Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.*****Ε*****

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκεί έξω έχεις ένα μάτσο λιμοκοντορους,σε προδωσαν,σε πουλησαν που τους έχεις δώσει εξουσία , ύλη, δόξα και ενέργεια !οι ελληνεσ ξεχνουν...
Εκεί έξω είναι όλοι όσοι αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα επειδή εσύ μέσα σε μια μαγική στιγμή πάνω από μια κάλπη νιώθεις σπουδαίος που οι πρόγονοι σου ανακάλυψαν την "δημοκρατία" ..
Εμένα δεν μου έχεις δώσει ούτε δόξα , ούτε ύλη ,ούτε εξουσία ...ίσως με την ενέργεια σου να προσπαθώ να σε προστατέψω !οσο μπορω
Σου λένε αυτά τα καρότα με γραβάτα,οι μαριονετεσ πουλημενοι ότι θα τα καταφέρουν , ότι θα μας πάνε σε ανάπτυξη , ότι θα αντισταθούν στους δανειστές , ότι θα γίνουν ήρωες .....ότι θα τα βάλουν με το θεριό !σου λενε ψεματα.
Σου λέω ότι όποιος και να είναι πάνω η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και δεν στο λέω τώρα αλλά εδώ και 5 χρόνια, όποιος μα όποιος και να νομίζεις ότι τον "έβγαλες" εσύ...του έχει δοθεί το χρίσμα να είναι εκεί πολύ πριν εσύ αντιληφθείς το όποιο πρόβλημα!
Μένει μόνο το σενάριο ανακοίνωσης της πτώχευσης το οποίο πρέπει να είναι σε αρμονία με το μεγαλύτερο σχέδιο που έχει να κάνει με την νέα τάξη πραγμάτων , με νέες μεθόδους φόβου και υποταγής ,με θρησκευτικό μίσος και στέρηση ελευθερίας!
Οι μεγάλοι τρανοί μαϊντανοί,προδοτεσ που εσύ κάθε φόρα που νιώθεις χρήσιμος πολίτης τους τοποθετείς επιτηρητές της Ζωής σου σου υπόσχονται ένα μέλλον με ιδεολογία και ελεύθερο, ένα μέλλον με σπουδαίες αλλαγές περί των δικαιωμάτων σου , περί της αυτάρκειας σου και την ποιότητα Ζωής !
Εγώ σου λέω ότι πριν το τελειωτικό στάδιο του σχεδίου θα έρθει τεράστια παγκόσμια επισιτιστική κρίση ! Τέτοια στημένη κρίση ώστε να σου στερηθεί και η τελευταία σταγόνα ελευθερίας που θα σου έχει μείνει ...και το αστείο είναι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε εσύ να το διαλέξεις!
Σου λένε τα όρθια αυτά ζόμπι με το iq πατάτας και μόνο ταλέντο την απόλυτη εκτέλεση εντολών ότι θα έχεις άμυνα, θα έχεις την παρτίδα σου ελεύθερη? , ότι θα σε έχουν ασφαλή ?...οχι  τα εχουν συμφωνησει ηδη.
Εγώ σου λέω ότι θα χάσεις πάτρια εδάφη σύντομα, θα χάσεις Καστελόριζο και Θράκη και μάλιστα θα το επιλέξεις μόνος σου να γίνει!
Σου μιλάνε για ιστορία , για δημοκρατία , για συμμετοχή , για αλληλεγγύη ..αυτοί οι βάτραχοι με κάλτσες !
Εγώ σου λέω ότι όλα αυτά τα έχεις χάσει ήδη.ο πολεμοσ εχει αρχισει.. δεν τον βλεπεισ.ο μεγαλοσ ερχεται συντομα και αν δεν ξυπνήσεις σύντομα τότε θα παρακαλάς να μην ήσουν ζωντανός νταν πλέον έρθει η στιγμή να σου δείξουν την αλήθεια!εκτελουν εντολεσ ειναι ανθελληνεσ ειναι μασονοι και εβραιοι.
Σε έχουν αποσυντονίσει να μην δεις την μεγάλη εικόνα και να ασχοληθείς με το μικρο φάσμα των προσωπικόν σου προβλημάτων ... οι γυμνοσαλιαγκες με χαρτοφυλάκιο έχουν εντολή να σου κάψουν και το παραμικρό κύτταρο συνείδησις που σου έχει απομείνει ..... αυτή την εντολή ακολουθούν.... σε έχουν μέσα στην χύτρα και οποτε χτυπά το κόκκινο τηλέφωνο αυξομειώνουν τον θερμοστάτη!
Εγώ σου λέω άλλαξε ΤΩΡΑ ...ελα να κάνουμε νέες συμβάσεις αλήθειας μόνοι μας ενάντια στο μεγαλύτερο φασιστικό σύστημα που έζησε ποτέ η κοινωνία μας !
Όσο περνά ο καιρός ενστερνίζεσαι όλα όσα πριν 5 χρόνια άκουγες και γελαγες ....έχεις κάποιες ελπίδες ...έχεις Ελπίδα επιτέλους να περάσεις από το θεαθήναι στην πράξη ....να αλλάξεις και να αναλαβεις την ευθύνη της αντιμετωπισεις ενός εχθρού πριν δεις και το μαχαίρι στο λαιμό σου!
Σύντομα θα σκάσει η φούσκα και παγκόσμια θα μιλήσουν για πρόβλημα ρευστότητας , ίσως μετά να έρθει και κάποια ασθένεια στα τρόφιμα η ένα γερο εμπάργκο....το ντόμινο των σχεδίων τους να πάνε την ανθωποφαρμα σε συγκομιδή δεν πρόκειται να το αλλάξει κανένα σουργελο που τώρα συζητάς με τους γνωστούς σου ποιο να ψηφίσεις!
Βαζεις στοίχημα λοιπόν ότι μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα έχω 100% επιτυχία στις προβλέψεις μου και ότι σε 1 χρόνο από σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ;               *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****                                                                                  Οι 5.060.877 είναι οι γυναίκες και 4.747.883 οι άνδρες. Όπως διαπιστώνεται από το ΥΠΕΣ η δυναμική του εκλογικού σώματος παραμένει σχεδόν σταθερή τα τελευταία χρόνια: 9.834.970 (το 2009), 9.850.802 (το 2012) και 9.808.760 (το 2015).

50.000 αλλοδαποί έγιναν Έλληνες και θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου..
100.000 νέοι Έλληνες δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα!!! Γιατί άραγε???

50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες , από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε..
273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες.
Από αυτούς, οι 224.272 είναι νέοι Έλληνες που ενηλικιώθηκαν μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
Έτσι οι νέοι ψηφοφόροι που προέρχονται από την κατηγορία των αλλοδαπών που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες αυξήθηκαν, από το 2012 έως σήμερα, κατά 49.669 πολίτες.
Από αυτούς, 13.595 απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα το 2012 (μετά τη διεξαγωγή των εκλογών), 18.479 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2013 και 13.765 απέκτησαν την υπηκοότητα το 2014 έως την Ε” αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων (αρχές Οκτώβριος 2014).
Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στις επικείμενες εκλογές καλούνται να ψηφίσουν συνολικά 9.808.760 πολίτες .                                                                                     ΒΙΝΤΕΟ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ !!

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο
 από την εκπομπή του Στέφανου Χίου για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών. 
Δυστυχώς για τα θύματα αυτών των δολοφόνων αν είσαι Έλληνας και σε σκοτώσει αλλοδαπός
 δεν συγκινείται κανείς,
 τα τσοντοκάναλα θάβουν το γεγονός για να ξεχαστεί το όνομά σου στο βωμό του ανθελληνισμού 
και της πολυπολιτισμικότητας.


Όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν λένε λέξη, 
παρά μόνο υποστηρίζουν τους εγκληματίες
, όπως έκανε ο αφελληνισμένος Σύριζα με τον πακιστανό βιαστή της Πάρου...
   


ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΎΣ ΡΥΘΜΟΎΣ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΌΠΕΙΡΕΣ, ΚΑΘΏΣ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΟΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΔΥΣΚΟΛΊΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΚΛΊΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΤΗ ΧΏΡΑ, ΟΔΗΓΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΈΝΟ ΔΙΆΒΗΜΑ

Kάθε μέρα μία αυτοκτονία στην Ελλάδα της κρίσης
Μία αυτοκτονία κάθε μέρα κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο από την 1η του μήνα. Μέσα σε αυτό το ελάχιστο διάστημα, άνθρωποι στον Αλιμο, στην Πλάκα, την Καλλιθέα, στους Αγίους Αναργύρους, στο Μαρούσι και στη Σκιάθο επέλεξαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.
Την ίδια στιγμή, καταγραφές του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ ανεβάζουν τις απόπειρες αυτοχειρίας τον περασμένο μήνα στις 354, από τις οποίες κατέληξαν τελικά οι 50, ενώ από τα στοιχεία που είχε διαβιβάσει στη Βουλή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το διάστημα από το 2009 έως το Δεκέμβριο του 2011 προκύπτει ότι σημειώθηκαν 1.727 αυτοκτονίες και απόπειρες...μιλαει και ο τραπεζιτης το λαμογιο ο εντολοδοχοσ μασονοσ
Η εθνική μας κατάθλιψη είναι εδώ... Από τον 45χρονο δάσκαλο που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ξάνθη, μέχρι τον 54χρονο λογιστή από την Κρήτη και από τον 64χρονο επιχειρηματία του τουρισμού στην Κεφαλονιά μέχρι τον 31χρονο ναυτικό στην Ανδρο, ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τις απώλειες ανθρώπων που αποφασίζουν να φύγουν από τη ζωή υπό την πίεση των καταστάσεων που βιώνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου