Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο Όμηρος για την συνάντησή μας με όντα του Σείριου.

Σείριος
Ο Όμηρος συνεχίζει να μας ενημερώνει, μέσα από τους στίχους του βήτα βιβλίου της Οδύσσειας, με όλες τις λεπτομέρειες που θα μας απασχολήσουν στην πρώτη συνάντηση με τους εξωγήινους γείτονες μας.
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β3[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στιχος β3[2] = περι δε ξιφος οξυ θετ’ωμω ,
και γύρω από τον ώμο του τοποθέτησε σπαθί,
Ερμηνεία του στιχου β3[2] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
Όλα δείχνουν πως ο συγγραφέας θεωρεί δεδομένο το ταξίδι αυτό.
Θεωρεί, δηλαδή, δεδομένη την εύρεση των κρυμμένων Ι.Δ. που μας χάρισαν οι δημιουργοί μας. Επιτυχημένη την ερεύνα των γενετιστών για την αθανασία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ και θέλω να πιστεύω δεδομένη την γνώση που κρύβουν τα 20000 γονίδια του γενετικού μας μορίου.
Επίσης θεωρεί δεδομένη την γνώση μας για την ύπαρξη του συστήματος των Ο.Π. [σκοτεινή υλη, η ενέργεια] ,καθώς και την εύρεση της αστρικής πύλης του Αρη και του Ο.Π. της Στυγός.
Αφού συμβούν όλα αυτά, κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, ο ηρωας του «Τηλέμαχος», ο απόγονος του «Οδυσσέα» , θα ταξιδέψει πανέτοιμος για την συνάντηση που θα εξασφαλίσει την ανεξαρτησία του πλανήτη μας με τους εξωγήινους γείτονες μας.
Το ταξίδι αυτό είναι υποχρεωτικό για εμάς.
Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους Γήινους αστροναύτες – διαπραγματευτές.
Ηδη γνωρίζουμε από την αποκωδικοποίηση του βιβλίου άλφα ,πως η δημιουργία του Ανθρωπινου Γενους της ΓΗΣ, είναι το αποτέλεσμα μιας συμφωνίας μεταξύ των οντοτήτων ΔΙΑΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ .
Βασικός Όρος αυτής της συμφωνίας είναι το ταξίδι μας στο γαλαξία για την συνάντηση με τους Αργειους θεούς, όταν είμαστε πνευματικά και σωματικά όμοιοι τους.
Πρόκειται για τους εξωγήινους πολιτισμούς που μας περιβάλλουν και αποτελούν την γειτονιά μας .
Το αστρικό σύστημα του Σείριου, που έχει επιλεγεί για αυτή την συνάντηση ,βρίσκεται στο τέλος του Ο.Π. της Στυγός ,πρόκειται για την έδρα του βασιλέα της γειτονιάς μας.
Ο τίτλος του βασιλέα της γειτονιάς μας ανήκει στο Σείριο διότι το αστρικό του σύστημα είναι διασταύρωση πολλών Ο.Π. που ελέγχονται από αυτόν.
Πρόκειται για την μεγάλη κύρτωση του διαστημικού χιτώνα στον αστερισμό Μεγας Κύων.
Η Αθηνά μας έχει ενημερώσει από την αρχή ,πως αυτό που θα διαπραγματευτούμε με τους εξωγήινους γείτονες μας ,είναι το καθεστώς των Ουράνιων ποταμών και των ενεργειακών πηγών, που ελέγχει ο κάθε πλανήτης, η συγκρότημα πλανητών .
Μας έχει συμβουλέψει να διαπραγματευτούμε σωστά και όχι από θέση αδυναμίας και μας έχει τονίσει πως και η ίδια θα παρευρίσκεται στην συγκέντρωση, όποτε αυτή συμβεί εντος του δοθέντος χρονικού πλαισίου πάντα.
Μας έχει εξηγήσει επίσης πως σε αυτή την συγκέντρωση θα απαντηθούν όλα τα αναπάντητα ερωτήματα μας.
Πρόκειται για θησαυρό επιστημονικών πληροφοριών, που αγνοούμε για το σύμπαν που μας περιβάλλει και τον πλανήτη μας.
Ο πλανήτης Άρης είναι ένας από τους υποχρεωτικούς σταθμούς της πορεία μας προς τον γαλαξία. Ο λόγος έχει να κάνει, αφενός με την επαφή της αστρικής πύλης με τον Ο.Π. της Στυγός που συνδέει το αστρικό μας σύστημα με αυτό του Σείριου, αφετέρου η ανάκτηση του τρίτου Ι.Δ. από το έδαφος του.
Πρόσθετα, αναφορικά με το επικείμενο διαστημικό ταξίδι στο Σείριο, οι αστροναύτες μας πρέπει να είναι προετοιμασμένοι πνευματικά για τα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση.
Το ταξίδι αυτό είναι προγραμματισμένο πριν χιλιάδες χρόνια [εποχή του Κριού] για την Ανθρώπινη κοινότητα της ΓΗΣ.
Είμαστε δεσμευμένοι να το κάνουμε. Απορρέει από την συμφωνία ύπαρξης μας, ως ισότιμο μέλος των άλλων Αργειων πολιτισμών .
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε, θα καταστραφούμε από τις ίδιες δυνάμεις που μας δημιούργησαν.
Ο Όμηρος έχει ηδη ενημερώσει για το είδος των διαπραγματεύσεων που θα έχουμε με τους εξωγήινους γείτονες μας.
Θα διαπραγματευτούμε την κοινή χρήση των «κτημάτων » μας και των «κτημάτων» τους.
Θα δώσουμε και θα πάρουμε ισοι προς ισους.
Η παρουσία της θεάς Αθηνάς στη συγκεκριμένη συγκέντρωση εγγυάται, πως η συμφωνία θα είναι τίμια και ηθική και για τα δυο μέρη.
Θέτω σε ετοιμότητα τα οπλικά συστήματα του Ι.Δ. φτάνοντας στο αστρικό σύστημα του Σείριου. Ταυτοχρονα, είμαι έτοιμος πνευματικά να διαπραγματευτώ τα κτήματα μου με τους εξωγήινους γείτονες μου.
Δυο παράπλευρες πληροφορίες, που απορρέουν από τον στιχο, αξίζει να αναλυθούν περαιτέρω.
Πρώτα η αλληγορική ερμηνεία της λέξης [ξίφος] με τις έννοιες που απορρέουν από τον αναγραμματισμό της.
………………………………………
840[3]=ξίφος*.-[ξίφος = Α.Ε. = α] η πνευματική εντολή που πρέπει να είναι σαν «ξίφος» για να διαπεράσει το Μεσολόβιο στην διαδικασία του Ο.Δ. β].- το διαστημόπλοιο τύπου σκήπτρου γ] .- επιθετικό όπλο ].-β3
840[3]=Όφις ξ*.-[ όφις = το φίδι = Α.Ε. = η εε / την βρίσκουμε [εε] με την μορφή δυο φιδιών στο κηρύκειο που κρατά ο Ερμής / το [ξ] μοιάζει με φίδι και αριθμητικά ισούται με [60 = 6+0 = 6 ] ο αριθμός έξι [6] αντιπροσωπευει τον άνθρωπο και συμβολίζει τα έξι δισεκατομμύρια «γράμματα» της εε / η σοφία της εε [όφις] αποκτάται με την χρήση της σωστής πνευματικής εντολής [ξίφος] στην διαδικασία του Ο.Δ. ].-β3
840[3]=Όφις Ξ *.-[ κάνοντας χρήση του κεφαλαίου [Ξ] έχουμε τρεις παράλληλες γραμμούλες = ο αριθμός [3] τρία συμβολίζει και τον τριαδικό θεό / η ιερή γνώση του τριαδικού θεού αποκτάται με ισχυρή πνευματική εντολή στην διαδικασία του Ο.Δ. ].-β3
…………………………………………
Ο Αλέξανδρος συνδέθηκε άμεσα με το ταφικό μνημείο στην Αμφίπολη και αυτό με την σειρά του με την Ομηρική Οδύσσεια και τον «θησαυρό του Ατρέα» στις Μυκήνες .
Με αυτό δεδομένο, όλες οι κινήσεις του Αλέξανδρου κατά την διάρκεια του βίου του πρέπει να επανεξεταστούν.
Όλα δείχνουν πως οι πράξεις του ήταν συμβολικές [βαθειά αλληγορικές] και είχαν άμεση σχεση με το παγκόσμιο μήνυμα των δημιουργών μας, όπως αυτό καταγράφεται στην Ομηρική Οδύσσεια.
Το [ξίφος ] συνδέει την Ομηρική Οδύσσεια με τον Αλέξανδρο και την ιστορία του Γόρδιου δεσμού.
Από την στιγμή που κατανοήσαμε τη σύνδεση της Ομηρικής Οδύσσειας με τον Αλέξανδρο, μέσα από τα ευρήματα του τάφου του στην Αμφίπολη, είναι καθήκον μας να ερευνήσουμε τις χαρακτηριστικές στιγμές του μεγάλου στρατηλάτη κάτω από την καινούργια αυτή οπτική
Ο Αλέξανδρος ,αν όχι μια από τις πολλές προσωποποιήσεις της θεάς Αθηνάς* στη ΓΗ, σίγουρα ήταν άνθρωπος της .Σαν τέτοιος λοιπόν, υπηρέτησε πίστα τον ρόλο του που δεν ήταν άλλος από την καταστροφή του βαρβαρικού D.N.A. [ Πέρσες και λοιπές φυλές της Μεσοποταμίας].
*η φυσιολογία του Γ.Κ. της οντότητας Αθηνά είναι άγνωστος σε εμάς σήμερα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ταυτόχρονη παρουσία της στη ΓΗ ως Αλέξανδρος , στο Σείριο ως άρχοντας του πλανήτη και στη Σπάρτη του Μενέλαου ως θεά Αθηνά ,στο τέλος της εποχής του Κριού.
Έτσι μετά την ανασκαφή* της Τύρου από τον Αλέξανδρο, που θυμίζει την ανασκαφή του πλανήτη Αρη από τον Ερμή, τον φονιά των Αργειων, καθώς και άλλων πλανητών ,όπως θα δούμε στην συνέχεια.
*Ο ίδιος ανάσκαψε και την πόλη των Θηβών, ενώ ο υποτιθέμενος πατερας του Φίλιππος στο παρελθόν είχε ανασκάψει την πόλη της Άμφισσας.
Μάλλον πρόκειται για εξωγήινη πρακτική τιμωρίας.
Την εμμονή του Αλέξανδρου οι άνδρες του να παντρευτούν Περσίδες , διαδίδοντας έτσι τον Γενετικό τους κωδικα [Δωριείς], ακυρώνοντας τον βαρβαρικό , των παλιών εξωγήινων θεών [ανουνακι –νεφελιμ-ελοχιμ – εχίνοι κ.α]
Ερχόμαστε με το [ξίφος] να από-συμβολίσουμε ακόμη μια ενέργεια του Αλέξανδρου με την λυση που έδωσε στην περίπτωση της Ιστορίας του Γόρδιου δεσμού.
Ξίφος = Α.Ε. = η σωστή ισχυρή πνευματική εντολή, ικανή να διαπεράσει το εμπόδιο του Μεσολόβιου, στην διαδικασία πρόσληψης ιερής, επιστημονικής γνώσης με την μέθοδο του Ο.Δ.
Γόρδιος δεσμός = ένας κόμπος που ήταν αδύνατο να λυθεί . Η κατασκευή του ήταν τετοια που ήταν αδύνατο να βρεις την αρχή ,η το τέλος του σχοινιού = Α.Ε. = το εμπόδιο του Μεσολόβιου = το Μεσολόβιο είναι το τρίτο νέο μυαλό του σύγχρονου άνθρωπου, βρίσκεται ανάμεσα και συνδέει τον αριστερό εγκεφαλικό λοβό με τον δεξιό.
Είναι ένας «κόμπος» από περίπου 250 [;;;] εκατομμύρια νευρικές απολήξεις . Ο ρόλος του είναι παντελώς άγνωστος στους σύγχρονους επιστήμονες.
Ο Όμηρος έχει εξηγήσει τον ρόλο του στην διαδικασία πρόσληψης ιερής, επιστημονικής γνώσης με την μέθοδο του Ο.Δ. και αυτόν που διαδραματίζει βοηθώντας την ομαλή λειτουργία των νοητικών μηχανισμών του Επειου, που καθιστούν εφικτή την καθημερινότητα μας.
Η αρχαία ιστορία τονίζε πως όποιος κατόρθωνε να λύσει τον Γόρδιο δεσμό θα κυριαρχούσε στα εδάφη της Ασίας .
Ο Αλέξανδρος τον έλυσε με το ξίφος του και κυριάρχησε στην Ασία [τότε γνωστό κόσμο].
Ο Όμηρος στη Οδύσσεια τονίζει πως όποιος ξεπερνά το εμπόδιο του Μεσολόβιου [Γόρδιος δεσμός], με την ιερή επιστημονική πληροφόρηση που θα προσλάβει, θα γίνει ο κυρίαρχος του πλανήτη.
Ο σημερινός Μύστης ξεπερνά το εμπόδιο με το «ξίφος» διαλογιζόμενος. Αυτος που θα κυριαρχήσει στον πλανήτη σήμερα [αύριο] είναι αυτος που θα λύσει τον γρίφο της αθανασίας του ανθρώπου προσλαμβάνοντας πληροφόρηση από τον θεό μέσα του, με «εργαλείο» το «ξίφος».
Η δεύτερη παράπλευρη πληροφορία έχει να κάνει με την χημική σύσταση του γενετικού μας μορίου.
Είναι οξύ μας διαβεβαιώνει ο Όμηρος για πολλοστή φορά, πριν 2856 χρόνια και αποτελείται από 6.000.000.000 δις χημικές ενώσεις [γράμματα].
Αναγραμματισμός του [ξίφος οξύ]
1370[2]=ξίφος οξύ *.-[ξίφος = Α.Ε. = α] η πνευματική εντολή που πρέπει να είναι σαν «ξίφος» για να διαπεράσει το Μεσολόβιο στην διαδικασία του Ο.Δ. β].- το διαστημόπλοιο τύπου σκήπτρου γ] .- επιθετικό όπλο / οξύ[1] = αιχμηρό –μυτερό –σουβλερό –ισχυρό σφοδρό /Επιρρηματικώς οξύ = ταχέως –γρηγορα –διαπεραστικά –δυνατά /α].- ισχυρό επιθετικό όπλο β].- αστρικό σκάφος με ισχυρό οπλισμό γ].- είμαι οπλισμένος με ισχυρό σχέδιο ].-β3
1370[2]=Όφις οξύ ξ *.-[ όφις = το φίδι = Α.Ε. = η εε / την βρίσκουμε [εε] με την μορφή δυο φιδιών στο κηρύκειο που κρατά ο Ερμής / οξύ[2] = η χημική σύσταση του μορίου είναι οξύ/το [ξ] μοιάζει με φίδι και αριθμητικά ισούται με [60 = 6+0 = 6 ] ο αριθμός έξι [6] αντιπροσωπευει τον άνθρωπο και συμβολίζει τα έξι δισεκατομμύρια «γράμματα» της εε / ο ισχυρός Γενετικός μας κώδικας έχει [6] έξι δις «γράμματα» μοιάζει με φίδι και είναι οξύ = αλήθειες που έχουν ανακαλύψει και οι δικοί μας επιστήμονες πρόσφατα ].-β3
1370[2]=Όφις οξύ Ξ *.-[ κάνοντας χρήση του κεφαλαίου [Ξ] έχουμε τρεις παράλληλες γραμμούλες = ο αριθμός [3] τρία συμβολίζει και τον τριαδικό θεό / ο τριαδικός θεός μοιάζει με «φίδι» στο σχήμα και η χημική του σύσταση είναι οξύ ].-β3
1370[2]= Ξ οξύ σοφι’[α]*.-[ ο τριαδικός θεός περιέχει σοφία και η χημική του σύσταση είναι οξύ ].-β3
Σχόλιο .- Ο Όμηρος πριν 2856 χρόνια μας εξηγεί πως ο γενετικός μας κώδικας είναι οξύ έχει έξι [6] δις «γράμματα» και περιέχει σοφία.
Αλήθειες που ανακάλυψαν πρόσφατα και οι δικοί μας επιστήμονες.
Ο αναγραμματισμός του στίχου β3[2]
3528[9]=περι δε ξίφος οξύ θετ’ωμω *.-[Περι = πέριξ-ολόγυρα/υπερβολικά/χάριν τινός/αναφορικά με/έξω και περά τινός / δε = λοιπόν/ ξίφος = Α.Ε. = α] η πνευματική εντολή που πρέπει να είναι σαν «ξίφος» για να διαπεράσει το Μεσολόβιο στην διαδικασία του Ο.Δ. β].- το διαστημόπλοιο τύπου σκήπτρου γ] τα όπλα του αστροναύτη / οξύ[1] = αιχμηρό –μυτερό –σουβλερό –ισχυρό σφοδρό /Επιρρηματικώς οξύ = ταχέως –γρηγορα –διαπεραστικά –δυνατά / θετ = τιθημι = θέτω –βάζω –τοποθετώ-ορίζω / ωμω[1] = ώμος / ωμω[2] = ώμος = πρώιμος -πρόωρος / ενεργοποίησε τα ισχυρά όπλα του διαστημόπλοιου λοιπόν σχετικά με την παρούσα κατάσταση εκ των προτέρων Να είσαι δε προετοιμασμένος σχετικά με τις προτάσεις σου για κοινή χρήση των κτημάτων σας ].-α135-α66-β3-α405-β3
3528[9]= Περ δει Ξίφος οξύ θετ’ ωμω *.-[ περ = εντελώς –ολοσχερώς –πάντως –ακριβώς – σε κάθε περίπτωση / δει = δεω [2] = είναι αναγκη = υστερώ –υπολείπομαι / σε κάθε περίπτωση είναι αναγκη κατά την συνεύρεση με τους εξωγήινους γείτονες σας να είστε ισχυρά οπλισμένοι κυριολεκτικά και πνευματικά ].- β3
3528[9]= Περ ιδε Ξίφος οξύ θετ’ωμω *.-[ιδε = οραω = βλέπω –γνωρίζω / σε κάθε περίπτωση είναι αναγκη να γνωρίζετε στην συνεύρεση σας με τους εξωγήινους γείτονες σας πως θα χρειαστεί να είστε ισχυρά οπλισμένοι κυριολεκτικά με όπλα και ιδέες ].-β3
3528[9]=Περι δε’[ω] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[δεω[1] = δένω –δεσμεύω / σε κάποιο μέρος σε δεσμεύω –κάπου είσαι δεσμευμένος / α].- αναφορικά με το ταξίδι σου στο γαλαξία με διαστημόπλοιο είσαι δεσμευμένος β].- δεσμεύεσαι να ενεργοποιήσεις τα ισχυρά όπλα του διαστημόπλοιου σου σε αυτή την περίπτωση εκ των προτέρων ].-β3
3528[9]= Περι δε’[ω] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / κάπου είναι αναγκη – κάπου υστερείς /α].- αναφορικά με το ταξίδι σου στο γαλαξία είναι ανάγκη να το πραγματοποιήσεις β].- είναι αναγκη να ενεργοποιήσεις τα ισχυρά όπλα που διαθέτει ο Ι.Δ. εκ των προτέρων ].-α407
3528[9]=Επι εδρ’[α] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[επι = επάνω –προσέτι –κατόπιν –πρόσθετα /άρα = συγχρόνως / συγχρόνως πρόσθετα – κατόπιν / εδρη = κάθισμα –τιμητικό κάθισμα –ο τόπος που κάθεται κάποιος = Α.Ε. = ο πλανήτης / α].- πρόσθετα αναφορικά με τον πλανήτη προορισμού είναι αναγκη να ταξιδέψεις εκεί β].- είναι αναγκη να ενεργοποιήσεις τα όπλα του Ι.Δ. στον συγκεκριμένο πλανήτη εκ των προτέρων ].-α405-β3
3528[9]=πειρ’[ω] εδ’[ω] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[ πειρω = τρυπώ –περνώ-διασχίζωω / εδω [1] = τρώγω –φθείρω –καταστρέφω –αφανίζω /Α.Ε. = προσλαμβάνω /α].- διασχίζω το Μεσολόβιο και προσλαμβάνω ιερή γνώση / β].-διασχίζω το γαλαξία και εκεί που φτάνω προσλαμβάνω ιερή γνώση / διασχίζω τον γαλαξία και εκεί που φτάνω ενεργοποιώ τα ισχυρά όπλα του Ι.Δ. εκ των προτέρων ].-α405-β3
3528[9]=πειρ’[ω] εδ’[ω] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[ πειρω = τρυπώ –περνώ-διασχίζωω / εδω [2] = εδώ/ αυτόν τον τόπο διασχίζω με το διαστημόπλοιο μου έχοντας ενεργοποιήσει τα ισχυρά όπλα του Ι.Δ. εκ των προτέρων ].-β3
3528[9]=ιρ’επ’[ι] εδ’[ω] Ξίφος Οξύ θετ’ωμω *.-[ιρα = τα ιερά των θεών /με τα ισχυρά ιερά όπλα των θεών που διαθέτει ο Ι.Δ. καταστρέφω άμεσα τους αντιπάλους μου εκ των προτέρων ].-α405-β3.-Μ
Σχόλιο.- Ταξιδεύω για την συνάντηση με τα κέντρα εξουσίας των γειτόνων μου εξωγήινων στο αστρικό σύστημα του Σειρίου Εξ αρχής είμαι σε ετοιμότητα πνευματικά για το τι θα διαπραγματευτώ μαζί τους
Εχω επίσης εξ αρχής ετοιμα τα οπλικά συστήματα του Ι.Δ. για κάθε ενδεχόμενο

2 σχόλια: