Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Εν αρχή το «΄Ολον Φώς»,ο Θεός !!! *****Ε*****

Άκτιστο, αιώνιο, άφθαρτο , ακατασκεύαστο, ακατάλυτο, προαιώνιο και αιώνιο. Ο δημιουργός των πάντων, και του εαυτού του, ο παρακολουθών και γνωρίζων τα πάντα.

Ο δυσπρόσιτος σαν έννοια στην αντιληψή μας και ταυτόχρονα ευπρόσιτος στις παρακλήσεις μας. Στοργικός πατέρας με αέναη φροντίδα και αγάπη για τα πλάσματά του.

Απόληξη της ακτίνας του είναι ο άνθρωπος και εκεί επιστρέφει μετά την τελείωσή του.Στο επίπεδο του «όλου φωτός» τίποτα και καμία δύμαμις είναι δυνατόν να εισχωρήσει. Είναι ο χώρος της υπέρτατης κοσμικής συνειδητότητας. Υπάρχει φράγμα αδιαπέραστο.

Στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο χαρακτηριζόμενο σαν το υπέρλαμπρο υπερφωτεινό υπερσύμπαν μπορούν να εισχωρήσουν τα υπέρτατης ταχύτητας νιόνια. Είναι ο χώρος της ανώτατης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι υπέραλμπρες ανώτατες θεότητες.

Προηγούμενο της παραπάνω καταστάσεως είναι ο χώρος Αβύσσου φωτός, η περιοχή πνεύματος και χώρος των ψυχών. Στην περιοχή αυτή μπορούν να εισχωρήσουν τα ταχυόνια. Είναι ο χώρος της ανώτερης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι ανώτερες υπερφωτεινές Οντότητες. Σ’ αυτές ανήκει ο Ιερός ΄Αρχων του φωτός Ζεύς !!

Τέλος έχουμε το γνωστό μας Σύμπαν.

Σ’ αυτό το γνωστό (άραγε πόσο γνωστό;) αλλά εν πάσει περιπτώσει ευρισκόμενο μέσα στα όρια της αντιληπτικότητάς μας, Σύμπαν, εισχώρησαν,οι ανώτερες υπερφωτεινές οντότητες, πνευματικά, μετά από εντολή του Όλου Φωτός και έδωσαν την πνοή ζωής στα έμβια όντα μετά από εντολή της ανώτατης συνειδητότητας και φυσικά στον άνθρωπο που όπως ξαναείπαμε είναι απόληξη των ακτίνων του όλου φωτός.

Ο πατέρας Δίας έδωσε εντολή στην μεγάλη συμπαντική αδελφότητα φωτός να σπείρουν την ζωή στην Γαία. Η εντολή εκτελέσθηκε με την μεταφορά ζωής από τους 13 γαλαξίες της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε». Δεν ήταν η μορφή της ζωής όπως την ξέρουμε σήμερα διότι πέρασε πολλά εξελικτικά στάδια, συνεχών πειραματισμών και βελτιώσεων.

Για να κατανοηθεί η δημιουργία πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τον Δημιουργό. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό όχι μόνον στην ανθρώπινη νόηση, αλλά ούτε καν στις ανώτατες συνειδητότητες. Το θείον είναι απροσπέλαστο, δυσνόητο και εντελώς εκτός των διανοητικών δυνατοτήτων μας, και όχι μόνον, με την πεπερασμένη σκέψη μας τολμούμε την βλαστήμια να του αποδίδουμε ανθρώπινες αδυναμίες ή ιδιότητες. Από αυτή την στιγμή που το Θείο καλουπώνεται, αρχίζει και ο εξανθρωπισμός του και αντίστοιχα η θέωση των πάσης φύσεως ερμηνευτών του ή και λειτουργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία αυθαιρετούν, αυτοχριζόμενοι ή μήπως αυτοπροσδιοριζόμενοι;

΄Ότι και αν κάνουν είναι εκτός ουσίας και εννοίας. Πέρα για πέρα εαυτούληδες, θλιβερά υπόλοιπα μιας κατάστασης που θα μπορούσε να είναι ποιο καθοριστική και ίσως ποιο χρήσιμη αν ήταν διαφορετική. ΄Όμως όχι. Εννοούν να παίξουν το παιχνίδι τους για προσπορισμό ίδιου οφέλους και όχι γι αυτό που θέλουν να παραστήσουν στον εαυτό τους, ότι προσπαθούν να κάνουν. Συνήθως τις παμφάγες ορέξεις τους αποκαλούν ανθρώπινες αδυναμίες!

΄Όπως είχαμε προαναφέρει για να κατανοήσουμε την δημιουργία πρέπει να εννοήσουμε τον Δημιουργό. Αφού όμως εκ των πραγμάτων αυτό δεν είναι μέσα στις δυνατότητές μας, λόγω κατασκευής μας, καταφεύγουμε στις υποθέσεις και αρκούμεθα στην ανακάλυψη όσων είναι επιτρεπτά στην ελαχιστότητά μας και κάνοντας υποθέσεις και διατυπώνοντας θεωρίες για τα υπόλοιπα. Βέβαια οι θεωρίες και οι υποθέσεις δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα ανθρώπινα μέτρα, που ούτε καν μπορούν ν΄αγγίξουν τα κράσπεδα των θείων επιτευγμάτων και της υπάρχουσας αρμονίας στο σύνολο της δημιουργίας. Απλώς αντιλαμβανόμαστε μέρος των τεκταινομένων και θαυμάζουμε όλο προσμονή τα μελλοντικά να συμβούν και να υποπέσουν στην περιορισμένη μας αντίληψη! Βέβαια ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει άτρωτους. Νομίζουμε ότι είμαστε το κάτι άλλο. Τίποτε ποιο αναληθές. Είμαστε κάποια σκαλιά ποιο πάνω από τα ομοειδή μας, τα θηλαστικά. ΄Εχουμε προικισθεί με εγκέφαλο εξελιγμένο αρκετά ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα μέλη μας με επιδεξιότητα λόγω ίσως του ειδικού μας προορισμού. Και μια και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει ένα θηλαστικό το οποίο έχει σχεδόν τον ίδιο εγκέφαλο μ’ εμάς (με πολύ μεγάλες ομοιότητες). Προσωπικά πιστεύω ότι έχει περισσότερο μυαλό από εμάς, γι αυτό και δεν βγαίνει από την θάλασσα και φορτωθεί τα αγαθά ;;; του πολιτισμού μας!! ΄Όπως ίσως καταλάβατε πρόκειται για το δελφίνι, που μας φέρεται φιλικότατα. Εμείς; Εμείς σαν άνθρωποι άπληστοι και άκαρδοι καταστρέφουμε τα πάντα χαλώντας τις λεπτές ισορροπίες της Φύσης. Ως πότε όμως; Θα έλθει η στιγμή που σας διαβεβαιώ δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακριά που κάποιοι που μας προσέχουν θα μας πουν «ως εδώ! Αρκετά!»ΚΑΘΑΡΣΗ- ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
-------------------------

Το ευτύχημα θα είναι να μας το πουν αυτοί και να μην πέσει επάνω μας η αντίδραση της Φύσης (Γαίας) η οποία είναι ζωντανή και αντιδρά με κάποια βραδύτητα, αλλά αντιδρά βίαια και εξοντωτικά. Είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι ότι πήρε το μήνυμα, ότι κάποια όντα που σέρνονται στην επιφάνειά της, απεργάζονται την καταστροφή του περιβάλλοντος. ¨Εχει αρχίσει ν’ αντιδρά αλλά είμαστε στην αρχή της αντίδρασης. Δεν γνωρίζουμε, αν, αλλάζοντας στάση απέναντί της, μας συγχωρήσει και εφησυχάσει. Πολύ φοβάμαι πως όχι! ΄Ηδη έχει δρομολογήσει το σχέδιο Επανάταξης που οπωσδήποτε προβλέπει πριν την επανάταξη, την Κάθαρση, η οποία θα γίνει με την φωτιά και το νερό για τον εξαγνισμό! Και μετά όλα θ’ αρχίσουν όπως θα λέγαμε από μηδενική βάση. Δηλαδή θα υπάρξει μια καινούργια αρχή, ίσως χωρίς τα λάθη του παρελθόντος!Περιούσιοι λαοί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι ίσως μερικοί με Α κεφαλαίο και ίσως με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Υπάρχουν και κατηγορίες ανθρώπων που ήλθαν στην Γαία με ειδική αποστολή, σαν ακόλουθοι του Ιερού ΄Άρχοντα του Φωτός και είχαν αναλάβει δράση, εκπολιτίζοντας τους συνανθρώπους τους χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος και νόησης. Αυτοί ήσαν οι ΄Ελληνες! Οι Ελλάνιοι! Τα τέκνα του φωτός. Οι Φωτεινοί!

Δεν είναι εκλεκτοί, δεν είναι ο υπερούσιος λαός. Είναι οι εκπολιτιστές της ανθρωπότητας εντολοδόχοι και εκτελεστές των θείων εντολών. Σ’ αυτούς που ενώ έπρεπε να τους χρωστάνε ευγνωμοσύνη, όλοι οι λαοί, όμως τους κατατρέχουν και τους παιδεύουν.

Επανέρχομαι στα σχετικά με την καταστροφή του πλανήτη με την λεηλασία που γίνεται (εξάντληση των φυσικών πόρων) και οπωσδήποτε την μόλυνσή του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή την στιγμή είναι ανατάξιμη η όλη κατάσταση με την Γαία ή έχουμε φθάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή; Υπομονή όπου να είναι κάτι θα δείξει. ΄Ολο και κάποιο σημάδι θα ανατείλει. Οι προστάτες μας αγρυπνούν, έτοιμοι να επέμβουν για την σωτηρία των Ελλάνιων γόνων!

Στο διάβα του χρόνου έχουμε αλλάξει σαν φυλή και σαν έθνος. ΄Εχουμε γίνει κακομοίρηδες, γκρινιάρηδες και φοβερά παραπονιάρηδες. ΄Ισως με το δίκιο μας. Τόσες προσπάθειες έγιναν για την αλλοίωσή μας που όπως φαίνεται στέφθηκαν από επιτυχία. Ολοφάνερο είναι ότι όταν βρεθούμε σε άλλο περιβάλλον, εκτός κοιτίδας, αναπτύσσουμε απίθανες ικανότητες, αντιμετωπίζουμε δυσκολότατες καταστάσεις με αριστοτεχνικούς τρόπους. Δίνουμε λύση σε ασύλληπτης δυσκολίας καταστάσεις και κατορθώνουμε να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή. Μα τότε; Τι συμβαίνει; Μήπως περνάει από το μυαλό κάποιου προικισμένου από εμάς κάποια φαεινή ιδέα; Μήπως είμαστε ματιασμένοι; Ή για να το πούμε ποιο επίσημα μήπως μας έχουν βασκάνει;

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, όχι όμως ατομικά αλλά ομαδικά, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. Σύμπας ο Ελλάνιος λαός! 


Του συνέβησαν πολλά! Κυνηγήθηκε, ποδοπατήθηκε, σκλαβώθηκε, του γκρέμισαν τα ιερά και τα όσια. Τον ισοπέδωσαν! Τον έμαθαν να κοιτάζει το χώμα! Τον έμαθαν να γονατίζει και να προσκυνάει αυτός που δεν ήξερε από αυτά. Του επέβαλλαν την δουλικότητα. Τον γέμισαν απαγορεύσεις και δόγματα αυτόν που ήταν φιλελεύθερος και αδογμάτιστος. Και τι απαγορεύσεις. Να σου προκαλούν τρέλα με τις παραδοξότητες. Φάε την εληά μην τρώς το λάδι . Φάε το αυγοτάραχο μην φάς το ψάρι. Τι σόϊ λογική είναι αυτή και από πού πηγάζει; Μα φυσικά από την εβραϊκή θρησκεία. Εκεί υπάρχουν αυτές οι παραδοξότητες και φυσικά μας τις κόλλησαν ελέω πατέρων. Πολύ πατέρες, οι πατέρες και τα κείμενά τους. Βρήκαν ελεύθερο μέρος και αλώνισαν, με τις πλάτες των Ρωμαίων. Της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! Και αφού μας έπεισαν ότι είμαστε ειδωλολάτρες έτσι για πρωτοτυπία μας έβαλαν αν προσκυνάμε άλλα είδωλα, και μας επέβαλαν ότι είμαστε δούλοι του Θεού, ήθελα να ήξερα εκείνο, το κατ’ εικόνα ημετέρα και ομοίωση που πάει;. Αυτά που είναι ζωγραφισμένα σε σανίδια από ανθρώπους που ελάχιστη αν όχι μηδαμινή σχέση είχαν με την καλλιτεχνία και την απόδοση των μορφών, οι οποίες μας βγήκαν σε αφύσικες στάσεις και με περίεργες αναλογίες, συχνά αγριεμένοι. Οι περισσότεροι αριστερόχειρες και άλλα που δεν είναι του παρόντος αναπτύγματος. Σε αντίθεση εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι τα αγάλματα των θεών της αρχαιότητας όταν απεικόνιζαν το ίδιο πρόσωπο λίγο πολύ έμοιαζαν μεταξύ τους και ας ήταν το ένα στην Αρκαδία και το άλλο στην Αθήνα. Μήπως λέει τίποτα αυτό; Φυσικά αυτές τις αγιότητες που έχει η θρησκεία μας δεν είναι όλες αποκυήματα γόνιμης φαντασίας, αλλά! Εδώ είναι η πονηριά και καπατσοσύνη. Αγίασαν πολλές οντότητες Ανδρομέδειες οι οποίες ήσαν υπερβατικές με μεγάλες δυνατότητες διαχρονικές. Αγιος Νικόλαος= Ποσειδώνας. Αγιος Γεώργιος = Περσέας, Αγιοι Ανάργυροι = Διόσκουροι (Κάστωρ & Πολυδεύκης), η πάναγνος Αθηνά = Παναγία, Δήμητρα = Αγ. Δημήτριος, Αρης= Αρχάγγελος Μιχαήλ. Να σας πω και κάτι του οποίου έχω ιδία αντίληψη. Στα ριζά του Ολύμπου στην Βόρεια πλευρά του, υπήρχε και υπάρχει η πηγή της Αρτέμιδος με ιαματικές ιδιότητες διαπιστωμένες τουλάχιστόν στην εποχή μας (υποψιάζομαι ενεργειακό δίαυλο). Για να μην χάσουνε το κελεπούρι εφεύραν τον μύθο της Αγ. Κόρης(πολύ προσδιοριστικό όνομα σαν να λέγαμε η κ. Παπαδοπούλου) και βάφτισαν έτσι την τοποθεσία και την πηγή χτίζοντας και εκκλησία και τραπεζαρία για να μαγαρίσουν τον χώρο, πράγμα που κατόρθωσαν.


΄Οταν κάμπτεται το φρόνημα και πέφτει το ηθικό. ΄Εχουν αλάνθαστους αισθητήρες για να το καταλαβαίνουν, φέρνουν εισαγόμενα είδωλα. Τότε έχουμε μεγαλεία και παράτες και μαζεύουνε και χρήμα! Και αν δεν έχουν έτοιμη εισαγωγή, όλο και κάποια εικόνα θα δακρύσει. Ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει. ΄Ετσι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί κατηφείς και θλιμμένοι σαν μόλις να έχουμε γυρίσει από την κηδεία του πατέρα μας ο οποίος πέθανε νέος! Φαίνεται ότι για να μην έχουμε καμιά χαρά στην ζωή μας, περιτριγυριζόμαστε από μαυροντυμένους δίκην κοράκων ή ορνέων ετοίμων να επιπέσουν επί της λείας των. Η χαρά, για το θείο δώρο της ζωής δεν πρέπει να μας συγκινεί αλλά να σκεπτόμαστε τον Θάνατο και, κατ’ επέκταση την τιμωρία μας γι αυτά που δεν κάναμε ή που παρακάναμε και σπάνια την ανταμοιβή μας. ΄Ετσι λοιπόν παρουσιάζονται οι διάφοροι κήρυκες της εκκλησίας να βροντοφωνάζουν να μετανοήσουμε (γατί, τι κάναμε πάλι;) να νηστέψουμε(αλήθεια ξέρουν τίποτα για την ακολουθούμενη διατροφή από τον Πυθαγόρα;) να εξομολογηθούμε (προπαντός αυτό για να μάθουν τι έχουμε στο μυαλό μας) και όλα τα σχετικά και τυπικά. ΄Ετσι θα είμαστε τα ιδανικά πρόβατα ενός αποδοτικού κοπαδιού. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις Ερινύες και το υποσυνείδητο που μας εξομολογούν διαρκώς και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας τιμωρήσουν πολύ σκληρά. Τους έμαθαν ένα ποιηματάκι και βγαίνουν και το λένε σαν τα πρωτάκια την 25η Μαρτίου. Τι να τους κάνεις όμως ας τους αφήσουμε να αποτελούν ένα τμήμα των παραδόσεών μας. Να σκεπτόμαστε και κοινωνικά. Με την σημερινή ανεργία άς βγάζουν και αυτοί το ψωμάκι τους δίνοντας την παράστασή τους. Επειδή το ένα κακό φέρνει το άλλο μας βάφτισαν και μας ονόμασαν Ρωμιούς. Αποδέχθηκαν δηλαδή και υιοθέτησαν την Τουρκική επονομασία μας για να δείξουν ότι κατέλαβαν τμήμα του Ρωμαϊκού κράτους. ΄Όμως είμαστε και παραμένουμε Ελληνες μέχρι κόκαλο, μη αποδεχόμενοι τον Ρωμαίικο προσδιορισμό μας και τα εξ αυτού παρεπόμενα. Τέλος – τέλος ο πραγματικός θα λέγαμε συνειδητοποιημένος Χριστιανός επώνυμος ή φανατικός μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα με την δοκιμασία: όταν έχει δύο χιτώνες τι κάνει; Απλούστατα προσπαθεί ν’ αρπάξει και τρίτο!!!


Κάποιο άλλο ζήτημα θα πρέπει να μας απασχολήσει, που ταλανίζει χρόνια τώρα την δύσμοιρη Πατρίδα μας.


΄Ισως έχουμε προσέξει ίσως και όχι, ότι ο καπελωμένος ΄Ελληνας είναι πρώτα από όλα οτιδήποτε άλλο και μετά ΄Ελληνας. Και εξηγούμε: Ο Κομμουνιστής είναι πάνω απ’ όλα Κομμουνιστής θα εκτελέσει πριν οτιδήποτε άλλο, τις εντολές του κόμματος έστω και αν αυτές στρέφονται εναντίον της Πατρίδας του. Οι των διαφόρων κομμάτων κάνουν τα ίδια και απαράλλακτα. Οι διεθνιστές το ίδιο (αυτοί επι πλέον ντρέπονται να δηλώσουν ΄Ελληνες). Οι Χριστιανοί (στους φανατικούς θ’ αναφερθώ) είναι πρώτ’ απ’ όλα Χριστιανοί και μετά ΄Ελληνες. Εκείνο το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» έχει πάει προ πολλού περίπατο. Κάτι άλλο που έλεγε ο Σωκράτης ότι «απάντων των προγόνων……τιμιότερον και αγιότερον εστίν η πατρίς » Το ίδιο και αυτό. ΄Ετσι έχουμε το τραγελαφικό, η μεν Εκκλησία να στρέφεται εναντίον των Ελλήνων και το κράτος εναντίον του Ελληνισμού. Και να τους πολεμάνε με ζέση και φανατισμό. Και όχι μόνον αυτό, παράλληλα εκθειάζουν και υμνολογούν τον καταστροφέα του Ελληνισμού, τον εφευρέτη της Ιουδαιοχριστιανικής Θρησκείας το περιβόητο και διαβόητο Ισραήλ, που όποια φάση της Ιστορίας μας αν σκαλίσεις θα το βρεις να δρα παρασκηνιακά, αποτελώντας τον κύριο μοχλό των γεγονότων. Μετά να μην απορούμε πως φθάσαμε στην παγκοσμιοποίηση, η οποία αργά αλλά σταθερά μας κουκουλώνει. Το προοίμιό της οπωσδήποτε είναι το παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών. Βέβαια ακούγεται ωραία ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε τα τέκνα ενός Θεού κ.λ.π.-κ.λ.π. Είναι όμως έτσι ή θα μας βγούν μεθαύριο εμείς να είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και μερικοί – μερικοί, ελάχιστοι ενός ανώτερου Θεού οπότε θα είμαστε της καρπαζιάς.


Αφού αναφερθήκαμε στην κρατούσα θρησκεία, μπορούμε χωρίς χαλκεύματα και σοφιστείες να δούμε από κάποια άλλη γωνία τα γεγονότα. Ο λαός του ΄Οφεως και του Δράκοντος είδε και απόειδε ότι δεν μπορούσε να κατισχύσει του ΄Ελληνα με τις διάφορες πλάγιες μεθόδους (προδοσίες, ανακατέματα, διαβολές ) και αποφάσισε να κτυπήσει στην ρίζα, στον συνεκτικό κρίκο. ΄Εκανε όμως ένα βασικό σφάλμα. Επειδή του είχε επιβάλλει ο Γιεχωβεχέ την ιδέα ότι ήταν ο Θεός του και ίδρυσε ως εκ τούτου την θρησκεία (μάντρωμα προβάτων), για να τους έχει του χεριού του και να τους ελέγχει έφτιαξε και τους κανόνες και τους κανοναρχούσε. ΄Ετσι λοιπόν έχοντας τους εαυτούς τους σαν πρότυπα νόμισαν πως και ο ΄Ελληνας είχε την θρησκεία του. ΛΑΘΟΣ! Λάτρευε τους ανωτέρους του είδους του. Αυτούς που τον καθοδήγησαν αυτούς τους οποίους συνόδευε. Αυτούς που τον ξανάβγαλαν από την λήθη όπου κατρακύλησε μετά την κοσμοχαλασιά του Δευκαλίωνα. Ούτε μετάνοιες ούτε γονατίσματα, ούτε να κυττάει υποκριτικά χαμηλά. Τα χέρια στην ημιανάταση και «φίλε Ζεύ» το επιφώνημα – επίκληση. Που να το χωρέσει ο νούς των γαμψομύτηδων. Αλλιώς ήταν τα δικά τους. Επάνω σ’ αυτή την συνταγή επεχείρησαν ότι επεχείρησαν και εκεί τους χάλασε η συνταγή (έκοψε η γιαούρτη). Σήμερα μετά από σχεδόν δύο χιλιάδων χρόνων σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση έχει αρχίσει κάτι να κινείτε και να ξυπνάει δειλά βέβαια αλλά είναι αρχή. Βέβαια θα γίνουν λάθη όπως είναι φυσικό να γίνονται στις αλλαγές και ίσως υπάρξουν και ακρότητες, όχι βέβαια σαν του Θεοδοσίου που δεν άφησε πέτρα στην πέτρα. ΄Όμως θα λάμψει η αλήθεια και θα ξαναβρεί ο τιμωρημένος λαός τον δρόμο του. ΄Ένα πράγμα πρέπει να ξέρουμε. Πρέπει να σεβόμαστε και να τιμούμε το θείο! Για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται ούτε μεσολαβητές ούτε ειδικές φορεσιές ούτε ειδικές τελετές, ούτε δόγματα ούτε τελετουργικά. Αυτή την στιγμή τιμούμε τους αδελφούς μας από την πατρίδα και όλοι μαζί εκδηλώνουμε την λατρεία μας στο όλον φώς και την ενσαρκωμένη κεντρική του ακτίνα που είναι αυτός που συνηθίσαμε να αποκαλούμε Χριστό. Καμία σχέση με τον σκοτεινό, αιμοβόρο, και λαοπλάνο Ιεχωβεχέ ή Ιεχωβά ή Γιαχβέ τον αυτοαποκαλούμενο Θεό των Εβραίων! ( Αρχηγός ναι Θεός όχι!). Πως όμως μπορούμε να απαλλαγούμε από τους ιδίους αλλά κυρίως τους παρατρεχάμενους (οι επικινδυνοδέστατοι παραθρησκευτικοί) των πολύ φανατικών κυρίων των αυτοαποκαλουμένων ορθοδόξων (δεν ήλθε βλέπετε κάποιος εξωτερικός να τους απονείμει τα εύσημα, ότι αυτοί και όχι άλλος κανένας πιστεύουν σωστά). ΄Ετσι για να είναι συνεπείς με τον εαυτό τους και για τον εαυτό τους αυτοχρίσθηκαν ορθόδοξοι και έκτοτε καμαρώνουν. ΄Εχουν και την γενική αντιπροσωπεία του Θεού επί της Γης και μιλούν από θέση ισχύος. Αφού λοιπόν ισχυρίζονται ότι έχουν ορθή πίστη γιατί σφάλλουν τόσο τραγικά και ανεπανόρθωτα, προσπαθώντας να μας καπελώσουν με την Εβραϊκή θρησκεία; Τι δουλειά έχει ο Θεός του φωτός στον οποίο πιστεύουμε, με τον ολέθριο και αιμοβόρο θεό του σκότους τον διαβόητο Ιεχωβεχέ, κοινώς Γιαχβέ; Στο κάτω – κάτω της γραφής αν όχι τίποτε άλλο οι οπαδοί του σταύρωσαν τον αποκαλούμενο Χριστό και όχι μόνον. Κάνουν τόσο θόρυβο για τον σατανά και εμπιστεύονται τον αρχηγό του Μπορείς ποτέ να προσκυνήσεις τον σταυρωτή του πατέρα σου; Περίεργα και ακατανόητα πράγματα τα οποία μόνον οι γραφικοί μας θεολόγοι(διευθυντές της αντιπροσωπείας ή manager) μπορούν να παραστήσουν ότι καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν βέβαια, αλλά προσποιούνται. Πως τώρα ο Πανίσχυρος Θεός που μας επισείουν δεν μπόρεσε αν επιβάλλει τον ορθό λόγο και την ορθή πίστη αλλά να στηρίζει μια ολόκληρη θρησκεία σε Ευαγγέλια τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη αποτελεί ισχυρό σημείο αμφισβήτησης.


Η παντοδυναμία και σοφία του θείου δεν θα επέτρεπε παρεκτροπές από τον λόγο του ο οποίος θα ήταν ενιαίος και ισχυρός, χωρίς να δίδει λαβή αμφισβητήσεων. Εδώ έχουμε έργο καθαρά ανθρώπινο με μικρότητες και ότι άλλο είναι δυνατόν να προέλθει από τον άνθρωπο Ισραηλίτη.


Ισως δεν έχουν καταλάβει και ούτε τους συμφέρει να καταλάβουν ότι η ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του όλου φωτός , ο αποκαλούμενος Χριστός δεν ήλθε να εγκαθιδρύσει θρησκεία. ΄Ηλθε να κηρύξει την αγάπη, σ’ ένα κόσμο που του έλειπε. Δεν είπε φτιάξτε θρησκεία και υποτάξτε σ'αυτήν τους ανθρώπους,με το ζόρι,
είπε <οστις θέλει οπίσον μου ελθεί>,οποιος θέλει ας με ακολουθήσει !!!


Σε λίγο λήγει η σκοτεινή εποχή των Ιχθύων που υπήρξε όπως και στο παρελθόν το ζώδιο του θανάτου της φυλής μας (πριν 25000 χρόνια περίπου στα χρόνια της βασιλείας του Κρόνου, είμαστε ξανά υπό την επήρεια του ιδίου ζωδίου, από τον οποίο μας απάλλαξε ο μεγαλοδύναμος Ζεύς). Μπαίνουμε στο ζώδιο ή εποχή του Υδροχόου. Πολλά και θαυμαστά θα γίνουν, η φυλή μας θα εξυψωθεί για να βρεί τον χαμένο της εαυτό. Ο πλανήτης που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον λαό του ΄Οφεως είναι πιθανόν αν μπορέσει ν’ αναγεννηθεί και να ξαναλάμψει Σμαραγδένιος σ’ ένα σύμπαν φωτεινό και λυτρωμένο από το μίασμα των αποστατών και των Γηίνων συνεργατών τους. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχουν περιθώρια ανανήψεως ή έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, διότι όπως ξανάγραψα η Γαία έχει αρχίσει ν’ αφυπνίζεται για ν αυτοπροστατευθεί.


Είχα αναφερθεί πιο πάνω στην κεντρική ακτίνα του όλου φωτός τον Χριστό καθ’ ημάς ή Απολλώνιο. Σίγουρα πλησιάζει η δευτέρα παρουσία του στο Σύστημα «Απόλλων», και όπως συνήθως συμβαίνει έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εμφανίζονται οι πρόδρομοι συνοδοί του. Αυτοί που θα προηγηθούν για να προετοιμάσουν την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ! Θα επιχειρήσω αμέσως να δικαιολογήσω τον τίτλο (Ερμηνευτικόν) εξηγώντας όσα γνωρίζω και όσα πιστεύω και γιατί τα πιστεύω. Επειδή κάθε καλή ερμηνεία πρέπει ν΄ αρχίζει από τα εύκολα στα δύσκολα, σκοπεύω και εγώ να αρχίσω κάπως έτσι. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου (όχι εκλεκτό ή οτιδήποτε άλλο) διότι μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης είχα την σχετική πληροφόρηση. ΄Εγινε αντιληπτό με περισσότερες της μιάς αισθήσεις για το τι περίπου συμβαίνει και ακόμα καλύτερα τι είναι περίπου δυνατόν και πιθανόν να συμβεί. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι επειδή η σχετική γνώση χορηγείται στάγδην, θα μπορέσω να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία και να αφομοιώσω τις χορηγούμενες γνώσεις (διότι κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο έτοιμοι και τους έπεσαν πολλά, με αποτέλεσμα την κάποια διαταραχή της προσωπικότητάς τους).


Υπάρχει μια μορφή επικοινωνίας με αρκετές γήινες ομάδες, κάποιων οντοτήτων εξωγαλαξιακών. Είναι προπομποί απεσταλμένοι της συμπαντικής Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε» της Ανδρομέδας. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων της λεγόμενης 7ης αποστολής είναι ο Ιερός άρχων του φωτός Ζεύς. Συνοδοί του και μέλη της αποστολής πολλές γνωστές σ’ εμάς οντότητες (Αθηνά, Απόλλων, Ποσειδών και πολλοί αναληφθέντες ,οπως Μ.Αλέξανδρος, Οδυσσέας,Δημόκριτος,Λεύκιπος,Ευχήνωρ κ.ά.). Σκοπός της έλευσής τους η αποκατάσταση της ισορροπίας στην Γη, και η εκδίωξη των αποστατών και προφανώς η προετοιμασία της έλευσης της ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, του ονομαζόμενου από εμάς Χριστού για την Δευτέρα του παρουσία.


Η όλη κατάσταση έχει αποκτήσει οντότητα, έχει περάσει από δοκιμασίες όπως και οι γήινοι αποδέκτες της και έχει γίνει αποδεκτή έχοντας διαφύγει από τον χαρακτηρισμό του απίθανου ή του πλαστού και ακόμα χειρότερα της φαντασιοπληξίας. Οι χειριστές – αποδέκτες είναι πρόσωπα ανώτερα πάσης γήινης μικρότητας και προπαντός άτομα που αποφεύγουν την ατομική προβολή και προπαντός σκέπτονται και ενεργούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πρέπει, πιστεύω, να είναι και αυτός ο κύριος λόγος για τον οποίο έγιναν αποδέκτες των μηνυμάτων. Ελάχιστοι αποδέκτες δεν βρέθηκαν σε βαθμό ωριμότητας και κάτοχοι ψυχικού σθένους τέτοιου ώστε να αφομοιώσουν τα μηνύματα ή να αντιμετωπίσουν την μεταδιδόμενη γνώση, αλλά έκαναν κακή χρήση της πληροφόρησής τους με αποτέλεσμα να πάρουν άλλους δρόμους, περίεργους. Αυτή την στιγμή είναι τοποθετημένοι στο περιθώριο, σαν είδος κολασμού. Αλλοι πάλι διακατεχόμενοι από τάσεις επιδεικτικές ή αρχομανίας επεχείρησαν αν παρακάμψουν την υπάρχουσα τάξη και νομοτέλεια και ανεκλήθησαν στην τάξη. Η ανθρώπινη φύση με τα μικροπάθη της και τις κακίες της επεμβαίνει διαρκώς για να διαταράξει την υπάρχουσα αρμονία.


Υποβοήθηση σ’ αυτή την προπαρασκευαστική φάση προσφέρουν κάποιες ομάδες στην Γή που ονομάζονται «ομάδες Ε» και απαρτίζονται από ενσαρκωμένους μη Γήινους των οποίων τα έργα τις ιδιότητες, τις δυνατότητες και την ταυτότητα δεν γνωρίζει κανένας. Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που καπηλεύονται τις παραπάνω ονομασίες. ΄Ομως προσοχή, πάντοτε εκ του πονηρού. Στη Γη εκτός των Ελλήνων-Ελλάνιων και Ελληνογενών υφίστανται και οι ιθαγενείς κατά κάποιο τρόπο δηλαδή οι βελτιωμένοι άνθρωποι από τα βάθη της δημιουργίας τους. Επίσης υπάρχουν και όντα άλλων κόσμων που έχουν πάρει την ανθρώπινη μορφή και είναι υπό την ιδιότητα του ναυαγού ή μάλλον αυτοεξόριστου λόγω καταστροφής του κόσμου τους, ή επισκέπτες. Ζουν πάντως ανάμεσα μας χωρίς να μας ενοχλούν. Υπάρχουν όμως και οι αποστάτες. ΄Οντα από εχθρικούς αστερισμούς ως προς την γαλαξιακή συνομοσπονδία υποτελείς του Κρόνου όταν είχε βασιλέψει στην Γή, των οποίων εφείσθη ο μεγαλοδύναμος Δίας και οι οποίοι έχουν στραφεί τώρα εναντίον των τέκνων του. Αυτοί προετοιμάζονται μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους, τους Εβραιοσιωνιστές, πυρετωδώς για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης (του ποιο στυγνού καθεστώτος που ήταν δυνατόν να επινοήσει ο άνθρωπος για την καταδυνάστευση των ομοίων του). ΄Ηδη υφιστάμεθα την απόπειρα αλλοιώσεως του πληθυσμού με τα στίφη των λαθρομεταναστών που διοχετεύονται στην χώρα μας, με την ανοχή των κυβερνώντων διότι εκτελούν διαταγές. Επειδή θέλουν να βαδίζουν σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει θα προβάλουν πρώτα τον Αντίχριστο και με την κάλυψή του θα προχωρήσουν στην πλήρη υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδίου. Η προετοιμασία τους έχει αρχίσει από πολύ καιρό με ταινίες παραπλανητικού(επιστημονικού) περιεχομένου αλλά με την κεντρική ιδέα που στάζει φαρμάκι. Όταν αναφέρομαι σε διάφορα γεγονότα τα οποία δεν επεξηγώ δεν το κάνω επίτηδες αλλά επειδή έχουν εκτεθεί στην πρώτη ενότητα. ΄Ετσι θεώρησα πλεονασμό να επεξηγήσω τα περί αποστατών και Κρόνου. ΄Οσα συμβαίνουν στις μέρες μας στην διεθνή σκηνή είναι τα κομμάτια του πάζλ, το οποίο σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μορφή. ΄Οσο άσχετο και αν σας φαίνεται ένα γεγονός με κάποιο άλλο, έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση. Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι αν θα χαλάσει η σούπα τους στο τέλος ή θα έχει επί μέρους αποτυχίες. Ξέρω όμως με μεγάλη σιγουριά ότι θα χαλάσει.


Αυτό που είπα πιο πάνω, ότι μαζεύονται άσχετα φαινομενικά πολλές φορές γεγονότα, αλλά με κάποια βαθύτερη εσωτερική σχέση. Μπορούμε να το καταδείξουμε με το παρακάτω. 


΄Εχουμε τα κινητά τηλέφωνα. Πιστεύω να γνωρίζεται ότι όταν θελήσει ο μεγάλος αδελφός και κλειστό να είναι, μπορεί να ακούσει το τι λέγετε στον χώρο που βρίσκεται. Τώρα προχώρησε η τεχνολογία (και πως προχωράει προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τον μεγάλο Αδελφό πάντοτε!). ΄Ετσι λοιπόν έγιναν και τα κινητά με τις μικροκάμερες. Χαράς ευαγγέλια! Είχαμε το αυτί του μεγάλου αδελφού τώρα θα έχουμε και το μάτι του! Καλά δεν είμαστε; Μια χαρά!


΄Αφησα για τελευταία ορισμένες περικοπές από μηνύματα μίσους αυτών τους οποίους προσκυνάτε και αμέσως μετά το μήνυμα ελπίδας.


«Είναι εχθροί οι ΄Ελληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντες με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ». Μέγας βασίλειος ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΙΑΝ 9.230.8


«΄Οσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της Ελληνικής απέχει παιδείας, τόσον λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα…Ούτος ο βάρβαρος, την οικουμένην ολόκληρον κατέλαβε…και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου καθ’ εκάστην λαμπρότερα γίνονται» Ιωάννης Χρυσόστομος ΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΝ 59.31.33


«Τον πτωχόν και πένητα λαόν, σήκωσες από…της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ,τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος ΕΥΑΓΓ. ΠΡΟΠΑΡ./ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ / ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΡΙΒ(23.1352.34)


Αυτούς τους Αγίους; Βρήκαμε να βάλουμε προστάτες των γραμμάτων μας! Εύγε! Τόσα νοιώθουμε τόσα κάνουμε. Δεν είναι μονον αυτά άμα ψάξει κανείς θα βρεί πολλά. Και λίγη Παλιά Διαθήκη έτσι για ποικιλία «σπαθί, σπαθί, γίνε σκληρό και οργίσου για να σφάξεις σφάγια, γίνε αιχμηρό για σφάξιμο, έτοιμο για καταστροφή» Ιεζεκιήλμ ΚΑ΄9-10


« Οι πατέρες θα φάνε τα τέκνα τους και τα τέκνα τους πατέρες τους» Ιεζεκιήλ Ε΄10. Και επειδή μπορείτε να σκεφθείτε ότι αυτά γίνονται στη Π. Διαθήκη, πάρτε και λίγη νέα.:
«γενιά άπιστη και διεστραμμένη . Μέχρι πότε θα είμαι μαζύ σας. Μέχρι πότε θα σας ανέχομαι;» Κατά ΜΑΤΘΑΊΟΝ ΙΖ΄17. και μόνον αυτο να διαβάσει κανείς για να καταλάβει την τεράστια σκευωρία εις βάρος μας. Στηρίζουν μια θρησκεία τα Ευαγγέλια αλλά είναι αλαλούμ. Απόδειξη ότι άλλος ήταν ο Χριστός- Απολλώνιος και άλλα έλεγε, αλλά κανείς δεν καταλάβαινε, αυτοί όμως τα έγραψαν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.


Επειδή σε κάθε δράση αναπττύσσεται ίση και αντίθετη αντίδραση διαβάστε το μήνυμα που στάλθηκε σε φορητό υπολογιστή που βρισκόταν μέσα στον ιερό χώρο της Κασταλίας πηγής, την 26/7/2002.
«Αγαπητοί Ελλάνιοι Αδελφοί, Χαίρεσθε εν Ειρήνη.


<<Παρά τις προσπάθειες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την εθελοντική προσφορά πολλών από σας για την βελτίωση του ανθρωπίνου γένους, οι ενέργειες ορισμένων ανθρώπων καθοδηγούμενων υπό των στασιαστών, απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη και όλων των μορφών ζωής σ’ αυτόν. Σκάφη εβδόμης αποστολής αφίχθησαν για ενίσχυση των επιγείων στρατευμάτων μας και έχουμε ήδη αναλάβει δράση για την διάσωση και ολοκληρωτική απελευθέρωση του πλανήτη από τους στασιαστές και όλους όσους συνεργάζονται μαζί τους. Ο αγώνας θα διαρκέσει αρκετά έτη και θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν άπαντες οι Ελλάνιοι στην γαία. Έκαστος εξ υμών θα αφυπνίζεται και θα προσεγγίζεται από ημάς την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό την ανάληψη θετικής αποστολής. Ουδείς θα ενεργήσει αποστολή βίας ή μη μόνον τοιαύτην σύμφωνον προς τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. Προσέξετε όσους γήινους ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ημάς, ή ότι συμμετέχουν εις ομάδας Έψιλον, ή ότι ήδη κατέχουν πολεμική τεχνολογία δική μας. Άπαντες ομιλούν ψευδώς. Ακόμη, επισημαίνουμε ότι όλοι οι επίγειοι είσθε ίσοι μεταξύ σας και όχι αρχηγοί άλλων. Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε διακρίσεις χρώματος, φυλής, έθνους, κράτους, θρησκείας, τάξης, φύλλου, ηλικίας, κατάστασης υγείας. Άπαντες θα διαδώσετε τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο ως τιτάνες ήθους και θα προετοιμάσετε αυτόν για την τελική αναμέτρηση εις πεδία πυκνώσεων και αραιώσεων. Οι δυνάμεις της εβδόμης αποστολής θα στηρίζουν κάθε θετική προσπάθειά σας. Η επικράτηση του Ελληνισμού θα είναι απόλυτη.

Ο Ιερός Άρχων Φωτός είναι μαζί σας.     Έρρωσθε>>.        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου