά,δηλαδή κυρίαρχος ως  Έθνος των Ελλήνων, πανάρχαιο και ομοιογενές. Χαρακτήρα που η Νέα Τάξη και η εδώ οικονομική, μιντιακή, επιστημονική και πολιτική της  εκπροσώπηση επιχειρεί  παντί τρόπω να αλλοιώσει.  Και δυστυχώς δεν αντιτάσσονται σθεναρά οι πνευματικοί ταγοί του λαού, Εκκλησιαστικοί και άλλοι, πλην ελαχίστων.  

Αποφασίζοντες και πράττοντες ενάντια  στην ισχυρή αυτή  βούληση του Ελληνικού λαού -και κάθε λαού- για ζωή, ελευθερία και αυτόνομη διαμόρφωση  του πολιτισμού του,     πρωθυπουργός και βουλευτές,(άλλοι ομονοώντας και άλλοι μην αντιδρώντας με δημοκρατικό σθένος και παραιτήσεις, παρά μόνον με τα άσφαιρα πυρά λεκτικών διαπληκισμών και άλλων ανεπαρκών δράσεων, όπως σποραδικές απεργοπορείες ή σημαιοπορείες) μάς έχουν παραδώσει  άνευ όρων σε  εχθρικές συμφωνίες  προς την Εθνική μας κυριαρχία,  ακόμα και σε επιβουλές προς την  Εθνική μας υπόσταση,  που όλες εκπορεύονται από τα  νεοφιλελεύθερακέντρα της  Νέας Τάξης. Ως συνέπεια, θεωρούμε επιτακτική Εθνική ανάγκη να διεξαχθεί άμεσα   δημοψήφισμα  αν ο λαός  επιθυμεί τηνέξοδο από την Ε.Ε., ισχυρού βραχίονα της Νέας Τάξης,  ή όχι.

Από την απάντησή του θα εξαρτηθούν πολλά άλλα συνυφασμένα θέματα.

α) Αν η Ελλάδα θα χειριστεί  το μεταναστευτικό ως κυρίαρχη  χώρα,πάντα “ανοιχτή” στους κατατρεγμένους,  αποκλείοντας  όμως τον εποικισμό της προς εργασιακή εξασφάλιση πολιτών άλλων χωρών τη στιγμή που οι δικοί της πολίτες έχουν εξουθενωθεί από τη φτώχεια που φέρνει η ανεργία και η υποαπασχόληση  ή όχι. Εφ' όσον η  ελληνική πίτα δεν επαρκεί για να κρατηθούν όλοι στη ζωή, Έλληνες και μετανάστες, κάποιοι αποφασίζουν ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν. Και φαίνεται ότι αποφασίζουν να πεθάνουν οι Έλληνες.

β) Αν θα μεταβεί ή όχι  σε δικό της, εθνικό νόμισμα, κρατώντας η ίδια τη στρόφιγγα της κυκλοφορίας του και όχι  εκλιπαρώντας Ένωση χωρών με ισχυρές οικονομικές δομές και δικά τους  συμφέροντα,  

γ) Αν θα οργανώσει τη γεωργική της παραγωγή όπως απαιτούν οι ανάγκες της, ταυτόχρονα απορρίπτοντας  νομοθεσία και σπόρους μεταλλαγμένων προϊόντων,  ή όχι...

Προσπερνάμε  άλλα συνυφασμένα θέματα και αναφέρουμε μόνο το μέγιστο όλων: αν θα εγκαταστήσουμε εδώ αληθινή δημοκρατία, ώστε οΈλληνας πολίτης να  είναι το κέντρο των πολιτικών αποφάσεων και όχι ο τραγικός  αποδέκτης,  μέσω ενός εξωνημένου Κοινοβουλευτισμού, αποφάσεων  των παγκοσμιοποιητικών “κέντρων” ένα από τα οποία είναι   η Ε.Ε.  Επειδή και σε αυτήν την τραγωδία, που ζει χρόνια τώρα ο Ελληνικός λαός, πρέπει να επέλθει η κάθαρσις.

Η δική μας απάντηση είναι “ΝΑΙ” τόσο στο κύριο ερώτημα όσο και στα εξαρτώμενα. Όμως η δημοκρατική μας συνείδηση δεν μάς επιτρέπει να απαιτήσουμε αυτό το “ΝΑΙ” να επιβληθεί στον Ελληνικό λαό.   Δεναναγνωρίζουμε, ωστόσο, σε όλους εσάς,  τους εν ενεργεία και εν δυνάμει κατόχους της εξουσίας, το δικαίωμα την πρωταρχική μείζονα  απόφαση να την κρατάτε εσείς  ερήμην του ελληνικού λαού αποδεχόμενοι, για λόγους προσωπικών, κομματικών ή άλλων  σκοτεινών συμφερόντων,  μιανεο-αποικιοκρατική  κατάσταση, που σαν θανάσιμη παγίδα τον οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση και  στον πολιτισμικό, δημογραφικό και εδαφικό αφανισμό.

Απαιτούμε να δοθεί η δυνατότητα στον Έλληνα πολίτη να αποφασίσει ο ίδιος. Ο Άγγλος πολίτης καλείται να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στην Ε.Ε. ή όχι, με διακύβευμα   πολύ δευτερεύοντα θέματα  σε σχέση με τα θέματα  “ζωής ή θανάτου”  του Ελληνικού λαού.  Εν όψει δε των διαρκώς αυξανομένων εξ' Ανατολών προκλήσεων θα πρέπει να του δοθείτάχιστα η δυνατότητα, διά άλλου δημοψηφίσματος, να αποφασίσει ο ίδιος ποια στρατηγική συμμαχία θεωρεί ως ενδεικνυόμενη  προς τελεσφόρο συνεργασία,  ώστε να διασφαλίζεται η εδαφική και πληθυσμιακή ακεραιότητα της πατρίδας του.Διά ταύτα:  ως εκ της υποχρέωσής μας απέναντι στο Σύνταγμα, τηνΠατρίδα μας και τον υπό γενοκτονία (φτωχοποιούμενο διαρκώς μέχρις εξαντλήσεως) γηγενή πληθυσμό της,   με κύριο και εύκολο θύμα τις μεσαίες και κατώτερες διαστρωματώσεις του, δηλώνουμε  προς εσάς, κυβέρνηση και βουλευτές  ότι, όπως είναι  διαμορφωμένη η κατάσταση της χώρας, έχετε δύο μόνον επιλογές :

Ή να τηρήσετε πλήρως το Σύνταγμαυποτασσόμενοι στη λαϊκή βούληση και κυριαρχία, από την οποία, βάσει του Συντάγματος των Ελλήνων, πηγάζει η εξουσία σας,  ακυρώνοντας εξ' ολοκλήρου το γ.Μνημόνιο και προκηρύσσοντας  τα δύο -τουλάχιστον-   εξαιρετικά κρίσιμα δημοψηφίσματα, με στόχο να κατισχύσει η λαϊκή βούληση.

Ή να αποχωρήσετε από το Κοινοβούλιο,  ώστε το Σύνταγμα να τηρηθεί από ένα ανανεωμένο πολιτικό προσωπικό,  με υψηλό Ελληνικό  και δημοκρατικό φρόνημα, που σίγουρα θα αναδυθεί μέσα από τα σπλάχνα του λαού και προς  Ανάστασή του.

1 σχόλιο:

  1. Βεβαίως και συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο αυτό που εκφράζει και τις δικές μου απόψεις. Όμως πώς θα γίνει να ξυπνήσουν όλοι από αυτό το θανάσιμο λήθαργο?? Το γεγονός ότι μια χούφτα άτομα, όλοι τους πουλημένοι, αποφασίζουν και καταστρέφουν έναν ολόκληρο λαό μαζί με τις χιλιάδες ετών ιστορία του, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση είναι πολύ ανησυχητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή