Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Προετοιμάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο που εγινε ποτε στην Ευρώπη.


Πρόσεχε τις επόμενες δηλώσεις που έκαναν άνθρωποι κλειδιά του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας και τι γράφει ο τύπος γι αυτο που έρχεται:
1. Ο πτέραρχος John Nicholson ανάφερε στην εφημερίδα Stars and Stripes οτι θα εκσυγχρονίσει και θα προετοιμάσει τα στρατεύματα της Ανατολικής Ευρώπης όσο το συντομότερο δυνατόν και θα αποστείλει άμεσα όπλα στην Ουκρανία.
2. Η εφημερίδα Roll Call μια εφημερίδα που ειναι ειδικευμένη στις Γεοπολιτικες εξελίξεις αναφέρει οτι η ασφάλεια της Ευρώπης απαιτεί την επιτάχυνση και εκσυγχρονισμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Το πλεονάζον πολεμικό υλικό πρέπει να παραδοθεί στην Ουκρανία.
3. Ο βρετανός υπουργος άμυνας Michael Fallon θεωρεί οτι η Ρωσία ειναι ενας πραγματικά άμεσος κίνδυνος για τις Βαλτικές χώρες. Εννοεί την Εσθονια, Λετονία, και Λιθουανία. Πιστεύει οτι οι χώρες υπονομεύονται με πολλούς τρόπους απο την Ρωσία.
4. Ο ρώσος στρατηγός Leonid Ivashov δήλωσε πριν απο ενα χρόνο οτι η Ρωσία βρισκεται ήδη σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. "Σύγκρινε την αντιρωσικη προπαγάνδα της Δύσης με την τακτική του Γιοσεφ Γκεμπελς" δήλωσε ο ρώσος στρατηγό. Ονόμασε τον πόλεμο αρχικά, πόλεμο πληροφορίας που θα εξελιχθεί σε πραγματικό πόλεμο!
5. Ο καλικάντζαρος Ομπαμιας προετοιμάζει τον πόλεμο στην Ευρώπη απο το 2008, και χρειάζεται τον πόλεμο οπως προειδοποιούν πολλα ινστιτούτα και γνωστά ονόματα στην Ευρώπη. Η οικονομία τους ειναι διαλυμένη και ο μονος τρόπος για να τονώσουν την οικονομία τους ειναι η καταστροφή που θα προκαλέσουν σε όλη την Ευρώπη.
6. Εχθές είχαμε την δολοφονία του ηγέτη της αντιπολίτευσης του Νεμστοφ απο την ΣΙΑ ώστε να προκαλέσουν εσωτερικές ταραχές στην Ρωσία.
Η Ευρώπη οικοδομήθηκε μετα τον ΒΠΠ για να ξανακαταστραφεί αγαπητέ αναγνώστη διότι η Γουόλ Στρίτ...τα αφεντικά του καλικάντζαρου... πρέπει να ξαναθησαυρίσουν εις βάρος μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου