Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! Είστε σίγουροι οτι ξέρετε ιστορία;;;

Εδώ ξεχάστε οτι ξέρατε! και σας έχουν μάθει! Είστε σίγουροι οτι ξέρετε ιστορία; παίρνετε το μέρος του Σατανά; που σκότωσε χιλιαδες άμαχους όχι μόνο στην Γερμανία, Βιετνάμ, Ναγκασακι, κτλ κτλ!

Με αφορμή ένα σχόλιο αναγνώστη μας εδώ(ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ) και μια ερευνά μακριά απο Ελλάδα που τους έχουν μάθει ψεύτικη ιστορία. καταρχήν για αρχή! ο Χίτλερ είχε πει δεν θα πείραζε κανένα Έλληνα! στην κατεχόμενη Ελλάδα απο Άγγλους, δύστυχος είχαν τους προδότες κομμουνιστές! οι οποίοι εκτός οτι προκαλούσαν και σκότωναν Γερμανούς για προκαλούν τους Γερμανούς. οι ίδιοι μετα σκότωναν...Έλληνες! και μάλιστα επί μια δεκαετία απο το 40 έως το 50! μετα έγιναν Ήρωες της αντίστασης!

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ! κομμουνιστές(πάντα στο πλευρό του σατανά έως σημερα!.

13 Δεκεμβρίου 1943: Επιχείρηση Καλάβρυτα - Πως οι κομμουνιστές (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ ) προκάλεσαν και πέτυχαν την γερμανική θηριωδία )Η μεγαλη πλάκα οι ίδιοι πάλι λένε για το Fake πολυτεχνείο και "κακή" χούντα Παπαδόπουλο που ούτε αυτός πρόλαβε, τον έβγαλαν απο την μέση! πάλι με Εβραίους! οι ίδιοι τα λένε οι Εβραίοι! φαντάσου! και ακομα το μαθαίνουν στα σχολειά! απο εκεί και πέρα τι να λέμε!“Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…”Λεπτομέρεια εδώ βλέπουμε ένα τραυματία στρατιώτη SS με παραλλαγή! όταν οι Αμερικάνοι το εφάρμοσαν αυτό κατά την διάρκεια που έκαναν άλλη εισβολή! στο ΒΙΕΤΝΑΜ! αν δεν κάνω λάθος! μικρο δείγμα πόσο μπροστά ήταν! 

Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών οι Γερμανοί όντος ήταν μάγκες γιαυτό έπεσαν να τους φάνε όλοι! 

Χίτλερ το πρώτο θύμα της νέας τάξης!! δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στην Γερμανία οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη! ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΑ!Γερμανία ο ψεύτικος εχθρός!, μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945.Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία... Το έχει δηλώσει δημοσίως και ο Σόιμπλε.

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές. 

Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο.Αβραάμ 

Μπεναρόγια

Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικά μετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί. Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.

Για κάποιους που έχουν ψάξει το θέμα οι ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ όχι του σημερα αφου τώρα πια ειναι πιόνι και αυτή, ήταν λαός που ήταν πολύ προχωρημένος για την εποχή τους.Για εσάς που λένε τα γνωστά! κανένα χωρίο στην Ελλάδα δεν είχε πάθει τίποτα οπού δεν υπήρχαν κομμουνιστές! το οτι έβαλαν τους τότε αμόρφωτους χωριάτες Έλληνες να πολεμούν για τον ψεύτικο εχθρό ειναι ολοφάνερο!(τα ίδια και σήμερα!, μόνο που σημερα ειναι μορφωμένα στουρνάρια! ) όσοι θα έχετε παππούδες που δεν ήταν κομμουνιστικά μορφώματα! και τα λένε αντικειμενικά, θα σας έχουν πει ίσως αν ζουν ακομα οτι οι Γερμανοί δεν πείραζαν Έλληνες.και οποιος θέλει να τον πάω σε πηγάδι γεμάτο σκελετούς και μικρών παιδιών θύματα κομμουνιστών! για όσους Ελληνες και όχι κομμουνιστές σκότωσαν οι Γερμανοί φταίνε οι κομμουνιστές και οι Αγγλόφιλοι! οπως στην Κρήτη.Ο κινητήρας αντι-βαρύτητας ήταν ένα "δώρο" για να κάνει τεράστιο άλμα η ανθρωπότητα, έτσι ώστε ενέργεια θα είναι άφθονη και οι πόλεμοι θα ήταν περιττοί (ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;; ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ,ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ NASA).

Το θέμα του λεγόμενου "Ολοκαυτώματος" των Εβραίων της Γερμανίας και των κατεχόμενων -αργότερα- χωρών, γεννάει μερικά εύλογα ερωτηματικά και προσκρούει πάνω σε μερικά ιστορικά και λογικά προβλήματα. Η ίδια η ποινικοποίηση της άρνησης του "Ολοκαυτώματος" σε πολλές χώρες, γεννάει σκέψεις πολιτικής επιβολής αυτής της ιδέας. Αλλά γιατί κάτι που είναι "προφανές", να χρειάζεται ποινικά μέτρα για να επιβληθεί;

1. Ο συνολικός πληθυσμός των Εβραίων που ζούσαν στην κατεχόμενη Ευρώπη πριν το 1939, δεν ξεπερνούσε τα 6.500.000. Αν σκεφτεί κανείς πως σχεδόν το 1/3 αυτών είχαν ήδη μεταναστεύσει σε άλλες -μη κατεχόμενες- χώρες, είναι απορίας άξιον πού βρέθηκαν 6.000.000 Εβραίων για να συμμετάσχουν στο ολοκαύτωμα...

2. Έχουμε το εξής παράλογο φαινόμενο: ένα κράτος που πολεμάει σε κάποια στιγμή σε τρία διαφορετικά μέτωπα (ευρωπαϊκό, Β. Αφρική, ανατολικό), χωρίς διαθέσιμους εργάτες να δουλεύουν στα εργοστάσια, να "σπαταλάει", χωρίς λόγο, πολύτιμο και δωρεάν εργατικό δυναμικό, θέτοντας σαν προτεραιότητά του την εξόντωση του δυναμικού αυτού.

3. Μετά την εισβολή των Σοβιετικών (τα περισσότερα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανήκαν στο σοβιετικό τομέα), οι Σοβιετικοί έκλεισαν τα στρατόπεδα αυτά για 10 χρόνια. Γιατί άραγε;

4. Το 2006 δικάστηκε ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ως εγκληματίας πολέμου. Σε μια εποχή που η ενημέρωση είναι εύκολη, λόγω της πληθώρας των μέσων, οι Ευρωπαίοι πείστηκαν εύκολα πως ο Μιλόσεβιτς ήταν "εγκληματίας πολέμου" (αντίθετα ο πιστοποιημένος εγκληματίας πολέμου Αριέλ Σαρόν ουδέποτε ενοχλήθηκε από κανένα). Πόσο δύσκολο θα ήταν το 1945 να πειστούν οι Ευρωπαίοι πως οι Γερμανοί που δικάστηκαν ήταν εγκληματίες πολέμου; (το γεγονός πως δικάστηκαν κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, καθώς δεν προϋπήρχε νόμος που να δικάζει τα υποτιθέμενα εγκλήματα, ας το θεωρήσουμε "λεπτομέρεια").

5. Η βασική πληροφόρηση που έχουμε για το λεγόμενο "Ολοκαύτωμα" είναι από την εβραϊκή παραφιλολογία τύπου "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ". Αντίθετα, οποιαδήποτε προσπάθεια παράθεσης ιστορικών στοιχείων και ανασκευής ορισμένων μύθων της υπόθεσης αυτής, προσκρούει πάνω στην ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος, που συνοδεύεται από ποινικά (φυλάκιση) και διοικητικά μέτρα (απώλεια θέσης, απώλεια σύνταξης, πρόστιμα).

6. Εφ'όσον υπήρχε κρεματόριο σε κάθε πόλη με πληθυσμό πάνω από 5.000 κατοίκους (σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία) γιατί να μην υποθέσουμε ότι σε κάθε πόλη της Γερμανίας έκαιγαν ζωντανούς ανθρώπους;

7. Η Γερμανία είχε μερικούς από τους πιο λαμπρούς επιστήμονες. Κι όμως, κανείς απ'αυτούς δεν φάνηκε να γνωρίζει πως το φυτοφάρμακο Zyklon-B που (σύμφωνα με τη θεωρία) χρησιμοποιούνταν στους θαλάμους αερίων ήταν το πλέον ακατάλληλο για τη δουλειά αυτή. 8. Τέλος, ας θεωρήσουμε λεπτομέρεια το γεγονός πως το Ισραήλ, λόγω ακριβώς της θεωρίας αυτής, ήταν το μοναδικό κράτος που έλαβε πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Ούτε καν η Σοβιετική Ένωση με τα εκατομμύρια νεκρούς του πολέμου δεν κατάφερε να πάρει ούτε μάρκο από τους Γερμανούς.Το παρόν θέμα προσφέρεται για μια καλή ανάλυση των ιστορικών στοιχείων που συνιστούν τη θεωρία του "ολοκαυτώματος" εφ'όσον λείψουν οι οιμωγές και οι κραυγές των γνωστών ταλιμπάν και της απουσίας του λόγου τους υπάρχει όντως μια θεωρία η οποία λέει: "Οι Γερμανοί εξόντωσαν 6.000.000 Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης βάσει οργανωμένου σχεδίου".

Μόνο που τόσο τα διαθέσιμα ιστορικά στοιχεία όσο και η σπουδή να επιβληθεί η θεωρία αυτή, καθώς και η ποινικοποίηση της άρνησής της, ίσως καταδεικνύει το αντίθετο, ως προς μία ή περισσότερες παραμέτρους της...

Ας δούμε και τις μαρτυρίες των καταδικασθέντων στη Νυρεμβέργη ή μάλλον τον τρόπο που επιτεύχθηκαν αυτές οι μαρτυρίες. Σύμφωνα με έκθεση του Αμερικανού Γερουσιαστή Joseph McArthy, την οποία παρουσίασε σε συνέντευξη που έδωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η ανάκριση που οδήγησε στην επίτευξη των ομολογιών που αναφέρεις, σε ορισμένες από τις οποίες ήταν παρών:

"Στη φυλακή του Swabisch Hall, αξιωματικοί των SS μαστιγώθηκαν μέχρι να κολυμπήσουν στο αίμα. Κατόπιν τα γεννητικά τους όργανα ποδοπατήθηκαν καθώς βρισκόταν ξαπλωμένοι. Στην ανάκριση των στρατιωτών που υπηρετούσαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι στρατιώτες κρεμιούνταν στον αέρα και τους χτυπούσαν με λάστιχο του ποτίσματος μέχρι να υπογράψουν την "ομολογία" που ήθελαν.

Τον στρατηγό Oswald Pohl, οικονομικό διευθυντή των στρατοπέδων συγκέντρωσης, του έτριψαν το πρόσωπο με ανθρώπινα περιττώματα ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσαν μέχρι να υπογράψει την "ομολογία"Αφού μίλησε και για τα υπόλοιπα βασανιστήρια που είχε δει, έκλεισε τη συνέντευξή του ως εξής:

"Έχω δει στοιχεία και έχω διαβάσει αναφορές που αποδεικνύουν πως οι κατηγορούμενοι ξυλοκοπήθηκαν, κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν με μεθόδους που μόνον άρρωστοι εγκέφαλοι θα γεννούσαν. Υπέστησαν εικονικές καταδίκες και εικονικές εκτελέσεις ενώ τους απειλούσαν πως θα αφαιρούσαν από τις οικογένειές τους τα δελτία σίτισης. Όλα αυτά τα πρωτόγνωρα βασανιστήρια τελούσαν υπό την έγκριση του Δημόσιου Κατήγορου με σκοπό να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ψυχολογική ατμόσφαιρα για την υπογραφή των απαιτούμενων ομολογιών"

Πολύ διαφωτιστική ήταν επίσης η έκθεση του Αμερικανού Δικαστή Edward Roden, μέλος της τριμελούς επιτροπής "Simpson", η οποία δημιουργήθηκε για την διερεύνηση των περιπτώσεων βασανισμού των κατηγορουμένων στη δίκη της Νυρεμβέργης. Η έκθεση δημοσιεύτηκε στον αμερικανικό τύπο (εφημερίδα Washington Daily News, 9 Ιανουαρίου 1949) καθώς και στον αγγλικό (εφημερίδα "Sunday Pictorial", 23 Ιανουαρίου 1949)Το 1945 ο Εβραίος Ilya Ehrenburg, "ποιητής" και Υπουργός Σοβιετική Προπαγάνδας,κατηγορείται επανειλημμένα ο αυτουργός για το βιασμό Σε χιλιαδες γυναίκες.: το όργιο των σ@ξουαλικών εγκλημάτων, σε εκατομμύρια Γερμανίδες γυναίκες που έπεσαν θύματα της ιδεολογίας του αντι-φασιστικού μίσους. Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτές έχασαν τη ζωή τους. Οι απόγονοι του αντι-φασισμού είναι ανάμεσά μας. (Φωτογραφία: Der Spiegel, . αριθ 45/1992).

Ο Αμερικανός δικαστής περιέγραψε τα αποτελέσματα από 139 υποθέσεις βασανισμού κατηγορουμένων ως εξής:

"Βασανίζανε τους κατηγορούμενους Γερμανούς με αναμμένα σπίρτα που έχωναν κάτω από τα νύχια τους. Τους έσπαζαν τα δόντια και τα σαγόνια χτυπώντας τους με σιδερένια εργαλεία. Τους κρατούσαν σε απομόνωση χωρίς φαγητό μέχρι να φτάσουν κοντά στο θάνατο" και αναφερόμενος στις "ομολογίες" που αναφέρεις, είπε:

"Οι "ομολογίες" που κατατέθηκαν σαν αποδεικτικά στοιχεία, αποσπάστηκαν από ανθρώπους που είχαν μείνει στην απομόνωση 4 και 5 μήνες... ΟΙ ανακριτές τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα στο κεφάλι των κατηγορουμένων και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιές, τους κλωτσούσαν και τους μαστίγωναν με το λάστιχο του ποτίσματος. Από τις 139 περιπτώσεις που εξετάσαμε, στους 137 οι ανακριτές είχαν καταστρέψει τα γεννητικά τους όργανα. Αυτή ήταν η τυπική διαδικασία με τους Αμερικανούς ανακριτές μας"φωτογραφίες που δεν βγήκαν πότε στο κοινό: σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης επιλεγούν τυχαία θύματα για δολοφονία μεταξύ στους Γερμανούς στρατιώτες. Στο Νταχάου και μόνο, εκατοντάδες σκοτώθηκαν, οι τραυματίες βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. (Φωτογραφία: Buechner)

Έτσι αποσπάστηκαν οι "ομολογίες" για τα υποτιθέμενα εγκλήματα.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως οι υπεύθυνοι για την ανάκριση ήταν ο Αντισυνταγματάρχης Burton F. Ellis (αρχηγός της Επιτροπής Εγκλημάτων Πολέμου) και οι βοηθοί του Λοχαγός Raphael Shumacker, Υπολοχαγός Robert Byrne, Υπολοχαγός William Perl, ο Morris Ellowitz, ο Harry Thon, και ο Kirschbaum ενώ ο νομικός σύμβουλος του δικαστηρίου ήταν ο συνταγματάρχης A. H. Rosenfeld.

Oι Ellis, Schumacker, Kirschbaum και Rosenfeld ήταν Εβραίοι και αυτό εξηγεί τόσο τις "μεθόδους ανάκρισης" όσο και την "αξιοπιστία" του περιεχομένου των ομολογιών, καθώς επίσης και το αδέκαστο της δίκης (φυσικά, σε κανέναν απ'αυτούς δεν έπρεπε να επιτραπεί να έχει καμία ανάμιξη στη δίκη, λόγω συμφέροντος, αλλά αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες).

Αλλά, για τη δίκη της Νυρεμβέργης πολλοί πιστεύουν ότι εκεί δικάστηκαν οι Γερμανοί γιατί διέπραξαν "εγκλήματα πολέμου"... μια αιτίαση που κρύβει την πραγματική αιτία της δίκης: Οι Γερμανοί δικάστηκαν γιατί απλά έχασαν τον πόλεμο...

Ή για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. H.F. Stone "Οι δίκες της Νυρεμβέργης ήταν μια καθαρή απάτη" (H.F. Stone, "Pillar of the Law", Νέα Υόρκη 1956).Οι στρατιώτες των Waffen-SS που ήταν στο Νταχάου σε άδεια ανάρρωσης και είχαν παραδοθεί Δολοφονήθηκαν επίσης, από σφαίρες στο κεφάλι από κοντινή απόσταση- αλλά αφού τους έκαναν βασανιστήρια. (Φωτογραφία: Buechner)(ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙΣ.. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; )Η σφαγή:σε φύλακες μετά την παράδοσή τους. Οι τρεις άνδρες στο βάθος (δύο εκ των οποίων με τα χέρια ψηλά), είχαν επιβιώσει απο της χιλιαδες βόμβες που έριξαν, δολοφονήθηκαν λίγο αργότερα με πολυβόλο. Οι τραυματίες που δεν είχαν πεθαίνει, τους έστελναν ως εγκληματίες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για τους βασανίζουν και να τους σκοτώνουν.

Δήθεν για το "θάλαμο αερίων" στο Νταχάου, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις δολοφονίες των φρουρών του στρατοπέδου. Κανένας από τους δολοφόνους δεν διώχθηκε ποτέ, παρόλο που ήταν γνωστά τα ονόματα. (Φωτογραφία: Buechner)Στρατόπεδο συγκέντρωση κρατουμένων, κανονική δολοφονία: εδώ βλέπουμε ένα πληγωμένο άνθρωπο των SS με το όνομα Weiß να βασανίζεται μέχρι θανάτου με ένα φτυάρι από τους εγκληματίες του στρατοπέδου συγκέντρωσης. Στο βάθος, κατά μήκος του τοίχου: 350 νεκροί απο γερμανικές φρουρές πέθαιναν . Παρόμοια όργια δολοφονίας πραγματοποιήθηκαν σε σχεδόν όλα τα στρατόπεδα μετά την «απελευθέρωση». (βασανίζεται μέχρι θανάτου με ένα φτυάρι!τα ίδια έκαναν και στην Ελλάδα τα αδέλφια τους οι κομμουνιστές σε χιλιαδες Έλληνες ως εχθρούς το κομμουνισμού!,Έτσι γράφεται η Ιστορία στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, η χυδαία μορφή της Ιστορίας...ίδιες εικόνες και σφαγές απο κομμουνιστές σε Έλληνες!)

Μέτα την πτώση του Τείχους του Βερολίνου πολλοί ομαδικοί τάφοι θυμάτων δολοφονίας έχουν βρεθεί στο πρώην Ανατολικού Μπλοκ: αλλά λένε οτι ειναι θύματα του Κόκκινου Στρατού.Με άλλα λόγια, τα θύματα των αντιφασιστών. Είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι μαζικοί τάφοι είναι Γερμανών καθώς έχουν και σημάδια απο τα βασανιστήρια που ειναι ανιχνεύσιμα ακόμη και μετα 50 χρόνια!!. Όμως, σύμφωνα με τον καθηγητή Jagschitz (Ην 5720/90) δεν υπάρχουν επιστημονικά ανιχνεύσιμα ίχνη σε όλα τα θύματα, που υποτίθεται ότι θάφτηκαν, και έτσι μόνο οι "καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων" ειναι ως απόδειξη για αυτά! ψέμα για να μην παραδεχτούν οτι ήταν μαζικοί τάφοι γερμανών που σφαγιάστηκαν!.

Αυτά και αλλα πολλά έκαναν οι "σύμμαχοι!" Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος νίκησαν οι Εβραίοι!,!!(βλέπουμε κατά καιρούς που πάνε Ισραήλ να πάρουν εντολές υπουργοί, αν δεν ειναι οι ίδιοι Εβραίοι!,ακομα και σημερα κάνουν τα ίδια!, βλέπε εισβολές σε τόσες χώρες!) έφτιαξαν και την Ευρωπαϊκή ένωση μια χαρά!και μετα λέτε για πουλημένους Πρωθυπουργούς εδώ και χρονιά; για εσάς που λέτε καλά τους έκαναν όχι μόνο δεν ξέρετε την αληθινή ιστορία αλλα είστε χειρότεροι, απάνθρωποι και τέρατα απο αυτούς που τα έκαναν!, έκαναν καλή δουλειά πάντως με την πλύση εγκεφάλου! απο τα σχολειά ακομα! ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ! και μην ξεχνάμε Ο Χίτλερ ήταν οτι ήταν ο μέγας Αλέξαδρος για τους ΄Έλληνες οπως ειναι τώρα και Ο Πουτιν για τον ρωσικό λαό!αφου κατάφερε και ξέφυγε απο την εβραϊκή λαίλαπα με τον Σταλιν και ξανά έγινε υπερδύναμη!.

ΡΩΣΙΚΑ= СТАЛИН КАК БЛАГОДЕТЕЛЬ ЕВРЕЕВ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ =Στάλιν ως ευεργέτης ΕΒΡΑΙΩΝ.Ο Στάλιν όχι μόνο δεν ήταν αντισημίτης, αντιθέτως, ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ενεργά απο τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.http://stalinism.ru/stalin-i-gosudarstvo/stalin-i-evrei.html.Если же обратиться к реальным фактам, то получается довольно интересная картина. Так, в любой своей речи Гитлер и его ближайшие соратники что-нибудь да говорили по "еврейскому вопросу".

Η ΕΛΛΑΔΑ;; ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!. ΚΑΙ ΠΛΥΡΩΣΤΕ ΡΕΥΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΦΟΡΟΥΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!

*ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ OI "ΕΓΚΥΡΕΣ" ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ! ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΓΚΥΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ;

Το Μάτριξ, ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις,οι άνθρωποι αυτοί σε ολόκληρη τη ζωή τους ζουν σε μια πλάνη! (ΒΛΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΧΙΤΛΕΡ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ!)ο μέσος έλληνας είναι εντελώς μαλάκας ετσι όπως διδάχθηκε και τον θέλει το κράτος!. πολύ αργά....η Ελλάδα έχει τελειώσει σε 30; 50; χρονιά!ο πόλεμος ειναι οικονομικός αυτή την φορά! και λαθρο! σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση των Εβραίων περαστικά σας! Η ΜΕΡΚΕΛ ;; ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΙΟΝΙ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ! ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-ΠΡΟΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ! -- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ(ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΙΣ! ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ-ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ! ΚΑΛΥΤΕΤΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΠΙΟΝΙ ΜΕ ΔΙΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!!!!)

Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2)Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης.αυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση,επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός. 

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑ ΞΕΓΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΑΘΗ ΠΧ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ....ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O MEΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ
    ΕΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή