Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.... Για σεισμό 7,5 Ρίχτερ..Είστε έτοιμοι για έναν σεισμό; ο Εγκέλαδος ΕΡΧΕΤΑΙ...

sanhrte
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί καθώς αναμένουν ισχυρό σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με μελέτες που γίνονται εδώ και χρόνια στην Τουρκία. Επίσης υπολογίζουν ότι υπάρχουν και κάποιες μικρές πιθανότητες για δεύτερο μεγαλύτερο σεισμό 8 ρίχτερ.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν καταγράψει οι επιστήμονες, οι σεισμοί που πραγματοποιούνται μετακινούνται προς τα ανατολικά κατά μήκος του ρήγματος που υπάρχει στη Βόρεια Ανατολία.
Το ρήγμα της Βόρειας Ανατολίας διατρέχει την Βόρεια Τουρκία σε μήκος μεγαλύτερο των 900 χιλιομέτρων, και ξεκινά από το Αιγαίο, φθάνοντας μέχρι τον Καύκασο, δημιουργώντας έτσι σύνορο τεκτονικής συνάντησης της πλάκας της Ανατολίας με αυτή της Ευρασίας.
ΕΣΤΙ ΠΥΡ ΦΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΕΚ ΠΗΓΗΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΑ - ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣ - ΦΡΟΝΗΣΙΣ ΥΠΕΡΤΑΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ - ΚΑΙ ΩΔΗ ΦΟΙΒΟΥ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ....
ΥΨΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΥΡΟΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ..
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ Η ΛΥΡΑ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤΕΜΑ "ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΣΕΣ Ω ΦΟΙΒΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΩΝ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΥΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΚΝΩΝ Κ᾿ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΗ ΛΥΡΑ ΑΝΑΒΡΥΣΜΑ ΠΑΝΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΛΟΓΙΑ Σ᾿ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΤΕ ΣΑ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΛΥΣΜΑ ΚΙ ΑΠ᾿ Τ᾿ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΡΡΙΞΕΣ ΤΗ ΛΥΡΑ Κ᾿ ΕΓΙΝΕΣ ΣΑΪΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΤΕΨΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου