Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Νέα Παγκόσμια Τάξη – Illuminati: Μια ιστορία κυριαρχίας 6000 ετών που πρέπει να γνωρίζετε! (Βίντεο)

Νέα Παγκόσμια Τάξη – Illuminati: Μια ιστορία κυριαρχίας 6000 ετών που πρέπει να γνωρίζετε! (Βίντεο)

Αυτό το βίντεο είναι ένα από τα καλύτερα μαθήματα ιστορίας, με τεκμηριωμένα γεγονότα. Θα καλύψει κάθε πόλεμο, γιατί και πώς τον δημιούργησαν. Θα εξηγήσει γιατί η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος τέθηκαν σκόπιμα σε χρεοκοπία.

Θα δείξει με το όνομά τους πρόσωπα και οργανισμούς που συμμετέχουν, μαζί με μερικούς από τους προέδρους, βουλευτές, τραπεζίτες και ακόμη και τη μαφία.

Θα παράσχει αποδεικτικά στοιχεία και την αληθινή ιστορία του κόσμου μας, που ελέγχεται από μια κρυφή δύναμη, τόσο ισχυρή, ώστε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχει.Ξέρατε ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μεγάλες αμερικανικές εταιρείες που έχτιζαν τανκ και όπλα, επίσης ξανάχτιζαν εργοστάσια του Χίτλερ, κάθε φορά που βομβαρδιζόταν και αυτός ήταν ανέκαθεν ο φυσιολογικός τους τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας;

Αυτή η ομάδα (μετονομάστηκε σε Illuminati το 1776) είναι υπεύθυνη για κάθε πόλεμο, πειρατεία, πείνα, εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, τον κομμουνισμό και όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο και σε όλη τη διάρκεια της ψευδώς καταγραμμένης ιστορία μας.

Κάντε στον εαυτό σας και σε όλους μια χάρη και να μορφωθείτε με αυτά τα σημαντικά γεγονότα, καθώς μας έχει μείνει τόσο λίγος χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου