Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2012 , 2015 ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ..ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠ ΤΟ 2011 ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς. ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ . ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ .(όλοι οι υποψήφιοι έχουν διαπράξει το κακούργημα της συνέργιας σε εσχάτη προδοσία (δες το εδώ στην καταγγελία).ξυπνήστε δώστε δυνατό παρόν στην ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες με καταλήψεις των κάλπεων και καταγγελίες κατά των κατοχικών εκλογών και κατά των καθαρμάτων που θα συμμετέχουν σε αυτές ..
Η απλή (σιωπηρή) αποχή και δίχως να συνοδεύεται τουλάχιστο με στοιχειωθετημένη καταγγελία κατα των εκλογών των τωρινών, των 2 προηγουμένων και του δημοψηφίσματος, ειναι συναίνεση και συνενοχή.... 
 ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ- Π.Κ 232

Όποιος γνωρίζει οτι συντελείται ενα κακούργημα (η οτι έχει γίνει-τελέστηκε) και το κρύβει, δεν το καταγγέλει όπως είναι υποχρεωμένος βάσει του άρθρου 232 του Ποινικού Κώδικα έχει ποινή 3ετούς φυλάκισης.

Αρθρο: 232 του Π.Κ
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
1. Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του, παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή, τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.

Η δικογραφία της εσχάτης προδοσίας για 173 βουλευτές αναγγέλθηκε απο την βουλή και οι έλληνες δεν την κατήγγειλαν ως όφειλαν, οι δε υπόλοιποι 127
βο(υ)λευτές το έκαναν γαργάρα (συγκάλυψαν την δικογραφία) επίσης, με συνέπεια όλο το κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός να είναι υπόλογοι για το ποινικό αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος! (σύμφωνα με το 232 του Π.Κ, ανωτέρω) ΕΚΤΟΣ απο όσους κατήγγειλαν το έγκλημα και τις παράνομες εκλογές του 2012, 2015 στις οποίες συμμετείχαν πολιτικοί-βουλευτές για τους οποίους υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία αλλά και πολιτικοί-υποψήφιοι που γνώριζαν οτι υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία στα συρτάρια της δικαιοσύνης.

Eίναι ασύλυπτα όλα αυτά, για τον κοινό νου, και πέφτει νοκ αουτ (ρίχνει τις ασφάλειες) απο το μέγεθος του ανοσιουργήματος που έχει παιχτεί εις βάρος του ελληνικού λαού. Έτσι κάποιοι πέφτουν στην απάθεια η περνάνε στην θέση της άρνησης για να προστατέψουν τον ψυχισμό τους, γιατί αν το καλοσκεφτείς μπορεί και να χάσεις τα λογικά σου με την σκευωρία του καθεστώτος (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημ.υπάλληλοι[ οι φυσικοί αυτουργοί της εφαρμογής ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ], φύλακες του κατοχικού καθεστώτος (κατοχική διότι με μνημόνια έχει εκχωρθεί η εθνική μας κυριαρχία και η εκτελεστική εξουσία ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!) που έχουν συνεργασία με αυτό και ανάλογα συμφέροντα). Ζούμε έναν ακήρυχτο πόλεμο ουσιαστικά με πραγματικά θύματα-θανάτους, συσσίτια, άστεγους, 40% ανεργία, μετανάστες, κλοπή του εθνικού πλούτου, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στον εχθρό μέσω συμβάσεων! τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι τελούμε υπο κατοχή και έχει γίνει εν τοις πράγμασι de facto ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου