Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ:Πως χειραγωγείται η κοινή γνώμη, να λυπάται τους κακόμοιρους ΔΗΘΕΝ μετανάστες!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ:Πως χειραγωγείται η κοινή γνώμη, να λυπάται τους κακόμοιρους ΔΗΘΕΝ μετανάστες!
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ: Πως θα τους… βαφτίσουν Έλληνες και θα τους δώσουν δουλειές
Σίγουρα θα θυμάστε όλοι το περιστατικό με την "κακομοίρη" οικογένεια μεταναστών που κακοποιήθηκε βάναυσα απο την αστυνομία και πεταχθηκε στις σιδηρογραμμες του τραίνου,στα σύνορα της Ουγγαριας. Άλλωστε πως να μην την έχετε δει....φρόντισαν γι αυτό ολα τα πανευρωπαικα κατευθυνομενα μμε που έπαιζαν την συγκεκριμένη σκηνή απο το πρωί μέχρι το βράδυ ώστε να εμπεδωθεί καλά μέσα στον εγκέφαλο και το υποσυνείδητο σας.
Αυτό που δεν ξέρετε ειναι οτι όλο αυτό ήταν στημένο.!!!!!! Το τάισμα του κουτόχορτου πάει σύννεφο....γιατι τα προβατακια πρέπει πάλι να μπούνε στο μαντρί.....Δείτε το βίντεο και μετα κάποιοι βελαξτε με την ησυχία σας......
Την ελληνοποίηση των μεταναστών προβλέπει κρυφό σχέδιο του Μαξίμου που άρχισε να εξυφαίνεται από τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσιέυμα της εφημερίδας «Παραπολιτικα», στο επονομαζόμενο σχέδιο SAMSON προβλέπεται η χορήγηση άδειας παραμονής μεταναστών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, αλλά και η εξασφάλιση άδειας εργασίας σε ειδικότητες με έλλειψη στην Ελληνική αγορά. Όπως μάλιστα σημειώνουν τα «Παραπολιτικά», οι σχετικές υπογραφές, έπεσαν εκ κρυπτώ τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου