Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ.Ο Ιερός Άρχων Φωτός είναι μαζί σας. Έρρωσθε>>

Ο Ιερός Άρχων Φωτός είναι μαζί σας.
Έρρωσθε>>


O Θεός,<Το Ολον Φως> είναι ένας και μοναδικός,ο δημιουργός των πάντων. Δεν χρειάζεται ερμηνείες και συστάσεις. Το Θείο βρίσκεται βαθειά ριζωμένο μέσα μας δεν χρειάζεται προτροπές και κανόνες.

<Ο Απολλώνιος ( Ιησούς) υπήρξε η ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του δημιουργού ,Του Ολου Φωτός. Προσπάθησε να εμφυτεύσει την αγάπη στους λαούς όπου κυριαρχούσε το μίσος.>
Το ιερατείο τα χρειάσθηκε και ακολούθησαν τα γνωστά της προδοσίας, σταυρώσεως, αναστάσεως (συμβολικό της μετέπειτα αναστάσεως του Ελληνισμού) και την συνέχιση της διδασκαλίας του αλλού!!!


΄Ένα είναι το σίγουρο την κατάσταση εκμεταλλεύονται τα όπου γής ιερατεία, προς ίδιον φυσικά όφελος..

Όμως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου. Η χιλιετία του θανάτου της Ελληνικής φυλής πέρασε και πάει.

Το ζώδιο των Ιχθύων αφού μας ταλάνισε, δυει. Η αφύπνιση αργά αλλά σταθερά έχει αρχίσει. Μήπως νομίσατε ποτέ ότι το προανάκρουσμα των διαρκώς αυξανομένων επιτυχιών των αθλητών μας είναι τυχαίο; ΄Όχι, ΄Όχι, Όχι. Το φώς του Σείριου έχει πια στραφεί επάνω μας. Τίποτα δεν το σταματάει πιά. Από το0 1975 τα Ελληνόπουλα γενιούνται με μεγαλύτερη ευφυϊα (δηλωμένο και βεβαιωμένο)Το 2012 είναι η αρχή του νέου μεγάλου ενιαυτού του Υδροχόου. 

Ο τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών.αναφέρει.

«Εσθ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσται».

Ελληνες γιοί του φωτός και της Ανδρομέδας θεογενημένοι ξυπνήστε! ¨Ηλθε το πλήρωμα του χρόνου για να βγείτε από τον λήθαργο όπου σας έριξαν οι πολέμιοί σας, οι αποστάτες και οι γίηνοι συνεργάτες τους. Γέγονεν ήμαρ, ο Φοίβος ήλθεν! Το ηλιακό μας σύστημα γνωστό ως «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Πελώρια Γαλαξιακή συνομοσπονδία, ξαναβρήκε τον άρχοντά του. Τα πράγματα θα ξαναβρούν σιγά-σιγά την θέση τους. Η Ελλάδα μας απελευθερωμένη από τον πνιγηρό εναγκαλισμό, θ’ αποπλύνει το μίασμα και πάλι θα μεγαλουργήσει!

Ο κόσμος ξαναβρίσκει τον Ομφαλό του. Η νομοτέλεια του Σύμπαντος ήταν, είναι, και θα είναι πάντοτε παρούσα και λειτουργική. Ετοιμασθείτε ψυχολογικά να τους υποδεχθούμε γιατί εσωτερικά τους έχουμε αποδεχθεί. Είναι κοντά μας, γύρω μας και ανάμεσά μας. Να είστε ενήμεροι, να βλέπετε τα σημάδια που πληθαίνουν. Μην εθελοτυφλείτε.

Το παραμύθι μας έπαψε πια να είναι παραμύθι !!!!

Ο σκοταδισμός με την παραπληροφόρηση και την εκτροπή από τις αλήθειες που αναμφισβήτητα υπάρχουν, καθώς και η κερδοσκοπία με την εκμετάλλευση και διάθεση των αγαθών που επηρεάζουν και έχουν στην κατοχή τους, κατάλληλα ή εντελώς ακατάλληλα. Όλ’ αυτά μαζί συνθέτουν το σκηνικό της εποχής μας όπου τα γεγονότα τρέχουν αλλά και είναι ποιο φανερά. Βιάζονται για να εκτελέσουν το χρονοδιάγραμμα. Ποιο να είναι άραγε; Σε τι αναφέρεται ; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην το μάθετε; Πρόκειται για την επιβολή του ποιο στυγνού καθεστώτος που έχει γνωρίσει η Γη! Μια απάνθρωπη έκδοση δουλείας που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Μπροστά στο μοντέλο αυτό το «1984» του Οργουελ θα φαίνεται σαν αθώο παιδικό παιχνίδι. Είναι κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τις αντιλήψεις των Σιωνιστών που βλέπουμε με πόση …λεπτότητα συμπεριφέρονται στους Παλαιστινίους. Σ’ εμάς τους ΄Ελληνες οπωσδήποτε θα επιφυλάξουν ειδικές περιποιήσεις. Εμάς μας ….αγαπούν ιδιαίτερα οι άνθρωποι! Φαίνεται βέβαια και από το ιστορικό τους βιβλίο όπου δυσκολεύονται να κρύψουν τα φιλικά τους αισθήματα!!! Τώρα ποιοι άνθρωποι; Ε!! αυτό σηκώνει συζήτηση.

Αυτοί οι καταστροφείς του πλανήτη μας δεν έχουν γήινη προέλευση, προέρχονται από εχθρικούς προς την Ελληνική μας υπόσταση αστερισμούς. ΄Ισως να ήλθε η ώρα να πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Δεν είμαστε από τον Πλανήτη Γή (γαία). Εάν νομίζετε κάτι τέτοιο, περιττό να διαβάσετε παρακάτω. Δεν σας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει αυτούς που βλέπουν παραπέρα από την μύτη τους και όταν κάποιος είχε αποκαλέσει τους ΄Ελληνες « ΄Εθνος ανάδελφο» δεν είχαν γελάσει. Συνεχίζουμε όμως και θα αναφερθούμε στην προέλευσή μας. Δεν πρόκειται ούτε για αστείο ούτε για μυθιστορία και προπαντός όχι προς Θεού για επιστημονική φαντασία. ΄Ισως πολλοί να έχουν καταλάβει την μοναδικότητά μας, την ικανότητά μας να ξεμπλέκουμε δύσκολες καταστάσεις, την έμφυτη φιλοξενία μας, την τάση διδαχής που έχουμε για τους άλλους. Όταν ξενιτεύτηκαν οι συμπατριώτες μας και δημιούργησαν ζωντανές κοινότητες στο εξωτερικό με γερή οικονομική υπόσταση, ποτέ μα ποτέ δεν συμπεριφέρθηκαν στο ντόπιο στοιχείο σαν αφεντικό προς δούλους γι αυτό και όπου γής δεν είχαμε προβλήματα με εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Ποτέ δεν υπήρξαμε στόχος. ΄Αλλοι ήσαν αυτοί που επέσυραν την οργή των ξεσηκωμένων. Εμείς ξέραμε από ένστικτο τι είμαστε, δεν χρειαζόταν να το δείξουμε. Ετσι πάντοτε και τώρα δημιουργούμε τις καλύτερες εντυπώσεις και η συνεργασία μας είναι παροιμιώδης. Κάποτε σε συνεργασία με ξένους επιτελικούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους, όσο η κοινή εργασία ήταν στα πλαίσια της ρουτίνας όλα πήγαιναν ρολόϊ. Μόλις όμως στράβωνε η κατάσταση τότε μόνον ο ΄Ελληνας είχε την λύση για να ξελασπώσουν. Μη μου πείτε ότι ο καθένας μας δεν κρύβει ένα Οδυσσέα μέσα του(πολυμήχανο). Ο Οδυσσέας ο αντιπροσωπευτικότερος τύπος ΄Ελληνα. Ο μεγάλος μας προπάτορας και όχι ο γιδοβοσκός και προαγωγός Αβραάμ με τον οποίο μας προβάλλουν σαν προπάτορα και μας στέλνουν στη αγκαλιά του ν’ αναπαυθούμε όταν πεθαίνουμε. Ωραία η θρησκεία μας γεμάτη αγνά παραδείγματα (της Ασινέ και της Δεβώρας) έχουμε εμείς οι Ιουδαιοχριστιανοί!! Και κόπτεται το ιερατείο να μας πείσει για τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και πως συνέβαλε η θρησκεία στη διατήρησή του. Ναι, αλλά θάβοντας τους Ελληνες!! Γκρεμίζοντας τα ιερά τους! Απαγορεύοντας την επιστήμη την φιλοσοφία και το Θέατρο! Μπορείτε αν μου υποδείξετε κάποιο σημείο των «ιερών γραφών» όπου αναφέρονται ευνοϊκά οι ΄Ελληνες; Πλην βέβαια της ρήσης του Χριστού: «ελύληθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου…….» Η μοναδικότητά μας δεν είναι θεωρητική μόνον, αλλά βασίζεται κυρίως στο DNA μας το οποίο σκόπιμα αποκρύπτουν όπως αποκρύπτουν και την συγκριτική εξέταση που έχουν κάνει με DNA προγόνων μας (όχι του Ιακώβ ή του Ισαάκ).

Συμβίωνουμε σ’ αυτό το Ανατολικό τμήμα της λεκάνης της Μεσογείου Θαλάσσης, αυτού του μεγάλου λίκνου των πολιτισμών, με την φυλή της συμφοράς. Είναι και αυτοί εξωγήινης προέλευσης χωρίς να έχουν καμία φροντίδα και δεσμό με τον πλανήτη που τους φιλοξενεί. Όχι μόνον δεν αισθάνονται τίποτα αλλά τον καταστρέφουν συστηματικά, λεηλατώντας τον και βρωμίζοντάς τον. Και το σπουδαίο είναι ότι παρά τις εκκλήσεις διεθνών οργανισμών δεν εννοούν να σταματήσουν την καταστροφή γιατί απλούστατα δεν τους ενδιαφέρει.

Ας ονομάσουμε τους εχθρικούς μας αστερισμούς και μετά τους φιλικούς για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Εχθρικοί είναι οι αστερισμοί του ΄Οφεως , του Δράκοντος, του Κήτους,της Σαύρας, του Ηρακλέους, της ΄Υδρας, του Ηνίοχου, του ε- Βοώτη, των Ιχθύων, του Σκορπιού, του Καρκίνου. Φιλικοί είναι ο αστερισμός της Παρθένου, του Ωρίωνα(Αργούς) , της Λύρας, του Τοξότη, των Πλειάδων, του Κενταύρου, Μικρού & μεγ. Κυνός, της Κασσιόπης, Μεγ. ΄Αρκτου, της Καμίνου(Κανωπος) , του Πηγάσου, του Περσέα, της Κόμης της Βερενίκης(κόμη της Αριάδνης), του Λαγού (πατρίδα του Αριστοτέλη)..

Βέβαια οι ενημερωμένοι θα μας υπενθυμίσουν ότι ο Ωρίων και μικρός & μεγάλος Κύων είναι ένας αστερισμός. Είναι όμως τόσο χαρακτηριστικά λαμπρότερος που του κάνουμε την τιμή να τον ονοματίζουμε χωριστά. Εξ άλλου στον αστερισμό του Κυνός ανήκει ο Σείριος που είναι το άστρο της εγγυτέρας προέλευσής μας, των Ελλήνων και μην ξεχνάμε τον όρκο των προγόνων μας « μα τον κύνα» και φυσικά δεν αναφερόντουσαν στον σκύλο της γειτονιάς! Ο Σείριος , αυτός ο λαμπρός αστέρας που μας συνοδεύει εμφανώς όλο τον Χειμώνα και αφανώς από την 21 Ιουνίου οπότε ανατέλλει μαζί με τον ΄Ηλιο αυξάνοντας την θερμοκρασία και δημιουργώντας τα λεγόμενα κυνικά καύματα. Και δεν είναι μόνον αυτά με τον Σείριο. Σηματοδοτεί τις ευεργετικές πλημμύρες του Νείλου, ανατέλλοντας μια ορισμένη ημερομηνία στοχεύει σ’ ένα ειδικό αυλό της Μεγάλης Πυραμίδας(του Χέοπα) στέλνοντας το φως του στον Βασιλικό θάλαμο. Είναι το άστρο που διέπει την ζωή των Ντογκόν (μιας φυλής μαύρων της κεντροδυτικής Αφρικής). Είναι ο αποστολέας του διαστημοπλοίου που ξέμεινε στις ανατολικές πλαγιές των Ιμαλαΐων στην φυλή των Τζόπας. Εκεί υπήρχε μέχρι πρότινος το διαστημόπλοιο που δεν μπόρεσε να ξαναφύγει, χρησιμεύοντας σαν το παλάτι του Φύλαρχου μέχρι που του το πήραν οι Κινέζοι. ΄Εμειναν και οι δίσκοι του αρχαιολόγου ΄Εβανς. Μεγέθους μεγάλου πιάτου ως προς την διάμετρο, τεφρού χρώματος, αγνώστου υλικού στην γήινη επιστήμη και τεχνολογία και ακαθορίστου βάρους, διότι αυξομειώνουν ανά ημίωρο το βάρος τους και δονούνται ελαφρά. Μέχρις εδώ καλά!!! Οι ελληνικές γραφές που έχουν επάνω τους, τους κάνει πολύ ύποπτους στους Σημιτοφοίνικες διότι όπως ισχυρίζονται εφεύραν την γραφή !! ΄Ωρα είναι ν’ αφήσουμε τις φαιδρότητες. Τα γράμματα είναι Ελληνικότατα και μάλιστα σε σπειροειδή διάταξη, ίσως για να γίνεται μνεία στον σπειροειδή Γαλαξία όπου ανήκουμε. Τι μας λένε όλ’ αυτά; ΄Ότι ο Ελληνικός στοχασμός (τρόπος σκέψης) , η Ελληνική γραφή και κατ’ επέκταση ο Ελληνισμός ότι και να συμβεί.( μα ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. μα να εξαφανισθούν όλοι οι άνθρωποι μέχρις ενός) ο εναπομένων άνθρωπος θα μονολογεί στα Ελληνικά για να σπάσει την μοναξιά του. Είναι θεία εντολή, υψίστη συμπαντική νομοτέλεια, η συμπαντική γλώσσα, η γλώσσα των Θεών που δόθηκε στους ανθρώπους να διατηρηθεί όπως και αυτοί που την μιλούν στο διηνεκές.

Μήπως ακόμα δεν έχετε πεισθεί ότι είμαστε εισαγόμενοι; Δεν αρκούν αυτά που έγραψα παραπάνω; Μήπως χρειάζεται ταυτότητα ή μάλλον διαβατήριο που να γράφει τόπος καταγωγής : Ανδρομέδα, τόπος προέλευσης: Σείριος, εθνικότης: Ελληνική, υπηκοότης: Θεϊκή .

΄Ολοι μα όλοι ανεξαιρέτως έχουμε την έννοια του σεβασμού της υπέρτατης οντότητας. ΄Ολοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σ’ αυτόν για να τον ευχαριστήσουμε ή να τον παρακαλέσουμε. Με τον τρόπο του ο καθένας. Πρέπει λοιπόν να τυποποιήσουμε αυτά τα πράγματα και να χάσουμε τον αυθορμητισμό μας; Πρέπει να εξουσιοδοτήσουμε κάποιον άλλο να κάνει αυτό το οποίο πρέπει εμείς να κάνουμε; Η θρησκεία λέγει ότι ο Δημιουργός πρώτ’ απ’ όλα δημιούργησε τους Αγγέλους που σκοπός τους είναι να υμνολογούν και δοξολογούν τον Θεό. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ ανθρώπινη η άποψη, αυτή η υπέρτατη οντότητα που έχει δημιουργήσει και εποπτεύει τρισεκατομμύρια Γαλαξίες λέτε να έχει την ανάγκη των λιβανωτών σαν τον τελευταίο δικτατορίσκο μιας Λατινοαμερικάνικης δημοκρατίας. Η λογική μου, το ένστικτό μου αν θέλετε δεν μπορεί να δεχθεί κάτι τέτοιο. Συμφωνώ ότι είναι πολύ πέρα από την αντιληπτική μας ικανότητα το Θείον αλλά ο εξανθρωπισμός του αποτελεί βλασθημία. Το έγραψα παραπάνω αλλά θα επιμείνω έτσι για την εμπέδωση του. « ότι ο υπέρτατος νούς που διέπει τα σύμπαντα είναι έννοια δυσπρόσιτη και μη προσεγγίσιμη με τον διατιθέμενο σήμερα νού». ΄Ισως κάποια στιγμή μελλοντικά να κατορθωθεί μια κάποια προσέγγιση. Τώρα όμως όχι. ΄Οσες μετάνοιες και να κάνουμε όσο και να νηστέψουμε (βέβαια τότε θα έχουμε παραισθήσεις αλλά όχι προσεγγίσεις). Το θείον είναι μέσα μας βαθιά κρυμμένο και μόνον αν είμαστε καθαροί σε όλα μας είναι δυνατόν να φθάσουμε στα κράσπεδά του. Βέβαια το καθαροί, είναι πολύ βαθιά έννοια.

Θρησκεία είναι μια άλλη ιστορία. Η θρησκεία επιβάλλεται . Πολλές φορές βίαια. Με τα δόγματά της, με τους κανόνες της και με τα καλούπια της. Μια διδασκαλία φιλοσοφική προσεγγίζεται αν εμπεριέχει αλήθειες, ερμηνείες και ταιριάζει με το υπάρχον πλαίσιο.

Στην εποχή ακόμα που ο άνθρωπος ήταν κυνηγός υπήρξαν συνάνθρωποί του που είτε λόγω ελαττωματικής κατασκευής είτε λόγω οκνηρίας, ναι περί της κλασσικής τεμπελιάς μιλάω, δεν μπορούσαν να προσπορίσουν τα προς το ζήν και επειδή η «πενία τέχνας κατεργάζεται» όντας ξεκούραστοι αλλά μισοχορτάτοι το έριξαν στη παρατήρηση. ΄Ετσι κατάλαβαν αρκετά πράγματα, όπως τον παθολογικό φόβο των ομοίων τους προς κάθε τι που ξέφευγε την καθημερινότητα, π.χ. η βροντή, η αστραπή, ο κεραυνός, το χαλάζι, κάποια έκλειψη σελήνης (όταν αυτή ήλθε και άρχισε να κάνει παρέα με την γη). Φρόντισαν λοιπόν να ενισχύσουν τους φόβους και την δεισιδαιμονία και μετά να πείσουν ότι ήταν σε θέση να δαμάσουν ή κοινώς να εξορκίσουν το κακό! Κάπως έτσι ήταν η αρχή. Στην συνέχεια το μαγαζάκι εμπλουτίσθηκε με βότανα για να διώχνουν το κακό που πολλές φορές ήταν μπερδεμένο με την υγεία. ΄Ετσι αρχίσαμε να έχουμε τους μάγους – θεραπευτές και επειδή οι τελετές δεν χρειαζόντουσαν και πολύ προετοιμασία είχαν γίνει οι καλοί μας μάγοι αετοί της ξάπλας αλλά και της σκέψης της γόνιμης και δημιουργικής για το πώς θα μπορέσουν να εξουσιάσουν καλύτερα το κοπάδι τους. Αμ έπος αμ έργο η δουλειά πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα αφήνοντας τους μικροεγωισμούς στην άκρη φρόντισαν να μπούν τόσο πολύ στο πετσί του κοπαδιού ώστε να θεωρούνται απόλυτα απαραίτητοι και χωρίς αυτούς να μην προχωράει τίποτα. Μήπως τα ίδια δεν παρατηρούμε και σήμερα; Βλέπετε η ομάδα καλά κρατάει, το μαγαζάκι που έγινε πολυκατάστημα έχει δουλειά πάντοτε και είναι τόση η οργάνωσή τους ούτως ώστε αν παρατηρηθεί κάμψης ενδιαφέροντος ή πέσει ο τζίρος αμέσως κάτι θα γίνει. Καμιά εικόνα θα δακρύσει (ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει) κάτι θα ματώσει, κάποιο προσκύνημα θα κουβαλήσουν και να οι ουρές και να φασούλι – φασούλι γεμίζει το σακούλι. Και όταν δεν φθάνουν τα ντόπια είδωλα έχουμε και εισαγόμενα. Η δουλειά πάει όπως είπαμε από το καλό στο καλύτερο, και να οι γραφικοί μας θεολόγοι(τα ιερά πλοκάμια της θρησκείας, πολλοί των οποίων έχουν αποκτήσει κατά ΄ύποπτο τρόπο τον τίτλο τους και συνήθως ή κληρονομικώ δικαιώματι ή εξ απονομής)) στα παράθυρα της TV να ωρύονται και να μας καταδικάζουν να καιγόμαστε στο αιώνιο πύρ επειδή είμαστε αμαρτωλοί. Και όπως είναι πολύ φυσικό γεννιούνται ερωτήματα.

-Ποιος τους έδωσε την εξουσία να μας απειλούν; Εδώ είναι η αυθαιρεσία η μεγάλη. Επειδή ζούν υποκριτικά είναι οι αναμάρτητοι και καταδικάζουν όλους τους άλλους. Παριστάνουν την γλώσσα του Θεού. Γιατί αυτοί ξέρουν! Θα αναρωτηθείτε τι ξέρουν και πως το ξέρουν. Θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω αν ξέρουν αλλά φαντάζονται ότι ξέρουν!

-Ποια είναι τ’ αμαρτήματά μας; Βάσει ποιάς δεοντολογίας χαρακτηρίζονται; Ποιος είναι ο κώδικας που δεν τον ακολουθήσαμε; Είναι τόσο μεγάλο το αμάρτημα που να επισύρει τον αιώνιο κολασμό; και εκείνο το τραγελαφικό προπατορικό αμάρτημα τι σας λέει; Μάλλον ότι είμαστε πιθηκάνθρωποι στό μυαλό και δεχόμαστε να μας φορτώνουν κάτι για το οποίο καμιά ευθύνη δεν φέρουμε, αν αποφάσισε ο Αδάμ να πολλαπλασιασθεί με τον φυσιολογικό τρόπο και όχι με κλωνισμό. Για να μην μιλήσουμε για παραγραφή. Ανεκδιήγητη κατάσταση, από ανεκδιήγητους ανθρώπους και όχι μόνο.-Ποιος είναι ο Θεός που μας έχει υπό την σκέπη του και μας ξεμπροστιάζει ανά πάσα στιγμή; Αν εννοούν τον Θεό των Εβραίων τον περιβόητο αν όχι διαβόητο Γιεχωβεχέ ή Γιαχβέ τον στυγερό υπαρχηγό του μεγάλου αποστάτη Κρόνου, τον σκοτεινό άρχοντα του κακού τον κυβερνήτη του διαστημοπλοίου Λίλιθ που ενέσκηψε στο πλανητικό σύστημα Απόλλων πρίν 13.000 χρόνια και έκτοτε δεν είδαμε άσπρη μέρα (Η Σελήνη είχε έλθει πιο πρίν το 26.174 π.Χ. φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο) Ε ! τότε να ειπούμε ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χάρισμά τους! Πώς μπόρεσαν αλήθεια να μας καπελώσουν με την σκοτεινή ιστορία των Εβραίων και να καμαρώνουμε από πάνω και να υποχρεώνουμε τα παιδιά μας να την μαθαίνουν. Πολύ δεν πάει! Ελληνα ξύπνα γιατί σε πήρε το ποτάμι. Ο πανάθλιος Μωυσής όντας κοινωνός των έργων του Ερμή του Τρισμέγιστου, συνέλαβε την έννοια της μονοθεΐας και έρραψε το κουστούμι σ’ αυτά τα μέτρα. Αργότερα, πολύ αργότερα κάθησαν και έγραψαν το παραμύθι τους με ότι βρέθηκε στο ιστορικό τότε παγκόσμιο γίγνεσθαι από πλευράς ηθικών αξιών που βέβαια ήταν Ελληνικό και μας παρουσίασαν αυτό τον αχταρμά, την μισελληνική αθλιότητα που τολμάμε και μολύνουμε την λέξη, αγία γραφή. Η ιστορία του λαού του Όφεως, των Εβραίων δηλαδή έγινε βίβλος και αγια γραφή. Υψιστε Θεέ δώσε φώτιση στα τέκνα σου γιατί θα αποτρελλαθούν. Βάλαμε δηλαδή στον κόρφο μας το φίδι και το ζεσταίνουμε. Και από πάνω οι διάφοροι φανατικοί του είδους. Μισέλληνες κατά βάθος αυτοπροβαλλόμενοι σαν προοδευτικοί τολμούν να μιλάνε για ΕλληνοΧριστιανικό κατασκεύασμα ή για ν’ ακριβολογήσουμε για ΕλληνοΟρθοδοξία, την οποία υπηρετούν και προβάλλουν οι Εβραιολάγνοι ιερωμένοι. Που είναι αυτά τα πράγματα και δεν φαίνονται. Διότι όταν αναγκάζονται να μιλήσουν για Ελλάδα οι του ιερατείου αλλάζει η προφορά τους θαρρείς και έχουν αγκάθια στο στόμα τους. ΄Ετσι δεν θα είμαι και πολύ μακριά αν χαρακτηρίσω το κρατούν Θρήσκευμα σαν Ιουδαιοχριστιανισμό διότι έχει όλα του τα συστατικά. Με την παραδοξότητα να βρίζουν καπηλικότατα τον λαό που τους λατρεύει;;;; Τον λαό που πιστεύει σ’ αυτούς; ΄Εχουν γι αυτό τον σκοπό (της διερμηνείας αν κάτι πάει στραβά και το ερμηνεύουν αλλιώς, τους περιβόητους «πνευματικούς» ή γέροντες). Κυριακή της ορθοδοξίας με τα εφτά αναθέματα και όχι μόνον. Συν την καπηλεία του ονόματος του Χριστού, μιας οντότητας υπερβατικής δυσκολονόητης και απροσέγγιστης, ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, ανάδρομης, σε Ελληνκό περίβλημα με Ελληνική κουλτούρα και φιλοσοφική υποδομή. Αν θέλετε να το πάμε και πάρα πέρα το όνομα αυτού Απολλώνιος από τα Τύαννα που πολύ έξυπνα η κρατούσα θρησκεία τον κατέταξε στους μάγους για να ησυχάσει, (έξυπνοι δεν είναι; Είναι τώρα αρκετά χρόνια που με κατάλληλους πρακτορίσκους οι απανταχού γής Χριστιανικές θρησκείες επιδίδονται μετα μανίας στην καταστροφή πάσης φύσεως ντοκουμέντων της ιστορίας του ανθρώπου όταν αυτά καταμαρτυρούν παλιότερες χρονολογίες από τις παραδεκτές από τον μεγάλο σκοταδιστή Χριστιανισμό. Κάτι ανάλογο των ορδών του Θεοδοσίου «εις έδαφος φέρειν» .Δυστυχώς , καπελωμένης με Εβραϊκό μανδύα και με φόντο τους Εβραϊκούς μύθους και με Εβραϊκό φινάλε, τον Σταυρικό Θάνατο του Απολλώνιου (Ιησού)που πρίν από την γή επεσκέφθη άλλους κόσμους και δίδαξε την Ελληνική ηθική ή μάλλον την συμπαντική αλλά μόνον εδώ δεν τον κατάλαβαν και τον σταύρωσαν. Και για να μείνουμε λίγο σ’ αυτό που λέμε ότι δεν τον καταλάβαιναν και τον σταύρωσαν. Αυτά που μας εκθέτουν σαν παλιά και καινή διαθήκη είναι ιστοριούλες και παραμυθάκια κατάλληλα για το μυαλό αυτών που τις άκουγαν για να μπορούν να τις καταλάβουν. Βέβαια σήμερα οι γραφικοί τύποι που ακούν στο όνομα θεολόγοι πάνε να κάνουν τα εύκολα δύσκολα αναζητώντας κρυφές έννοιες και βαθύτερα νοήματα Πως αλλιώς μπορούν να δικαιολογήσουν την Θλιβερότητά τους. Πώς να βρούν όμως βαθύτερα νοήματα στο παραμυθάκι με τα γουρούνια και τους δαίμονες, που βρέθηκαν οι δαίμονες να είναι ισάριθμοι με τα γουρούνια. Μπορεί να μου πεί κανείς που βρέθηκαν τα γουρούνια στο Ισραήλ όπου απαγορεύεται η βρώσης χοιρείου κρέατος. Θα απαντήσουν ότι είναι μια περίεργη σύμπτωση.Σε πείσμα ΤΟΥΣ ο Ελληνισμός μεγαλούργησε και πάλι θα μεγαλουργήσει υπό την σκέπη και προστασία των ιερών μορφών της Αθηνάς και του Απόλλωνα, όπως έγινε και στο παρελθόν απώτερο και εγγύς. Μαραθώνας, Σαλαμίνα εως και στην Πίνδο. ΄Αγιες μορφές παραστέκονταν και εμψύχωναν τους στρατιώτες. Βέβαια και εδώ φάγαμε το απαραίτητο καπέλλωμα. Χωρίς ντροπή τις σεπτές μορφές που μας παραστάθηκαν πριν 2.500 χρόνια τους δώσαμε κυριολεκτικά άλλη υπόσταση, κατά πολύ νεώτερη, και εθνικότητα και διατηρήθηκε η παρθενία και ας συνεκλίσθη μεθ’ ανδρός και ας γέννησε και άλλα τέκνα. Εμείς εκεί τον χαβά μας. Θέλουμε ντε και καλά Εβραίους. Τέτοια είναι η καταλυτική δύναμη του ράσου που μας έριξε σε τέτοιο βαθύ πνευματικό λήθαργο που δεν καταλάβαμε ότι οι μεγάλες γιορτές της καινούργιας θρησκείας συμπίπτουν με τις ημερομηνίες των εορτών της θρησκείας των πατέρων μας. ΄Ετσι τα πήγαν καλά, με τους αλιτήριους ΄Ελληνες όλοι αυτοί οι Εβραιολάγνοι. Μας έδωσαν σιγά – σιγά την φόλα να μην την χάψουμε απότομα και μας καθίσει.

Αργά αλλά σταθερά φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε και να καταλαβαίνουμε σε τι βάραθρο έχουμε πέσει. Το τι μας ετοιμάζουν οι φίλοι μας με τα καζάνια το αχνιστό το λάδι και τις φυλλάδες των προφητειών και αποκαλύψεων αν όχι συγκαλύψεων είναι μυθιστορηματικότατο. Μέχρι ταινία έχει γυρισθεί για να προβληθεί όχι σε αίθουσες α΄ ή β΄ προβολής αλλά ολογραφικά στους ουρανούς μιας παγκόσμιας πρεμιέρας! Και τότε να δείτε ποιοι είναι οι πιστεύσαντες και μη. Θα δείτε τον φανατισμό σε όλο του το μεγαλείο. Μπροστά – μπροστά θα πηγαίνουν οι θεολόγοι αντάμα με το νέο φρούτο των πνευματικών, θ’ ακολουθούν οι μοναχές και οι μοναχοί με λάμποντα μάτια από ιερό ζήλο και αμέσως μετά οι θρησκόληπτοι που θα παίρνουν φόρα και θα κουτουλάνε τα πατώματα (ξερό κεφάλι όμως ανάγκη δεν έχει) Ξέχασα να σας ανακοινώσω τι θέμα θα έχει η ταινία. «Δευτέρα παρουσία». Οπωσδήποτε θα πραγματεύεται το ζήτημα του αντίχριστου και μάλλον θα ονοματίζει ή θα κατονομάζει τον πανίερο ΔΙΑ και τους ΄Ελληνες! Υποθέτω! Μας το χρωστάνε. Είμαι μακριά ή κοντά στην όλη κατάσταση; Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Δεν νομίζω σύμφωνα με την όλη παγκόσμια κατάσταση όπως διαμορφώνεται ν’ απέχουμε πολύ από την μεγάλη πρεμιέρα στην οποία όλοι είμαστε καλεσμένοι. Μόνον που δεν θα χρειαστεί να βάλουμε το καλό μας το κουστούμι ούτε οι κυρίες τα βραδινά τους. Μάλλον θα είναι αιφνιδιαστική η προβολή, έτσι για έκπληξη. Τώρα ποιος θα νοιώσει περισσότερη έκπληξη είναι το μυστικό της όλης κατάστασης. Προς το παρόν όλα τα χαρτιά τα έχουν οι θεατρώνες! Για τον ΄Ασσο ας μην μιλήσουμε. ΄Αλλωστε τα μανίκια δεν μιλούν!!!

Για την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων τους του επηρεασμού της κοινής γνώμης με την παρουσίαση των καταστάσεων όπως τους βολεύει σας παραπέμπω στην παραγωγή « Ημέρα ανεξαρτησίας» όπου διαμορφωνόταν μια κατάσταση με κακούς από το διάστημα και τους καλούς γήινους και τελικά την γη την έσωσε Εβραίος. Αυτό να το μεγενθύνετε για να καταλάβετε τι μας περιμένει. Φυσικά σ’ αυτό το κλίμα είχε δημιουργηθεί και η περιβόητη σειρά «Ολοκαύτωμα» όπου παρουσιάζονταν τα δεινά των Εβραίων και ούτε λίγο ούτε πολύ είχε συγκινήσει όσους ανθρώπους το έβλεπαν. Προσοχή στην λέξη ανθρώπους διότι οι ίδιοι δεν είναι, και πλέον αυτού μας παρομοιάζουν ή μάλλον μας αποκαλούν goim ότι και αν σημαίνει στην γλώσσα τους, που μόνον άνθρωπος δεν σημαίνει. Ενώ πάς Εβραίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Θα σκεφθείτε ότι μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. ΄Αντε τώρα να τους αλλάξεις μυαλό.

Το πόσα δεινά μας ετοιμάζουν με την παγκοσμιοποίηση δεν θα μπορούσε να το χωρέσει ο νούς του ανθρώπου. Μόνον σε διεστραμμένα μυαλά ίσως να μην κάνει εντύπωση. Ας περιμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας πως θα ισχύσει και τώρα ότι ίσχυε πάντοτε: «Ο Ελληνισμός θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει». Είναι προορισμένος να προσφέρει έργο στην ανθρωπότητα. Και σας βεβαιώ πως θα το προσφέρει. ΄Εστω και την ύστατη ώρα. Είναι αυτή την στιγμή στο τέλος της νάρκης όπου τον ανάγκασαν να βρίσκεται. ΄Ηδη έχει μισοξυπνήσει. Απλώς τεντώνεται και χουζουρεύει.

Τα σημάδια του ξυπνήματός του είναι πολλά. ΄Όποιος θέλει μπορεί να τα ιδεί και να τα αξιολογήσει. Να σας βοηθήσω; Θυμάστε κάποτε στους Ολυμπιακούς αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα τι πάτο πιάναμε! Υπήρχαν που και πού ελάχιστες εξαιρέσεις έτσι για να πιστοποιούν τον κανόνα. Αναλογισθείτε τι, έχει γίνει από το 1992 και μετά. Και όχι μόνον. ΄Οπου ανακατεύονται ΄Ελληνες και προκόβουν και η δουλειά παίρνει την επάνω βόλτα. Λέγεται και δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ότι σε όποια μεγάλη εταιρεία δεν υπάρχει ΄Ελληνας πρόεδρος για πολλούς και διαφόρους λόγους τότε είναι οπωσδήποτε ο αντιπρόεδρος Ελληνας! Αλλά και στον τομέα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στο εξωτερικό πρωτοπορούμε. ¨Όλα αυτά επιτυγχάνονται όχι χαριστικά επειδή είμαστε ωραίοι. Η επιτυχία αναγνωρίζεται μετά από λυσσαλέους πολέμους, διότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι όπως λέμε «Ηλίου φαεινότερο», οπότε έκοντες άκοντες αναγνωρίζουν την αξία. Χωρίς να το πολύ έχουν διάθεση, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Μπορούν π.χ. ν’ αλλάξουν το 50% περίπου της επιστημονικής τους ορολογίας που αποτελείται από Ελληνικές λέξεις (στις οποίες έχουν αλλάξει τον αδόξαστο, τόσο που δύσκολα αναγνωρίζονται). Μήπως μπορούν ν’ αλλάξουν τις ονομασίες των διαφόρων αστερισμών; Είδαμε εκεί που έβαλαν δικές τους ονομασίες (σε δικές τους ανακαλύψεις) τον τραγέλαφο για να γελάει ο κάθε πικραμένος (Καμηλοπάρδαλης, Σαύρα, Τουκάνα). Ευτύχημα υπήρξε που τους ανακαλύψαμε πρώτοι και σώθηκαν από τον διασυρμό. Φυσικά και υπήρξε η ….ευγενής πρόθεσης της μετονομασίας, αλλά ειδοποιήθηκαν καταλλήλως να μη θίξουν τα καλώς κείμενα. Ετσι αναγκάσθηκαν να δώσουν Ελληνικά ονόματα στις διάφορες αποστολές προς την Σελήνη για να μην ψάχνονται. Και κυρίως για να μην ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε. ΄Όπως ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε στον ΄Αρη και έπαψε ξαφνικά να ανταποκρίνεται.

Μέχρι τώρα για ν’ ανακεφαλαιώσουμε και να τονίσουμε και να συμπληρώσουμε αν παραλείψαμε.

Η Ελληνική – Ελλάνια - φυλή είναι η κορωνίδα των έμβιων όντων στην Γαία. Προέρχεται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Ήταν συνοδοί των θεών με αποστολή εκπολιτιστική. Στο DNA της υπάρχει το γονίδιο «Ε» και στο αίμα της η μη ανιχνεύσιμη ουσία «Ιχώρ» δια της οποίας διατηρείται η καθαρότης της φυλής.

Η κύρια γεωγραφική περιοχή μας η Ελλάνια (Ελλάδα) έχει κατασκευασθεί κατά το πρότυπο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη «ε» του Σειρίου με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια γεωγραφική περιοχή. Διαθέτει θαυμάσιο κλίμα όπου μπορούν να κατοικήσουν (βέβαια οι σημερινοί απόγονοι των πανσόφων προγόνων κατοίκησαν εκεί και ως έτυχε ενώ μπορούσαν να διαλέξουν).Διαθέτει πλούσιο υπέδαφος σε πρώτες ύλες και σχεδόν ανεξάντλητα υδάτινα αποθέματα. Φωτεινό ουρανό με τεράστιο ποσοστό ηλιοφάνειας. ΄Οπου απαιτείτο διαμορφώθηκαν και περιοχές που δεν είχαν τα παραπάνω, για λόγους οικολογικής ισορροπίας. Δεν χρειαζόταν να πάμε ντε και καλά να κατοικήσουμε εκεί. Γι αυτό μας προίκισαν με μυαλό κατά 1,2% περισσότερο των λοιπών ανθρώπων. Προσέξτε και κάτι άλλο. Με δάση και ποτάμια σε μια σοφή διάταξη έτσι ώστε να διατηρείτε η ισορροπία και το κάλος και να μην υπάρχουν φαινόμενα πλημμυρών. Θα μου πείτε τι γίνεται σήμερα. Σήμερα καλά τα παθαίνομαι. Και θέλουμε και ξύλο. Διότι αφανίζουμε τα δάση, στρώνουμε την γή με τσιμέντο ή πίσσα αδιαβροχοποιώντας την. Τέλος πάμε και χτίζουμε μέσα στα ρέματα, εκτρέπουμε ποτάμια κ.ο.κ. Η χτίζουμε στο ποιο βαθύ σημείο ενός κάμπου μια πόλη ενώ τα γύρω υψώματα μας κοιτάζουν με συμπόνοια.

΄Εχει η Ελλάνια μας 5.679 διαύλους επικοινωνίας συμπαντικούς (ο υπόλοιπος κόσμος μερικές εκατοντάδες)

Η περίφημη γλώσσα μας που με ξένα κελεύσματα κατάντησε όπως κατάντησε, στηριζόταν σε μαθηματικές σχέσεις έχοντας την απίθανη μουσικότητα της και τον απέραντο πλούτο εκφράσεων της, που δημιουργούσε την αίσθηση της αρμονίας. Είναι γλώσσα συμπαντική η οποία φυσικά μας ακολούθησε από εκεί που ήρθαμε. Θα βάλω να κάνετε μια πειραματική εξακρίβωση αρκεί να είσαστε ανεπηρέαστοι και με κριτικό αυτί. Μπείτε σ’ ένα οποιοδήποτε καφενείο ή καφετέρια. Μην πιάσετε κουβέντα με κανένα αλλά καθίστε σε μια γωνιά λίγο απόμακρη και ακροασθείτε. ΄Ισως σας φανεί ότι μαλώνουν σκυλιά. Το αυτό αν σταθείτε έξω από μια εκκλησία. Αν δεν νοιώσετε ότι γδέρνονται τα τύμπανά σας θα σημαίνει ότι είσθε πολύ ανεκτικοί και μπράβο σας, ή μάλλον εύγε σας. Γιατί; Διότι την κατάντησαν όπως την κατάντησαν.

Τέλος το γεωγραφικό σχήμα της πατρίδας μας, μοιάζει με χέρι ανοιχτό που υποδηλώνει την απλοχεριά μας (όχι καμιά γροθιά σφιγμένη). Δώσαμε ότι είχαμε στον κόσμο, σπείραμε τις ιδέες μας τα πιστεύω μας και μάθαμε τον κόσμο να ζει.*****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου