Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ= ΕΚΠΑΊΔΕΥΩ = ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΩ.

ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ= ΕΚΠΑΊΔΕΥΩ = ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΩ
Το χειρότερο από όλα είναι ότι το 60%-70% των ανθρώπων είναι στενόμυαλοι, άσχετοι, κολλημένοι, σήμερα ανεξάρτητα αν έχουν εκπαίδευση και πόση, εκπαίδευση το λέει από μονή της η λέξη = προβατισμό, πως πρέπει να είσαι στον κόσμο ! μαθαίνεις ένα πράγμα ας πούμε σωστά στα άλλα είσαι άσχετος,όσοι νομίζεται ότι είστε κάποιο γιατί έχετε σπουδάσει κάνετε τραγικό λάθος,στην ουσία μάθατε αυτό που το σύστημα θέλει, σε ένα πράγμα στα άλλα είστε άσχετοι.

Ελενγχος μυαλου! η εκπαιδευση αυτο κανει οπως κανει σε ολα τα ζωα!,το ξέρουν πολύ καλά αυτό! και αυτό το δουλεύουν πολύ καλά τα ΜΜΕ κόμματα θρησκείες!, δεύτερο δεν ειναι ο εγκέφαλος που έχει καθεαυτού την σκέψη! ειδικά το νου! αλλα η λεγόμενη ψυχή που υπάρχει πριν γεννηθείς αλλα και όταν πεθάνεις! και κάποιοι το ξέρουν αυτό! υπάρχει απόδειξη ! οπως και αυτό έλεγαν οι αρχαίες θρησκείες ! πριν τις εξαφανίσει η Σιών με τον Γιαχβέ ! .Αν αν πεις σε κάποιον της θρησκείας να σου στοιχειοθετήσει τι πιστεύει ακριβώς, δεν μπορεί να απαντήσει! το μόνο που θα κάνει ειναι να αναπαράγει οτι του έμαθαν! το ίδιο και αυτοί που λένε λέξεις κλειδιά που τους έμαθε το σύστημα: ναζι, τι πίνεις, συνωμοσίες,και πάσης φύσεως χλευασμό σε θέματα που ούτε ξέρουν ούτε φτάνει το μυαλό τους! ετσι δουλεύει ο εγκέφαλος τους να απορρίπτει οτι θα τον κουράσει, πέρα απο αυτά που του έμαθαν!ειναι βολεμένος! ετσι του έμαθαν!άλλοι που ανήκουν σε κόμματα πχ οι κομμουνιστές! ειδικά αυτοί λένε όλοι τα ίδια και δεν μπορείς καν συζήτησης με την λογική μαζί τους !. Άτομα που υπερασπίζονται με λύσσα και φανατισμό την ίδια τους την υποδούλωση!μόνο μεταξύ τους τα βρίσκουν οπως μια αγέλη λύκων! σε πορείες που πάνε αυτό δείχνουν .                                                                                                                                              Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους τα μόνα πράγματα που έχουν δει είναι οι σκιές των πραγμάτων, έχουν την εντύπωση ότι οι σκιές που βλέπουν πάνω στον τοίχο είναι τα ίδια τα πράγματα. Εάν όμως κάποιος από τους αλυσοδεμένους ανθρώπους του σπηλαίου κατορθώσει να ελευθερωθεί, να βγει από τη σπηλιά και να ανέβει πάνω στη γη και, κάτω από το φως του ήλιου πλέον, δει τα πράγματα, θα καταλάβει την πλάνη στην οποία ζούσε όσο ήταν μέσα στη σπηλιά. Θα αντιληφθεί τότε ότι οι σύντροφοι του, που εξακολουθούν να βρίσκονται αλυσοδεμένοι στο σπήλαιο, ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις.Έρχεται όμως κάποια στιγμή, που κάποιοι δεσμώτες, καταφέρνουν ν’ απαλλαγούν απ’ την επιρροή των αισθήσεων και των δογμάτων και να γνωρίσουν την αλήθεια, βασιζόμενοι στις αποδείξεις που τους παρέχει μόνο ο ορθός λόγος και η καθαρή σκέψη.
Άνθρωποι με μηδέν νοημοσύνη και έχουν πτυχία, ειναι σε μεγάλες θέσεις κτλ.
το λάθος εσκεμμένα, άλλο να σου δίνουν στοιχειά και άλλο να σου λένε τέρμα αυτό ειναι!
οι περισσότεροι υιοθετούν αυτά που τους λένε άκουσαν διάβασαν! που σημαίνει δεν έχουν δίκη τους άποψη άρα ειναι νεκροί
ένας εύκολος τρόπος να το καταλάβει κάνεις ειναι να δει άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν, ούτε αυτά που έχουν στην ζωή τους καθημερινά, όχι αυτά που σπούδασε αλλα αυτά που δεν σπούδασε! στα σπίτια τους δεν πιάνουν τα χεριά τους ούτε μια βίδα να βιδώσουν σε ένα συρτάρι πχ τοσο άχρηστοι!πρέπει να έχουν σπουδάσει για να καταλάβουν κατι πως δουλεύει κτλ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΟ ΛΑΟ!
Το 70% μην πω το 80% ζουν σε ένα ψέμα σε όλη τους την ζωή !έστω 2-3 ψέματα και έχουν λάθος εικόνα σε κάποιο θέμα! αν όχι σε πολλά!
Όλα όσα τους έχουν φυτέψει, απο μικρά στο εγκέφαλο, τα έχουν ως δεδομένα ! και ως γνωστόν ακομα και όταν του δόσεις αποδείξεις δεν μπορούν να αλλάξουν τα δήθεν πιστεύω τους , οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν γνώμη, και τι το καλύτερο να έχεις ένα μάτσο ηλίθιους να σε ακολουθούν ;
atom λίγα λογία για αυτή την σελίδα.
ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ
Το ανθρωπινό είδος ψάχνει σωτήρες εκεί που δεν υπάρχουν! τι ειναι όλοι αυτοί; τι έχουν κάνει στην ζωή τους; αν κάποιοι τους βλέπουν σαν θεούς πρόβλημα τους! αφου δεν κάνει τίποτα ο θεός βρήκαν αυτούς!! για εμάς εδώ ειναι άπλα θνητοί, και μάλιστα πολλοί απο αυτούς έχουν δις και ζουν σαν δούλοι! μαριονέτες!! καλύτερα να πεθάνεις πάρα να ζεις οπως αυτοί!
Η σελίδα αυτή έχει καταρρίψει πολλά δεδομένα που έχετε απο το σχολείο και όχι μόνο! με αποδείξεις! η μονή ίσως στην Ελλάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ! όσο και ακούγεται ψωνίστικο !!!γιατι οπως λέω και πιο πάνω άπλα παίρνουμε στοιχειά και βγάζω δίκη μου γνώμη!αντί το έγραψε ο τάδε η το είπε ο τάδε!, πράγμα που κάνουν ελάχιστοι!! ΔΕΥΤΕΡΟ -ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;;

οι χαμηλές πτήσεις μπορεί να σε βλάψουν υπάρχουν θηρία παντού έτοιμα να σε κατασπαράξουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου