Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η παράσταση συνεχίζεται η Ελλάδα πεθαίνει..

rsz_akropolis-13
Η παράσταση συνεχίζεται η Ελλάδα πεθαίνει..


Αφησαμε την τύχη των παιδιών μας στα χέρια επικύνδηνων πολιτικών, της ζωές μας σε ανθρώπους που δεν έχουν  πιστη ιδανικά ούτε εργαστεί ποτέ στην ζωή τους. Οι οικονομικοί δολοφόνοι της σύγχρονης ολιγαρχίας των υληστών πίνουν το αίμα μας σβήνουν την ιστορία μας και εκποιούν  το μέλλον μας.
Γιατί είμαι μία μαριονέτα που απλά δέχομαι της εντολές, απλά συνεχίζω να περιμένω το επόμενο χτύπημα, σου τα χουν πει όλα μην λες δεν γνωρίζω. Θέλουν μείωση πληθυσμού, παγκόσμια διακυβέρνηση, αλίωση των κοινωνικών δομών, έλεγχο σε κάθε σου βημα τι δεν καταλαβαινεις ?
Έχουν σχέδιο σόκ και δεος και ύπνωση μεσα από τα ΜΜΕ, το διαδύκτιο, τα τρόφιμα ,τους αεροψεκασμούς , την υποβολή σε χαμηλές συχνότητες, το harp, το cern ,με την μουσική βιομηχανία το iso δες συχνότητες.
Ξέρουν πως θα σε  κάνουν αδιάφορο, γνωρίζουν πως αφού από τους ΝΑΖΙ έχουν συνεχίσει τα πειράματα τους στην Αμερική. Το ξέρουν από της σταυροφορίες από της πρώτες στοές πως να διαπράττουν εγκλήματα με μανδύα την Ειρήνη. Όσο εσύ και γω θα λέμε τα ίδια χωρίς να πράττουμε οι κυρίαρχοι του λαού του κάθε λαού θα άρουν κάθε ελευθερία και θα επεμβαινουν στης ζωές μας.
Όλα είναι σκηνοθετημένα καλά σχεδιασμένα και ακολουθούν συγκεκριμένα μοτίβα δες πίσω από κάθε εικόνα το μηνυμα τους, με κώδικες σου αλιώνουν κάθε υγειής κύτταρο κάνοντας σε δούλο του ίδιου σου του εγώ.  Μην πιστεύεις τίποτα όλα είναι ένα πρόγραμμα που το έχουν  φορτώσει στον υπέρ υπολογιστή που ελέγχει την συνειδηση σου, το μέλλον σου και της πράξεις σου. Δέξου την εσωτερική γαλήνη, πίστεψε στο αύριο όρισε εσύ τη μάχη της ζωής σου μαζί με τους συνανθρώπους σου. Πάψε να ακολουθείς αλλά σχεδίασε, Οραματισου όσα εσύ ορίσεις. Είμαστε πολλοί έχουμε την δυνατότητα να τους ανατρέψουμε όταν γίνουμε μια γροθιά για το δικό μας καλό και της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου