Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κακήν κακώς φυγαδεύτηκε ο Α.Σαμαράς από το Περιστέρι - Τον κυνήγησαν οι κάτοικοι

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Ανεπιθύμητος και στο Περιστέρι ήταν ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς καθώς τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι κάτοικοι της περιοχής όταν επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο  όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη.
Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που δεν ήταν και τόσο φιλικά διακείμενοι ούτε προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό ούτε και προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε να φωνάζει : "ήρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή".
Την ίδια ώρα όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας επιχείρησε να κινηθεί με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μελών της Νέας Δημοκρατίας που συνόδευαν τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να αντιδράσει άμεσα η αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψή του, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Αντώνη Σαμαρά τον φυγάδευσαν στο δημαρχιακό μέγαρο.
Έτσι μετά την Λάρισσα και την Ορεστιάδα ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να φύγει κακήν κακώς και από το Περιστέρι που σημειώνεται ότι είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας και χαρακτηρίζεται μάλιστα ως βαρόμετρο για την ψήφο των δυτικών προαστείων, ενώ ο δημοφιλής δήμαρχος της περιοχής ανήκει στην παράταξή του.ΕΙΝΑΙ Ανεπιθύμητος. ΝΑΙ  ειναι ανεπιθυμητοι οι κλεφτες οι ψεφτεσ και οι προδοτεσ αυτου του εθνουσ.                                                                                              Ο ιστότοπος αυτός είναι το αποτέλεσμα της ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ που ασχολούνται με την κατάρριψη μύθων, ψευδών ειδήσεων, πλαστών βίντεο – φωτογραφιών και hoaxes.
Είναι η πρώτη και μέχρι στιγμής μοναδική, συντονισμένη προσπάθεια, κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων που κατακλύζουν το ίντερνετ, μετά από έρευνα και συλλογή στοιχείων από αξιόπιστες πηγές. έχουμε ένα κοινό: μια δυνατή αλλεργία στα ψέματα, τις υπερβολές και την ψευδοεπιστήμη που πατάει πάνω στην άγνοια για να δημιουργήσει μόνο προβλήματα και να εκμεταλλευτεί τους αφελείς.
Στόχος μας βέβαια δεν είναι να εκθέσουμε κάποιον προσωπικά, αλλά να αποκαλύψουμε το ψέμα και με λογικά επιχειρήματα να δείξουμε ποια είναι η αλήθεια. Δεν είναι σταυροφορία, ανάγκη είναι μιας και στην εποχή΄που ζούμε, οι μύθοι και τα ψέματα έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις και έχουν μολύνει σχεδόν όλα τα επίπεδα της ζωής μας, από την ιατρική μέχρι την ιστορία, την αρχαιολογία, σχεδόν όλες τις επιστήμες.                                                                                                                                                                                                                                     *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου