Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αστρικό σώμα, Υπόφυση: Kαμία θρησκεία δεν προετοιμάζει πραγματικά τον άνθρωπο για την επόμενη ζωή.
Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο πολύ απορρίπτουμε αυτά που ξέραμε ως αλήθεια. Μερικά πράγματα για να κατανοηθούν θέλουν μεγάλη απελευθέρωση. Οπότε πρέπει να αναφερθούν συνοπτικά κάποιες πληροφορίες γύρω από την αστρική ύλη τις δυνάμεις και τις λειτουργίες της, για να γίνει κατανοητή η επόμενη ζωή στην συνέχεια και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Όταν κάποιος πεθαίνει συνεχίζει την ζωή του στον αστρικό κόσμο μαζί με το αστρικό του σώμα και αφήνει σε εμάς το αιθερικό του σώμα και εμείς το βλέπουμε σαν φάντασμα. Οι φωτογραφικές πλάκες-φιλμ μαγνησίου είναι ευαίσθητες σε πιο υψηλά μήκη κύματος, έτσι έχουμε διάφορες φωτογραφίες με φαντάσματα. Είναι απλά αιθερικά σώματα νεκρων, που απλά περιφέρονται μέχρι να πεθάνουν,δεν μπορούν να κάνουν κάτι σε κάποιον, δεν έχουν κάποια νοημοσύνη.Υπάρχει μια μορφή ενέργειας ένα είδος ρεύματος πολύ υψηλής συχνότητας που το ονομάζουμε αιθερική ενέργεια επειδή κινείτε σαν αιθέρας, αυτή η ενεργειακή ουσία δίνει ζωή και είναι ρευστή σαν το νερό και παίρνει μορφή από την κίνηση του μαγνητισμού, όπως παίρνει το νερό όταν είναι μέσα σε ένα μπουκάλι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια χημεία αποτελούμενη από μεταλλικά στοιχεία και όργανα που παράγουν ηλεκτρομαγνητισμό, έτσι η αιθερική ενέργεια ακόλουθα τον μαγνητισμό του σώματος μας. Συνεπώς το αιθερικό σώμα είναι το αντίτυπο του πρώην ζωντανού σώματος.

Αυτή την ενέργεια μπορούμε να την δούμε μέσα σε 5-15 λεπτά κάνοντας το εξής: Mε κανονικό φωτισμό έχοντας πίσω μας 30-60 εκατοστά μας ένα λευκό φόντο-τοίχο και μπροστά μας έναν καθρέπτη, κοιτάζουμε-εστιάζουμε σταθερά το βλέμμα μας ενδιάμεσα στο τοίχο και εμάς, και αφήνουμε το βλέμμα μας να θολώνει και μετά αυτό αλλάζει εστίαση σιγά σιγά θα μάθει να μένει σταθερό. Τότε θα δούμε ένα περίγραμμα φωτεινό να τρεμοπαίζει αμυδρά σαν φωτία. Το χρώμα διαφέρει ανάλογα με τον άνθρωπο και την συναισθηματική του κατάσταση. Σε νεότερες αναρτήσεις θα αναφερθούν τα πάντα για αυτό.

Ανάμεσα στο αιθερικό και αστρικό σώμα υπάρχει ένα ειδικό ενεργειακό πανίσχυρο περίβλημα σαν πλεχτό σελοφάν, όταν ζήσουμε ένα τρομερά δυνατό φόβο η πόνο(συναισθηματικό) τότε αυτό το περίβλημα σχίζεται και τρελαινόμαστε, στην πραγματικότητα δεν τρελαίνονται απλά εμείς τους βλέπουμε έτσι. Π,χ, κάποιος έχασε την μητέρα του δεν άντεξε την απώλεια και τρελάθηκε άρχισε να την βλέπει να της μιλά,να μιλάει σε άλλους που δεν υπάρχουν να λέει ασυναρτησίες. Η αστρική ύλη έχει την τάση να δημιουργεί πράγματα και καταστάσεις, έτσι αυτός που νιώθει πράγματα για την μητέρα του θα την βλέπει. Οτιδήποτε σκέφτεται και ιδίως όταν έχει και λίγο συναίσθημα το βιώνει, ζει σε ένα MATRIX και αλληλεπιδρά με αυτό αλλά εμείς που δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα τον βλέπουμε σαν τρελό. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη θεραπεία για αυτό, μόνο με θεία παρέμβαση.

Η αστρική ύλη όχι μόνο δημιουργεί πράγματα σε αστρικό επίπεδο αλλά μπορεί ακόμα και να αλληλεπιδράσει μαζί μας σε τέτοιο βαθμό σαν να ήταν φυσική ύλη. Π,χ, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έφτιαχναν ανθρωπίσκους. Έφτιαχναν κάποια κουκλάκια σαν βουντού και οραματίζονταν έναν πολεμιστή η ένα φανταστικό πλάσμα,δεν έχει σημασία, οραματίζονταν κάθε λεπτομέρεια, προγραμμάτιζαν κάθε του πράξη τι και πως, σαν να ήταν ρομπότ, και ύστερα από μήνες ολοήμερης δουλειάς, ήταν έτοιμο, όπου άφηναν το κουκλάκι κάπου εκεί κοντά θα ήταν και ο ανθρωπίσκος. έτοιμος να δρά όπως προγραμματίστηκε.Οι ανθρωπίσκοι σκότωναν τους ερευνητές στις πυραμίδες και όχι κάποια κατάρα όπως λένε,γιατί αναγνώριζαν τους αρχαιολόγους σαν κλέφτες. Μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες και όχι μόνο σκότωναν όποιον είχε η έλεγε αυτές τις γνώσεις,οι οποίες δεν υπάρχουν στο ίντερνετ για το καλό όλων! Γιατί αυτός που το φτιάχνει πρέπει να έχει και έναν πολύ ισχυρό χαρακτήρα για να το κουμαντάρει, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει ανεξέλεγκτο. Απλά το ανέφερα για να καταλάβετε την δύναμη της αστρικής ύλης και πως επηρεάζεται και δημιουργεί πράγματα από τους οραματισμούς μας και τα συναισθήματα μας. Για αυτό λένε είσαι αυτό που σκέφτεσαι, είμαστε το σύνολο των σκέψεων μας των συναισθημάτων μας, ακόμα και των συγκυρίων μας, Έτσι κάποιοι επιτήδειοι που κατέχουν κάποιες γνώσεις γράφουν βιβλία επιτυχίας σαν το the secret και τα οικονομούν.

Κάθε συναίσθημα, αναπνοή, τροφή διαλογισμός σκέψη και οραματισμός έχει και ένα ανάλογο αντίκτυπο στο αστρικό σώμα. Διάφοροι γιόγκι και όχι μόνο γνωρίζουν τις λειτουργίες του αστρικού σώματος, και με χρόνιες συγκεκριμένες ασκήσεις οραματισμών και αναπνοών ενεργοποιούν τις υπερφυσικές δυνάμεις τους,που έχει ο κάθε άνθρωπος, όπως η πυροκίνηση, αιώρηση, να μην αιμοραγείς, τρυπιέσαι ούτε καν με σφαίρα, να μην καίγεσαι, τηλεπάθεια με ζώα και πολλές άλλες αμέτρητες δυνάμεις. Έτσι διάφοροι γιόγκι στην ανατολή όποτε έχουν θρησκευτικές γιορτές μαζεύονται στα πανηγύρια και δίνουν παραστάσεις για λίγες ρουπίες. Μερικοί μαθαίνουν τα κόλπα και τρέχουν σε tv show για να ταϊσουν το εγώ τους. Τα βλέπει ο κόσμος και μαγεύεται η τους θεωρούν συνεργάτες δαιμόνων, όχι ότι αυτό αποκλείεται κάποιες φορές. Στο αστρικό μας σώμα εδρεύουν οι υπερφυσικές δυνάμεις. Προσοχή αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εξελιγμένοι απλά είναι πιο δυνατοί ,εξελιγμένος γίνεσαι όταν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, κάποια στιγμή πεθαίνει το αστρικό σου σώμα και τα χάνεις όλα.

Όλα αυτά τα γνωρίζουμε από γνώσεις και πληροφορίες ανθρώπων που ενεργοποιήσαν κάποια τμήματα της υπόφυσης. Η υπόφυση ενώνει με ένα ενεργειακό καλώδιο τα ενεργειακά μας σώματα, αυτά που συνεχίζουμε την ζωή μετά τον φυσικό θάνατο. Όταν η υπόφυση ενεργοποιηθεί πλήρως θα μπορούμε αλληλεπιδρούμε και σε άλλες διαστάσεις και να έχουμε σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν... και όχι μόνο αυτοί. Συνοπτικά το αιγυπτιακό μάτι είναι η υπόφυση κομμένη σε τομή, ενώ άλλοι το δείχνουν σαν κουκουνάρι δηλαδή ολόκληρο.

Διάφοροι ψυχικοί έχουν ξεκλειδώσει την αστρική όραση και ακοή και δουλεύουν πολλές φορές σαν διαγνώστες σε στοιχειωμένα σπίτια ή σαν ερευνητές σε διάφορα απόκρυφα κυρίως θέματα γιατί μπορούν να βλέπουν και να ακούν την 4 διάσταση τον κόσμο των πνευμάτων και των πρόσφατων νεκρών. Όταν ξεκλειδώσουμε όλες τις λειτουργίες της υπόφυσης μπορούμε να βλέπουμε και τις άλλες διαστάσεις, δεν θα μπορεί κανείς να μας κοροϊδέψει, μπορούμε να βλέπουμε ακόμα και τις σκέψεις των ανθρώπων αλλά και τι άνθρωποι είναι.

Εμείς κάνουμε σχέδια για τα επόμενα χρόνια, και κάποιοι άλλοι όμως κάνουν σχέδια για το τι θα γίνει τα επόμενα 10 100 και 1000 χρόνια. Είναι μέσα στην εξέλιξη της φύσης να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή η υπόφυση ολοκληρωτικά και τότε κανένα κακόβουλα σκόπιμο πολιτικό η θρησκευτικό πιστεύω ή κίνημα δεν θα μας ελέγχει,θα βλέπουμε την αλήθεια. Οι illuminati στο γνωστό σύμβολο τους, η πυραμίδα είναι κομμένη προς την κορυφή της. Η πυραμίδα συμβολίζει τον άνθρωπο, έχουν σταματήσει την εξέλιξη του ανθρώπου,το μάτι στην κορυφή είναι το 3 μάτι η αστρική όραση. Είναι το έμβλημα τους, ο έπαινος τους.

Έτσι προνόησαν οι κακοί... Το ''κουκουνάρι'' είναι η υπόφυση, όποιος την ελέγχει, ελέγχει και τους ανθρώπους, είναι σαν να λέμε, έπιασαν την ανθρωπότητα από τους όρχεις, είναι σαν να μας έβγαλαν τα μάτια.

Ήξεραν Ότι κάποια στιγμή αναγκαστικά θα ενεργοποιηθεί η υπόφυση και όχι μόνο, έτσι το καθυστέρησαν καταστρέφοντας την με το χλώριο φθόριο και τα βαρέα μέταλλα στο νερό στις οδοντόκρεμες στους ψεκασμούς και όχι μόνο. Μείωνοντας το IQ,αυξάνοντας τον καρκίνο, και κρατώντας τον άνθρωπο σε πρωτόγονο επίπεδο. Kάτω δεξιά είναι μια φωτογραφία της υπόφυσης κάποιου που κατανάλωνε φθόριο.                                    Αστρική ύλη και διάσταση:


H αστρική διάσταση είναι η 4 διάσταση και όχι ο χρόνος, ο χρόνος δεν είναι διάσταση, αλλά κατάσταση. Για κάθε μόριο φυσικής ύλης υπάρχει και ένα αντίστοιχο αστρικής ύλης. Η αστρική ύλη είναι ανώτερη από την φυσική επειδή έχει μια πνευματική ουσία που της δίνει νοημοσύνη.

Η αστρική ύλη ενσαρκώνει και δημιουργεί πράγματα από τις σκέψεις μας. Στη ταινία MATRIX βλέπουμε τον Μορφέα να ξεναγεί τον Νίο σε ένα αχανές άσπρο και ξαφνικά να εμφανίζονται ατελείωτες ουρές με όπλα ύστερα δύο πολυθρόνες και μία τηλεόραση που του εξηγούσε την πραγματικότητα ,αυτά ήταν οι σκέψεις του Μορφέα. Η πραγματική υλική υπόσταση της αστρικής διάστασης είναι μια αχανές αραιή άσπρη ύλη με ελαστική υφή.

Οι κατάρες, οι ευχές, τα έντονα όνειρα, τα μάγια, τα πνεύματα, είναι μορφές αστρικής ύλης, και μπορούμε να επηρεαστούμε και να επηρεάσουμε γιατί κατέχουμε ένα σώμα από αστρική ύλη. Υπάρχουν αρκετά βιβλία που μιλούν και δίνουν οδηγίες για την αστρική προβολή, και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που επιβεβαιώνουν την εμπειρία τους, καθώς και τους κινδύνους όταν λείπουν από το σώμα τους.


Έτσι ,όπως ένα διαστημόπλοιο καθώς πετάει αφήνει διάφορους πυραύλους προωθητικούς που είχε,  έτσι και εμείς όταν πεθάνουμε αφήνουμε τα σώματα μας, και συνεχίζουμε στην επόμενη ζωή στην επόμενη διάσταση. Η ζωή δεν έχει τέλος, απλά αλλάζει ο τρόπος ύπαρξης μας. Αυτή η ζωή είναι η συνέχεια της επόμενης.

Η επίσημη τεχνολογία δεν την αναγνωρίζει γιατί δονείται πολύ δυνατά και θα κλονιστούν πολλές βάσεις σε όλους τους τομείς αν επισημοποιηθεί. Δημιουργώντας χάος στο τωρινό σύστημα...

Όταν βλέπουμε ένα όνειρο οι σκέψεις μας η επιθυμίες μας οι οραματισμοί μας μπορούν να το διαμορφώσουν, αυτές οι πράξεις μας είναι πνευματικές, και οι πνευματικές πράξεις επηρεάζουν την πνευματική ύλη. Όταν βλέπουμε ένα όνειρο δεν είναι όνειρο αλλά ένα πραγματικό βίωμα! Όταν κοιμόμαστε το φυσικό σώμα αναδομείται και το αστρικό σώμα όπου είναι το όχημα μας για την επόμενη ζωή,βιώνει τα όνειρα αλλά τα θυμόμαστε αμυδρά σαν αναμνήσεις για να μην ταραχθούμε σε ζημιογόνο επίπεδο γιατί είμαστε ακόμα νήπια σε πνευματικό επίπεδο.

Όταν ο Χριστός έλεγε ότι μια καμήλα μπορεί να περάσει από μια τρύπα μιας βελόνας παρά ένας πλούσιος αυτό εννοούσε, μίλαγε για τα αστρικά σώματα. Το αστρικό σώμα αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από μια ενεργειακή ουσία που λέγεται ΚΑΜΑ δηλαδή επιθυμία. Χωρίς αυτή δεν θα είχαμε πάθοι άρα ούτε και αγώνες,θα ήμασταν άγουρες ψυχές.


Όταν κυριαρχούμαστε από πάθη διογκώνεται το αστρικό σώμα, βαραίνει και δεν μπορούμε να πάμε σε ανώτερες διαστάσεις και κόσμους και μένουμε μαζί με τα σκοτεινά πνεύματα κατά τον φυσικό μας θάνατο. Είναι η φύση των πραγμάτων τέτοια.

Αυτός που είναι βουλιμικός και έχει ακόρεστες επιθυμίες του δεν θα χωράει στην πύλη του παραδείσου ενώ η καμήλα θα μπορεί επειδή ζει απλά και λυτά χωρίς πάθη και αλόγιστες επιθυμίες. Η τρύπα της βελόνας ήταν παραβολική εννοούσε τις ανώτερες διαστάσεις. Οι τότε αγράμματοι πρόγονοι μας μόνο με παραβολές τα κατανοούσαν.

Οι καλές μας πράξεις συσσωρεύουν λεπτή -υφή - ισχυρή αστρική ύλη πάνω στο αστρικό μας σώμα, ενώ οι κακές μας πράξεις χονδροειδή - βλαβερή αστρική ύλη, έτσι γεμίζουμε βρωμίες το πνευματικό μας σώμα. Αμαρτία σημαίνει στα αρχαία ελληνικά, λάθος.


Εάν βρέξω το κινητό μου και χαλάσει έκανα μια αμαρτία ένα λάθος. Όταν μετανιώνουμε πραγματικά προσελκύουμε στο αστρικό μας σώμα εξευγενισμένη αστρική ύλη. Μετανοώ=μετά νοώ αλλάζω νου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου