Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!


Τι όμορφο“Η κρίση.. και η αβεβαιότητα,οι υποσχέσεις.. που έμειναν υποσχέσεις κι εσείς Ελληνες αδελφοί να ζείτε σε ένα αυριο που δεν ξέρετε τι θα σας ξημερώσει…
700 εκατ.ευρώ χωρίς την περιουσία των Μητροπόλεων και των Μονών είναι μόνο ένας πρόχειρος υπολογισμός της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Τα έσοδα αυτω από ενοίκια ακινήτων κυρίως καλύπτουν ολόκληρη την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος όπως μας λένε.
Μια καλοστημένη επιχείρηση που απαρτίζεται από αδέρφια,ανήψια,βαφτιστηρια Μητροπολιτών καθώς και διπλοθεσίτες κληρικούς που λαμβανουν και δευτερο μισθό εκτος αυτόν του δημοσίου.
Κι εσύ Ελληνα αδερφε τρεχα να βρεις μεροκάματο να ταίσεις και να μεγαλώσεις τα παιδια σου…να πληρώσεις το νοικι σου…να ζεις με κομμένο ρευμα το 2015…
Υποχρέωση νομίζω είναι για όλους να γίνει κατι από τη μεριά του κρατους με αυτό το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Δίνουμε λένε…και κανουμε φιλανθρωπικο έργο…ταίζουμε και κοιμίζουμε κόσμο.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΙΟΙ!!!!
Και λέω με το χέρι στην καρδιά τίποτα διοτι το έργο δεν τον κάνετε από την τσέπη σας.
Εταιρίες κανουν δωρεές τροφιμα,κυρίες του φιλοπτώχου προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ,εφοπλιστές χτίζουν τους ναους σας,λείψανα Αγίων κανουν βόλτες σε ενορίες (δήθεν για ενδυνάμωση του κόσμου) μαζευοντας σε κάθε τους περιφορά εκατοντάδες και μην πω χιλίαδες ευρω…..
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ::::
ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:::::
ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ::::
Γιαυτό λοιπόν καλοί μου πατέρες και αδελφοί ο κόσμος μας γύρισε την πλατη,γιαυτο απαρνηθηκε την εκκλησία,γιαυτο κανείς νέος πλέον δεν αναγνωρίζει τίποτα εκκλησιαστικό.
ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΑΥΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!ς κόσμος, Αγγελικά πλασμένος. Ο κάλος στον εγκέφαλο του ανθρώπου(που είναι ο ίδιος ο εγκέφαλος αυτός ο κάλος εδώ που τα λέμε, έχετε δει εικόνες), μαζί με τα καλά και τα όμορφα, από ότι έχει δείξει η ιστορία, κουβαλάει και την ΠΑΡΆΝΟΙΑ σαν σκιά, που κάνει το φως του Θεού και του
πολιτισμού να κρύβεται κάτω από τα πυκνά μαύρα σύννεφα μιάς τρελής ιδέας, όλοσδιόλου λάθος μα εντούτοις, όλοσδιόλου ΠΕΙΣΤΙΚΉΣ (!!!), ότι είμαστε αθάνατοι, σημαντικοί, αψεγάδιαστοι( ε, και αν έχουμε κανένα ψεγαδάκι, εντάξει, δέν είναι τίποτα σπουδαίο (σχεδόν)τέλειοι και ότι διαφέρουμε ο ένας από τον άλλον. Διαρκώς πνιγμένοι σε μια υπαρξιακή ΑΓΩΝΊΑ, προσπαθούμε- ανεπιτυχώς – να βγούμε στο φως του Ήλιου μέσα από το σκοτεινό πηγάδι των παθών μας, του οποίου τα τοιχώματα είναι όμως πολύ γλυστερά, χωρίς προεξοχές για να πιαστούμε, έτσι, ή παρατάμε τον αγώνα και συμβιβαζόμαστε ο κάθε ένας/μια με τον τρόπο του/της, ακόμα και συσχηματιζόμενοι με αυτό από το οποίο θέλουμε να ξεφύγουμε(τι ωραίο που είναι το πηγάδι… … τι? δεν είναι? … ) ή, συνεχίζουμε τις άκαρπες αγωνιώδεις σπασμωδικές προσπάθειες. Και δεν εννοούμαι να καταλάβουμε ή/και να ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΜΕ, αρνούμενοι πεισματικά, με απίστευτα έντεχνους τρόπους, ότι με όλα αυτά, τρέχουμε να ξεφύγουμε από τον μεγαλύτερο ΤΡΌΜΟ που έχει συναντήσει ποτέ ο άνθρωπος, από όταν έγινε άνθρωπος. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΑΤΑΡΑΧΗ ΑΟΡΙΣΤΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ που ΟΛΟΙ μέσα μας βαθιά έχουμε την επίγνωση της ύπαρξής της. Και που ξέρουμε ότι μας περιμένει. Αμετάκλητα. Και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό. Είμαστε ανήμποροι.
Δηλαδή, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΌ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ. Δεν το θέλουμε ρε παιδί μου. Ακόμα και οι θεούσηδες και οι θεούσες (ίσως και ειδικά αυτοί), φεύγουν τρέχοντας πανικόβλητοι βρίσκοντας παρηγοριά στα μεγάλα λόγια. Όσο πιο μεγάλα τα λόγια, τόσο πιο μικρή η σιωπή, όμως, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ?! Όσο πιο μεγάλα τα λόγια για το Θεό, τόσο πιο μακρυά από αυτό?! (Δεν λέω ΑΥΤΟΝ γιατί δεν είμαι θεούσος).
Δειλιάζουμε γιατί η ΠΙΣΤΗ μας είναι ευθέως ανάλογη με το κουράγιο μας στην σιωπή, και δεν έχουμε πολύ κουράγιο στην σιωπή. Ασε που είναι και βαρετή!!!! Ολα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Εδώ ακόμα και απο τους μοναχούς κρατάμε προφητείες που έχουν να κάνουν με τον φθαρτό κόσμο!!!!! Τον κόσμο του θορύβου!!!! Όχι τις διδασκαλίες τους για το Θεό, αλλά τις προφητείες τους για τα φθαρτά. Δηλαδή ο Πατροκοσμάς μόνο προφητείες έχει πει?!
μάλλον καταλαβαίνετε ότι μας έχουν για πέταμα, την ίδια στιγμή που ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός χώρος της Ελλάδος είναι τόσο κρίσιμος, που όλοι μας θέλουν κοντά τους. Όχι όμως με τρόπο δίκαιο, αλλά με τρόπο της πλήρους αποδυνάμωσής μας.
Επίσης, ξένα κράτη μέσω διαφόρων αγοράζουν τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, γιατί θέλουν να ασκούν τις επιρροές τους στον ελληνικό λαό. Εδώ θα πρέπει να ανατρέξουμε στα έτη μετά την επανάσταση του 1821 και να δούμε πως τότε υπήρχαν πολιτικά κόμματα ξένης επιρροής. Τότε με κόμματα, σήμερα με κανάλια ΜΜΕ.
Ο πόλεμος στην περιοχή μας γίνεται και πάλι για οικονομικούς λόγους. Πετρέλαια, φυσικά αέρια, σφαίρες επιρροής, λιμάνια, μοίρασμα του κόσμου για άλλη μια φορά από τις μεγάλες δυνάμεις που συγκρούονται ποικιλοτρόπως. Κι εμείς και πάλι στο «παγωτό»…. Ο Ρώσος υπερασπίζεται ορθοδόξους για τους δικούς του οικονομικούς λόγους, αφού βέβαια άφησε τόσα χρόνια να κατασφαχτούν (υποκρισία ε;), και στο παιχνίδι και ο Ρώσος Πατριάρχης να μιλά για ιερό πόλεμο!!! Κι εμείς εδώ αγρόν αγοράζουμε.
Ο Αμερικανός βγάζει τα άπλυτα της γερμανικής βιομηχανίας στην φόρα προκαλώντας απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Γερμανός τρέχει στην Τουρκία για να δει τι μπορεί να αρπάξει από την επικείμενη διάλυσή της. Η Τουρκία ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη Ρώσου, που είναι θέμα χρόνου να την αποτελειώσει. Ο Βρετανός θέλει κι αυτός να κάνει μπίζνες με τον Ρώσο και βγάζει άπλυτα στην φόρα του Αμερικάνου για την ISIS…Ο Ισραηλινός το βιολί βιολάκι όλα τα χρόνια, θεωρεί στις πράξεις του, όπως πάντα έκανε, ότι ο μη-Εβραίος ζει για να τον υπηρετεί και έτσι κινεί τα τραπεζικά, πολιτικά, οικονομικά και κυρίως πνευματικά νήματα σε όλον τον πλανήτη καταστρέφοντας κάθε έννοια παιδείας στους λαούς για να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα και να μαθαίνουν τα παιδιά το τρίπτυχο σεξ, χρήμα, και θάνατος. Μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στα βιβλία των παιδιών μας.
Ο Αλβανός χρησιμοποιείται ως πολεμικό όργανο εκβιαστικό κατά της Ελλάδος αν δεν ικανοποιήσει τα ισοπεδωτικά σχέδια των ξένων σε βάρος μας. Το ίδιο και ο Τούρκος και μάλιστα πρόσφατα. Ο Αλβανός ήταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη τον Ιούλιο σε περίπτωση που η ανθελληνική κυβέρνησή μας έκανε πράξη το αντιμνημονιακό ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Ο Τούρκος μαζί είναι και τώρα για το θέμα των μεταναστών και της συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, αυτό που πρότεινε ο Γερμανός. Αλλά τα κοιτάσματα, ο «Έλληνας» τα έχει χαρίσει ήδη στους ξένους, με εκείνο το ταμείο που έφτιαξε. Μάλλον εδώ κρύβουν όλη την αλήθεια, απότι φαίνεται. Το πράγμα είναι πολύ χειρότερο…..
Είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς, οι οποίοι είναι και εντός των πυλών!
Η «Ορθόδοξη» Εκκλησία έχει πάρε δώσε με μασόνους, τούρκους, εβραίους, και όλους τους προδότες, έχοντας κι αυτή ως θεό της το χρήμα, την δόξα και την σαρκολατρεία. Το Ορθόδοξη το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί σήμερα δυστυχώς οι Ιεράρχες δεν ακολουθούν Ορθοδοξία με τις πράξεις τους. Μας πρόδωσαν. Εκεί στην «Ιερά Σύνοδο» ακούτε;;;
Τώρα, μετά από αυτά το ολίγα που προαναφέρθηκαν, ακόμα περιμένετε ΝΑ γίνει ο πόλεμος; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
Ακόμα περιμένετε να μας προδώσουν;;; Να μην έχουμε κυβέρνηση;;; Και τώρα δηλαδή τι έχουμε;;; Έχουμε Ελληνική κυβέρνηση ή αχυρανθρώπους πιόνια;;; Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν μπάλα με τα μυαλά μας ! Δήθεν τσακώνονται μεταξύ τους για την Ελλάδα και το πρόγραμμα, δήθεν κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις, κι ένα σωρό άλλα… τόσο κοιμισμένο σε έχουν συνέλληνα!
Ακόμα περιμένετε να έρθει η φτώχεια και να πούμε το ψωμί ψωμάκι; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
Για όσους λοιπόν ακόμα περιμένουν να γίνουν πράξη οι προφητείες, τα μαντάτα είναι άλλα: ήδη συμβαίνουν όσα λέγονται στις προφητείες. Ξυπνάτε κοιμισμένοι !!!!
Σαν ακροατές κοιτάτε και περιμένετε να γίνουν γεγονότα και δεν βλέπετε πως στο τώρα ήδη γίνονται όλα. Περιμένετε σφαίρες και δεν βλέπετε πως με την πένα όλα γίνονται· ε άντε πέφτει και καμιά σφαίρα. «Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους» έλεγε ο Πατροκοσμάς… Και ναι, ο Ρώσος εκπληρώνει την προφητεία το Αγίου Αγαθαγγέλου, ε και; Εμείς τι εκπληρώνουμε είναι το θέμα; Τι;;; Θα έρθει ο μαρμαρωμένος λέτε…. Κι εσύ τι είσαι δηλαδή; Ξεμαρμάρωτος βασιλεύς του εαυτού σου;;; ή του σπιτικού σου;;; μήπως αποφασίζεις εσύ για σένα ως βασιλέας που είσαι; Μάλλον όχι ! Άρα μαρμαρωμένος είσαι καημένεεεεεεε !!!!!
Ο Ιωάννης των προφητειών είναι ανάμεσά μας... και κάνει έργο Θεού. Κι εσύ κοιμάσαι, ακούς τους προδότες που τον βρίζουν και σου μπαίνει το μικρόβιο της αμφιβολίας : τον πέτυχαν τον σκοπό τους τα κοράκια ! αυτό ήθελαν. Μπράβο σου Έλληνα ! Τόσο μαρμαρωμένος είσαι !!! 
Μιλάς κι εσύ για Εβραίους, όταν μέσα στις εκκλησιές υμνολογείτε τον Ισραήλ, δοξάζετε ως ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ σας τον Αβραάμ και την οικογένειά του, όταν οι παπάδες σας στους γάμους εύχονται στη νύφη να είναι γόνιμη σαν τη Θάμαρ, όταν υποστηρίζετε ότι ο Ιησούς κατάγεται ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΔ, όταν τη Λαμπρή το ιερατείο σας τη λέει Πάσχα από το Πεσάχ, την έξοδο των Εβραίων δηλαδή απότην Αίγυπτο, όταν οι «άγιοι τόποι» για εσένα και τουσ ομοίους σου είναι το… ΙΣΡΑΗΛ, όταν η γραφές ομολογούν ότι ο Ιησούς διώχνοντας τους αργυραμοιβους από τον ναό του… ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, φώναζε «κάνατε οίκο ανοχής τον… ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ»!
Μια Ιερουσαλήμ και έναν ναό του Σολωμόντα που αποτελούν ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ:
α) τους χριστιανούς
β) τους μουσουλμάνους
γ) τους… ΜΑΣΩΝΟΥΣ
δ) τους μπαμπάδες σας τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ
μιλάς εσύ για Οβριούς και μασώνους, που ανήκεις εσύ και οι όμοιοί σου στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ;;;
ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου