Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ.....


ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΟΝΕΣ.....ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ.
Η ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΥΚΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ-ΟΡΑΤΟΥ- ΚΟΣΜΟΥ....ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΛΕΠΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ –ΑΟΡΑΤΟΥ- ΝΟΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΚΙΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η ΓΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.....ΣΚΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ....ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ....ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ......!
ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΤΟΝ ΜΕΡΟΣ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ...ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...ΕΝΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ...ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ ΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΤΤΗ ΦΥΣΗ. ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΨΥΧΗ. Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ-ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ...ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΗΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΝ ΤΕΤΡΑΚΤΥΝ...Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΒΑΡΟΥΣ-ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ....
ΓΗ.....ΥΔΩΡ.....ΑΗΡ......ΠΥΡ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ 4ων ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...ΑΝΑ ΔΥΟ....ΠΥΡ/ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΑΗΡ/ΓΗ.....ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑΝ»....ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΝΕΝΗ ΨΥΧΗ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ; ΟΤΙ ΤΟ....ΑΟΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΝ....ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ....ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ....ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΝΗΤΟ....ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΩΣ.
ΟΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΟΖΥΓΙΣΟΥΜΕ....ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΑ...ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΟ 1+2+3+4=10. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ. ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΜΟΥ...ΠΕΙΣ....! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ...4, 10, 36.....ΤΕΤΡΑΚΤΥΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ....ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΣ...ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥΤΩΝ...ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ...ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.....ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ : ΕΛΛΗΝ=123....Η ΑΡΧΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΣΕΩΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΡΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ...ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΡΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ...ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ : Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ-Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ-Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ-ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ....ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ:
Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΑΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥ.
Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ...ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ....ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ.
Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ....ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ.
Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
( Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΤΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ....ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..ΙΔΟΥ:
ΓΗ=ΣΩΜΑ
ΥΔΩΡ=ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΑΗΡ=ΔΙΑΝΟΙΑ
ΠΥΡ=ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ..ΤΟ ΘΕΙΟΝ.....! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ; ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ....!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΩΓΗ; ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ....ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΑΝΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ...ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ....ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΝΟΗΤΗ. ΤΟΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ...ΚΑΛΕΙΤΑΙ ...ΑΝΑΓΩΓΗ.
ΑΝΑΓΩΓΗ: ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΑΓΕΣΘΑΙ, Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΦΟΡΑ.....ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ....ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΥΣΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ....ΕΙΣ ΤΑ ΥΨΙΣΤΑ....ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΗΣ....ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ....ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.
ΤΟ ΥΔΩΡ....ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.
Ο ΑΗΡ....ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.
ΤΟ ΠΥΡ....ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΗΤΙΚΟ/ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.
ΟΥΤΩΣ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ...Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΑΣ.....ΑΠΟ ΟΡΑΤΟ...ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΑΛΛΩΣ Ο ΝΟΥΣ....ΘΑ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ , ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ .... ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΙΜΑΙΡΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ....ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΣΟΥ....ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ...ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ :  Η ΓΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, Ο ΑΗΡ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ Ο ΚΥΒΟΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ. ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΟΚΤΑΕΔΡΟΝ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΗΡ......ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ Η ΓΗ....ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΟΡΑΤΟΝ ΣΩΜΑ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 5 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ/ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ, Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΣ, Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ, ΤΑ ΩΤΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ....ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ....ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ.....ΟΠΟΥ Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΑΤΟΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ....ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑΣ...ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΚΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ...ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ Ο ΑΗΡ...ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑΣ...ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ....ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΠΟΥ Ο ΘΥΜΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ....ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ...ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΥ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΡ.....ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΝΘΕΟΣ ΦΟΡΕΑΣ....ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ....ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ(ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ(ΘΥΜΙΚΟΥ) ΦΟΡΕΑ....ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ....Ο ΕΧΩΝ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ/ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ/ΠΑΘΗΜΑΤΩΝ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ..... «ΦΩΤΙΑ».... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ...ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΥΡ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ.....ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ .....ΠΡΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ......ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ-ένθεο μανία-Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΘΕΙΑΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ....ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ....ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ....ΤΟΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ....ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ (ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ) ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ....ΕΝΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΗΡ ΚΑΙ ΠΥΡ) ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .....ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ, ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΤΑ ΔΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ Ο ΑΗΡ....ΤΑ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ Η ΓΗ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...ΤΟΥΤΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡ ΚΑΙ ΑΗΡ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΡΩΝΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (1,3,5,7.9).....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΙΚΟΣ, ΤΟ ΔΟΥΝΑΙ, ΤΟ ΠΟΙΟΥΝ.....ΕΝΩ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ....ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΤΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ (2,4,6,8)....ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΙΛΟΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΔΟΣΘΑΙ, ΤΟ ΠΑΣΧΟΝ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΟΝ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 4ων ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ....Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ....ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ.....ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ...ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΑΙΘΗΡ...ΠΕΡΙΛΟΥΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ....ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ....ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ....ΑΔΕΛΦΕ/ΑΔΕΛΦΗ ....Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ....ΟΥΣΑ....ΕΝΣΑΡΚΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου