Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Δεν Πιστεύετε Πως η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ Είναι Ήδη Εδώ;

Δεν Πιστεύετε Πως η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ Είναι Ήδη Εδώ; Θα το ΚΑΝΕΤΕ Μόλις Δείτε Αυτό…
Σκεφτικά πολύ να βάλω αυτή την φώτο! καθώς η μάζα αγνοεί ποιος ειναι ο θεός της!το matrix live!! τραγικές φιγούρες κάποιοι ερευνητές! (που δηλώνουν χριστιανοί, και λενε φαντασίες των εβραιων την παλιά διαθήκη όταν δεν τους βολεύει!)και αποφεύγουν να πουν ποιος ειναι ο θεός των χριστιανών.
Αν και έχουμε αναφερθεί παλιότερα στον "κάλο θεο" ξίνισε πολλούς γιατι δεν θέλουν να χαλάσουν το παραμύθι τους! ειναι τραγικό το γεγονός οτι αν το λες δημοσια ,είσαι μασόνος ιεχωβας, της ελίτ,αριστερός(αυτοί έχουν άλλο θεο! )! και ενα σορό αλλα! και την βλακεία δεν μπορείς να την κερδίσεις! και όλοι αυτοί λοιπόν δεν τους κάνει εντύπωση γιατι όλοι οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν απορρίψει την θρησκεία! μιλάμε και για Έλληνες!(ειναι οι κακοί! 12δειστες, άθεοι λενε υποτιμητικά!)
Τραγικό!!! το πόσο πλύση εγκεφάλου μπορεί να γίνει σε ενα άνθρωπο! μπορούν να πεθάνουν για την θρησκεία, που τους φύτεψαν στον εγκέφαλο! ειδικά για τις 3 χειρότερες Αβραάμικες θρησκείες made in Sion, (θα ήθελα να δω τι γίνεται στον εγκέφαλο ενός χριστιανού, ενός αριστερού και ενός κομμουνιστιστη/isis,αν και στους 2 τελευταίους έχω κατασταλάξει τι παίζεται, δεν μπορεί κάποια πατέντα έχουν φτιάξει οι Εβραίοι,κατι σαν μόλυνση (ειδικά πιο παλιά για να σφάζονται μεταξύ τους, και να βασιλεύουν αυτοί!)....για να μην το πάω πιο μεταφυσικά!!! !)
Δεκατέσσερις θρησκείες του κόσμου και πάνω από 1.000 θρησκευτικοί ηγέτες συμμετείχαν στο 1ο Ετήσιο Εορτασμό της Συνόδου Ειρήνης της Παγκόσμιας Συμμαχίας των Θρησκειών, μια τελετή υπογραφής για την απόλυτη πλαστογράφηση της Πανθρησκείας.
Υπέγραψαν την ενότητα της θρησκευτικής συμφωνίας, μια υπόσχεση των θρησκειών να ενωθούν χωρίς όρους και χωρίς διακρίσεις για την επίτευξη της «παγκόσμιας ειρήνης».
Στους θρησκευτικούς ηγέτες που παρευρέθηκαν στην τελετή περιλαμβάνονται εκείνοι του Σιιτικού Ισλάμ, της Ευαγγελικής πίστης, του καθολικισμού, του Ινδουισμού , του Βουδισμού, του Ιουδαϊσμού και πολλοί άλλοι. Στόχος τους; Μια Παγκόσμια Θρησκείας στο πλαίσιο του παπισμού. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου