Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δύο και σήμερα. Για να τους στείλουμε στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα...ΒΙΝΤΕΟ - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ! ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λέει ο Άδωνις

..Είναι και τα δυο τραίνα..και οι ράγες και το τραπέζι και η γλώσσα που μιλάς και οι έννοιες που έβγαλαν για να κάνουν οικονομικές συμφωνίες , τα μαθηματικά που χρησιμοποίησαν ...ακόμα και το όνομα που έχουν ρε παπάρα (ψωμι μεσα σε λαδι) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!
Προσκυνημενε ηλίθιε ,παπαγαλε γνώσης , ημιμαθή στουρνάρι .... (σε αλλον ανφερομαι που μολις με σκουντηξε πφφ)
...Δεν είναι το θέμα ρε γκλιτσο τσολιά (ετσι λεμε τους λεβεντες στο χωριο μου μην παρεξηγησε) το τρενάκι και η σύγκρουση ουτε το θέμα είναι αν θα είσαι εσύ και το συναφι σου στο τιμόνι η ο άλλος ο λεβεντομαλακας ο cheap-r-ass είναι ότι είσαστε κουφοί όλοι στο κάλεσμα της Ζωής προς την Ελλάδα για την ανάγκη αλλαγής πολιτισμού!
Και που θα το ζήταγε η Ζωή ρε σαλιγκάρια της πόλης; Που θα το ζήταγε ο κώδικας αν όχι στην χώρα που χρησιμοποιεί τον κώδικα σαν γλώσσα επικοινωνίας της ;
Σας κάνει Πλάκα ρε το πεδίο, ηλίθιοι...από την μια μεριά του Ατλαντικού είχαμε το παραμύθι καλού κακού με OBAMA και OSAMA με την διαφορά των δυο γραμμάτων να κάνει BS BULLSHIT ΔΗΛΑΔΗ....ΣΚΑΤΑ ΤΑΥΡΟΥ ..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ....SAM-ARE-ASS ΜΕ CHEAP-R-ASS ....
ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΎ ΚΟΣΜΟΥ....
ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΖΗ ΜΑΖΑ...
Ρε καραγκιόζη η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι το μικρο τραινάκι...
Επίσημα, κοντά στα 4 εκατομμύρια Έλληνες, ή το 36% του πληθυσμού, απειλούνται από τη φτώχεια, δηλαδή την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Πάνω από το 37% του πληθυσμού στην Ελλάδα σήμερα ζει υπό καθεστώς υλικής στέρησης. Ενώ το ποσοστό των ατόμων με υλικές στερήσεις, ηλικίας 0 έως 17, βρίσκεται στο 40%.

Με άλλα λόγια, κοντά 1 στα 2 παιδιά των Ελλήνων σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρές υλικές στερήσεις. Δηλαδή ζει σε νοικοκυριό, που αδυνατεί να ανταποκριθεί στα πάγια έξοδα, δεν μπορεί να έχει θέρμανση όποτε την χρειάζεται, κινδυνεύει με διακοπή ρεύματος και νερού, απειλείται να βρεθεί χωρίς στέγη, δεν μπορεί να κάνει ούτε καν διακοπές μίας εβδομάδος, ενώ η διατροφή του είναι περιορισμένης θρεπτικής αξίας.

Από τις 28 χώρες της ΕΕ μόνο η Βουλγαρία με 48% του πληθυσμού της και η Ρουμανία με 40,4%, ξεπερνούν την Ελλάδα σε φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό. Αλλά μην ανησυχείτε. Αν τους αφήσουμε να κυβερνούν, είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσουμε την πρωτιά. 

Όχι μόνο στην ΕΕ, αλλά σ' ολόκληρη την Ευρώπη. Δυτική και ανατολική.

Ποτέ πριν, τουλάχιστον την εποχή της μεταπολίτευσης, εμείς οι Έλληνες δεν βρεθήκαμε σε τόσο δεινή κατάσταση. Ποτέ πριν δεν χτύπησε την πόρτα σε τόσα πολλά νοικοκυριά η απειλή της φτώχειας, η απειλή να μην μπορείς να θρέψεις το παιδί σου, να μην μπορείς ούτε καν να έχεις θέρμανση, ρεύμα και νερό στο σπίτι σου. Η κατάσταση όλο και περισσότερο θυμίζει τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια, όπου η απόγνωση της φτώχειας οδηγούσε κατά δεκάδες χιλιάδες τους Έλληνες κάθε χρόνο στα ξένα για ένα μεροκάματο.

Και τι μας υπόσχεται ο Σαμαράς και η παρέα του στη συγκυβέρνηση; Να μας γυρίσουν πίσω στον εμφύλιο. Στις δυο Ελλάδες του εμφυλίου. Στην Ελλάδα της Δεξιάς και την Ελλάδα της Αριστεράς, που σφάζονταν για το συμφέρον των ξένων. Δεν τους αρκεί που η διακυβέρνησή τους έφερε πίσω την Ελλάδα στη δεκαετία του 1950. Θέλουν τους Έλληνες διχασμένους, για να χάσουν την πατρίδα τους για πάντα.

Δεν θα τους περάσει. Δύο και σήμερα μείνανε, διάολε.
 «Τώρα είμαστε έτοιμοι για φοροελαφρύνσεις» δήλωσε ο Σαμαράς και εξήγγειλε ότι ο φόρος επιχειρήσεων θα μειωθεί από 25% σε 15% μέσα σε μια τετραετία. Επίσης, θα αποκατασταθεί άμεσα η ισόβια σύνταξη για την πολύτεκνη μητέρα.
Το θράσος τους πια δεν έχει όρια. 

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ! ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λέει ο Άδωνις Μέχρι τέλους (που πλησιάζει) αμετανόητος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο μνημονιακότερος των μνημονιακών κατά δήλωση του! Ευτυχώς έρχονται οι εκλογές και ο ελληνικός λαός θα τον στείλει πίσω στις τηλεπωλήσεις βιβλίων!

 Δε δίστασε χθες να πει ότι πρέπει οι τράπεζες να παίρνουν τις πρώτες κατοικίες των Ελλήνων για να τονωθεί η... οικοδομική δραστηριότητα! Σε τηλεοπτική του αντιπαράθεση με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, ο Α. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας θα... αναθερμάνει την οικονομική δραστηριότητα.
«Η πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας, εάν υπάρχει για πάντα, οδηγεί στο τέλος της οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Καμαρώστε τον:

Δύο και σήμερα. Για να τους στείλουμε στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου