Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.


                                           ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ            ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ              κεφ-1 και,- 2             

Το παρόν άρθρο είναι συνέχεια του Α'ΜΕΡΟΥΣ και συνιστώ στον αναγνώστη να διαβάσει το Α'ΜΕΡΟΣ για να μπορέσει να καταλάβει τα παρακάτω αναφερόμενα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι:

-Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".
-Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν.Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!

Ας τους θυμήσω όμως ότι,"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

"Οι άνθρωποι κρίνουν κατά τα φαινόμενα της όρασής των, διότι όραση έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά αντίληψιν ολίγοι" Πλάτων.

Οπου αναφέρω "φωτεινές δυνάμεις" εννοώ τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων".Τις αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".


ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Μετά την συμφωνία των αποστατών με την Γαλαξιακή Συνμοσπονδία των "Ε"της Ανδρομέδας πριν 13.500 χρόνια,ήρθαν στη Γη οι αρχηγοί των Δρακονιανών,οι οποίοι ονομάζονται "Ομάδα Δέλτα"(ορισμένοι τους ονομάζουν ομάδα "Χίμαιρα") και εγκαταστάθηκαν μέσα σε ανθρωποειδή φυσικά σώματα.Τα μέλη της "Ομάδας Δ" είναι από τους πιο επικίνδυνους ερπετοειδείς και περπατούν ανάμεσά μας εμφανιζόμενοι σαν άνθρωποι.Όλο και περισσότεροι είναι σήμερα ενσωματωμένοι στον 
ΟΜΑΔΑ  ΔΕΛΤΑ
ανθρώπινο πληθυσμό (έχουν διαβρώσει ιδιαίτερα τους Αγγλοσάξωνες).

Αυτοί αποφάσισαν να θέσουν σε "καραντίνα" τον πλανήτη.Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω από τη Γη,εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας έτσι την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή.Το πλέγμα αυτό το ονόμασαν "Πέπλο".Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράχτη,θα μπορούσε να πει κανείς, ο οποίος ήταν στο κατώτερο αστρικό και ειδικά στο αιθερικό επίπεδο της Γης.

Παρόλα αυτά το ηλιακό μας σύστημα δεν ήταν ποτέ σε απόλυτη "καραντίνα",όπως ο πλανήτης μας.Υπήρχαν πάντα αποικίες και βάσεις των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,στην Αφροδίτη,στον ισημερινό του Άρη,στην Σελήνη και σε τέσσερεις δορυφόρους του Δία ( Ιώ,Ευρώπη,Γανυμήδης,Καλλιστώ).Μάλιστα μεταξύ αυτών των δορυφόρων και του Σείριου
υπάρχει μία πολύ ισχυρή αστροπύλη η οποία δεν έκλεισε ποτέ.Μερικές φορές ορισμένα Ανδρομέδια-Ολύμπια σκάφη μπορούσαν να φθάσουν στην επιφάνεια του πλανήτη μας λογω ανώτερης τεχνολογίας που διέθεταν.

Αυτό το πλέγμα ή φράχτης,εμπόδίζε το "πραγματικό φως" να φτάνει στη Γη εδώ χιλιάδες χρόνια τώρα.Το πλέγμα αυτό ελέγχετο συνεχώς από μη φυσικές (αιθερικές) σκοτεινές οντότητες και η τεχνολογία του διαστρέβλώνε τον χρόνο και τη δομή του χώρου στο κβαντικό επίπεδο και επομένως δημιουργούσε μεγάλες δυσκολίες στα συστήματα πρόωσης των σκαφών των φωτεινών  δυνάμεων στο να προσεγγίσουν τον πλανήτη μας για την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους.

Εκτός από την παρεμπόδιση εισόδου,το πλέγμα είχε μία λειτουργία προγραμματισμού - επαναπρογραμματισμού του ανθρώπινου πληθυσμού έτσι ώστε να διατηρείται σε διαδικασία 
ΠΛΕΓΜΑ
μετενσάρκωσης - ανακύκλωσης.Δηλαδή στο αιθερικό πεδίο παγίδευαν τις ψυχές των ανθρώπων εμποδίζοντας την αποστολή και την εξέλιξη τους,τις δίκαζαν από ένα ψευτοδικαστήριο δήθεν του "Θεού" και μετά μερικά χρόνια τις ξαναενσάρκωναν.Κανονικά οι ψυχές έπρεπε να πηγαίνουν στα νησιά των "Ηλυσίων Πεδίων" και οι ανώτερες(ηρώων,ημιθέων)στα νησιά των "Μακάρων" στην περιοχή του αστερισμού του Ωρίωνα.Τις ψυχές των "Ενσαρκωμένων Έψιλον" δεν τολμούσαν να τις εγκλωβίσουν και τις άφηναν να φύγουν.

Εκτός των παραπάνω απενεργοποίησαν τις δέκα από τις δώδεκα έλικες του γήϊνου ανθρώπινου DNA.

Παρακάτω θα αναφερθούν μερικά από τα κύρια αστρικά-αιθερικά προγράμματα τα οποία λειτουργούν σε όλους σχεδόν τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω στον πλανήτη Γη:

-Μείωση της συνείδησης και απενεργοποίηση του φωτεινού σώματος των ανθρώπων.Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με την τεχνολογία της απήχησης αιθερικών κυμάτων.

-Αποκλεισμός της ελεύθερης βούλησης και της θετικής πρωτοβουλίας. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με αιθερική τεχνολογία που χρησιμοποιεί υπόηχους. Μέρος αυτών των υποήχων αγγίζει το φυσικό επίπεδο και μπορεί να γίνει αντιληπτό από κάποιους ανθρώπους ως "ήχοι πολύ χαμηλής συχνότητας" κάτι σαν βουητό. Αυτοί οι υπόηχοι που εκπέμπονται μπλοκάρουν ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου των ανθρώπων καθώς και κάθε θετική πρωτοβουλία που μπορεί να έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες.Είναι επίσης η αιτία της ασυνήθιστης κόπωσης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

-Μείωση της νοημοσύνης. Αυτό γίνεται με την πρόκληση ισχυρών μαγνητικών πεδίων,ανάμεσα στο φυσικό και αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων και αυτό διαταράσσει τη διαδικασία της σκέψης τους. Το πρόγραμμα αυτό οδηγεί στην ομίχλη και συσκότιση του νου, σε αμνησία και σε έλλειψη εστίασης της προσοχής.

-Πρόκληση δυσαρμονίας στις σχέσεις (ερωτικές ή μη). Αυτό πραγματοποιείται από την παραποίηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) στο αιθερικό σώμα των ανθρώπων και τη δημιουργία παράφωνων συχνοτήτων στην αυρική μεμβράνη με τη χρήση αιθερικών υπόηχων. Το πρόγραμμα οδηγεί σε τεχνητή διαίρεση ανάμεσα στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, το κλείσιμο της καρδιάς, την υπερδραστηριότητα του νου και τη γενικότερη δυσαρμονία που παρατηρείται μεταξύ γυναικών και ανδρών.

-Πρόκληση της φτώχειας στον κόσμο.Αυτό γίνεται με την προβολή ολογραμμάτων και εικόνων φτώχειας στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων.

-Διαίρεση πληθυσμού.Το πρόγραμμα λειτουργεί στοχεύοντας διαφορετικές "αντίπαλες" υποκουλτούρες με συγκεκριμένες αιθερικές ολογραφικές εικόνες και δημιουργεί έτσι διχόνοια μεταξύ τους (π.χ δεξιών εναντίον αριστερών, μουσουλμάνων εναντίον χριστιανών,κτλ.)

-Διατροφικές συνήθειες -παχυσαρκία. Το πρόγραμμα αυτό προκαλείται από την προβολή εικόνων (στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων) ορισμένων τροφίμων που δημιουργούν παχυσαρκία και που δεν έχουν σχεδόν καμία ουσιαστική θρεπτική αξία για τον οργανισμό.

-Το μάτι που βλέπει τα πάντα (big brother ή παντόπτης οφθαλμός).Αυτό το πρόγραμμα-κατάσκοπος,λειτουργεί από το αιθερικό επίπεδο και παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες όλων των ανθρώπων και στη συνέχεια μεταφέρει όλα τα δεδομένα σε αυτές τις αιθερικές σκοτεινές οντότητες,για ανατροφοδότηση σχετικά με την κατάσταση στη Γη.

Εμφυτεύματα.Αυτά είναι αιθερικά-αστρικά κρύσταλλα που εισήχθησαν στην αύρα κάθε ανθρώπου λίγο πριν από την ενσάρκωση του, καθώς κάθε ον πρέπει να κατέβει από τα υψηλότερα ψυχικά αστρικά επίπεδα προς τα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά και τέλος προς το φυσική πεδίο, προκειμένου να ενσαρκωθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά αφαιρούν τη μνήμη των ανθρώπων σχετικά με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο συνήθως δεν θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους, ούτε το γεγονός ότι αυτές οι αρνητικές οντότητες ελέγχουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Σε αυτά τα εμφυτεύματα αναφέρονται κάποιοι όταν μιλάνε για "το πέπλο της λήθης".

Υπήρχαν, επίσης και φυσικά εμφυτεύματα. Τα φυσικά εμφυτεύματα ήταν πολύ δημοφιλή στην Ατλαντίδα, αλλά είχαν διακοπεί μετά την καταβύθιση της. Υπήρξε μια προσπάθεια να επαναφέρουν τα φυσικά εμφυτεύματα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα μικροτσίπ που διοχετεύθηκαν στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμού. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που κατέστησαν τον εμβολιασμό των παιδιών και των υπόλοιπων ανθρώπων υποχρεωτικό. Τα φυσικά μικτροτσίπ ενίσχυαν άλλα αντίστοιχα προγράμματα ελέγχου,αλλά διαγράφτηκαν εντελώς από τον ανθρώπινο πληθυσμό,περίπου πριν από δύο χρόνια,από τις "φωτεινές δυνάμεις"με μια ειδική τεχνολογία που μπορούσε να λειτουργήσει από απόσταση,χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

Φωτεινές δυνάμεις από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων,προσπάθησαν στα τέλη του 19ου αιώνα να καταστρέψουν το "πέπλο",εμπνέοντας την μυστική γήϊνη οργάνωση "NYMZA" που προσπαθούσε να φτιάξει αερόπλοιο από το 1850.Ο μεγάλος Έλληνας επιστήμονας Νικόλαος Τέσλα ή Θεσσαλός,ήταν μέλος της ΝΥΜΖΑ και προσπάθησε να κατασκευάσει διαστημόπλοιο για να ταξιδέψει στον πλανήτη Άρη.Η προσπάθεια του αυτή απέτυχε και μετά από άυτό η σιωνιστική τράπεζα "JP Morgan" σταμάτησε την χρηματοδότηση του Τέσλα.
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ  ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Η δεύτερη απόπειρα των Πλειάδιων ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα με τις Γερμανικές κοινωνίες-οργανώσεις "Θούλη και Βριλ" μέσω των οποίων δημιουργήθηκε το Γερμανικό Διαστημικό Πρόγραμμα.Σύντομα όμως οι δρακονιανές δυνάμεις τις πήραν υπό τον έλεγχο τους και το πρόγραμμα αυτό κορυφώθηκε κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ,με την οικοδόμηση μιάς μυστικής Γερμανικής βάσης στην Σελήνη.Αυτή η ναζιστική σεληνιακή βάση κατελήφθει από άλλη φυλή των"ερπετοειδών" λίγο μετά το τέλος του πολέμου και όλο το προσωπικό της αφανίσθηκε.(Δείτε το βίντεο της NASA που έχει διαρρεύσει,με ερειπια βάσεων στην Σελήνη:https://www.youtube.com/watch?v=P0ggY31p1JM).

Μία τρίτη προσπάθεια έγινε στις 20/2/1954 όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Eisenhower συναντήθηκε με εκπροσώπους των Πλειάδιων στην αεροπορική βάση Edwards της Καλιφόρνιας.Αυτοί προειδοποίησαν τον Eisenhower για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία στη Γη των "Δρακονιανών και Ερπετοειδών" και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα.Ο Eisenhower τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ  τεχνολογία στον τομέα των εξοπλισμών. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!


Επιπλέον απαίτησαν την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων πάνω στην Γη και την άμεση
διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων.Ακόμη,έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασυλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων του πλανήτη μας και την ραγδαία μόλυνση του περιβάλλοντος.Αντίθετα,προσφέρθησαν να δώσουν τεχνολογίες που θα βελτίωναν την ποιότητα της ζωής πάνω στην Γη και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και αρμονικά μεταξύ τους.

Οι προτάσεις αυτές αντιμετωπίσθηκαν με πολύ καχυποψία και απερρίφθηκαν από την αμερικάνικη αντιπροσωπεία και κυρίως τους στρατιωτικούς οι οποίοι ελέγχονταν κατά πλειοψηφία από τις "σκοτεινές δυνάμεις".Ο Eisenhower πιεζόμενος από τους στρατιωτικούς αναγκάσθηκε λίγους μήνες αργότερα να υπογράψει μία συνθήκη με τους  ερπετοειδείς του άστερισμού Zeta Reticuli,οι οποίοι έδωσαν τεχνολογία στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα περιορισμένες απαγωγές ανθρώπων για πειράματα.
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
Οι Πλειάδιοι ωστόσο κατάφεραν να διαπραγματευτούν με θετικούς στρατιωτικούς των ΗΠΑ,για ναχτίσουν μία μυστική βάση στον Ειρηνικό ωκεανό κάτω από το νησί "Bora Bora"της Γαλλικής Πολυνησίας,με την προύπόθεση ότι η ύπαρξη της θα παραμείνει άγνωστη στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.

Εδώ ας κάνουμε μία παρένθεση.Οι σκοτεινές δυνάμεις έδωσαν αρχικά,τεχνολογία πρώτα στους Γερμανούς το 1919 και στην συνέχεια στους Σοβιετικούς(Ρώσους) στην αρχή της δεκαετίας του 1940 και το 1954 στους Αμερικάνους.Πολύ αργότερα οι "φωτεινές δυνάμεις"του άστρου Betelgeuse του αστερισμού του Ωρίωνα έδωσαν στους Σοβιετικούς και στους Αμερικανούς,τεχνολογίες μεταξύ των οποίων του "διαδικτύου" και της "κινητής τηλεφωνίας" ώστε οι άνθρωποι να επικοινωνούν τάχιστα μεταξύ τους,χαλώντας έτσι τα σχέδια των "αποστατών"που θέλουν τους ανθρώπους απληροφόρητους και "ρομπότ"!!!

Η συνάντηση του προέδρου Eisenhower με τους Πλειάδιους έγινε παρουσία και του Ιησουϊτη επισκόπου του Los Angeles James Maclntyre,που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ.Αυτός ανέφερε αμέσως ό,τι διεδραματίσθει στην συνάντηση, στους Ιησουίτες του Βατικανού,οι οποίοι στην συνέχεια ενημερωνόντουσαν τακτικά από σκοτεινούς στρατιωτικούς για όλες τις τεχνολογίες που ο στρατός είχε πάρει από τους Ερπετοειδέις του αστερισμού Zeta Reticuli.Υπόψη ότι οι Ιησουίτες από την αρχή συνεργάζονται με τις "σκοτεινές δυνάμεις"καθώς επίσης και με την Cabal (Σιωνιστές, Νέα Τάξη Πραγμάτων) και τους σκοτεινούς Ιlluminati(πεφωτισμένοι).


ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας μετά την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία,ανησύχησε για την εξάπλωση των πυρηνικών όπλων και απέστειλε το 1947 τρεις Αστροπολιτείες (Νέμεσις,Φοίνιξ,Τελειότης) της 7ης αποστολής του Διός,στην περιοχή του πλανήτη 
Πλούτωνα στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος,με σκοπό να παρακολουθούν την Γη χωρίς να επεμβαίνουν εμφανώς.

Το 1972 Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις από πλανήτη του Σείριου,κατέστρεψαν το μεγαλύτερο μέρος του "πέπλου" και δημιούργησαν ένα νέο "πλέγμα", το οποίο επιτρέπει και ενισχύει την λεπτοφυή ενέργεια που εισέρχεται στον πλανήτη μας από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο,τον Σείριο,και η οποία ενεργοποιεί σταδιακά το "κλειδωμένο" υλικό του γενετικού κώδικα των ανθρώπων.Επίσης δεν επιτρέπει την έξοδο σκαφών στο διάστημα από τα 400.000χλμ και πάνω,αν αυτά δεν πάρουν σχετική άδεια από τους Ολύμπιους.

Μετά την καταστροφή του πλέγματος,οι αποστάτες άλλαξαν τρόπο ενεργείας,επιμένοντας στον σκοπό τους,και άρχισαν να μολύνουν τον πλανήτη μας σε στεριά,θάλασσα και αέρα με διάφορα χημικά,με μεταλλαγμένα τρόφιμα,με διάφορους επικίνδυνούς ιούς που έφτιαχναν σε εργαστήρια(γρίππη πτηνών,χοίρων,κλπ) και με εμβόλια.Τα επόμενα χρόνια άρχισαν και τους γνωστούς σε όλους μας αεροψεκαμούς, με επικίνδυνες ουσίες,ισχυριζόμενοι ότι αποτρέπουν έτσι την υπερθέμανση του πλανήτη.

Εκτός των παραπάνω,από το 1973,πρώτα οι ΗΠΑ και στη συνέχεια η τότε ΕΣΣΔ (Ρωσία) άρχισαν να τοποθετούν στο διάστημα γύρω από τον πλανήτη μας όπλα υπερυψηλής τεχνολογίας,με την δικαιολογία να προστατευθεί η μία υπερδύναμις από την άλλη από πυρηνική επίθεση.Όλο αυτό το 
ΠOΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
πρόγραμμα έγινε γνωστό με το όνομα "ο πόλεμος των άστρων".Ξοδεύτηκαν γι'αυτό το πρόγραμμα τεράστια χρηματικά ποσά και από τις δύο υπερδυνάμεις.Γνωρίζω ,πολύ καλά μάλιστα,ότι αυτό το πρόγραμμα έγινε σε απόλυτη συμφωνία και συνεργασία από ΗΠΑ-ΕΣΣΔ,γιά απόκρουση εξωγήϊνης εισβολής.

Επίσης οι αποστάτες τοποθέτησαν στο αιθερικό πεδίο της Γης υπερόπλα.Βόμβες "πλάσματος" και βόμβες σωματιδίων "quarks" (κάποιοι τις ονομάζουν Toplet και  Strangelet αντίστοιχα).Οι βόμβες αυτές λειτουργούν με συγκέντρωση βαρέων quarks,τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks(σωματίδια μικρότερα από τα πρωτόνια και νετρόνια). Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολλαπλάσιας ισχύος από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν μέχρι την 5η διάσταση! Ο πλάνητης μας έγινε αποθήκη τέτοιων βομβών,τις οποίες έφεραν στη Γη οι σκοτεινές δυνάμεις από τα αστρικά συστήματα τους.Μία και μόνον βόμβα "quarks" θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Τα σκάφη που χρεισιμοποιούν είναι τα παρακάτω:
-Αστροπολιτείες.Άλλες ειναι μεγέθους δύο φορές το μέγεθος της Σελήνης και άλλες μεγαλύτερες της Γης όπως η αστροπολιτεία "Τελειότης".

Καθε Αστροπολιτεία διπλασίου μεγέθους της Σελήνης έχει εντός αυτής:

>850  Μητρικά σκαφη ακτίνας 25 έως 150 χιλιομέτρων(χλμ).

>3892 Θυγατρικά σκάφη ακτίνας 2,5 έως 15 χλμ.

>200.000 Υποθυγατρικά διαφόρων τύπων ακτίνας 10 έως 500 μέτρων (μαχητικά,αναγνωρίσεως,μεταφορικά).

Η Αστροπολιτεία έχει συνολική χωρητικότητα 120 εκατομ.ατόμων και πλήρωμα 10 εκατομ.ατόμων.

-Κάθε Μητρικό μεταφέρει Θυγατρικά.

-Κάθε Θυγατρικό μεταφέρει υποθυγατρικά.

Τα σκάφη είναι δύο ειδών:

-Σκάφη κατασκευασμένα από πυρίτιον και καθαρό σίδηρο.Ο καθαρός σίδηρος είναι δομημένος σε ιστούς και εγκεφαλικούς νευρώνες (το στοιχείο είναι άγνωστο στη γήινη τεχνολογία), σε συνδυασμό με ζωικούς ιστούς και βιοενέργεια. Σχήμα μεταβαλλόμενο, διαφοροποιούμενο ανάλογα με τις χωροχρονικές συνθήκες. Ταχύτητες για τις διάφορες τάξεις είναι U=5.000, C έως 1039C (C= 300.000 χιλιομ/δευτ.) με σκάφος και πλήρωμα σε πλήρη αποσυμπύκνωση. 

-Σκάφη Νεφελίου που έχουν κατασκευασθεί από ενεργειακές δέσμες.Το Νεφέλιο, προς το παρόν είναι άγνωστο στη γήινη τεχνολογία.Κατά την αποϋλοποίησή του(διάσπαση) εκπέμπονται ελεγχόμενες ενεργειακές δέσμες, πολύ ισχυρότερες της πυρηνικής έκρηξης.Το Νεφέλιον συμπεριφέρεται όπως το νέφος και κατά βούληση του πληρώματος παίρνει ότι σχήμα θέλει το 
σκάφος για την υποβοήθηση της κίνησης του.Όταν θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, υλοποιούν τις ενεργειακές δέσμες του Νεφελίου, μειώνουν τις παλμικές συχνότητες του πληρώματος και του σκάφους και γίνεται  ορατό.

Πολλές φορές επίσης και οι δύο τύποι σκαφών δημιουργούν νέφος γυρω από αυτά για να μην γίνονται ορατά σε περίπτωση συμπυκνώσεως τους.

-Για μικρές αποστάσεις και εκτέλεση περιπολιών γύρω από την Γη,συγκροτούν στολίσκους μέχρι είκοσι υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως,που μπορούν να συσπειρώνονται σε ένα και να διασπώνται αναλόγως της αποστολής.

-Για μεγάλες αποστάσεις και με αποστολή μάχης,συγκροτούν αρμάδα μέχρι διακοσίων υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών με συνοδεία ενός θυγατρικού και κινούνται όλα μαζί με μορφή νέφους.

-Για μεγάλες διαστρικές αποστάσεις ή για αποστολή γενικής επέμβασης ή για αντιμετώπιση καθολικής εχθρικής επίθεσης,λαμβάνουν σχηματισμό φωτεινού νέφους,το οποίο πολλές φορές εκλαμβάνεται σαν δεύτερος ήλιος από τους κατοίκους της Γης.
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

To 1956 ξεκίνησε ένα μυστικό πρόγραμμα των "Ιησουιτών"(αυτοί ελέγχουν μέσω του Βατικανού,τους γήινους σκοτεινούς(Cabal,Illuminati,κλπ),για να χτίσουν βάσεις στην Σελήνη και στον Άρη.Το πρόγραμμα όμως δεν πέτυχε.Το αληθινό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1960,όταν η διοίκηση των Δρακονιανών-Ερπετοειδών του πλανήτη, "Ομάδα Δ",έδωσε άδεια στις "σκοτεινές"στρατιωτικές ηγεσίες των ΗΠΑ,της ΕΣΣΔ,της Κίνας,του ΝΑΤΟ 
(όλοι αυτοί ήταν μέλη της Cabal),να οικοδομήσουν από κοινού μυστικές βάσεις,σε περιορισμένες περιοχές της Σελήνης και του πλανήτη Άρη.Σε αντάλαγμα αυτού συμφωνήθηκε η "Ομάδα Δ" να κατασκευάσει υπόγειες βάσεις στην Γη μαζί με τους σκοτεινούς στρατιωτικούς.Ετσι μία μυστική συνθηκη υπεγράφει μεταξύ της Cabal και της "Ομάδας Δ".

Η "Ομάδα Δ" κατασκεύασε ένα τεράστιο δίκτυο υπογείων πόλεων, χρησιμοποιώντας τους Δρακονιανούς σαν διαχειριστές σκλάβων και τους υπόλοιπους Ερπετοειδείς σαν σκλάβους,ελέγχοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό στην επιφάνεια του πλανήτη από εκεί.

Κοινή βάση των ΗΠΑ-ΕΣΣΔ κατασκευάσθηκε το 1964 στον πλανήτη Άρη και στη συνέχεια στην Σελήνη.Η κύρια σεληνιακή βάση χτίστηκε στην αθέατη πλευρά της Σελήνης με την κωδική ονομασία LOC (Lunar Operations Command = Σεληνιακή Διοίκηση  Επιχειρήσεων ).Το όλο "μυστικό διαστημικό πρόγραμμα" ονομάστηκε "Solar Warden"(Ηλιακός Αρχιφύλακας) και κορυφαίοι γήινοι "υπερστρατιώτες" έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα,αφού υπέστησαν πλύση εγκεφάλου,με την ιδέα ότι υπερασπίζονται τη Γη από  εξωγήινες απειλές.
ΒΑΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ορισμένοι διπλωμάτες του ΟΗΕ γνώριζαν για την ύπαρξη του Solar Warden και αφελώς πίστευαν ότι είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την άμυνα της Γης εναντίον μιας εξωγήινης απειλής. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να οικοδομηθούν κοινές ανθρώπινες-δρακονιανές υποδομές σε όλο το ηλιακό μας σύστημα για την εισβολή ανωτέρων σκοτεινών δυνάμεων,των "Αρχόντων" όπως τους ονόμασαν,που συνέβη το 1996.

Ο αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ  William Cooper,στο βιβλίο του "Ιδού ένα Χλωμό Αλογο"που εκδόθηκε το 1989 καθώς και σε διαλέξεις που είχε δώσει,ανέφερε ότι οι ΗΠΑ προσεδαφίσθηκαν για πρώτη φορά στον Άρη στις 22 Μαίου 1962 και ότι από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 είχαν μία βάση στην Σελήνη.Ο εν λόγω αξιωματικός σκοτώθηκε από αστυνομικούς το 2001.Επίσης ο συνταγματάρχης Steve Wilson,της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ,πρώην επικεφαλής του "Σχεδίου Pounce" της Majestic-12,που αφορούσε την μυστική προσπάθεια να κατεβάσουν και κατάσχουν UFO και εξωγήινους,έκανε αποκαλύψεις,με αποτέλεσμα να πεθάνει μυστηριωδώς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εδώ πρέπει να αναφερθώ ότι στην Cabal ανήκει και η επιτροπή 'Majestic-12"(MJ-12)που ιδρύθηκε από τον πρόεδρο Truman το 1947 με σκοπό το θέμα των εξωγήινων,η οποία όμως σύντομα ετέθει υπό τον έλεγχο των σκοτεινών δυνάμεων.Περισσότερες λεπτομέρειες για την MJ-12 στο άρθρο μου "Οι Εξωγήϊνοι και οι Πρόεδροι των ΗΠΑ".

Από την ανθρώπινη πλευρά ,το πρόγραμμα Solar Warden ήταν κατευθυνόμενο από την ανίερη τετράδα γνωστων αμερικανών πολιτικών,τους George Bush του πρεσβύτερου,τον Henri Kissiger,τον 
Donald Rumsfeld και του  Dick cheney.Αυτοί στην πραγματικότητα είναι Δρακονιανοί που πήραν ανθρώπινες ενσαρκώσεις και είναι τα τέσσερα πιό ορατά ανθρώπινα υβρίδια.Μάλιστα ο Dick Cheney (τεώς αντιπρόεδρος των ΗΠΑ 2001-2009) ήταν ο ηγέτης της εταιρείας "Mars Corporation" και ισχυρίστηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του πλανητικού χρέους που οφείλει η Γη στην Mars Corporation και στον αποσχιθέντα πολιτισμό,το οποίο χρέος το έχει "αρμέξει"το εργατικό δυναμικό της Γης από το κεντρικό τραπεζικό σύστημα των Rothschild.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Eisenhower ο οποίος είχε εξαναγκασθεί από την Cabal να συνεργασθεί με τους Δρακονιανούς,σχημάτισε κάποιους κρυφούς "φωτεινούς"πυρήνες,οι οποίοι διείσδυσαν μέσα στο Solar Warden για να τον ενημερώνουν.

Οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις εισέδύσαν στο κρυφό διαστημικό πρόγραμμα Solar Warden και ανέπτύξαν δική τους Σεληνιακή βάση στο εσωτερικό του κρατήρα Tycho,καλυμένη από μία τεράστια θολωτή δομή.Επίσης γήινες μυστικές ομάδες,οι οποίες και αυτές έχουν διεισδύσει στο πρόγραμμα αυτό,συνεργάζονται με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους που γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα.
Η Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ) δημιούργησε την μυστική οργάνωση "Κόκκινη Σελήνη" και από το 1959 άρχισε την κατασκευή υπογείων βάσεων στην Σελήνη.Κάποια χρονική στιγμή,μάλλον στα μέσα της δεκαετίας του 1970,η Σοβιετική ηγεσία άλλαξε στρατόπεδο και εντάχθηκε στις "Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις" και η προαναφερθείσα οργάνωση μετονομάσθηκε "Επιχείρηση των Ξανθών Ιπποτών".Λόγω της αλλαγής "στρατοπέδου" η κατάρευση του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ έγινε χωρίς καμίας μορφής σύγκρουση,χωρίς ταραχές και αιματοχυσία και απετέλεσε ήττα των Δρακονιανών και επικράτηση των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων.

Το 1985 ο απόστρατος Στρατηγός και τέως Αρχηγός της Στρατηγικής Αεροπορίας των ΗΠΑ(1957-1960) Gary Povel,εκδίδει το βιβλίο του"Σχέδιο Επιβίωσης",στο οποίο αποκαλύπτει ότι οι Σοβιετικοί έχουν δέκα βάσεις στην Σελήνη,επτά στην ορατή πλευρά και τρείς στην αόρατη,με όπλα "λίαν υψηλής τεχνολογίας" και στις 27 Σεπτεμβρίου 1977 στην διαστημική μάχη με το όνομα "Η Νύχτα 
ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ
της Συγκομιδής της Σελήνης", κατέστρεψαν ολοσχερώς την βάση των ΗΠΑ στον κρατήρα του "Κοπέρνικου",η οποία διέθεται συστοιχίες όπλων "Λέϊζερ".Η καταστροφή έγινε από το διάστημα από διαστημικό Σοβιετικό σκάφος "Cosmos Interceptor"(πιό γνωστό στην χώρα μας με το όνομα "Κοσμοσφαίρα"),με όπλο δέσμης φορτισμένων σωματιδίων και ακτίνων νετρονίων.Από τότε οι ΗΠΑ δεν ξανάστειλαν στην Σελήνη επανδρωμένη αποστολή,κατόπιν απαγορεύσεως από τους Ανδρομέδιους.Οι πληροφορίες αυτές έχουν επιβεβαιωθει τα τελευταία χρόνια και από Ρώσους επιστήμονες και στρατιωτικούς.Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου "Τα Μυστήρια της Σελήνης".


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΗΠΑ

Πριν προχωρήσω θέλω να αναφέρω ότι το επίσημο όργανο των αποστατών στην Γη είναι η NASA,η οποία από της ιδρύσεως της γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα.Μάλιστα οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι από την ίδρυση της,την έχουν ενημερώσει ότι ήρθαν σαν αποστολές σωτηρίας του πλανήτη μας από την μόλυνση και τις καταστροφές.Παρά τις προειδοποιήσεις που της έγιναν κατ'εντολή του Διός, για την ρύπανση,τους 

τοπικούς πολέμους,για τα τοξικά απόβλητα ιδίως του "απεμπλουτισμένου ουρανίου" και την θανατηφόρα ψυχική ενέργεια που δημιουργείται από τον τρόμο του θανάτου,οι αποστάτες αρνούνται να συμμορφωθούν,αν και έχουν δεχτεί πολλές φορές την μεγαλοψυχία του Διός για το πλήθος των παρεκτροπών τους.

Η άρνηση της NASA και των ΗΠΑ,όπου έχουν την έδρα τους οι Δρακονιανοί αποστάτες,οφείλεται στις ψευδαισθήσεις τους ότι μπορούν σε μία σύγκρουση να αντιμετωπίσουν τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,παρόλο που γνωρίζουν ότι έχουν ανώτερη τεχνολογία από την δικιά τους.Για τον σκοπό αυτό οι αποστάτες σε συνεργασία με την Ακαδημία Αεροπορίας των ΗΠΑ και το αμερικάνικο Πεντάγωνο εκπόνησαν από το 2006 το άκρως απόρρητο σχέδιο "Πλανητική Άμυνα Έκτακτης Ανάγκης" για την απόκρουση εξωγήϊνης εισβολής,καθώς και για την διαχείριση επιπτώσεων στην ψυχολογία της ανθρωπότητας,σε περίπτωση που αυτή βρεθεί αντιμέτωπη με μία εξωγήϊνη παρουσία.Το  σχέδιο αυτό φέρει την κωδική ονομασία NEVADON και το 2010 ανασυντάχθει με βάση νέων επιστημονικών δεδομένων.

Το 2011 υπογράφτηκε μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων της Γης,συνθήκη ανάπτυξης για την "Ασφάλεια του Εξώτερου Διαστήματος",που απαγορεύει την χρήση του διαστήματος γύρω από την Γη για πολεμικούς σκοπούς,στην οποία γίνεται λόγος ότι η εξωγήϊνη παρουσία γύρω από την Γη θα εκληφθεί σαν εχθρική πράξη και θα αποκρουσθεί.

Μέχρι το 1994 οι περισσότερες εξωγήϊνες αποστολές γύρω από τη Γη ήταν εχθρικές,των σκοτεινών δυνάμεων και γι'αυτό κυριάρχησε τόση αταξία και δυστυχία στον πλανήτη.Πιστεύω ότι αυτό συνέβει γιατί οι φωτεινές δυνάμεις,λόγω του συμπαντικού νόμου "μη επεμβάσεως προ λήξεως συμφωνίας" δεν τους επιτρέπετο να επέμβουν.Λόγω όμως επιδεινώσεως της καταστάσεως στον πλανήτη,πρέπει να δόθηκε η άδεια για μικροεπεμβάσεις απο τον "Ιερό άρχοντα του φωτός Δία" και έτσι από το 1984 έγιναν αρκετά που τα περισσότερα δεν τα γνωρίζουμε.
Οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας άρχισαν να κυριαρχούν στο ηλιακό μας σύστημα από το 2004 με σκοπό την προσφορά βοήθειας στην ανθρωπότητα.Αντίθετα, οι αποστολές των αποστατών πάντα στόχευαν στην υποδούλωση της Γης και γι'αυτό έχουν έρθει σε συμφωνίες με τους οικονομικούς δυνάστες,τους "επικυρίαρχους" της Γης,που είναι 13 αποστατικές οικογένειες καταγώμενες από την Ατλαντίδα οι οποίες ποτέ δεν εμφανίζονται και έχουν διαχειριστές
(Βατικανό,Ροτσάϊλντ,Ροκφέλερ,κλπ).Αυτές οι οικογένειες,οι αόρατοι κυβερνήτες, διορίζουν όλους τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων.

Πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια,οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι πήραν στα σκάφη τους, πιλότους και αστροναύτες και τους πήγαν στην Σελήνη,στον Άρη και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,για απόκτηση εμπειριών.Τα γεγονότα αυτά ποτέ δεν ανακοινώθηκαν από την NASA και άλλους φορείς.ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Από 6 μέχρι 10 Νοεμβρίου του 2008 σε επίσημο συνέδριο της Ακαδημίας Επιστημών του Βατικανού,υπό την προεδρία του Επισκόπου Marcelo Sanchez Soronto,παρέστησαν περισσότεροι από τριάντα αστρονόμοι,αστροβιολόγοι.γεωλόγοι και άλλοι επιστήμονες και θρησκευτικοί ηγέτες,με σκοπό να συζητήσουν για την εξωγήϊνη ζωή.Το συνέδριο δεν έγινε τυχαία,διότι το Βατικανό είναι πλήρως ενημερωμένο για την άφιξη των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και θέλει στα επερχόμενα 
ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ 16ος
κοσμοϊστορικά γεγονότα να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία του κόσμου και να γίνει αυτό η παγκόσμια εξουσία.

Οι δύο προηγούμενοι πάπες,ο Ιωάννης Παύλος ο Β'και ο παραιτηθείς πάπας Βενέδικτος 16ος,ήταν γνώστες απορρήτων πληροφοριών σχετικά με την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής.  Μάλιστα η ενημέρωση των δύο  παπών έγινε από τους προέδρους των ΗΠΑ κατά τις συναντήσεις τους.Επίσης αντιπρόσωποι τους συμμετέχουν στις συζητήσεις των ηγετών ή αντιπροσώπων τους με τους εξωγήϊνους και των δύο πλευρών.Κυκλοφορούν ευρύτατα πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο μόνιμος εκπρόσωπος του Βατικανού στον ΟΗΕ,ο Αρχιεπίσκοπος Celestino Migliore μαζί με άλλους αξιωματούχους του ΟΗΕ και με διάφορες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ,συμμετείχαν τον Φεβρουάριο του 2008,σε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις με εξωγήϊνους που έγιναν στη Ν.Υόρκη.

Το Βατικανό επίσης,έχει ένα δικό του μεγάλο τηλεσκόπειο στο βουνό Graham στο Tucson της Αριζόνας των ΗΠΑ, για την μελέτη της "Εξωγαλαξιακής Έρευνας".Φέρει το όνομα Lucifer (Εωσφόρος,σατανάς κατά τους αποστάτες) και έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 21/4/2010.Φαίνεται ότι η συγέντρωση στοιχείων του τηλεσκοπίου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της άφιξης των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων σκαφών  στο ηλιακό μας σύστημα με τελικό προορισμό τη Γη.

Από κύκλους του Βατικανού κυκλοφορούν μετ'επιτάσεως φήμες ότι με τα σκάφη που βρίσκονται στο ηλιακό σύστημα θα έρθει ο σωτήρας του κόσμου,από έναν άλλο κόσμο  και μάλιστα επικαλούνται περικοπές του κατά Ιωάννη Ευαγγελίου για την εμφάνιση του νέου σωτήρα.

Στις 11/2/2013 ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος υπέβαλε την παραίτηση του.Στις 12/2/2013 και ώρα 09:40 πρωϊνή,ένας κεραυνός χτύπησε τον τρούλο της βασιλικής του αγίου Πέτρου στο Βατικανό και μετά 
ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 12 ΦΕΒ.2013
λίγα λεπτά ακολούθησε και δεύτερος !!! Το φαινόμενο έχει φωτογραφηθεί από τον φωτογράφο Filippo Monteeforte και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου και θεωρήθηκε κακό θεϊκό σημάδι,το οποίο προδίκαζε το τέλος του παπισμού.

Το πρακτορείο ειδήσεων Zenith του Βατικανού μετέδωσε την είδηση του πάπα Βενέδικτου,ο οποίος είπε ότι είχε μία προσωπική εμπειρία και γι'αυτό παραιτήθηκε:"Ο θεός μου είπε να παραιτηθώ".

Στις 20/2/2013 ελήφθει μήνυμα των Ολυμπίων γι'αυτό το γεγονός.Θα το αναφέρω περιληπτικά:

"Η παραίτηση του πάπα οφείλεται στην αδρανοποίηση του αποστατικού όντος,το οποίο κατείχε και ήλεγχε τον κλώνο του πάπα  Βενέδικτου με δικήν σας ορολογία.Επρόκειτο γι' άκρως επικίνδυνο και διεφθαρμένο αποστατικό ον,το οποίο αδρανοποιήσαμε κατά προτεραιότητα.Ο πάπας Βενέδικτος 
ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
βρισκόταν σε απόλυτον συνεργασία μετά των Ιουδαίων σιωνιστών και είχε συμφωνήσει για την εφαρμογή του εγκληματικού σχεδίου "Μπλε Περιπόλου"(εννοεί το σχέδιο Blue Beam),όπου θα δημιουργούσαν ολογραφικώς εις τον ουρανόν τη δευτέρα παρουσία του Χριστού.Ο πάπας θα  ανακοίνωνε ότι ήρθε η "Δευτέρα Παρουσία του Χριστού" και θα παρουσίαζε στους καθολικούς έναν ιουδαίο ως εξωγήϊνο σωτήρα Χριστό,ερχόμενο για να σώσει την αμαρτωλή ανθρωπότητα.Το Βατικανό επεδίωκε να έχει τον δογματικό έλεγχο της επερχομένης καταστάσεως  και ο πάπας Βενέδικτος θα παρουσιαζόταν ως ο μοναδικός επιλεγμένος εκπρόσωπος επί της Γαίας,του νέου "Ιησού σωτήρα".

Στην συνέχεια  το μήνυμα αναφέρει ότι ο πάπας θα παρουσίαζε νέα αγία γραφή και σε συνενόηση με τις ΗΠΑ θα άρχιζαν έναν νέο κύκλο θρησκευτικών πολέμων και διωγμών ακόμα και των οπαδών του παλαιού Χριστού και έτσι θα βυθίζετο η ανθρωπότητα στο χάος,στην αναρχία.Οι εκατόμβες των θυμάτων θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο,θα λειτουργούσε και πάλι η "Ιερά Εξέταση" και η μεταχείριση των ανθρώπων θα ήταν μεταχείριση κτηνών.

Και συνεχίζει το μήνυμα: "Προ της επικινδύνου ταύτης  καταστάσεως απεστάλει στον πάπα,με εντολή του Φοίβου Απόλλωνα,ο αγγελιοφόρος "Εύανδρος" ο φερόμενος από εσάς ως υιός του θεού 
ΕΥΑΝΔΡΟΣ
Ερμή με δική σας ονομασία,ο οποίος μετέφερε την εντολή αμέσου παραιτήσεως του.

Οι αποστάτες έχουν ήδη επαναφέρει στο Βατικανό το πραγματικό γήϊνο φυτό στη θέση του κλώνου.Ο θεσμός του πάπα θα δοκιμασθεί εντόνως και τον έχουμε θέσει υπό συνεχή επιτήρηση.Οι δύο κεραυνοί του Διός ήταν συμβολικό μήνυμα προς άπαντες τους απανταχού της Γαίας αποστάτες για τη επερχόμενη Νέμεση και τη ναυάγηση των σχεδίων τους.Σύντομα θα πληροφορηθείτε την αδρανοποίηση υψηλόβαθμων αποστατών και στην Ελλάνια.

                                                                   Ο ιερός Άρχων Φωτός Ζεύς μεθ'ύμών εστί.Έρρωσθε"

Το παραπάνω μήνυμα ελήφθει από τον στρατηγό Γερ.Καλογεράκη στις 20/2/2013.ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Από τον Νοέμβριο του 2000 και μετά παρουσιάστηκε στον ουρανό του κόλπου του Άντεν της Υεμένης,ένα περίεργο φαινόμενο που μοιάζει με μία τρύπα στην ατμόσφαιρα,η οποία
ΔΙΝΗ  ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ
φαίνεται σαν να απορροφά ενέργεια στο εσωτερικό της.Το φαινόμενο αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν "Μαγνητική Δίνη του Άντεν" και από τα τέλη του 2008 η "τρύπα" άρχισε να μεγαλώνει.

Από τις 5/1/2010 μετονομάστηκε σε "Αστρική Πύλη",το άνοιγμα της οποίας προκάλεσε σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιοχή.Οι επιστήμονες δεν μπορούν μέχρι σήμερα να εξηγήσουν τα διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα της περιοχής,όπως η πρωτοφανής αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων,που αψηφούν όλους τους νόμους της φυσικής.Το γεγονός αυτό,ως συνήθως,απεκρύβει από την κοινή γνώμη.

Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων,ίδίως του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,πανικόβλητοι έστειλαν για την φρούρηση της περιοχής είκοσι επτα πολεμικά πλοία (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) τα οποία κάποια στιγμή έφθασαν τα τετρακόσια και από άλλες χώρες,με το πρόσχημα της αντιμετώπισης των Σομαλών πειρατών,οι οποίοι χρησιμοποιούν οπλισμένες ψαρόβαρκες για λεηλασία εμπορικών πλοίων.

Σύμφωνα με μηνύμα των Ολυμπίων:

"Το φαινόμενο της "δίνης του Άντεν" είναι απόληξη τρισδιάστατου χωροχρονικού διαύλου φωτός,για την επικοινωνία της Γης με την "Γερουσία Φωτός" της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων",η οποία έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Δία,Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις δραστηριότητες των σκαφων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδία στο ηλιακό σας σύστημα.Όταν παρουσιάζεται το φαινόμενο απορρόφησης ενέργειας από το εσωτερικό του διαύλου,αυτό οφείλεται στην παρουσία μεγάλων σκαφών μας που διασαλεύουν την κανονική λειτουργία της ατμόσφαιρας.Οι αποστάτες της Γαίας νομίζουν ότι ανοίξαμε αστρική πύλη την οποία θα χρησιμοποιήσουμε όταν αποφασίσουμε να εμφανισθούμε και περιμένουν να μας αποκρούσουν.

Η "Γερουσία Φωτός"μέσα σε μία δεκαετία έχει καλέσει στην έδρα της ,στον Γανυμήδη,εξήντα τέσσερεις κυβερνήτες πλοίων και άλλους αξιωματούχους της πολεμικής αρμάδας του κόλπου του Άντεν για ενημέρωση,αλλά οι υπευθυνες κυβερνήσεις τους δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους".

Την 9η Δεκεμβρίου 2009,δημιουργήσαμε παρόμοιο φωτεινό φαινόμενο της γαλάζιας δίνης του 
ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
Άντεν,από υπέρ συμπυκνωμένη οργόνη που εκινείτο σπειροειδώς,πάνω από την Νορβηγία και κυρίως πάνω από τις αποθήκες φύλαξης όλων των σπόρων των φυτών της Γαίας που έχουν τοποθετηθεί εκεί,για να καταστήσουμε αυτούς πιό ανθεκτικούς αλλά και για να τους αποστειρώσουμε με δική μας τεχνολογία,χωρίς να προκληθούν βλάβες.Και πάλι οι ηγέτες των μεγάλων χωρών της Γαίας κατέφυγαν έντρομοι σε υπόγεια καταφύγια φοβούμενοι πιθανή δική μας άφιξη".
ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1984-2009

-Το 1984 οι αστροπολιτείες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων μετακινήθηκαν στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος.Η "Νεμεσις" και "Φοίνιξ" μεταξύ των πλανητών Άρη και Κρόνου,η δε "Τελειότης " πίσω από τον πλανήτη Αφροδίτη.Από την Φοίνιξ εξήλθε το μητρικό σκάφος "Πήγασος"(ακτίνος 150χλμ) με πέντε θυγατρικά για να ελέγχουν από κοντά τον πλανήτη μας.Λόγω της συφωνίας των 
ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
13.500 ετών και βάση "συμπαντικού νόμου"δεν μπορούσαν να επέμβουν εμφανώς.

Επίσης διαμόρφωσαν το εσωτερικό του Ήλιου σε τεράστιο "κοσμοδρόμιο"μήκους 500.000χλμ για τα σκάφη τους.Περισσότερα για την διαμόρφωση του ήλιου στο άρθρο μου "Τα σημεία των καιρών Νο8".

-Στις 28/1/1986 καταρρίπτεται από Ανρομέδιο-Ολύμπιο σκάφος το διαστημικό λεωφορείο "Challentzer",73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του.Ο λόγος ήταν ότι το λεωφορείο είχε μυστική αποστολή προσεγγίσεως στον πλανήτη Άρη,με σκοπό να διαπιστώσει αν μπορεί να περάσει άνευ αδείας το "πλέγμα" των Ανδρομέδιων που εγκατέστησαν στο διάστημα(όπως προανέφερα στην αρχή του άρθρου).Μάλιστα το πλήρωμα του ηταν "δευτεροκλασσάτο" το δε όνομα του στα ελληνικά σημαίνει "Ο Προκαλών" !!! Άρα τους προκάλεσε !!
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  CHALLENTZER
-Το 1996 γίνεται νέα  εισβολή στο ηλιακό μας σύστημα και στην Γη,"πάρα πολύ κακών οντοτήτων",Δρακονιανών και Ερπετοειδών (τους έχει δοθεί,από κάποιους, η ονομασία "Άρχοντες").Κύρια στρατιωτική τους βάση ήταν ο δορυφόρος "Χάροντας" του πλανήτη "Πλούτωνα",στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος,με πολλά οχυρά στην κύρια ζώνη των αστεροειδών μεταξύ των πλανητών Άρη και Δία.Σε αυτό το χρονικό διάστημα,πολλοί άνθρωποι "κλειδιά" απήχθησαν στις υπόγειες βάσεις και προγραμματίσθηκαν "νοητικά" εναντίον των δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας.

Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις(Αρχοντες),μέσω της τεχνολογίας "βαθμωτού πλάσματος",επιτίθοντο σε ανθρώπους που είχαν μεγάλη αποστολή να διεκπεραιώσουν για την απελευθέρωση του πλανήτη.Είναι κάτι που εκδηλώνετο με διάφορους τρόπους,όπως αδικαιολόγητη κόπωση,περίεργες αισθήσεις στο σώμα,προβλήματα αναπνοής,καρδιακά προβλήματα,ανωμαλίες στον ύπνο,καθώς και ακραίες αδικαιολόγητες εχθρικές συμπεριφορές από συνανθρώπους ιδίως του στενού περιβάλλοντος.

-Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις,κυρίως από Πλειάδια σκάφη,έχουν παρέμβει πολλές φορές,όχι εμφανώς, στα παγκόσμια γεγονότα για την πρόληψη ορισμένων "ενεργειών" εκ μέρους των σκοτεινών δυνάμεων.Το 1999 επιτέθηκαν και μέχρι το 2004 εκκαθάρισαν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πολύ κακών οντοτήτων(Αρχόντων) από το ηλιακό μας σύστημα.Διάφοροι εκκωφαντικοί ήχοι στον αέρα που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον πλανήτη,είναι αποτέλεσμα των επιχειρήσεων εναντίον αυτών των σκοτεινών δυνάμεων.

-Το 2001 οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι ειδοποίησαν τους "αποστάτες",γήϊνους και εξωγήϊνους, ότι τους δίνουν την τελευταία ευκαιρία να φύγουν από την Γη και το ηλιακό μας σύστημα.Πράγματι έφυγε ένα μέρος τους.Νέα  και τελευταία ευκαιρία τους εδόθει το 2006,αλλά έφυγαν λίγοι.Μετά το 2006,οι εναπομείνουσες Δρακονιανές και Ερπετοειδείς δυνάμεις,συνεργάζονται στενά με την"ανιερή τετράδα" των πολιτικών που ανεφέρθησαν παραπάνω,για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους στον πλανήτη μας από τον απελευθερωτικό στόλο της 7ης αποστολής των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και έχουν χειραγωγήσει τους υπερστρατιώτες του Solar Warden ενάντια στο φως.

-Στις 12 Νοεμβρίου 2009 στην βάση των ΗΠΑ στην νησίδα-ατόλη "Johnston" του Ειρηνικού 
ATOΛΗ  JOHNSTON
ωκεανού,750 μίλια ΝΔ της Χαβάης,έγινε συνάντηση με εξωγήϊνους-ερπετοειδείς,από τον αστερισμό "Zeta Reticulis"(με αυτούς είχε υπογράψει ο πρόεδρος Eisenhower το 1954) με 18 εκπροσώπους από τις ΗΠΑ,ΟΗΕ,Ρωσία,Κίνα,Βατικανό και ορισμένους άλλους επισκέπτες(δεν ανέφεραν ποιοί ήταν).Για την  συνάντηση αυτή ενημερώθηκε ο πρόεδρος Obama.
Aνεξάρτητες αξιόπιστες πηγές από τις ΗΠΑ,απεκάλυψαν ότι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ,έχουν διαδραματίσει ηγετικό ρόλο σε μία "διυπηρεσιακή ομάδα εργασίας" που είναι αρμόδια για συνεδριάσεις που εμπλέκονται με την εξωγήϊνη νοημοσύνη.Υπόψη ότι ο αστερισμός Zeta Reticulis είναι ορατός μονον από το νότιο ημισφαίριο της Γης.ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2010-2012


-Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο ΟΗΕ διόρισε πρέσβειρα για την υποδοχή των εξωγήϊνων την 58χρονη Μαλαισιανή Mazlan Othman,η οποία και μετέσχε σε επιστημονικό συνέδριο με θέμα την εξωγήϊνη ζωή και τα UFO,στο Μπάκιγχαμ της Μ.Βρετανίας.

-Το φθινόπωρο του 2010 δύο βαλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι (ICBMs) σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες εκτοξεύθηκαν από τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν με σκοπό να αρχίσει ο Γ'ΠΠ.Έγιναν παρεμβολές από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους και οι πύραυλοι αυτοί κατεστράφησαν στον αέρα.Η αντίδραση των ΗΠΑ ήταν να εκτοξεύσουν έναν άλλο ICBMs εναντίον εκείνων οι οποίοι κατέστρεψαν τους πυραύλους,αλλά ανεπιτυχώς.Αυτό έγινε στις 8 /11/2010, όπου θεάθηκε στα παράλια της Καλιφόρνιας  εκτόξευση αυτού του πυραύλου. Η θέση της εκτόξευσης υπολογίστηκε δυτικά του Λος Άντζελες, βόρεια της Catalina Island, 35 μίλια απ’την ακτή.Ο πύραυλος μετά από λίγο,εξαχνώθει...μυστηριοειδώς! Οι αρμόδιοι δεν έδωσαν απαντήσεις για το τι συνέβει πραγματι και δήλωσαν άγνοια!Ο πύραυλος προοριζόταν για Πλειάδιο σκάφος που περιπολούσε στην περιοχή και το οποίο ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή του πυραύλου.


-Από το φθινόπωρο του 2010 και άλλος αστροστόλος της 7ης αποστολής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων,προωθήθηκε στο ηλιακό μας συστήμα στην περιοχή του Ήλιου για την προστασία της Γης από ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις που προεβλέποντο.Άλλες Ανδρομέδιες δυνάμεις παρέμειναν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος για την παρεμπόδιση εισόδου αποστατικών στόλων με σκοπό  να παραλάβουν από την Γη τους αποστάτες,γήϊνους και εξωγήϊνους.

-Στις αρχές Απριλίου 2011,στην περιοχή της Καραϊβικής θάλασσας του Ατλαντικού συνελήφθει από Ανδρομέδιο-Ολύμπιο σκάφος, Δρακονιανό σκάφος που επιχειρούσε να διαφύγει από την Γη.Μέσα σ'αυτό βρέθηκε μεγάλος αριθμός φυλακισμένων ψυχών (μέρος της τροφής των Δρακονιανών είναι και οι ψυχές) και το χειρότερο εξ όλων,πολύ μεγάλος αριθμός ζωντανών μικρών παιδιών που προορίζοντο και αυτά προς "βρώσιν"(φάγωμα).Μόνον στις ΗΠΑ εξαφανίζονται κάθε χρόνο περίπου 150.000 παιδιά.Κατόπιν αυτού ελήφθησαν νεώτερες αποφάσεις,που δεν έγιναν γνωστές.

-Από τον Μάϊο του 2011 άρχισε η καταστροφή των υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων των Δρακονιανών και Ερπετοειδών σε όλο τον πλανήτη.Οι μεγαλύτερες από αυτές ήταν στο έδαφος των 
ΗΠΑ,στον κόλπο του Άντεν,στον κόλπο της Βεγγάλης (κοντά στην Ταϋλάνδη) και ΒΑ της νήσου-κράτους Ταϊβάν.Έχω αναφερθεί περί αυτού με λεπτομέρειες στα άρθρα μου "Τα σημεία των καιρών Νο3 και Νο4.

Οι καταστροφές μικροτέρων βάσεων συνεχίσθηκαν μέχρι το 2014.Το καλοκαίρι του 2012 κατεστράφησαν στην χώρα μας υπόγειες και υποθαλάσσιες βάσεις στην περιοχή βορείως των Χανίων της Κρητης,στην Μήλο,στην Λήμνο,στην Ανάβυσσο της Αττικής και στην πεδιάδα Μεσαράς της Κρήτης.
Οι καταστροφές αυτές έχουν ανατεθεί σε πλανήτη του άστρου Προκύωνα του αστερισμού του Μικρού Κυνός και γίνονται με όπλα ηχητικών συχνοτήτων.

-Το 2011 εμφανίσθηκε ένας μυστηριώδης κομήτης στον οποίον εδοθει το όνομα "Elenin".Οι επιστήμονες ανέμεναν μεγάλες καταστροφές στην Γη κατά την έλευση του.Οι μόνοι που τον είχαν 
ΚΟΜΗΤΗΣ  ELENIN
αμφισβητησει ήταν οι Κινέζοι επιστήμονες της διαστημικής υπηρεσίας της χώρας τους,που έλεγαν οτι είναι τεχνητό σώμα και συνοδεύεται εκατέρωθεν από οκτώ μικρότερα τεχνητά σώματα ,τα οποία η ΝΑΣΑ έλεγε οτι είναι αστεροειδείς !!

Τελικά οι Κινέζοι δικαιώθηκαν !!! Ηταν σκάφος των σκοτεινών δυνάμεων με συνοδεία μικροτέρων σκαφών,το οποιό ερχόταν στην Γη για να πάρει τους εναπομείναντες Δρακονιανούς-Ερπετοειδείς και τους γήινους συνεργάτες τους.Τελικά στίς 24/8/2011 προσεβλήθει από άγνωστο υπερόπλο των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων από την περιοχή του πλανήτη Δια,το οποίο αποσύνθεσε σταδιακά αυτόν και την συνοδεία του και στις 29 Αυγούστου έπαψε να υφίσταται.Η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε,ως συνήθως,οτι η έλξη του Ήλιου τον τράβηξε και έπεσε επάνω του !!!Τα γήινα τηλεσκόπια που τον παρακολουθούσαν,ιδίως από τον Ν.Πόλο της Γης, κατέγραψαν σε βίντεο την έκρηξη,η οποία έμοιαζε με πυρηνική.Εκτοτε κανείς δεν ξαναμίλησε γι'αυτόν.

-Στις 23 Αυγούστου 2011 διερχόμενα Ολύμπια σκάφη πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ,αν και προειδοποίησαν τους αποστάτες του Δράκοντος και της Ύδρας που βρισκόντουσαν σε υπόγεια καταφύγια  σε μεγάλο βάθος κάτω από τον "Λευκό Οίκο,καθώς και τους γήϊνους συνεργάτες τους,ότι είναι οι Ολύμπιοι του Διός σε αποστολή επιτήρησης του πλανήτη,αυτοί εκτόξευσαν από βάση της βόρειας Καρολίνας εναντίον τους δύο πυραυλους οι οποίοι όμως αμέσως εξαχνώθηκαν 
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
πολύ πριν πλησιάσουν τα σκάφη.
Στη συνέχεια οι Ολύμπιοι κατέστρεψαν τους προαναφερθέντες αποστάτες του Δράκοντος και της Ύδρας με ηχητική ενεργειακή δέσμη υπερυψηλών συχνοτήτων.Κατόπιν προσβλήθηκε η στρατιωτική βάση της βόρειας Καρολίνας απ'όπου εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι και καταστράφηκαν συστοιχίες πυραύλων και τα επίγεια "Radar" της βάσης,με όπλα  συσσώρευσης κοσμικής ενέργειας και ακτίνων υψηλών συχνοτήτων.

-Στις 26 Οκτωβρίου 2011 οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι κατέστρεψαν υποθαλάσσια βάση με δύο υποβρύχια και τρία πολεμικά πλοία επιφανείας,των αποστατών Όφεως,Δράκοντος και Ύδρας στον Ειρηνικό ωκεανό,κοντά στα νησιά της Χαβάης,απ'όπου εβλήθησαν τρείς πύραυλοι εναντίον των Ολυμπίων σκαφών χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Εναντίων αυτών των πλοίων χρησιμοποιήθηκαν πολωμένες ακτίνες βαρυτονίων με ταχύτητες ίσες με τα τρία τέταρτα της ταχύτητος του φωτός.Στην συνέχεια συνέθλιψαν τα πολεμικά σκάφη ώστε να αποφευχθεί πιθανή οικολογική ρύπανση στην περιοχή.

-Μεταξύ του 2006 και του 2012 εκκαθαρίσθει από το ηλιακό μας σύστημα η "Δρακονιανή και 
X-37B
Ερπετοειδή" παρουσία,εκτός από εκείνους που εργάζονται άμεσα με την "Ομάδα Δ".Σε αυτό το χρονικό διάστημα ,το Solar Warden λειτουργούσε πλέον με επιχειρήσεις σε τροχιά πέριξ της Γης με τα υποσελήνια διαστημικά οχήματα Χ-22Α,Χ-37Β,SR-33A και TR-3Β.

Τα οχήματα αυτά σταθμεύουν πλέον στην Αεροπορική Βάση Peterson στο Κολοράντο των ΗΠΑ,όπου εκεί είναι και η έδρα του NORAD (North American Aerospace Defense Command = Διαστημική Αμυντική Διοίκηση Βορείου Αμερικής).Οι επιχειρήσεις αυτών των οχημάτων κατευθύνονται από την υπόγεια βάση Kings Peak της πολιτείας Γιούτα,στην οποία μεταφέρθηκε η πλειονότητα του προσωπικού και υποδομών από την "Περιοχή 51 και S4" της Νεβάδας.

Στην ίδια πολιτεία,την Γιούτα και συγκεκριμένα στην πόλη Bluffdale,η NSA (Yπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας),η οποία έχει καταληφθεί από τους Δρακονιανούς,έχουν εγκαταστήσει τον μεγαλύτερο 
ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
κβαντικό υπολογιστή με το όνομα "Βεζούβιος",ο οποίος διεξαγάγει "ψυχοτρονικό"πόλεμο στονεγκέφαλο των ανθρώπων.Οι Δρακονιανοί που τον χειρίζονται έρχονται από την πόλη Richmond,περίπου 70 μίλια μακριά,μέσα από μια υπόγεια σήραγγα που την συνδέει με την  Bluffdale.

-Στις 4-5 Μαίου 2012 έγινε μεγάλη μάχη στο πεμπτοδιαστατικό αιθερικό πεδίο στην περιοχή των Δελφών,με επικεφαλής ανώτατες οντότητες και από τις δύο πλευρές.Από πλευράς Ολυμπίων δυνάμεων ήταν Ιερός άρχων του φωτός Ζευς,η Ήρα,η Αθηνά,ο Ήφαιστος και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.Μετά την ήττα που υπέστησαν οι αποστατικές δυνάμεις,κατ'εντολήν του Διός ο Αρχάγγελος Μιχαήλ κατέλαβε την αποστατική αστροπολιτεία "Λίλιθ" η οποία στάθμευε,μετά την συμφωνία των 13.500 ετών,πίσω από την Σελήνη και την οποία μετονόμασε σε "Λόγος".

Για όσους δεν γνωρίζουν οι Αρχάγγελοι και Άγγελοι ουδεμία σχέση έχουν με τις "εβραιογεννείς"θρησκείες.Είναι φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιούμενα κατά βούληση,με εξουσία του "Όλου Φωτός".Είναι πνευματικά ανώτερα όντα  και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας.Έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την 
ύλη,έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα και παίρνουν όποια μορφή θέλουν".Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.

-Σε εφαρμογή του σχεδίου NEVADON οι ΗΠΑ διέταξαν τον Δεκέμβριο του 2012 τη διασπορά των ναυτικών τους και αεροπορικών τους δυνάμεων στις θέσεις μάχης γιατί ανέμεναν τις δυνάμεις της 8ης αποστολής του Διός.Στην ετοιμασία αυτή δεν εδέχθηκαν να συμμετάσχουν οι άλλες μεγάλες δυνάμεις,πλην της Μ.Βρετανίας.Κατόπιν αυτού οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι προέβησαν σε απενεργοποίηση (μπλοκάρισμα)σε όλα τα πολεμικά μέσα ναυτικού και αεροπορίας των ΗΠΑ και Μ.Βρετανίας. 

-Τον Δεκέμβριο του 2012,οι δυνάμεις της "7ης Αποστολής" των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,ενισχύθηκαν περαιτέρω και με τις δυνάμεις της "8ης Αποστολής" του Διός,οι οποίες έδωσαν στις 21 και 22/12/2012 μεγάλη νικηφόρα μάχη με 180.000 Δρακονιανούς έξω από το ηλιακό μας σύστημα.Στην συνέχεια έβγαλαν εκτός μάχης και το Solar Warden.

Οι δυνάμεις της 8ης αποστολής αποτελούνται από τρεις Αστροπολιτείες μεγαλύτερες της Γης και δύο μικρότερες.Είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα.Αυτές δημιούργησαν βάσεις σε πλανήτες του Δία,Κρόνου και του Άρη και περιπολούν γύρω από τον Ήλιο και την Γη μαζί με τις δυνάμεις της 7ης αποστολής.Βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα άμεσης αντιμετώπισης οποιασδήποτε εκρύθμου καταστάσεως προκύψει από τις προσπάθειες των σκοτεινών δυνάμεων να προσεγγίσουν τον πλανήτη μας.Επίσης απαγορεύουν την έξοδο από την Γη των αποστατών.

Επίσης αφίχθει στο Ηλιακό μας σύστημα το πλέον προηγμένο τεχνολογικά σκάφος-αστροπολιτεία,η "ΑΘΗΝΑ", στην οποία επιβαίνει το "Εννεαμελές Συμβούλιο" της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας.Η αστροπολιτεία αυτή ανήκει στους "Αρκτούριους" (προέρχονται από το άστρο α'του Βοώτη,τoν Αρκτούρο) οι οποίοι διαθέτουν την πλέον προηγμένη τεχνολογία στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία.Έχει διάμετρο 5500χλμ(όσο η μισή Γη) και την εποχή αυτή βρίσκεται μεταξύ των πλανητών Δία και Κρόνου.

Απόσπασμα από μήνυμα :"Η σχεδιασθείσα επέμβαση μας για την 21/12/2012 υπέρ της ανθρωπότητας ανεστάλει,γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα από απόψεως ετοιμότητος ήταν τελείως έξω και από τα ελάχιστα ανεκτά όρια και στα πρόθυρα ψυχολογικήςκατάρρευσις.Περίμεναν,άλλοι 
σίγουρα και άλλοι όχι,αδίκως βέβαια,την καταστροφή του κόσμου επειδή ερμήνευσαν λάθος μία επιγραφή των Μάγιας.

Γι'αυτό αναστείλαμε την επέμβαση μας,για να μην προκαλέσουμε φαινόμενα υστερικού πανικού και δώσαμε χρόνο προετοιμασίας,ώστε να συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα την ύπαρξη μας.Η ώρα του Φωτός πλησιάζει, και από κοσμική νομοτέλεια θα αναλάβει την ευθύνη της αναμόρφωσης του ανθρώπινου κόσμου,ο οποίος θα μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του για τον δικό του τρόπο ζωής,για τον νέο ειρηνικό κόσμο που θα θέλει να ζεί και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό κόσμο της παρακμής και της δυστυχίας.Αυτόν το κόσμο θα τον αφήσει πίσω του και θα τον ξεχάσει".ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2013-2014

-Το 2013  εμφανίσθηκε στο ηλιακό μας σύστημα ο κομήτης "Ison" ο οποίος είχε προβληματίσει τους αστρονόμους με την παράξενη συμπεριφορά του.Στις φωτογραφίες και βίντεο που έστελναν τα διαστημικά τηλεσκόπια και τα διαστημικά και γήινα παρατηρητήρια,συνολικά 16,έδειχναν ότι γύρω από τον πυρήνα της κεφαλής του, περιστρέφοντο δύο γεωμετρικά σώματα σε σχήμα 
ΚΟΜΗΤΗΣ  ISON
κυλίνδρου,καθώς επίσης εκατέρωθεν της ουράς του τον ακολουθούσαν άλλα τέσσερα μικρότερα γεωμετρικά σώματα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας,την ROSCOSMOS,o ISON είχε κάνει μια σειρά από ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές γύρω από τον πλανήτη Άρη με αποτέλεσμα να ευθυγραμμισθεί με τον δορυφόρο του Άρη,τον Φόβο,όπου και παρέμεινε εκεί για 132 γήινες ημέρες.Εχετε ξανακούσει κομήτη να κάνει στάσεις;

Η NASA στο τέλος Αυγούστου 2013,είχε ανακοινώσει ότι έπαθαν βλάβη δύο διαστημικά της τηλεσκόπια ,το Hubble και το Deep Impact.Επίσης η ΝΑSA από την 1/10/2013 απενεργοποίησε μεγάλο μέρος του ¨Διαστημικού Φράκτη",ένα πρόγραμμα που μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο διάστημα ανά πάσαν στιγμή.

Τελικά ο κομήτης "Ison" στις 28/11/2013 βρέθηκε στην ελαχίστη απόσταση από τον Ήλιο και εκτέθηκε σε θερμοκρασίες 4.900 βαθμών Κελσίου.Οι αστρονόμοι περίμεναν να διαλυθεί,και να εξαχνωθεί τελείως από τις υψηλές θερμοκρασιες,από τις ισχυρές παλιρροϊκές δυνάμεις της επιφανείας και από τα βαρυτικά πεδία του Ήλιου.Ο "Ison" πέρασε πίσω από τον Ήλιο και μετά τρείς ώρες ξαναεμφανίστηκε ακέραιος,έκανε στροφή και στις 29 Νοεμβρίου συνέχισε την μυστηριώδη πορεία του,ενώ τα δύο κυλινδρικά και λοιπά σώματα που τον ακολουθούσαν τον εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων τα δύο κυλινδρικά σώματα που περιφέροντο γύρω από την κεφαλή του κομήτη "Ison",ήταν τα σκαφη "ΑΕΤΟΣ" και "ΚΥΚΝΟΣ" της 8ης αποστολής, όπως και
ISON  ΜΕ ΑΕΤΟ  ΚΑΙ ΚΥΚΝΟ
τα άλλα τέσσερα μικρότερα σκάφη,προκειμένου να προσελκύσουν την ανθρώπινη περιέργεια και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους,ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την άφιξη των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων.Αυτοί δημιούργησαν όλες τις ιδιομορφίες του κομήτη με την τεχνολογία τους,για να εστιαστεί επάνω του η προσοχή ,όχι μόνον των επιστημόνων της Γης,αλλά και άλλων κοινωνιών του ηλιακού μας συστήματος και των πλησιέστερων αστρικών συστημάτων που τους παρακολουθούν.

-Από τις αρχές του θέρους του 2013,οι Ανδρομέδιες δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη μεγαλύτερο αριθμό σκαφών και στρατεύματα  και έτσι μπορούν και  ελέγχουν όλες τις "αστρικές πύλες" του πλανήτη,καθώς και όλα τα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στον πλανήτη.πχ εκρήξεις ηφαιστείων.

-Στίς 31/8/2013 οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις ,απέτρεψαν την επέμβαση των δυτικών στην Συρία και την έναρξη του Γ'ΠΠ,καταρρίπτοντας κοντά στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας το τελειότερο μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ,το F-22 Raptor(έγινε 4 φέτες) που είχε απογειωθεί από το Κατάρ.Το 
F-22 RAPTOR
F-22 Raptor είναι το πιο προηγμένο μαχητικό στον κόσμο.Πετάει σε εξαιρετικά υψηλά υψόμετρα και αναπτύσσει εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες,είναι τύπου stealth (αόρατο)και γι'αυτό είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί.Τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το κατέριψε ρωσικός πύραυλος από την Συρία.

Την προηγουμένη 30 Αυγ.οι ίδιες δυνάμεις κατέρριψαν τέσσερεις πυραύλους τύπου Cruise (ΚΡΟΥΖ) "TOMAHAWK"στην Αν.Μεσόγειο που εκτοξεύτηκαν από βάση των ΗΠΑ στην Ιβηρική χερσόνησο(Ισπανία-Πορτογαλλία),εναντίον της Συρίας.Επειδή έγινε αυτό αντιληπτό από τα ΜΜΕ,το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε δύο πυραύλους χωρίς ενεργή κεφαλή από υποβρύχιο για να δοκιμάσει το νέο αντιπυραυλικό του σύστημα.

Μετά απ'αυτά,σχεδόν "εν μία νυκτί",οι πολεμικοί στόλοι των ΗΠΑ,Μ.Βρετανίας και Γαλίας,απέπλευσαν από την Ανατολική Μεσόγειο για τις βάσεις τους και από τότε ουδείς ξαναμίλησε,μέχρι σήμερα τουλάχιστον,για επέμβαση στην Συρία.Στην περιοχή παραμένει μόνον ο Ρωσικός στόλος κατόπιν εντολής από τις φωτεινές δυνάμεις.

Μετά λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama,ανακοίνωσε ότι "η αυτοκρατορία της Αμερικής" τελείωσε!!!

-Στις 26/11/ 2013 νέος μεγάλος αστροστόλος των Δρακονιανών,υπό τον Γιαχβέ, έσπευσε σε βοήθεια των υπαρχουσών,στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και στην Γη,δυνάμεων τους,ο οποίος όμωςμεταξύ 26-28 Νοεμβρίου υπέστει ολοκληρωτική καταστροφή από τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Διός.Μάλιστα συνελήφθει αιμάλωτος ο υπαρχηγός του Γιαχβέ,"Μωυσής"ο οποίος και αιχμαλωτίσθει,τμήμα δε του καταριφθέντος σκάφους του έπεσε εν είδη μετεωρίτη στην θάλασσα μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.

-Τον Ιούνιο του 2014 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα το μητρικό σκάφος "ΑΡΑΝΤΙΣ" με οκτώ θυγατρικά και έχει αναλάβει τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας της Γης από τους αεροψεκασμούς.Μάλιστα αυτά τα σκάφη επεμβαίνουν άμεσα και δεν αφήνουν τα δηλητήρια των αεροψεκασμών να φθάσουν στο έδαφος.Πρώτη προτεραιότης των είναι η χώρα μας.Τις περισσότερες φορές κρύβονται μέσα σε δισκοειδή ή σφαιρικά σύννεφα,τα οποία δημιουργούν τα ίδια,για να μην είναι ορατά.

-Από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι και τον Νοέμβριο νέοι αστροστόλοι των Δρακονιανών και των συμμάχων τους,αφίχθησαν στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και προσπάθησαν να συνδεθούν με τους υπάρχοντες Δρακονιανούς στην Γη και στο ηλιακό μας σύστημα.Και αυτοί όμως 
οι αστροστόλοι είχαν την ίδια τύχη με τους προηγούμενους.Οι μάχες συνεχίζονται ακόμα και αυτή την στιγμή λόγω συνεχούς αφίξεως αποστατικών αστροστόλων δυνάμεων από τους αστερισμούς τους.Στις μάχες αυτές πρωτοστατεί το μητρικό σκάφος "Πήγασος"(240 χλμ μήκος και30 πλάτος) της 7ης αποστολής με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ζευς (Μ.Αλέξανδρος).

Ενα μικρό δείγμα από τις μεγάλες μάχες που διεξήχθησαν,ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο,ήταν οι αντανακλάσεις των υπερόπλων "ακτίνων" και "πλάσματος" που χρησιμοποιήθηκαν,τις οποίες είδαμε σαν έγχρωμες αστραπές,χωρίς μάλιστα να υπάρχουν τις περισσότερες φορές σύννεφα.

-Επίσης τον Αυγουστο του 2014 πολλά σκαφη των ευρισκομένων στη Γη σκοτεινών δυνάμεων,προσπαθησαν να αποδράσουν αλλά κατερίφθησαν και οι επιβαίνοντες είχαν τραγικό τέλος.Ας θυμηθούμε και τα  τελευταια ατυχηματα της NASA,όπως ο πύραυλος "Αντάρης" και το Virgin Galactic,τα οποία δεν πήραν την απαιτουμένη άδεια για να εκτοξευθούν και να περάσουν το πλέγμα.

-Τις πρωινές ώρες της 25/8/2014 οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προέβησαν σε εκτόξευση  και δοκιμαστική πτήση του υπερόπλου Advanced Hypersonic Weapon με  πειραματικό πύραυλο από την Αλάσκα.Το όπλο αυτό με συμβατική ή πυρηνική κεφαλή μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο της Γης μέσα σε 40 λεπτά.Τον Νοέμβριο του 2011 είχε λάβει χώρα επιτυχής εκτόξευσης ενός τέτοιου 
ADVANCE HYPERSONIC WEAPON
όπλου.Όπως ανέφεραν μάρτυρες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΜΧΤ 100.1 FM στην Αλάσκα, ο πύραυλος απογειώθηκε αλλά γύρισε την κεφαλή του προς τα κάτω και στη συνέχεια εξερράγη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,ο πύραυλος κατεστράφει από αυτούς και δεν πρόκειται να επιτρέψουν την εκτόξευση τέτοιων όπλων.

Μετά απ'άυτό ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008,ανέφερε ότι υπάρχει "μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια.

-Τους τελευταίους μήνες του 2014 καταστράφηκαν από τις δυνάμεις του Προκύωνα υπόγειες βάσεις στην περιοχή της Αμφίκλειας Βοιωτίας,στα Βριλήσια της Αθήνας και στην περιοχή των Καρδαμύλων της Χίου,καθώς επίσης στις ΗΠΑ,στο Βέλγιο και στην Αγγλία.

-Αρχές Οκτωβρίου 2014 τεράστιος αστροστόλος "μεταφορικών" σκαφών Της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας,αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα.Σκοπός του η άμεση εκκένωση του πλανήτη μας σε περίπτωση που χρειασθεί,λόγω πολεμικών ή γεωφυσικών δυσμενών γεγονότων,σε περίπτωση που δεν μπορούν να αποτραπούν.

-Το πλέγμα των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων ενεργοποιήθει το τελευταίο εξάμηνο του 2014 κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιτρέπει ούτε την είσοδο αλλά ούτε και την έξοδο των σκοτεινών δυνάμεων.Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν μπορούν πλέον να προσεγγίσουν την Γη γιατί,εκτός του πλέγματος, πρώτον τους έχει απαγορευθεί από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και δεύτερον από την αύξηση των ενεργειών που εκπέμπει ο πλανήτη μας,οι οποίες εμποδίζουν την προσέγγιση τους.

Επίσης ο εξωτερικός δακτύλιος,με τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής,είναι ένα πολύ καλό προστατευτικό φράγμα για να εξασφαλίσει ότι:"ανεπιθύμητοι επισκέπτες δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν στην εξέλιξη μας".

Ετσι λοιπόν το ηλιακό μας σύστημα έχει τεθεί σε απομόνωση,έχει "κλειδωθεί".Όλοι σε "καραντίνα" και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και κανείς δεν μπορεί να εξέλθει άνευ αδείας,επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες.

-Από τις αρχές του 2014,οι φωτεινές δυνάμεις ασχολούνται και με τη "Ομάδα Δέλτα" άμεσα.Η δύναμη της έχει πλέον μειωθεί και τα υπερόπλα που είχε στον πλανήτη μας έχουν πλέον 
εξουδετερωθεί.Τα μέλη της και η Cabal ζήτησαν απεγνωσμένα,από τον Δεκέμβριο του 2014,να τους επιτραπεί να φύγουν από τον πλανήτη μας,αλλά το αίτημα τους απερρίφθει.Γι'αυτό τον λόγο,σύμφωνα με μήνυμα,"χτυπούν με λύσσα τον ελληνισμό"!!!

Παρόλα αυτά τον Δεκέμβριο του 2014,ορισμένοι ηγέτες των σκοτεινών και της Cabal,προσπάθησαν να δραπετεύσουν με διαστημικό σκάφος,αλλά κατερίφθησαν !!! Μάλιστα από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα,υπήρξε μια σειρά από αναφορές για ..παράξενους μετεωρίτες και ..ατμοσφαιρικά  φαινόμενα !!!

Μετά απ'όλα αυτά η Cabal(νεοταξίτες) είναι απομονωμένη στην επιφάνεια του πλανήτη μας,εξαρτώμενη πλέον σε μεγάλο βαθμό από τις υποσχέσεις της "Ομάδας Δέλτα" ότι θα την σώσει από τις μαζικές συλλήψεις των μελών της,που επίκεινται και θα τους βγάλει εκτός του πλανήτη.Στην απόγνωση της,η Cabal προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα,να βγάλει τον πλανήτη σε Γ'ΠΠ.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2015

-Τον Ιανουάριο του 2015 ένας  εξωτερικός σύμβουλος της NSA και της NASA,ο Δρ Ε.Norton,που είχε προσληφθεί εδώ και 12 χρόνια για να παρακολουθεί διάφορα αντικείμενα στο διάστημα,δήλωσε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγχυση,γιατί πολλά εξωγήινα σκάφη τα οποία 
παρακολουθούντο επί χρόνια στα βάθη του διάστήματος, έχουν σταθμεύσει στην πίσω πλευρά της Σελήνης.

-Από τον μήνα Ιανουάριο 2015 ενεργοποιήθηκαν και άρχισαν να εξέρχονται από το έδαφος,τα θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια Ολύμπια σκάφη,σε διάφορα σημεία του πλανήτη.Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα και φωτό στο διαδίκτυο,ανεξήγητων τεραστίων συμμετρικών οπών στο έδαφος (σαν καταβόθρες) σε περιοχές της Σιβηρίας (Ρωσία).

-Επίσης έχει επισημανθεί τεράστος αστροστόλος των σκοτεινών δυνάμεων,ο οποίος θα αφιχθεί στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος,την άνοιξη του 2017.

-Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιανουαρίου 2015,σχεδόν όλα τα στρατηγικά-επιθετικά όπλα και οι δυνατότητες τους, συμπεριλαμβανομένων και των πιο μυστικών, έχουν αποσυνδεθεί ή και καταστραφεί από τις Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις. Αυτό περιλαμβάνει τα SDI(Strategic Defense Initiative) όπλα του εγγύς της Γης διαστήματος του προγράμματος"Ο πόλεμος των άστρων", τα στρατηγικά πυρηνικά, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.

-Οσο αφορά τον Ελλαδικό χώρο από τις αρχές του 2015,αρχηγός των δυνάμεων της "Γαλαξιακής Συνμοσπονδίας" που δρούν σ'αυτόν,είναι ο μέγιστος άρχων των υδάτων θεός Ποσειδών.

-Στις 30/1/15 ξεκίνησε στον Ελληνικό χώρο δημιουργία ομίχλης με διαδικασία που αφορά τον 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ
ιονισμό της ατμόσφαιρας,από δύο συγκεκριμένες πηγές που ελέγχουν οι Ολύμπιες δυνάμεις.Αρχικά υπήρξε προετοιμασία ιονισμού των κατωτέρων τμημάτων της ιονόσφαιρας από ηλεκτρικές εκκενώσεις(κεραυνοί-αστραπές) και στην συνέχεια στα ανώτατα στρώματα με βομβαρδισμό,πέραν του συνήθισμένου,φωτονίων από τον Ήλιο και επιπροσθέτως από θυγατρικά σκάφη,ως επίσης και από επί πλέον ενίσχυση από κοσμικές ακτίνες που προέχονται από άλλα αστρικά συστήματα με το πλέον γνωστό του "Σείριου".

Την ίδια ημέρα Ολύμπιες δυνάμεις που έχουν αποστολή να ελέγχουν τους ανέμους,τους ενεργοποιήσαν για την απομάκρυνση και καταστροφή όλων των επικίνδυνων σωματιδίων που εμπεριέχονται στο μίγμα των αεροψεκασμών.Εκμεταλευόμενες τους ανέμους που δημιούργησαν έφεραν και σκόνη από την Σαχάρα.Με την κάλυψη της ομίχλης και της σκόνης της ερήμου,ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μαζικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των ενεργοποιημένων βάσεων,σε αρχικό στάδιο, καθώς και ενίσχυση αυτών από ανοιχτές πύλες,που σε αρκετές περιπτώσεις λόγω τηςπυκνότητας των στόλων,δεν ήταν εφικτό να μην γίνουν αντιληπτές και αυτός ήταν ο λόγος που η ομίχλη και η σκόνη σε αρκετές στιγμές μπορούσε να καλύψει έως και 100% το φως του Ήλιου.

Ο λόγος αυτών των ενεργειών σε αρχικό στάδιο ήταν σχετικά απλός,διότι στον Ελλαδικό χώρο έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό,πολλές αρχέγονες βάσεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας,με ισχυρό αριθμό στόλου όπου προυπήρχε(θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάφη) και επιπλέον επαναπατρισμό δυνάμεων σε υπερέδαφος και βυθό.

Μεταξύ αυτών συνέβει(ίσως το πιό σημαντικό όλων των γεγονότων) και ενεργοποίηση αιθερικών πεδίων για την καλύτερη επικοινωνία των "Γόνων Εψιλον" με τις παρούσες δυνάμεις,όπως επίσης και ενέργειες που αφορούν την ενεργοποίηση της μεταβολής των βάσεων στον άνθρακα (ο άνθρακας-12 που έχουμε στο σώμα μας ο οποίος κάποια στιγμή θα μεταβληθεί σε άνθρακα-7).

-Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2015 οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις:

>Κατέστρεψαν τις υπάρχουσες στη Γη βόμβες "quarks" και "πλάσματος" των σκοτεινών δυνάμεων (έχω αναφερθεί σ΄αύτές στην αρχή του άρθρου).Ένας όμως αριθμός των πλέον επικίνδυνων βομβών "quarks",που μπορούν να καταστρέψουν όλο το Σύμπαν,υπάρχει ακόμα στο αιθερικό επίπεδο και 
ΒΑΣΗ  ΣΕ  ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ
αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η "μαζική"  ΕΠΕΜΒΑΣΗ των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων δυνάμεων !!!

>Συγχρόνως άρχισαν τον καθαρισμό του ηλιακού μας συστήματος από τα τελευταία υπολείματα που σχετίζοντο με την "Ομάδα Δέλτα" και τα οποία είχαν βάσεις σε αστεροειδείς και δορυφόρους πλανητών,όπως ο αστεροειδής-πλανήτης νάνος "Δήμητρα" και ο δορυφόρος του πλανήτη Πλούτωνα "Χάροντας",καθώς και σε  ορισμένους άλλους αστεροειδείς.

Προς επιβεβαίωση αυτών αναφέρω τα παρακάτω:

>Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο "Αυγή"(Dawn) της NASA το οποίο κατευθύνετο προς την "Δήμητρα" (άραγε για ποιόν λόγω εστάλει εκεί;)στις 19/2/2015,εντόπισε δύο φωτεινά σήματα να 
ΔΗΜΗΤΡΑ
εκπέμπουν προς αυτό.Με καλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας που πήρε το "Αυγή",φαίνεται,σύμφωνα με ερευνητές, ότι είναι δύο τεράστιες πύλες που ανοίγουν για να επιτρέπουν σε σκάφη να εισέρχονται στο εσωτερικό του.

>Σε φωτο,από το ίδιο διαστημόπλοιο,του αστεροειδούς "Εστία"(Vesta) φαίνονται δύο κεφάλια(μάλλον αγαλμάτων;)ερπετοειδών τα οποία πιθανώς να τοποθετήθηκαν εκεί ως σημάδι "κυριότητας"του αστεροειδή.

>Στις 6/3/2015 το "Αυγή"πλησίασε στον αστεροειδή "Εστία" και στις φωτό που πήρε εμφανίζονται δομές (κατασκευές) στην επιφάνεια του.

>Στις 13/3/2015 το ίδιο σκάφος πλησιάζοντας τον αστεροειγή-νάνο πλανήτη "Δήμητρα" (ceres) στην φωτό και βίντεο που τράβηξε εμφανίζεται στο άριστερό μισό της φωτο ένα πρόσωπο τεραστίων 
ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑ
διαστάσεων που λένε ότι μοιάζει του Obama,ενώ το άλλο μισό καλύπτεται από μία μυστηριώδη μαύρη σκιά.

-Την περίοδο αυτή,πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα και η αστροπολιτεία "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" η οποία είναι ακόμα μεγαλύτερη απο την "ΑΘΗΝΑ".Συνολικά υπάρχουν 13 Αστροπολιτείες στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος.

-Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει επαφές εξωγήϊνων πολιτισμών (και από τις δύο πλευρές) και γήϊνων κυβερνήσεων,καθώς και με τους υπάρχοντες στο εσωτερικό του πλάνήτη μας(κούφια Γη) "Υπερβόρειους"(φωτεινοί από Πλειάδες και Λύρα) και τους υπάρχοντες σε μεγάλες κοιλότητες-σπήλαια στην περιοχή των Ιμαλαίων "Αγκάρθιους-Λεμούριους".

-Το τελευταίο διάστημα οι 13 οικογένειες,οι"οίκοι των επικυρίαρχων" όπως ονομάζονται (Farnese,Orsini,Aldobrandini,Conti,κλπ),που εξουσιάζουν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια 
ΠΡΟΣΩΠΟ  ΣΕ ΑΣΤ.ΔΗΜΗΤΡΑ
(μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας), έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας τους και συνεχίζουν να χάνουν έδαφος καθημερινά.Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στην ανθρώπινη ιστορία και σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλος τους.

-Από τις 14/2/2015 έχει αρχίσει εκπομπή σωματιδίων "νετρίνο" προς όλο τον πλανήτη,η οποία θα ενταθεί από τις 22/3/2015,για την ενεργοποίση των "Ελλήνων γόνων Έψιλον".

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ

"Τα σκάφη μας εισέρχονται σκόπιμα στα πεδία πυκνώσεως της Γαίας,ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήϊνα μέσα παρατήρησης αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους,με σκοπό την εξοικείωση αυτών με την εικόνα των σκαφών μας και με την παρουσία μας.Καθ'όλο το 24ωρο υλοποιούμε πάνω από 2.000 σκάφη στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον Ήλιο,για να δείξουμε τις φιλικές προθέσεις μας,διότι αν είχαμε εχθρικές διαθέσεις δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε,αλλά θα είχαμε κατακτήσει την Γαία σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ημέρας".

"Βρισκόμαστε στο παρά πέντε με δική σας ορολογία,για την μεγάλη συνάντηση που έχει σχεδιάστει από την Κραταιά Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας.Οταν αρχίσουμε να εμφανιζόμαστε να 
παραμείνετε ήρεμοι και νηφάλιοι.Όχι πανικός και νευρικότητα.Είμαστε οι στενοί συγγενείς σας που περιμένατε τον γυρισμό μας.Είμαστε οι ουράνιοι αδελφοί σας,απεσταλμένοι για την ειρήνη και τη σωτηρία του πλανήτη.Ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε για την επικείμενη άφιξη μας,διότι θα είναι ένα επιβλητικό και πρωτοφανές θέαμα για την ανθρωπότητα".

"Μέχρι χθές σηκώνατε τα μάτια σας στον ουρανό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ιδείτε τον θεό σας για να σας βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματα σας.Ποτέ δεν σκεφθήκατε να βοηθήσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας.Έτσι βυθισθήκατε στην απραξία,τη μοιρολατρία και στις αδυναμίες σας.Αδρανήσατε περιμένοντας την εμφάνιση του Θεού για να σας σώσει από τον κακό σας εαυτό,κι'αντί του Θεού,θα εμφανισθούμε εμείς με μαζική προσγείωση των σκαφών μας,που δεν είμαστε θεοί,αλλά μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα σας.

Η θέα τόσο μεγάλων ιπταμένων αντικειμένων και ο μεγάλος αριθμός των σκαφών μας,όχι μόνον θα σας αποσυντονίσει τελείως,αλλά θα βρεθείτε κυριολεκτικά στο χάος του αδικαιολόγητου φόβου,θα 
ΝΑΟΣ ΠΡΟΝΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΔΕΛΦΟΙ
βρεθείτε στην ανυπαρξία,θα διαλυθούν τα πιστεύω σας και ο ψυχισμός σας,θα υποστείτε καθολική ψυχολογική και πνευματική κατάρρευση.Τίποτα δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία και τον ψυχισμό σας,αν δεν είστε προετοιμασμένοι.Οι καταστάσεις αβεβαιότητας και σύγχυσης θα διαδέχονται η μία την άλλη και δεν θα υπάρξει χρόνος για σκέψη και ανασύνταξη των πιστεύων σας και τότε θα βρεθείτε σε ψυχολογικό κενό.

Αυτό θα συμβεί γιατί οι μέχρι τώρα υπεύθυνοι κυβερνήτες και οι επιστήμονες της Γαίας,όχι μόνο δεν σας ενημέρωσαν για την ύπαρξη μας,αλλά και επέμεναν μετά πείσματος στην ανυπαρξία μας.

Με την εμφάνιση μας θα υπάρξει αναταραχή και κρίση συνείδησης στους ανημέρωτους,για τους οποίους θα υπάρξει ειδική μέριμνα.έχουμε συγκροτήσει ειδικά προγράμματα ανασύνταξης του ψυχισμού τους,ενώ για τους ενόχους της ανθρώπινης δυστυχίας θα υπάρξει κολασμός."

Τα μηνύματα που αναφερω αυτούσια στο άρθρο,έχουν ληφθεί από τον αγαπητό μου φίλο και συνάδελφο Στρατηγό Γεράσιμο Καλογεράκη και δημοσιεύονται στο εξαίρετο βιβλίο του
"Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη" που κυκλοφόρησε το 2014.ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ορισμένοι φίλοι και φιλές με ρωτούν να τους πω πότε θα αφιχθούν οι Ολύμπιοι να μας απελευθερώσουν.Τους πληροφορώ ότι οι ηγεσίες τους και μεγάλος αριθμός στρατευμάτων είναι ήδη εδώ.Πολλοί απ'αυτούς κυκλοφορούν ανάμεσα μας σαν γήϊνοι.Το πότε θα δοθεί το σύνθημα για την τελική επέμβαση,μόνον αυτοί το  γνωρίζουν.Άλλωστε και  αυτοί έχουν προβλήματα και οι μάχες στο 
ηλιακό μας σύστημα συνεχίζονται.
Μας έχουν βοηθήσει πάμπολες φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε,αλλιώς θα μας είχαν αφανίσει οι σκοτεινές δυνάμεις,γιατί οι Έλληνες και ο Ελληνισμός είναι οι υπ'αριθμον 1 εχθροί τους.Οι εχθροί όμως τις χώρας μας γνωρίζουν τι τους περιμένει και γι'αυτό,ιδίως,τα πέντε τελευταία χρόνια μας χτυπούν με λύσσα.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εθνική καμπή όπου ο ψυχολογικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδας έχει φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα για να μας έχουν συνέχεια αγχωμένους και με το κεφάλι κάτω, για να δεχτούμε τους εθνοκτόνους όρους τους και να παράγουμε συνεχώς αρνητική ενέργεια.Οι αποστάτες και οι εγχώριοι συνεργάτες τους,ίσως προσπαθήσουν να βάλουν άλλες εχθρικές προς εμάς γήϊνες δυνάμεις να μας χτυπήσουν με πόλεμο.Δεν πρέπει να απογοητευθουμε,πρέπει να βρούμε το εαυτό μας και να οργανωθούμε, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και να είμαστε σίγουροι ότι τα ουράνια αδέλφια μας θα μας βοηθήσουν.

Δυστυχώς όμως βλέπω πολλούς συνέλληνες μας να καθονται αδιάφοροι στον "καναπέ" και να περιμένουν οι άλλοι να βγάλουν "το φίδι από την τρύπα".Βλέπω επίσης το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας μας "να ζει στον κόσμο του".Οι ολύμπιοι βλέποντας την πνευματική μας "τεμπελιά" στεναχωριούνται και εξοργίζονται.

Πρέπει λοιπόν να βρούμε τον εαυτό μας,να οργανωθούμε και να βοηθήσουμε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και όχι να περιμένουμε την επέμβαση των Ολυμπίων,εφαρμόζοντας το "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Οτι γίνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη μας,καλό ή κακό,εποπτεύεται από τις φωτεινές δυνάμεις και δεν πρόκειται κανείς άνομος να την "γλυτώσει".

Η "συμμαχια των Εψιλον" έχει επικρατήσει κατά κράτος σε όλο τον γαλαξία,σε όλες τις συνειδητότες και επιταχύνει τα γεγονότα,που είχαν προβλεφθεί για το 2016-17,τώρα !!
Αρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση και η διάσωση της Ελλάδας και ολοκλήρου του πλανήτη μπήκε στην τελική τροχιά.

Συνελληνίδες,συνέλληνες

Η Ελλάς μας καλεί !!!

Η ιστορία πάλει (δονείτε) και θα κινηθεί από αυτό το κομμάτι της Γης,από την χώρα του φωτος!!!

Το τίμημα μεγάλο,για λίγους !!!!!!!!!!!!!!!


18/3/2015
                                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                              ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ  κεφ-2

Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην απόκρυφη ιστορία του Σύμπαντος και του πλανήτη μας,τη Γη ή Γαία,από εκατομμύρια χρόνια πριν μέχρι σήμερα.Οι πληροφορίες που αναγράφονται προέρχονται από αστρονομικά δεδομένα,από την μυθολογία μας,από αρχαία κείμενα άλλων λαών,από ιερά κείμενα, από κείμενα της ελληνικής γραμματείας και από σύγχρονα μηνύματα των" υπερβατικών 

οντοτήτων",τις οποίες οντότητες οι αρχαίοι πρόγονοι μας τις είχαν ονομάσει "θεούς"(από το ρήμα "θεώ"= τρέχω γρήγορα).

Από το 1997 έχει αρχίσει παγκοσμίως αποστολή μυνημάτων σε αρκετούς ανθρώπους,κυρίως ελληνικής καταγωγής,με διάφορους τρόπους(σε υπολογιστές ή νοηματικά).Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός αυτών των ατόμων,ιδίως στην χώρα μας.

Το άρθρο,λόγω του μεγέθους του, θα χωριστεί σε δύο μέρη.Το Α΄μέρος,με την ονομασία "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι",θα αναφέρεται στην προϊστορία και το Β΄μέρος σε "μετέπειτα γεγονότα" από το 11.500 π.Χ μέχρι σήμερα.

Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".

Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν και ούτε τα υποχρεώνει κανείς να τα πιστέψουν,ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!
Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.
Η  πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

Οι περισσότερες πληροφορίες του Α'μέρους προέρχονται από τα βιβλία του φίλου και συναδέλφου μου Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη.Επίσης καλόν είναι ο αναγνώστης να διαβάσει και το άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας" (Οκτώβριος 2011) για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου μου ,θα αναφέρω μερικούς αστρονομικούς όρους που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για την μελέτη των ουρανίων σωμάτων.

1.Η ιεραρχία των ουρανίων σωμάτων είναι η παρακάτω:

-Σύμπαντα (υπάρχουν 32)
-Αστερισμοί
-Γαλαξίες και Σμήνη Γαλαξιών
-Νεφελώματα
-Αστρικά Συστήματα
-Αστρικά Σμήνη
-Ηλιακά Συστήματα
-Άστρα (Ήλιοι)
-Πλανήτες
-Δορυφόροι
-Κομήτες,Αστεροειδείς,Μετεωρίτες

Σε μια ακτίνα 2.000.000 ετών από τη Γη, διακρίνονται πάνω από 30 γαλαξίες με την κοινή ονομασία Τοπική Ομάδα Γαλαξιών και τη διεθνή της ονομασία "Local Grup".
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ
2.Οταν λέμε "Αστερισμός",εννοούμε ένα ακανόνιστο πολυγωνικό κλειστό σχήμα,το οποίο αν το επεκτείνουμε στο βάθος του σύμπαντος,θα συναντήσουμε γαλαξίες,σμήνη γαλαξιών,νεφελώματα,άστρα και πλανήτες,κ.ά.

Από τους 88 επίσημα καταχωρημένους αστερισμούς από την Αστρονομία οι 76 φέρουν ελληνικά ονόματα και οι ονομασίες των περισσοτέρων τους είναι γνωστές από την εποχή του Ομήρου.Αυτοί είναι:

Ανδρομέδα, Αντλία, Αιγόκερως,Αργώ, Υδροχόος, Αετός, Βωμός, Κριός, Ηνίοχος, Βοώτης, Γλυφείον, Καρκίνος, Κυνεγητικοί Κύνες, Μικρός Κύων, Μεγάλος Κύων, Αιγίδιον, Καρίνα, Κασσιόπεια, Κένταυρος, Κηφεύς, Κήτος, Περιστερά, Κόμη Βερενίκης, Βορειο Στέμμα,Νότιο Στέμμα, Κόραξ, Κύπελον, Νοτ. Σταυρός, Κύκνος, Δελφίν, Δράκων, Ίππος, Ηριδανός, Κάμινος , Δίδυμοι, Ηρακλής, Ύδρα, Λερναία Ύδρα, Λέων, Μικρος Λέων,Λαγωός, Ζυγός, Λύκος, Λύρα,, Μονόκερως, Στάθμη, Οκτάς, Οφιούχος, Ωρίων, Ταώς, Πήγασος, Περσέας, Φοίνιξ, Ιχθείς, Νοτ. Ιχθύς, Πρύμνη, Πυξίς, Δίχτυ, Βέλος, Τοξότης, Σκορπιός, Γλύπτης, Ασπίς, Όφις, Εξάς, Ταύρος,  Τρίγωνο, Νοτ. Τρίγωνο, Μεγάλη Άρκτος,Μικρή Αρκτος, Ιστία, Παρθένος, Ιπτάμενος Ιχθύς, Αλώπηξ, Σαύρα,Ξιφίας.

Δώδεκα ασήμαντοι αστερισμοί που ούτε καν φαίνονται με γυμνό μάτι από τη Γη εντάχθηκαν στον πανάρχαιο Ουράνιο πίνακα για ν' αλλοιώσουν την ελληνικώτατη σύνθεσή του, και όλα αυτά όταν το όνομα Ελλάδα έτεινε να ξεχαστεί κάτω από τον Τουρκικό ζυγό.Από το 1603 μέχρι το 1763 έγιναν οι παρεμβολές των αστερισμών Καμηλοπάρδαλη, Χαμαιλέων, Διαβήτης,  Γερανός, Ωρολόγιο, Ινδός, Λύγξ, Ζωγράφος, Τουκάνα, Μίγα,Μικροσκόπιο,Τηλεσκόπιο. Όταν δεν υπάρχει φαντασία και πλούσιο λεξιλόγιο τέτοιες φτωχές ονομασίες δίνεις.

Με διεθνείς επιστημονικές αποφάσεις οι αστερισμοί και τα άστρα σημαίνονται με μικρά γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου(και λατινικά εφόσον αντιστοιχούν σε ελληνικό γράμμα) και όταν εξαντληθούν χρησιμοποιούν και πάλι αυτά με δείκτες .Σε όλους τους αστερισμούς το φωτεινότερο άστρο ονομάζεται "α",το αμέσως φωτεινότερο "β",κ.ο.κ.Η φωτεινότητα ενός άστρου είναι συνάρτηση της ηλικίας του,του μεγέθους και της απόστασης από την Γη.

Οι ονομασίες των "αστερισμών" δεν πρόκειται να μεταβληθούν,παρότι..κάποιοι προσπάθησαν, διότι είναι επιβεβλημένη "Ανωθεν".Οποιαδήποτε αλλαγή θα επιφέρει σύγχυση και χάος. Η Ελληνική γλώσσα και γραφή είναι η Γλώσσα του Σειρίου που την έφερε το 25.000 π.Χ. ο Ζευς και τα πληρώματα των σκαφών του στη Γη. Είναι η γλώσσα του Ηρακλή του γιου του Δία και της Ήρας.

3.Το φως των "άστρων",όπως το βλέπουμε από την Γη,τρεμοπαίζει και πολλές φορές έχει και διάφορους χρωματισμούς.Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "στίλβη" και γίνεται λόγω  της συχνής 
ΜΕΓ.ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ  ΑΡΚΤΟΣ
μεταβολής της λαμπρότητας και του χρώματος του άστρου, που συνοδεύεται από σπινθηρισμούς. Οφείλεται σε δινώσεις και άλλες κινήσεις του αέρα που μεταβάλλουν το δείκτη διάθλασής του.Η στίλβη είναι εντονότερη όταν φυσάει ισχυρός άνεμος ειδικά σε μεγάλα ύψη και όσο το άστρο είναι χαμηλότερα στον ορίζοντα. Στο τηλεσκόπιο η στίλβη του ειδώλου του άστρου είναι μικρότερη από όσο στο γυμνό οφθαλμό, διαφέρει όμως ανάλογα με το άνοιγμα του τηλεσκόπιου. Η στίλβη επηρεάζει σημαντικά τις παρατηρήσεις γι' αυτό για την ίδρυση αστεροσκοπείου εκλέγεται κατάλληλη θέση ύστερα από μακροχρόνιες παρατηρήσεις.

Οι πλανήτες δεν παρουσάζουν "στίλβη" διότι παίρνουν φως από το άστρο-ήλιο τους και έτσι έχουν σταθερό "ασπροκίτρινο",συνήθως, φωτεισμό.Μερικές φορές το φως τους παρουσιάζει άλλο χρώμα λόγω της συστάσεως του εδάφου τους,όπως πχ ο πλανήτης Άρης που είναι κόκκινος,όπως επίσης οι πλανήτες Ουρανός και Ποσειδών που έχου θαλασσί χρώμα.

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Ο αστερισμός της Ανδρομέδας αποτελείται από τρείς Γαλαξίες:

Τον της Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) και τους δύο δορυφόρους Γαλαξίες του,τη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II) και την άλλη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ. III)
Ο Γαλαξίας της Μεγάλης Ανδρομέδας απέχει 2.300.000 έτη φωτός απ' τη Γη και έχει πλάτος 
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ  
220.000 ετών φωτός και είναι διπλάσιος από τον δικό μας "Σπειροειδή"Γαλαξία.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Στο Σύμπαν "Αλκυών" (το δικό μας σύμπαν) έχει μεταφερθεί ζωή από άλλο παλαιότερο σύμπαν πριν πολλά δισσεκατομύρια έτη.Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας,έγινε πριν από 70 εκατομμύρια χρόνια (γήινα) από άλλον αρχαιότερο γαλαξία.

Πριν 50 εκατομμύρια χρόνια όταν ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του,κατ'εντολή του "Ολου Φωτός"(ανωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων,ο Θεός,το θείον), συνεστήθει από τον "Ιερό Άρχοντα του Φωτός Ζεύς-Δία",η "Κραταιά Αυτοκρατορία "Ε" της Ανδρομέδας",η οποία περιλαμβάνει 3.657 αστρικά συστήματα από τον ομώνυμο Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος του Γαλαξία της Ανδρομέδας,εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων,με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια.Αυτές οι οντότητες είναι η άρχουσα τάξη και ορισμένοι απ'αυτούς είναι κυβερνήτες "Γαλαξιών και Αστρικών Συστημάτων",(οι γήϊνοι τους ονόμασαν "θεούς του Ολύμπου" ή "Ολύμπιους").Στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων (μεταξύ αυτών είναι και οι"Ελλάνιοι Εψιλον").

Η τεχνολογία της Αυτοκρατορίας είναι ασύλληπτη και σε συνδυασμό με την ενεργειακή ολογραφία,προστατεύουντα ηλιακά συστήματα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους αποστάτες(σκοτεινές δυνάμεις).Οι ταχύτητες που έχουν πετύχει είναι ασύλληπτες  και οι μετακινήσεις τους γίνονται σε ελάχιστο χρόνο.

Οι Ανδρομέδιοι σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης,με ανάστημα 2,00 έως 2,20 μέτρα.Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα,να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση.Αναπαράγονται βιολογικά,σε κατάσταση συμπυκνώσεως,όπως οι 
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
γήϊνοι,ενώ σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.

Συνενοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους.Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν.Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνον όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν,ειδάλλως προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι.Χρησιμοποιούν τη γραφή (ελληνική) μόνο για την διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.

Μπορούν με την βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες "ταχυονίων και νιονίων" να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος,τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους,για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών.Μπορούν επίσης με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφα τους,να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα.Είναι οι διανοούμενοι,οι σοφοί του σύμπαντος.

Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση.Δεν γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου
γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμα του από τον γενετικό κώδικα τους.Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλεί τον θάνατο.

Μπορούν με την σκέψη να αλλάζουν μορφή και να παίρνουν όποια θέλουν.Έχουν αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες του γενετικού κώδικα,στις οποίες έχουν πρόσβαση και τις χρησιμοποιούν όταν υπάρχουν λόγοι.

Η απόχρωση της επιδερμίδας τους είναι,σταρένια μεσογειακού τύπου ή ερυθρωπή όπως των Ινδιάνων της Αμερικής,ή λευκή με ξανθά μαλιά υπερβόρειου-σκανδιναυικού τύπου,ανάλογα με το αστρικό σύστημα από το οποίο προέρχονται και την σύνθεση του κώδικα γενετικής.

Δεν ασθενούν,δεν γερνάνε και επεκτείνουν την ζωή τους ανάλογα από το αστρικό σύστημα που προέχονται.Οι Ερυθρωποί κατά μέσο όρο 1000 χρόνια (γήϊνα),οι Υπερβόρειοι-Σκανδιναυικού τύπου 
1500 χρόνια και οι Μεσογειακού τύπου 2000 χρόνια.Οι ανώτεροι ηγέτες,οι πνευματικές οντότητες και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια.Ελέγχουν την ώρα του θανάτου διατηρώντας μέχρι τέλους το νεανικό σφρίγος (δείχνουν μέχρι 33 γήϊνων ετών) και ενσαρκώνονται αμέσως αν το επιθυμούν.Τα τραύματα και τις ασθένειες τις αυτοθεραπεύουν.Οι υπερβατικές οντότητες (θεοί κατά τους γήϊνους) είναι αθάνατες.

Οι Ελλάνιοι ακόλουθοι και στρατεύματα του Διός που αφίχθησαν στην Γη με την 7η αποστολή το 25.000π.Χ,όπως θα αναφερθεί παρακάτω,είχαν βιολογική διάρκεια ζωής 3.000 ετών.

Σύμφωνα με τον Μέγα Πυθαγόρα:"Οι προερχόμενοι εκ Διός(Διογενείς) επιδιώκουν τις διακρίσεις και αρέσκονται στα αξιώματα.Είναι ευπαρουσίαστοι και χαρούμενοι,είναι ωραιοκέφαλοι,αγαθοί,καλοί,φιλελεύθεροι,και συναναστρέφονται με όλους"

"Ο Ζεύς σημαίνει τοιούτους άνδρας,αξιωματικούς,ευμεγέθεις,ευρυμέτωπους,χαροποιούς,τρίχας έχοντας εν τοις μυκτήρσιν,αναφαλαντιαίους,μεγαλοκέφαλους,αγαθούς,καλοσυμβούλους,φιλελεύθερους,πάσι συνερχομένους."

(11.2.124.11 και 11.2.124.14 Pithagoras Phil.-Fragmenta Astrologica 2)


ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΑΞΗ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"είναι μία συμμαχία γαλαξιών,αστρικών συστημάτων και πλανητών,που έχει σκοπό την παρεμπόδιση των επιδιώξεων των σκοτεινών δυνάμεων (αποστάτες)του σύμπαντος.Σ'αυτά τα "άστρα" εκτός των δικών τους κατοίκων,που κατά το πλείστον είναι σύμμαχοι ασχέτως της μορφής που έχουν,έχουν δημιουργηθεί και αποικίες των Ανδρομέδιων Ελλάνιων.

Ο εποικισμός άρχισε πριν 40 εκατ.χρόνια κατ'εντολή του Διός και εποικίσθηκαν οι αστερισμοί της 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΛΥΡΑΣ  ΚΑΙ ΚΥΚΝΟΥ
Λύρας,του Τοξότη και του αστρικού συστήματος του Βέγα,όπου αναπτύχθηκε ένας πολύ μεγάλος πολιτισμός.Η Λύρα εποίκησε το αστρικό σύστημα των Πλειάδων,τον αστερισμό της Αργούς,τον αστερισμό του Κάνωπος και τα αστρικά συστήματα του Σείριου(με την φυλή των Διογενών Ελλάνιων) και ορισμένα του Ωρίωνα.Στην συνέχεια δημιούργησε αποικίες και σε πλανήτες άλλων αστρικών συστημάτων 13 Γαλαξιών,μεταξύ των οποίων και του δικού μας "Σπειροειδή Γαλαξία", και επεκτείνεται συνεχώς μέχρι και σήμερα.

Το δικό μας Ηλιακό Σύστημα "Απόλλων" εποικίσθηκε από τον Σείριο πριν από 2,5 εκατ.χρόνια,αλλά ο πολιτισμός αυτός καταστράφηκε από τις πολεμικές συγκρούσεις των ουράνιων κοινωνιών.Ο πλανήτης Άρης ανέπτυξε πολιτισμό πριν 1,5 εκατ.χρόνια,αλλά πριν χίλια χρόνια καταστράφηκε από "οικολογικές καταστροφές'.Ένα μέρος του πληθυσμού
διασώθηκε με διαστημόπλοια στην Γη και σε άλλους πλανήτες.

Συνολικά "Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας" δημιούργησε   αποικίες σε 20 αστρικά συστήματα 13 Γαλαξιών 9 Αστερισμών ,οι οποίες αποτελούν την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ) με επικεφαλής τον Αστερισμό της Λύρας,της οποίας η διοίκηση υπό τον Φοίβο Απόλλωνα, εδρεύει στο αστρικό σύστημα του πλανήτη Βέγα της Λύρας.

Τα αστρικά αυτά συστήματα έχουν πάνω από 2.500 αστέρια-ήλιοι(ορατά με γυμνό μάτι και μικρά τηλεσκόπια) και 174 κατοικημένους πλανήτες.Στην εποχή του Κρόνου,όπως θα δούμε παρακάτω,τρείς πλανήτες του Ωρίωνα και δύο του Σείριου "β" καταλήφθησαν από αιφνιδιαστική επίθεση "των αποστατών"του αστερισμού του Δράκοντος,ένα γεγονός που υποχρέωσε την ΑΤΣ να βρίσκεται σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους,μέχρι σήμερα.

Ο πλανήτης μας αποτελεί το κέντρο ενδιαφέροντος της ΑΤΣ,γιατί διαθέτει μεγάλα αποθέματα νερού και χρυσού και γειτονεύει με το αστρικό σύστημα της Αργούς,που διαθέτει αποθέματα του πολύτιμου αερίου "Αργού" που ανήκει στα "ευγενή" αέρια.ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Η "Κραταιά Αυτοκρατορία των "Ε"της Ανδρομέδας" και η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ),αποτελούν την "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".
Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο "Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς" αθάνατο, άφθαρτο, τμήμα του "Όλου Φωτός".

Αποτελείται από Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα: Μεγάλης Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II),Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ. 
III),Σπειροειδής(ο δικός μας),Παρθένου,Μεγάλης Άρκτου,Κόμης της Βερενίκης,Κασσιόπειας,Κεντάυρου,Πλειάδων,Καμίνου,Πήγασου,Τοξότη.
(ορισμένοι γαλαξίες έχουν ονόματα του αστερισμού τους).

Κυβερνήτες αυτών των Γαλαξιών είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες,το γνωστό μας "δωδεκάθεο" και αποτελούν το "Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας". Θεοί ονομάστηκαν στη Γη από τους ανθρώπους,από το ρήμα "θεώ" που σημαίνει "τρέχω γρήγορα".
ΖΕΥΣ
Οι αρχικοί σκοποί της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και της ΑΤΣ που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα,ήταν:

-Η σπορά της ζωής σε όσα περισσότερα αστρικά συστήματα των 13 Γαλαξιών.

-Η προστασία των αστρικών της συστημάτων και η απαγόρευση επέκτασης και κυριαρχίας σε άλλα αστρικά συστήματα των  σκοτεινών-αποστατικών δυνάμεων.

-Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων των πλανητών και η εύρυθμη λειτουργία της Συνομοσπονδίας.

Για την τρέχουσα χρονική περίοδο οι σκοποί της Συνομοσπονδίας που σχετίζονται με τον πλανήτη μας,είναι:

-Η προστασία του πλανήτη μας από μαζική εισβολή νέων δυνάμεων και την βιαία κατάληψη του,από τους αποστατικούς αστερισμούς του Δράκοντος και του Όφεως.Η προστασία αυτή έχει ανατεθεί στην ΑΤΣ.

-Η ασφάλεια της εγγύς περιοχής του Ηλιακού μας Συστήματος και η διατήρηση της ισοροπίας της ζωής σ'αυτό.Υπεύθηνη γι'αυτό η ΑΤΣ.

-Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων τησς Γης,εφόσον το επιθυμήσουν οι άνθρωποι και προετοιμασία διάσωσης της ανθρωπότητας αν παραστεί ανάγκη.

-Η παροχή στη Γη ουράνιας τεχνολογίας που θα συμβάλει στην πρόοδο και το καλό των ανθρώπων.

Σημείωση:Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" που δημοσιεύματα της βλέπουμε στο διαδίκτυο,είναι εβραιωμασωνική παγκόσμια απάτη.Τα αφεντικά της είναι Δρακονιανοί και οι εκτελεστές τους η...γνωστή "άψυχη ράτσα" με αρχηγό τους τον Billi Mayers,από την δεκαετία του 1970.Προετοιμάζουν την υποδούλωση των ανθρώπων με "δήθεν"εισβολή κακών εξωγήϊνων.Αναμασούν σχεδόν τα ίδια δήθεν μηνήματα τους,ομιλώντας για "αγάπη και φως".Λένε όμως πολλές φορές αλήθειες,που τις έχουν πάρει από αλλού,για να γίνονται πιστευτοί.Ουδέποτε αναφέρονται στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

Με τον όρο αυτό αποκαλούμε μία αστρική συμμαχία αστερισμών μαζί με τους πλανήτες τους η οποία αποστάτησε απο τον "Δημιουργό"των πάντων,το "Όλον Φως"(γνωστότερο ως Θεό,όχι ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης).Αυτοί οι αστερισμοί κατοικούνται ως επί το πλείστον, από νοήμονα 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ
ερπετά,δράκους,όφις,σαύρες,κλπ και έχουν σαν σκοπό να επιβάλουν την κυριαρχία τους σε κατοικημένους πλανήτες του "σπειροειδή" γαλαξία μας,καθώς και στη Γη μας,είτε αιφνιδιαστικά με πολεμική ισχύ,είτε με καταστροφή οικολογικών συστημάτων,είτε με εισχώρηση στους πλανήτες σαν φυγάδες όπου ανασυντάσσονται και συνωμοτούν σε βάρος των κοινωνιών.

Έχουν μεγάλη τεχνολογία (όχι ανώτερη των Ανδρομέδιων) και μπορούν επίσης να εισέρχονται σε ανθρώπινα σώματα για να παραλλάσονται.Τους αποκαλούμε"αποστάτες","σκοτεινές δυνάμεις","δρακονιανούς"και ερπετοειδείς".Πρόκειται για πάρα πολύ κακές οντότητες !!!

Προέχονται από τους αστερισμους:Δράκοντος,Όφεως(ιδίως οι Εβραίοι),Κήτους,Ύδρας,Σαύρας,"α"και "δ" Βοώτη,Ηνιόχου και τμήματος του Ηρακλή.


ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Οι πρώτες επεμβάσεις στη Γη,της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας,έγιναν στα ανθρωποειδή της κάτω κοιλάδας του Αξιού έξω από τη Θεσσαλονίκη πριν 10 εκατομύρια χρόνια, δείγματα των οποίων αποτελούν ο "Δρυοπίθηκος" και "Ουρανοπίθηκος ο Μακεδόνικος" ηλικίας 10 εκατ. ετών και οι δύο.Οι επεμβάσεις αυτές είχαν βραδύτατα αποτελέσματα.Πριν 4 
ΖΕΥΣ
εκατ.χρόνια,οντότητες από τις αστρικές κοινωνίες της Λύρας και του Σείριου (οι Ελλάνιοι),ήρθαν στην Γη και δημιούργησαν τον αρχέτυπο άνθρωπο,τον οποίον είχαν προετοιμάσει γονιδιακά με γενετικούς πειραματισμούς στα εργαστήρια των πλανητών τους.Η κανονική μορφή του ομιλούντος ανθρώπου συναντάται ένα εκατ.χρόνια πριν την εποχή μας,με τυπικό είδος τον αρχάνθρωπο των "Πετραλώνων".

Από το 125.000 π.Χ κατ'εντολή του Ιερού Άρχοντος του Φωτός Δία,άρχισε η αποστολή στον πλανήτη μας,"αποστολών" για την οριστικοποίηση της μορφής του σημερινού ανθρώπου. Απαιτήθηκαν εφτά ουράνιες αποστολές, διαρκείας πολλών χιλιάδων ετών η κάθε μία, με μια αποτυχημένη, την 4η αποστολή γνωστή σαν αποστολή του Κρόνου.Επικεφαλής των αποστολών αυτών ήταν υπερβατικές υπεροντότητες.

Η πρώτη ήταν υπό τον  θεό Βόρρα το 120.000π.Χ και η δεύτερη και τρίτη υπό τον θεό Ουρανό.Το 80.000 π.Χ απεστάλει σαν βοηθός του Ουρανού ο τιτάνας και μέγας επιστήμων -γεννετιστής Προμηθέας.Η επέμβασή του είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στο ανθρώπινο είδος.Σήμερα η επιστήμη τα βελτιωμένα ανθρώπινα αυτά είδη του Προμηθέα τα έχει ονομάσει "Χόμο Σάπιενς"δηλαδή "Λογικό Ανθρωπο".Επεμβάσεις για τη βελτίωση του ανθρώπου από την εποχή του Προμηθέα μέχρι σήμερα έγιναν 76 φορές από τις οποίες οι 24 μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας το 9560π.Χ.

 Το 50.000π.Χ ο Τιτάνας Κρόνος ανέτρεψε τον Ουρανό και ετέθει επικεφαλής της 4ης αποστολής.Ο Κρόνος αυτοχρίστηκε "Θεός",επαναστάτησε από την ανώτερη συνειδητότητα των συμπαντικών εντολών,αρνείτο να εκτελέσει τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και 
ΚΡΟΝΟΣ
απαιτούσε να τον λατρεύουν σαν θεό.Συμμάχισε δε με την "Συμμαχία της Αποστασίας"(δρακονιανούς,κλπ),που ανέφερα παραπάνω, και κατάφερε να κυριαρχήσει σε περισσότερους από 2250 κατοικημένους πλανήτες του Σπειροειδούς Γαλαξία μας,τους οποίους κατέλαβε αινιδιαστικά.

Όσοι από τους βοηθούς του είχαν αντίθετη άποψη συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Κλωνοποίησε την αναπαραγωγή του ανθρώπου και υποχρέωσε τον γεννετιστή Προμηθέα να εκτελεί τις εντολές του και να κατασκεύαζει συνδυασμούς όντων,τέρατα.Για παράδειγμα, μισός άνθρωπος μισός φίδι, και άλλα. Δημιούργησε τεχνητές εποχές και οι άνθρωποι ήταν απόλυτα υποταγμένοι στη θέληση του.Οπου κυριάρχισε ο Κρόνος επέβαλλε τις απόψεις του,που ήταν αντίθετες της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και μέσα σε χρονικό διάστημα 25.000 ετών κατέστρεψε το έργο της δημιουργίας.Ο Κρόνος και οι σύμμαχοι του ονομάσθηκαν "αποστάτες".

Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας με τους αποστάτες έγινε το 36.500 π.Χ,όταν συνασπισμένες δυνάμεις της ΑΤΣ από την Λύρα και τον Σείριο,κατ'εντολή του Διός,κήρυξαν γενικό πόλεμο εναντίον της "Συμαχίας της Αποστασίας",για την απελευθέρωση πλανητών του αστερισμού του Ωρίωνα και του Σείριου "β".Παρά την ήττα τους 
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ
ανασυντάχθηκαν,ενισχύθηκαν με νέες δυνάμεις και επιτέθηκαν κατά της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας για την κατάλυση της.Ο Περσέας με εντολή του Διός και με τις δυνάμεις της ΑΤΣ ενισχυμένες με στρατεύματα από τους αστερισμούς Πηγάσου,Περσέα,Κασσιόπης,νίκησε τους αποστάτες και διέσωσε την Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας.Αυτή η σύγκρουση έμεινε γνωστή σαν μύθος του Περσέα που έσωσε την πριγκήπισσα Ανδρομέδα από το Κήτος ή κατ΄άλλους τον Δράκοντα που πήγαινε να την κατασπαράξει.

Στη συνέχεια η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία,κατ'εντολή του Διός,έστειλε για απελευθέρωση της Γης από τον Κρόνο, την 5η αποστολή υπό τους Τιτάνες οι οποίοι όμως συμμάχισαν με τον Κρόνο(η γνωστή τιτανομαχία της μυθολογίας μας) και στην συνέχεισ την 6η αποστολή υπό τους πανεπιστήμονες Κύκλωπες ,οι οποίοι όμως ηττήθησαν.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΕΥΣ
Το 26174 π.Χ τεράστιο σκάφος από τον αστερισμό του Κήτους, έφθασε πλησίον της Γης φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο.Συνελήφθει όμως από τις δυνάμεις του Διός και τοποθετήθηκε σε τροχιά γύρο από την Γη.Είναι η γνωστή μας Σελήνη,το πρώτερον όνομα της οποίας ήταν "Λεβάνια".

Μετά απ'αυτά το 25.000 π.Χ αφίχθει στον πλανήτη μας ,η 7η αποστολή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δία ,ο οποίος παρέλαβε Ελλάνιες (Ελληνικές) δυνάμεις από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και τις αποικίες της σε Πλειάδες,Σείριο,Ωρίωνα,Κάνωπα και τον ήρωα Ηρακλή με στρατεύματα από τον Σπειροειδή Γαλαξία (τον δικό μας) και αφού συνέτριψε στην κυριολεκτικά τον Κρόνο, 
αποκατάστησε τη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου,ένα έργο που μετά το μεγάλο κατακλυσμό του 9560π.Χ συνέχισε ο Απόλλωνας ο θεός του φωτός.

Ο Κρόνος συνελήφθει και φυλακίστηκε στα "τάρταρα",ο δε Ζεύς απεχώρησε αφήνοντας τοποτηρειτές στην Γη τα Ελλάνια στρατεύματα με επικεφαλής τους γνωστούς μας ημίθεους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

Όμως όλος ο πλανήτης Γη,λόγω της θέσεως της πλησίον τεραστίων αποθεμάτων του πολύτιμου αερίου "αργού" του αστερισμού της Αργούς, μετατράπηκε και πάλι σε πεδίο ουρανίων συγκρούσεων, και γι' αυτό υπάρχουν διακοπές στον πολιτισμό και διακοπή συνέχειας στην εξέλιξη.

Πιό συγκεκριμένα το 11665π.Χ,δυνάμεις από τους εχθρικούς αστερισμούς Δράκοντος,Όφεως και των άλλων συμμάχων τους,επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στους αστερισμούς της Αργούς,στο αστρικό 
σύστημα του Σειρίου,στον πλανήτη Αφροδίτη και στην Σελήνη.Κατόπιν διαταγής του Διός 
ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
στρατεύματα της "Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων",υπό τον κυβερνήτη του Σείριου και της Λύρας,"Φοίβου Απόλλωνος", συνεπικουρούμενα από τις γήϊνες δυνάμεις των Ελλάνιων (Ελληνες) ανεκατέλαβαν την Σελήνη και ενίκησαν τις εκεί "σκοτεινές δυνάμεις".Την ίδια χρονική περίοδο αφίχθει από το αστρο "ε του Βοώτη" η αστροπολιτεία "Λίλιθ" υπό τον γνωστό μας "Γιαχβέ"η οποία έφερε ενισχύσεις στους αποστάτες.

Λόγω του ότι το οικοσύστημα του πλανήτη μας και ο γύρω διαστημικός χώρος κινδύνευαν από την χρήση των υπερόπλων (πυρηνικών,πλάσματος,κλπ)και παρόλο που οι Ελλάνιες δυνάμεις νικούσαν,οι δύο πλευρές συμφώνησαν,να σταματήσουν τις  εχθροπραξίες και κατ'εντολή του Διός τα υπολείματα των  "αποστατών" να εγκατασταθούν στην Ελλάνια "Ποσειδωνία"(μετέπειτα Ατλαντίδα)της οποίας άρχων ήταν ο κυβερνήτης του αστρικού συστήματος των Πλειάδων,θεός Ποσειδώνας.
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ
Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να υπογράψουν μία συνθήκη ότι για 13.500 χρόνια καμία πλευρά δεν θα επέμβει στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και η αστροπολιτεία Λίλιθ υπό τον Γιαχβέ να παραμείνει πίσω από την Σελήνη για να επιτηρεί από εκεί τους νικηθέντες δικούς της στην Ποσειδωνία.Υπόψη ότι 13500 γήϊνα χρόνια αντιστοιχούν,βαση της θεωρίας της σχετικότητας,σε 35,5 περίπου Ανδρομέδια.Ο χρόνος των 13.500 ετών λίγει το 2017,σύμφωνα με πρόσφατο μήνυμα των Ολυμπίων και όχι το 2012 όπως νομίζαμε.

Αν και η συνθήκη αυτή ήταν επιβλαβής για την ανθρωπότητα,εμπόδισε τους Δρακονιανούς-Ερπετοειδείς να βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης και να τρώνε εμφανώς ανθρώπους όποτε θέλουν.Μερικώς έχουν παραβιάσει την συνθήκη μέχρι σήμερα καθόσον απαγάγουν ανθρώπους,ιδίως παιδιά,τα οποία τα έχουν σαν τροφή στις υπόγειες πόλεις που έχουν κατασκευάσει και στις οποίες κατοικούσαν περίπου 500 εκατομ.οντότητες απ'αυτούς.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος της "μη επέμβασης" των Ανρομέδιων-Ολύμπιων στον πλανήτη μας,που ακούμε τόσο συχνά,καθόσον μία επέμβαση τους θα παραβίαζε συμπαντικό νόμο(υπάρχει και ένας 
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
άλλος λόγος επίσης που θα αναφέρω προς το τέλος του άρθρου).Μάλιστα όταν ο Γιαχβέ το 11.000 π.Χ παραβίασε την συνθήκη και κατέλαβε την Ποσειδωνία για 1500 χρόνια και την μετονόμασε σε Ατλαντίδα,οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις για  να μην παραβιάσουν την συμφωνία διέταξαν τον Ηρακλή-Αλκαίο (ο 2ος Ηρακλής από τους 6 με το ίδιο όνομα)) να εκστρατέψει με 400.000 Αθηναϊκό στρατό για να την ανακαταλάβει.Αποτέλεσμα του πολέμου αυτού ήταν η καταβύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος (Μεσόγειος-Αιγαίο) και ο μεγάλος κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ή Νώε κατά τους Εβραίους.
ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ
Μετά την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 1945,οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας, ανησύχησαν και απεφάσισαν να στείλουν τρεις "Αστροπολιτείες"(διπλάσιες της Σελήνης) στις παρυφές του Ηλιακού μας συστήματος για να επιτηρούν την Γη με τα σκάφη που διαθέτουν.Περισσότερες λεπτομέρειες γιά όλα αυτά ,στο άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Οι πρώτες αυτές αποστολές των Ελλάνιων και των λοιπών ουράνιων οντοτήτων που εποίκησαν την Γη ήταν πολυπληθείς.Είχαν αποστολή να βελτιώσουν τα διάφορα είδη της πανίδας και της χλωρίδας της Γης κάτω από την σοφή καθοδήγηση και παρακολούθηση των τάξεων των δασκάλων και φιλοσόφων,οι οποίοι ήταν όλοι τους πανεπιστήμονες και αριθμούσαν 144.060 άτομα (κάθε Ζώδιο συμμετείχε με 12.005 άτομα,άρα 12.005χ12 
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
ζώδια=144.060).Και οι 144.060 δάσκαλοι και φιλόσοφοι ήταν όλοι τους κληρονομικοί.Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι λησμόνησαν την αποστολή τους,υπέκυψαν στις υλιστικές απολαύσεις και μεταβλήθηκαν σε σπείρες κακοποιών,που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τις ουράνιες διδασκαλίες και να δημιουργήσουν ψεύτικες θρησκείες.

Ολη η διαδρομή των ανθρώπων της Γης και των Ελλανίων ήταν καταχωρημένη στο "Έπος των Ελλανίων" το οποίο κατέστρεψαν οι αποστάτες για να προκαλέσουν σύγχυση και άγνοια.Περιείχε πληροφορίες για την τελική αναμέτρηση των "Ελλάνιων Υιών του Φωτός" των αποστολών στην Γη και των αποστατών του Δράκοντα,του Όφεως και του Κήτους.Παραποιημένο τμήμα του Έπους αυτού αποτελεί το βιβλίο της "Αποκάλυψης του Ιωάννη".

Πράγματι η Αποκάλυψη δεν είναι χριστιανικό βιβλίο και ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό,άλλωστε οι άγιοι της εκκλησίας και οι οικουμενικές σύνοδοι το είχαν χαρακτηρίσει σατανικό και αιρετικό βιβλίο(ενσωματώθηκε στην Καινή Διαθήκη τον 4ο αι.αλλά μετά άλλοτε καταργείτο και άλλοτε ενσωματωνόταν).Έγινε οριστικά κανονικό βιβλίο με την σύνοδο της Τριδέντου το 1415μ.Χ.αφού πρώτα είχαν γίνει παραποιήσεις από Επισκόπους εβραϊκής καταγωγής.Εξ άλλου ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης που φέρεται σαν συγγραφέας της ,δεν πήγε ποτέ στην Πάτμο αφού πέθανε με λιθοβολισμό το 63μ.Χ στην Παλαιστίνη.

Στο βιβλίο της Αποκαλύψεως διαβάζουμε για τον αριθμό 144.000 τους οποίους αναφέρει σαν "σφραγισμένους",όπως επίσης για τις εφτά εκκλησίες,τα εφτά σαλπίσματα και τις εφτά φιάλες,κατ'απομίμηση των εφτά αποστολών του Διός.Επίσης για τον Δράκοντα και το Θηρίο,για την καταστροφή των εχθρών και τη νίκη των ουρανών,για νέα γη και νέους ουρανούς.Όλες αυτές οι τροποποιήσεις έναναν τη Αποκάλυψη,για έναν σοβαρό ερευνητή,ακατανόητη και άσχετη με κάθε θρησκευτική έννοια.


Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

Σύμφωνα με μήνυμα,"στον κώδικα γενετικής των ανθρώπων της Γης έχουν τοποθετηθεί πληροφορίες και χαρακτηριστικά  και από τα είκοσι αστρικά συστήματα της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων".Στους Ελλάνιους έχει προστεθεί και το γονίδιο "Ε" που φέρει τις γεννετικές πληροφορίες των "Διογενών" (καταγωγη από τον Δία) της 7ης Αποστολής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας".

Σήμερα οι πραγματικοί Ελλάνιοι με το γονίδιο "Ε" στον 5ο ανενεργό,επί του παρόντος,έλικα του DNA τους, σε όλον τον πλανήτη υπολογίζονται σε 120-140 εκατομύρια και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.Στην Ελλάδα υπολογίζονται περίπου στα τρία εκατομ.

Εκτός αυτών υπάρχει και μία ανώτερη κατηγορία των Ελλάνιων,οι "Ενσαρκωμένοι Έψιλον" οι οποίοι εκτός από το γονίδιο "Ε" έχουν και στο αίμα τους την θεϊκή ουσία ΙΧΩΡ.Αυτοί είναι όλοι οι μεγάλοι Έλληνες που γνωρίζουμε από την ιστορία 
μας(ήρωες,φιλόσοφοι,καλλιτέχνες,στρατιωτικοι,κλπ) οι οποίοι έχουν κάνει πάρα πολλές ενσαρκώσεις σε διάφορες κρίσιμες στιγμές της ιστορίας μας.Στη σύγχρονη εποχή μας οι ενσαρκώσεις άρχισαν από την δεκαετία του 1940 και τώρα είναι όλοι εδώ,έχουν ήδη ενεργοποιηθεί από τον Δεκέβριο του 2012,δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα και θα αναλάβουν δράση μόλις ξεκλειδωθεί η μνήμη τους από τους Ολύμπιους.Ο αριθμός τους στην Ελλάδα είναι 144.000  !!!!!!!

Για την ουσία Ιχώρ, έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έλληνες σοφούς-επιστήμονες, όπως τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος: "ρέε δ'άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν" (Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

 Κατά τον Πλάτωνα: "Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα"! (Πλάτων :Τίμαος,39,3) Την ουσία αυτή οι  Ανδρομέδειοι-Ολύμπιοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έλληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης. Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο ,τουλάχιστον για τους 12 θεούς, αλλά κατά άλλους είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη. Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευνοεί κατά 95% την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).

Από όλα τα παραπάνω βλέπουμε ότι, η άποψη πως το Ελληνικό γένος-το Ελλάνιον, προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου,κατά πολλούς ερευνητές, είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.
Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τον Αριστοτέλη,τον Πλάτωνα,τον Όμηρο, αλλά και πολλούς ακόμη μέσα από τα,κωδικοποιημένα για πολλούς, κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα, καθώς ο Έλληνας είναι "είδος".

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη για τους Έλληνες:"Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς" (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).                                                                                                                                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                              ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα  

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ"(έτος 2000) του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη

-ΒΙΒΛΙΟ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ"   (έτος 2006)        "          "        "

-ΒΙΒΛΙΟ "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ (έτος 2014) "       "

-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-http://www.disclose.tv/news/massive_human_looking_face_on_dwarf_planet_ceres/115363#ixzz3UUHguuYV

-http://universalblessing.blogspot.gr/2014/01/benjamin-fulford-30122013_3.html

-http://enneaetifotos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_04.html

-http://www.pyles.tv/News/ufo/unoosa-ambassador-for-aliens.aspx

-http://el.wikipedia.org/

-http://www.ufosightingsdaily.com/

-http://www.disclose.tv/

2 σχόλια:

  1. Εισαι.σωστος.συμφωνω.μαζι.σου.κατεχεις.την.γνωση.φερεις.φως.εισαι.φως.παλεψε.για.την.αληθεια.ολοι.σας.την.αληθεια.και.την.ελευθερια.που.μας.στερησαν.δικαιωματικα.σας.ανηκει.για.να.φανερωθει.σ.ολοκληρο.τον.κοσμο.η.μεγαλοπρεπεια.και.η.η.αγαπη.του.ιερου.φωτος.να.λαμψει.σε.ολους.το.φως.να.φανερωθει.το.μεγαλειο.του.να.εισαι.ανθρωπος.μια.λεξη.με.τεραστια.σημασια.ανθρωπος.με.ειληκρινεια.με.αγαπη.θαρρος.και.τιμη.υπηρετουντες.μονο.την.αληθεια.ο.καθενας.μας.εχει.τη.δυναμη.στη.καρδια.του.στη.ψυχη.του.εχει.το.ιερο.φως.το.τρεφει.η.συμπονοια.η.αγαπη.η.αληθεια.και.γινετε.μια.δυναμη.καταπληκτικη.δεν.σκυβει.κεφαλι.δεν.γονατα.σε.κατακτητες.βαρβαρους.πουθενα.και.ποτε.μεγαλουργει.υπερασπιζεται.φερει.δικαιοσυνη.εντημοτητα.απλωνει.τα.χερια.στους.αδυνατους.φερει.βοηθεια.και.στους.εχθρους.την.μαχη.γενος.ελληνων.γενος.ανθρωπων.γεννηθηκατε.να.ζειτε.ελευθεροι.μην.ξεχνατε.αδερφια.ανεξαρτητος.χρωματος.και.λαων.ανθρωποι.σε.καθε.μερια.της.γης.που.φερουν.φως.και.οσοι.θελουν.να.ακολουθησουν.ανθρωποι.γεννηθηκαμε.για.να.ζουμε.ελευθεροι.εχουμε.ολοι.δικαιωμα.στη.ζωη.στην.αγαπη.την.ισοτητα.την.αληθεια.και.την.επιβιωση.θελει.απο.ολους.μας.αγωνα.κοινο.στοχο.μια.ψυχη.απλωστε.τα.χερια.σε.οσους.περισοτερους.μπορειτε.δεν.ειμαστε.εχθροι.μεταξυ.μας.εχθρος.ειναι.αλλος.το.σκοταδι.που.παλευει.μερα.νυχτα.να.μας.αφανησει.ολους.σηκωθειτε.αδερφια.μου.σηκωθειτε.παιδια.μου.παλεψτε.για.αυτα.που.δικαιωματικα.σας.ανηκουν.ενα.καλυτερο.αυριο.ενα.καλυτερο.κοσμο.ελευθερο.για.εσας.οσους.αγαπατε.και.για.τα.παιδια.σας.ειστε.ολοι.φως.ακολουθηστε.το.φως.αγωνηστητε.για.την.αληθεια.της.υπαρξη.σας.που.σας.κρυψανε.και.την.ελευθερια.σας.να.θυμαστε.σε.ολους.ανηκει.μια.καλυτερη.ζωη.να.εχετε.αγαπη.και.δικαιωσυνη.γιατι.αυτο.τρεφει.και.δυναμωνει.το.φως.της.ψυχης.σας.ειστε.ολοι.φως.μπορειτε.ν.ακολουθησετε.ελατε.με.ολη.την.καρδια.σας.στο.φως.η.μεγαλυτερη.δυναμη.φωτος.στο.πλανητη.που.κυριολεκτικα.τρεμουν.ειναι.η.αγαπη.που.φλεγει.το.φως.γινετε.πυροφορο.φως.πυρ.φλεγομενο.που.χαριζει.το.αγγιγμα.της.φωτιας.το.οποιο.τους.καιει.το.τρεμουν.και.το.φοβουνται.γι.αυτο.μας.μισουν.γι.αυτο.δεν.θελουν.να.ξερουμε.γιατι.οταν.εμεις.μαθουμε.μπορουμε.να.τους.πολεμησουμε.γι.αυτο.κι.οι.ελληνες.ονομαστηκαν.πυροφοροι.ελληνες.οποιοι.φερουν.πυρ.φλεγομενο.κατακεων.φως.αγγιγμα.πυρος.γι.αυτο.οι.ελληνες.οριστικαν.και.ορκιστηκαν.την.προστασια.της.ανθρωποτητας.γι.αυτο.θελουν.να.μας.βγαλουν.απο.τη.μεση.ειμαστε.το.εμποδιο.για.να.προχωρησουν.τα.συγχαρητηρια.μου.πολυ.καλη.δουλεια.ευχομαι.καλη.συνεχεια.να.εισται.ολοι.παντα.καλα.Αδερφια.καλο.αγωνα.καλη.καρδια.
    ΑπάντησηΔιαγραφή