Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο πρωθυπουργός μιλάει για το ποια είναι η ώρα για το... ωραιότερο σεξ.

ο ψευτησ και ο κλεφτης μια φορα τον χρονο χαιρονται λεει μια σοφη παροιμια.οι προδοτεσ του εθνουσ ποτε. αντιθετα πρεπει τιμωρηθούν για εσχατη προδοσια.
Τον γύρο του Διαδικτύου και κυρίως των μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εμφανίζεται on camera να μιλάει για το ποια είναι η καλύτερη ώρα για... σεξ!
Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο σποτ της ΝΔ, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, αλλά για κλεμμένες σκηνές από τις πρόβες του πρωθυπουργού για προεκλογικό μήνυμα του κόμματός του το 2012!

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο διέρρευσε στο Διαδίκτυο υπό τον τίτλο «Tony Samaras - Sexual Healing», ο κ. Σαμαράς απεικονίζεται να κάνει πρόβες, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης του ζητάει να πει τα λόγια του «πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι».

«Το έκανα», απάντησε ο κ. Σαμαράς για να ακούσει τον σκηνοθέτη να λέει: «Είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε».

«Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ», απάντησε ο πρωθυπουργός και αφού πήρε μια έκφραση ερωτική, συνέχισε κανονικά τα γυρίσματα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος διέρρευσε το βίντεο, ενώ από την ώρα που κυκλοφόρησε έχει κάνει «θραύση» στο Διαδίκτυο με πολλούς χρήστες των social media να αναρωτιούνται για το αν πρόκειται για μια στοχευμένη «διαρροή».

Play Button
ο θίασος τελειωνει στισ 25 προδοτη.αληθεια μιλησε κανεισ για την τιμωρια τουσ?περα απο την χρυση αυγη κανεισ αλλοσ..ψεματα?    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου