Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Το voύμερο και η στρατηγική θέση των σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που βρίσκονται σε απόκρυψη στην τροπόσφαιρα και την επιφάνεια του πλανήτη παραμένουν άκρως απόρρητα προς το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Είναι ασφαλές τώρα να αποκαλύψω ορισμένες πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν τον αναγνώστη να κατανοήσει σε βάθος όσα αφορούν στο ΓΕΓΟΝΟΣ και την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και του Σκότους. Παρ’όλο που αυτές οι πληροφορίες θα είναι σοκαριστικές για ορισμένους ανθρώπους, έφτασε η ώρα οι άνθρωποι να μάθουν την αλήθεια γιατί μόνο όταν μαθευτεί η αλήθεια μπορεί η οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση να επιλυθεί.


Για να κατανοήσετε πλήρως το πως έχουν τα πράγματα στον πλανήτη Γη πρέπει να πάμε λίγο πίσω στο χρόνο, σε μία περίοδο της Γαλαξιακής Ιστορίας κατά την οποία οι σκοτεινές δυνάμεις δημιουργήθηκαν. Αυτές οι δυνάμεις διάλεξαν το αστρικό σύστημα Ρίγκελ στον αστερισμό του Ωρίωνα σαν το οχυρό τους από το οποίο έλεγχαν τη γαλαξιακή αυτοκρατορία τους.


Σύντομα ανακάλυψαν ότι παίρνοντας ομήρους μπορούσαν να αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στις Δυνάμεις του Φωτός γιατί οι Δυνάμεις του Φωτός νοιάζονταν για τους ανθρώπους τους και πολλές φορές ανέβαλαν τη δράση τους ώστε τα Όντα του Φωτός τα οποία είχαν απαχθεί να μην πάθουν κανένα κακό.


Οι δυνάμεις του σκότους καθώς ανέπτυσσαν τους μηχανισμούς ομηρίας, την ίδια στιγμή εφεύρισκαν εξωτικές πολεμικές τεχνολογίες οι οποίες έσπερναν τον όλεθρο κατά μήκος του Γαλαξία, καταστρέφοντας ολόκληρους πλανήτες και διαγράφοντας οριστικά έτσι ολόκληρους πολιτισμούς.


Κάποια στιγμή που ανέπτυξαν τον ποιο αποτελεσματικό μηχανισμό ομηρίας απαίτησαν από την Πηγή-Ύπαρξη να σταματήσει να δίνει πληροφορίες στους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες και τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων διαφορετικά απειλούσαν να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα του Γαλαξία.

Έκτοτε, οι Δυνάμεις του Φωτός σταμάτησαν να λαμβάνουν πληροφορίες που αφορούσαν τις δραστηριότητες των σκοτεινών δυνάμεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κοσμικού ενεργειακού ρήγματος μεταξύ του Φωτός και του σκότους σε όλες τις υπάρχουσες διαστάσεις το οποίο ήταν και η αρχή της δυαδικότητας. Στην πέμπτη διάσταση και σε όλες τις υψηλότερες διαστάσεις, το σκότος εκδηλωνόταν απλώς σαν έλλειψη πληροφοριών και σαν έλλειψη κατανόησης στο πως θα μπορούσε αυτή η κοσμική κατάσταση να επιλυθεί. Από τότε και στο εξής κάποιες φυλές άρχισαν να πιστεύουν ότι το σκότος και ο πόνος είναι απαραίτητες πτυχές της ζωής, με τη λογική ότι δεν μπορείς να έχεις νύχτα χωρίς να έχεις ημέρα και εναλλάξ.


Αυτό επέτρεψε στις σκοτεινές δυνάμεις να μετατρέψουν το οχυρό τους στο Ρίγκελ στην πρώτη ουσιαστική καραντίνα, το πρώτο μέρος δηλαδή του γαλαξία στο οποίο το Φως δεν μπορούσε να διεισδύσει, καθώς οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι δεν λάμβαναν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες στο αστρικό σύστημα Ρίγκελ και έτσι δεν είχαν την δυνατότητα να στείλουν Φως και Αγάπη ώστε να θεραπεύσουν ενεργειακά την εκεί κατάσταση. Την ίδια στιγμή κάτω από πλήρη μυστικότητα οι σκοτεινές δυνάμεις ανέπτυσσαν το ποιο θανατηφόρο όπλο τους, τη βόμβα στράνγκελετ.


Η βόμβα στράνγκελετ είναι μία συσπείρωση βαρέων κουάρκς, τα οποία ονομάζονται παράξενα κουάρκς:


http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_matter


Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία προκαλεί μία αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει τη συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production


Εάν μία τέτοια αλυσιδωτή αντίδραση δεν εμποδιζόταν από κάποια άλλη δύναμη, μία και μόνο βόμβα στράνγκελετ θα μπορούσε να εξολοθρεύσει όλο το σύμπαν. Ευτυχώς οι Δυνάμεις του Φωτός ανέκαθεν είχαν τεχνολογία η οποία μπορούσε να περιορίσει δραστικά την ακτίνα δράσης αυτής της βόμβας. Μία βόμβα στράνγκελετ είναι κατά πολύ ποιο καταστροφική από μία θερμοπυρηνική βόμβα.
Κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων χρόνων, οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει μερικές φυσικές και αρκετές περισσότερες αιθερικές βόμβες στράνγκελετ τις οποίες αποθήκευσαν στο αστρικό σύστημα Ρίγκελ.Πριν από 25.000 χρόνια οι ίδιες δυνάμεις δημιούργησαν και άλλο ένα οχυρό-καραντίνα στον πλανήτη Γη στο οποίο επίσης δεν μπορούσε να διεισδύσει το Φως, και μετέφεραν μέρος του πολεμικού υλικού τους όπως κάποιες βόμβες στράνγκελετ και άλλα εξωτικά όπλα εκεί. Αυτός ο βαρύς οπλισμός ήταν και ο λόγος που η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δεν επενέβη κατά τη διάρκεια του ολοκαυτώματος των Ναζί, των πυρηνικών εκρήξεων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, των εκκαθαρίσεων του Στάλιν ή της γενοκτονίας της Ρουάντα. Εκείνη την εποχή η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δε γνώριζε με ακρίβεια τι οπλισμό είχαν στη διάθεση τους οι σκοτεινές δυνάμεις. Το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι αν δοκίμαζαν να επέμβουν αυτό θα μπορούσε να είχε πολύ καταστροφικές συνέπειες.

Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει απομακρύνει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο σχετικά με την Πρώτη Επαφή μέχρι το 1995 όπου ήταν έτοιμη να αναλάβει δράση. Αυτή τους ή έντονη δραστηριότητα σήμανε κόκκινο συναγερμό στις υψηλόβαθμες αρνητικές οντότητες της Γης με αποτέλεσμα να ζητήσουν υποστήριξη από τις υπόλοιπες αρνητικές δυνάμεις του Γαλαξία ώστε να καταφέρουν να αμυνθούν και να διατηρήσουν την καραντίνα στη Γη. Τότε ήταν που συνέβη και η Εισβολή των Αρνητικών Οντοτήτων στο Κονγκό το 1996.
Για μία περίοδο ορισμένων χρόνων, οι σκοτεινές δυνάμεις κατάφεραν να ελέγξουν τα περισσότερα αστρικά συστήματα σε ακτίνα 1000 ετών Φωτός γύρω από τον πλανήτη Γη εκτός από το αστρικό σύστημα του Σειρίου. Κατάφεραν ακόμα και να εισβάλουν στις Πλειάδες που είναι ένα σύμπλεγμα αστέρων. Κάτι ανάλογο περιγράφεται και στα παρακάτω βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8

http://www.youtube.com/watch?v=sdbsP86XzA8&list=RDOnsnZvR4X68

Αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για τη φυλή των Πλειάδιων καθώς για πολλές εκατοντάδες χιλιάδων χρόνων γνώριζαν μόνο την Ειρήνη πριν συμβεί αυτή η εισβολή.


Οι Ριγκελιανοί κατά τη διάρκεια της εισβολής απήγαγαν ένα μικρό αριθμό Πλειάδιων σε ομηρία, τους μετέφεραν στη Γη μέσα σε υπόγειες στρατιωτικές βάσεις και στη συνέχεια τους εμφύτευσαν μικροτσίπ. Κάπως έτσι θα μπορούσε να ήταν τα πράγματα στην υπόγεια στρατιωτική βάση Dulce το 1996 η 1997:

http://www.youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία απελευθέρωσε τις Πλειάδες το 1999 και το Κίνημα της Αντίστασης απελευθέρωσε τους Πλειάδιους αιχμαλώτους από τη βάση Dulce το 2001, η φυλή των Πλειάδιων όμως χρειάστηκε περίπου μία δεκαετία για να επανέλθει ολοκληρωτικά από το σοκ που είχε υποστεί και να λάβει μέρος στις επιχειρήσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη.
Στη χρονική περίοδο μεταξύ 1996 και 1999, όλες οι βόμβες στράνγκελετ από το αστρικό σύστημα Ρίγκελ και άλλα εξωτικά όπλα μεταφέρθηκαν στη Γη. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εξωτικών αυτών όπλων απομακρύνθηκε από το Κίνημα της Αντίστασης το 2004 αλλά ένα μεγάλο μέρος αιθερικών εξωτικών όπλων παρέμεινε στη Γη μέχρι και πρότινος.


Μεταξύ άλλων εξωτικών όπλων των σκοτεινών δυνάμεων ήταν και τα φυσικά όπλα αντιβαρύτητας βαθμοτών πεδίων. Όλα αυτά απομακρύνθηκαν το 2004 και το Κίνημα της Αντίστασης δεν επιτρέπει πλέον τέτοια όπλα να δημιουργηθούν ξανά στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα. Το Κίνημα της Αντίστασης όμως υποστηρίζει την ανάπτυξη τεχνολογίας αντιβαρύτητας για ειρηνικούς σκοπούς:

http://m.disclose.tv/news/Boeing_Antigravity_propulsion_comes_out_of_the_closet/100519#DTV

Από το 1999, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και το Κίνημα της Αντίστασης έχουν αναλάβει άμεση δράση και αφαιρούν στρώματα επί στρωμάτων εξωτικών αιθερικών τεχνολογιών από τα μη φυσικά πεδία της Γης που βρίσκεται σε καραντίνα. Κάθε φορά που ένα τέτοιο στρώμα αφαιρείται, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι λαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν το επόμενο στρώμα. Αυτή η διαδικασία ήταν συνεχής κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες όπου συνέβη μία πολύ δραστική αλλαγή.


Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι έλαβαν πληροφορίες από την Πήγή-Ύπαρξη για ΟΛΕΣ τις υπολειπόμενες αιθερικές σκοτεινές δυνάμεις και τις αντίστοιχες τεχνολογίες τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη διάλυση των θεμελίων της πραγματικότητας που ήταν βασισμένη στη δυαδικότητα καθώς και τη διάλυση των θεμελίων των συστημάτων στα οποία οι ανώτατες αρνητικές οντότητες στήριζαν τις δυνάμεις τους και την επιρροή τους στον πλανήτη. Η παράφρων πραγματικότητα όπου το σκότος αντιμάχεται το Φως θα καταρρεύσει πολύ σύντομα και τότε θα παραμείνει μόνο το Φως εξαφανίζοντας όλο τον πόνο διαπαντός.Μέχρι και τις 8 Μαρτίου του 2014, παραμένει μόνο ένα στρώμα αιθερικών αρνητικών οντοτήτων και των αντίστοιχων αιθερικών οπλικών συστημάτων τους. Η πλειοψηφία των αιθερικών Ερπετοειδών έχει απομακρυνθεί, όπως και οι αντίστοιχες τεχνολογίες τους. Το μόνο που έχει παραμείνει ακόμα είναι μία μικρή ομάδα αρνητικών οντοτήτων καθώς και τα εξωτικά αιθερικά τους όπλα. Το κατά πόσο έχουν στην κατοχή τους κάποιες βόμβες στράνγκελετ ή κάποιες άλλες δεν είναι γνωστό ακόμα καθώς αυτές οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες για λόγους ασφαλείας. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που εμποδίζει το ΓΕΓΟΝΟΣ να συμβεί εδώ και τώρα. Πόσο καιρό θα κρατήσει το τελευταίο αυτό στρώμα των αρνητικών οντοτήτων είναι και αυτό άγνωστο επίσης για λόγους ασφαλείας.
Στο φυσικό επίπεδο, όλα είναι έτοιμα για το ΓΕΓΟΝΟΣ. Υπάρχει επίσης ένας τεράστιος στόλος σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας τα οποία περιβάλουν τη Γη. Περίπου 5 δισεκατομμύρια σκάφη βρίσκονται σε απόκρυψη στην περιοχή “Χαμηλής περί τη γη Τροχιάς” γνωστή και ως LEO:

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

Επίσης υπάρχουν περίπου 120 εκατομμύρια σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας επίσης σε απόκρυψη στην περιοχή μεταξύ της γραμμής “Karman Line”

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ που ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ στο ΗΛΙΑΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ... (video)


http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rm%C3%A1n_line

και του ορίου ή γραμμής “Armstrong”:

http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Ο Swerdlow, επιπλέον, μας δίνει εξηγήσεις γιατί δεν καίγονται αυτά τα αγνώστης ταυτότητας οχήματα καθώς εισέρχονται και εξέρχονται στον Ήλιο. Στο video που ακολουθεί, μας εξηγεί τους λόγους που κατά τη γνώμη του και τις εκτιμήσεις του έρχονται αυτοί οι "επισκέπτες από αλλού"...

Stewart Swerdlow: Ηλιος, ζώνη Kuiper, εξωγήινοι, στημένη επίθεση εξωγήινων κλπ...Δείτε/ακούστε τον και κρίνετε μόνοι σας. Καλή ακρόαση.

O Stewart Swerdlow μας λέει ότι υπάρχουν άγνωστα αντικείμενα -κάποια έχουν το μέγεθος πλανήτη- που βγαίνουν από τον Ήλιο και συγκεντρώνονται σε μία περιοχή που περιβάλει το ηλιακό μας σύστημα, στην Ζώνη Kuiper.

Σα να βλέπεις τα άστρα, σε ένα καθαρό ουρανό, να κινούνται και να σείονται σαν ζαλισμένα... Αλλά δεν είναι αυτά που ζαλίζονται... Και ούτε είναι τα αστέρια που μοιάζουν σα να αποφάσισαν να αλλάξουν ξαφνικά θέσεις μέσα στη νύχτα. Είναι κάτι άλλο.. 

Εκατοντάδες;... Χιλιάδες;... Εκατοντάδες χιλιάδες;... Αναρίθμητα είναι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εθεάθησαν μέσα σε ένα 24ωρο, μεταξύ 29-30/10/2015.

Το θέαμα θα πρέπει να ήταν πραγματικά εκπληκτικό, αν είχαμε την δυνατότητα να το βλέπαμε σε συνεχόμενα καρέ και όχι αποσπασματικά μέσα από τις εικόνες που μας δίνουν οι κάμερες του LASCO C2.

Αλλά... τι μπορεί να είναι όλα αυτά; 

Μία αρμάδα, ένας στόλος, μία στρατιά; 

Τι υπάρχει μεγαλύτερο από αυτά; 

Ένας Γαλαξιακός Στόλος, ίσως...

Αρκετοί έχουν μιλήσει για έναν επερχόμενο γαλαξιακό στόλο. Ο περισσότερος κόσμος τους χλεύασε. Αλλά φαίνεται πως, τελικά, δεν ήταν ημίτρελοι. Κάτι ήξεραν όταν τα έλεγαν. Τώρα, φαίνεται να δικαιώνονται. 

Ο Γαλαξιακός Στόλος είναι εδώ.

Το voύμερο και η στρατηγική θέση των σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που βρίσκονται σε απόκρυψη στην τροπόσφαιρα και την επιφάνεια του πλανήτη παραμένουν άκρως απόρρητα προς το παρόν.


Όταν εμφανιστούν οι πρώτες ρωγμές στο τελευταίο αιθερικό αμυντικό στρώμα των αρνητικών οντοτήτων, τα γεγονότα θα διαδεχτούν πολύ γρήγορα το ένα το άλλο. Μπορούμε να περιμένουμε τα παρακάτω γεγονότα να εμφανίζονται με ταχείς ρυθμούς, όχι απαραίτητα με τη σειρά που εμφανίζονται εδώ:


- Αποκάλυψη πολύ προηγμένων και αποδοτικών ιατρικών τεχνολογιών οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
- Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ύπαρξης της Ατλαντίδας η οποία θα ανακοινωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
- Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία πιθανότατα θα προέρχεται από απόρρητα αρχεία της NSA, τα οποία θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσω του Edward Snowden ή κάποιου άλλου πληροφοριοδότη.
- Πλήρως λειτουργικές οικιακές συσκευές ελεύθερης ενέργειας οι οποίες θα πωλούνται μέσα από κάποια δημόσια ιστοσελίδα.
- Συλλήψεις ή φυσική απομάκρυνση των ανώτατων μελών της Cabal, οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
- Παγκόσμια επανεκκίνηση του οικονομικού συστήματος.
- ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.


Προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία, οι Δυνάμεις του Φωτός μου ζήτησαν να αρχίσω να πιέζω “αποκαλυπτικά σημεία βελονισμού”. Για αρχή θα πιέσω δύο από αυτά.


Πρώτον, βρίσκομαι σε επαφή με μία πολύ ισχυρή θετική ομάδα με σημαντικές οικονομικές δυνατότητες, υποδομές παραγωγής και στρατηγικό σχέδιο για να ξεκινήσουν μαζική παραγωγή συσκευών ελεύθερης ενέργειας με σκοπό να διατεθούν σε οικονομικές τιμές στην ανθρωπότητα. Αναζητούν εφευρέτες με λειτουργικές συσκευές “overunity” οι οποίες να μπορούν να μπουν σε στάδιο μαζικής παραγωγής γρήγορα. Εάν υπάρχουν εφευρέτες με ακεραιότητα οι οποίοι βάζουν την απελευθέρωση του πλανήτη πάνω από το κέρδος, δεν φοβούνται την Cabal και έχουν λειτουργικές πρωτότυπες συσκευές “overunity” οι οποίες είναι επεκτάσιμες και εύκολες να αναπαραχθούν.


Δεύτερον, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει το Κίνημα της Αντίστασης και τον πληθυσμό στην επιφάνεια του πλανήτη. Εάν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είχαν φυσική επαφή με το Κίνημα της Αντίστασης ή το δίκτυο της Αγκάρθα από το 1996.

Στο φυσικό επίπεδο, η κατάσταση στην επιφάνεια του πλανήτη πλησιάζει σιγά σιγά στο αποκορύφωμα της. Η Cabal το παρατράβηξε με αποτέλεσμα να εκδοθούν τελεσίγραφα από τις Δυνάμεις του Φωτός. Η Cabal χρειαζόταν μία επίδειξη της τεχνολογίας “αστρική σκόνη” και αυτή τους δόθηκε απλόχερα:

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/attorney-general-eric-h-holder-hospitalized/2014/02/27/3e826da6-9fce-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

Σε αυτό το σημείο θέλω να προσθέσω ότι η τεχνολογία “αστρική σκόνη” δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εξουδετέρωση μελών της Cabal, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γιατρέψει τους ανθρώπους. Η “αστρική σκόνη” μπορεί να γιατρέψει τις περισσότερες αιτίες χρόνιων παθήσεων μέσα σε 15 λεπτά. Έφτασε ο καιρός οι άνθρωποι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την αποκάλυψη και δημοσιοποίηση αυτής της τεχνολογίας ώστε να επέλθει ίαση στην ανθρωπότητα. Θα αποκαλυφθούν επίσης και πολλές άλλες προηγμένες τεχνολογίες ίασης και ο Θετικός Στρατός της Αιγύπτου έκανε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον δυσφημήσουν.


http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/egypt-unveil-device-detects-cures-aids

Η ύπαρξη αυτών των συσκευών επιβεβαιώθηκε σε εμένα προσωπικά από κάποιες πηγές της αδελφότητας Dragon καθώς και από επιμέρους ανθρώπους της Λευκής Αδελφότητας της Αιγύπτου.


Οι άνθρωποι επιτέλους συνειδητοποιούν τις ενέργειες των Ιησουιτών και της μισθοφορικής τους οργάνωσης Blackwater/Academi η οποία πρόσφατα εντοπίστηκε στην Ουκρανία με σκοπό να προκαλέσει προβοκάτσια και να εμπλέξει στρατιωτικά την Ουκρανία με τη Ρωσία.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

Ένας από τους λόγους που θέλουν να συμβεί αυτό είναι γιατί οι Ιησουίτες θέλουν να πάψουν τη λειτουργία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία και να την αντικαταστήσουν με την φιλο-ιησουιτική Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία:

http://henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο επιδιώκουν τη σύγκρουση Ουκρανίας και Ρωσίας είναι επειδή οι Ιησουίτες θέλουν να προσθέσουν την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία είναι δημιούργημα των Ιησουιτών:

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits


Υπάρχουν πολλές ομάδες με πολύ ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις οι οποίες έχουν αρχίσει να θυμώνουν πολύ με τις ενέργειες της Cabal και οι Δυνάμεις του Φωτός ούτε μπορούν αλλά ούτε και θέλουν να τους σταματήσουν πια. Έτσι λοιπόν αυτές οι ομάδες είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να απομακρύνουν μέλη της Cabal από τον πλανήτη, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει και δεν πρόκειται να περιμένουν να συμβούν πρώτα οι μαζικές συλλήψεις ή το ΓΕΓΟΝΟΣ για να ενεργήσουν. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω ότι μόνο το 10% των Ιησουιτών ανήκει στις σκοτεινές δυνάμεις και πολλά μέλη της Cabal τα οποία βρίσκονται στο δίκτυο των Ιλλουμινάτι βρίσκονται εκεί παρά τη θέληση τους για αυτό το λόγο θα ζητούσα στις προαναφερθείσες ομάδες να χρησιμοποιήσουν διάκριση κατά την απομάκρυνση των μελών της Cabal.


Μία από αυτές τις ομάδες επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι αν χάσει τη ζωή του ένας ακόμη άνθρωπος εξαιτίας των ενεργειών των μισθοφόρων της Backwater/Academi στην Ουκρανία, θα ξεκινήσουν να απομακρύνουν τους μισθοφόρους και αν αυτό δεν είναι αρκετό θα απομακρύνουν μέλη της Cabal ένα προς ένα.


Κάποια άλλη ομάδα συμβούλεψε τον Πούτιν να στείλει Σπέτσναζ, επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας, και να απομακρύνει μέλη της Cabal, αντί να επιλύσει την κατάσταση στην Ουκρανία με στρατιωτική επέμβαση.


Ένα μυστηριώδης “άγνωστος ευεργέτης” πλησίασε συγκεκριμένες ομάδες της μαφίας και αυτές με τη σειρά τους ορκίστηκαν πίστη σε αυτόν γυρνώντας την πλάτη στους προηγούμενους χορηγούς τους που δεν ήταν άλλοι από τους Ιλλουμινάτι και τους Ιησουίτες.


Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμα ομάδες έτοιμες για δράση αλλά δεν θα την ονομάσω αυτή τη στιγμή.


Όπως είπε και ο Φούλφορντ την περασμένη εβδομάδα: “Εντωμεταξύ παρακολουθήστε υψηλόβαθμα μέλη της Cabal να εξαφανίζονται ένα ένα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου