Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Στην Αθήνα ο «κυρίαρχος Ελληνικός λαός» ψήφισε υπέρ του Ισλάμ! … Ζήτω οι μπετόβλακες
Σύντομα κοντά σας ... σε δεκάδες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα .... οι ιδικές σας « no-go » ζώνες της Ελλάδας, όπου οι μουσουλμάνοι θα εγκαταστήσουν τα δικά τους δικαστήρια, κυβέρνηση, τη δικαιοσύνη και την τιμωρία ακριβώς σαν τις « no-go »  ζώνες που ήδη υπάρχουν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ποιον να ψηφίσουμε την επομένη Κυριακή ;;; Ψηφίστε όποιον νάναι !  Τα ιδια σκ@τ@ είναι.Γι ακόμη μια φορά οι Έλληνες «τίμησαν» με την ψήφο τους ότι πιο γλ%ιώδες έχει βγάλει αυτή η πατρίδα …. Παρέδωσαν την χώρα τους στους Gauleiter των euro-bankster και στο Ισλάμ, ενθαρρύνοντας ετσι υπό το πρόσχημα της «πολιτιστικής πολυμορφίας» την καταστροφή αυτού του αγίου τόπου από τις πλημμύρες της μαζικής μετανάστευσης.


Αυτή την χώρα την κατοικούν τα τέλεια θύματα ... οι εντελώς χαζοί …. που θα πρέπει να πάρουν γρήγορα πόδι μαζί με τους λάθρο.

Τελικά κάτι γνώριζε ο ΓΑΠ όταν μιλούσε για διεφθαρμένο λαό ….άσχετο εάν αυτός ήταν ο πιο διεφθαρμένος και ο πιο ελεεινός από όλους  ….


Και μια που την τελευταία εβδομάδα γίνεται λόγος για τον ΓΑΠ και τον Νοέμβριο του 2011 και κάποιος ανταρ-cia-ς αναρωτιέται γιατί έβγαλαν τώρα οι financial times αυτές τις αποκαλύψεις θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε και αυτόν και όλους τους υπόλοιπους τύπους της ενημέρωσης …. ότι οι financial times τα είχαν γράψει από τότε …  απλά τότε ο ρολος των δημοσιογράφων ήταν να αναδείξουν το θέμα που τους επέβαλαν τα μεγάλα αφεντικά τους στην ευρωπαϊκή ένωση ….ότι ο ελληνικός λαός ήταν "ανώριμος" για το δημοψήφισμα που μόλις είχε προτείνει ο ΓΑΠ !

Έτσι λοιπόν αντί να ανοίξουν τα στραβά τους εκείνες τις ημέρες και να μεταφράσουν τι ακριβώς παίχτηκε στην διάσκεψη ….  είχαν το μυαλό τους πως θα συνηγορήσουν για λογαριασμό της κυρίας παπαρηγα και των κυρίων σαμαρα και βενιζελο που έβγαιναν στα τηλεοπτικά κανάλια και έπειθαν τον ελληνικό λαό:πως ήταν ανώριμος και ο πλέον ακατάλληλος για να αποφασίσει για οικονομικά θέματα μέσω δημοψηφίσματος .

Ενώ όλοι τους απέκρυψαν και τις 150.000 ή 170.000 απολύσεις στο δημόσιο που ειχε υπογράψει ο κύριος Παπανδρέου εκείνη την ημέρα ….

Εμείς τα γράφαμε  …  θα θυμάται ο 1greek …  μαζί με όλα τα υπόλοιπα τότε οικονομικά θέματα… που επίσης τα αποκάλυπτε (όπως πάντα) και ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζακης .
Έτσι … Χμ, υπάρχουν τόσα σχόλια και στο PRAGMATIC CAPITALISM
Όσο για τα γραπτά μας …. έχουν σωθεί σε αρκετές ιστοσελίδες.

Τέλος πάντων ... δεν πρόκειται να ασχοληθώ ούτε με τους δημοσιογράφους ....
Χμ, ούτε με …. τους φωστήρες στον δήμο Αριστοτέλη στις σκουριές που λίγο έλειψε να ξαναβγάλουν για δήμαρχο τους τον Χρήστο Πάχτα καθώς ήρθε δεύτερος  .... χα, χα ... με " μόλις" 46,95% …  


Ούτε με την μονομαχία Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη … φυσικά ούτε και με τον δήμο της Αθήνας …. καθώς η νέα δημοκρατία και το ΚΚΕ δήλωσαν ότι θα στείλουν τιςστάνες τους να ψηφίσουν Καμινη οι δε χρυσαυγίτες δεν έχουν κανένα λόγο να ψηφίσουν κανένα εκ των δυο που πέρασαν στο δεύτερο γύρω …. ενώ το ποσοστο του κυρίου Νικήτα κακλαμανη δεν θα παίξει ρόλο γιατί είναι πολύ μικρό. Τέλος με αυτά …. 


Θα δούμε λοιπόν παρακάτω τις χιλιάδες ανθρώπων και τα συλλαλητήρια τους σε όλη την Ευρώπη ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της ΕΕ.

(ΒΙΝΤΕΟ) : Διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα, ενώ φθάνουν στην Puerta del Sol για την τρίτη επέτειο του κινήματος 15M στο κέντρο της Μαδρίτης 17, Μαΐου, 2014.


Χιλιάδες ακτιβιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Γερμανίας και της Ισπανίας το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές της ΕΕ, καθώς η Ένωση προετοιμάζεται για τις κοινοβουλευτικές εκλογές στο τέλος του Μαΐου.

Στη Γερμανία, οι εργαζόμενοι του Αμβούργου και του Βερολίνου συμμετείχαν στην μέρα διαδηλώσεων κατά των Βρυξελλών.


Οι διαδηλωτές σκοπίμως επέλεξαν να βαδίσουν μέσα από το διάσημο Hafen City του Αμβούργου και προς Elbe Philharmonic Hall, τις πιο εύπορες περιοχές της πόλης "το πιο ορατό και επιδεικτικό σύμβολο της ελίτ και της διαφθοράς στο Αμβούργο."


Η Ισπανία, μία από τις χειρότερα πληγείσες χώρες από την οικονομική ύφεση, έδωσε επίσης το παρών την ημέρα των διαδηλώσεων.  
Το Σάββατο διαδήλωσαν στους δρόμους της Μαδρίτης για την επέτειο του κινήματος ενάντια στην κατασταλτική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Puerta del Sol, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας και των νέων νόμων που περιορίζουν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση και το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν.
Η διαδήλωση διοργανώθηκε από το κίνημα της Ισπανίας βάσης «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι ), αλλιώς γνωστό ως το Κίνημα 15M, το οποίο προέρχεται από την Puerta del Sol στις 15 Μαΐου 2011 ως απάντηση στη ραγδαία ανεργίας των νέων, της πολιτικής διαφθοράς, και των μέτρων λιτότητας.


Ακτιβιστές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Βοηθήστε τους φτωχούς ανθρώπους, όχι τις αγορές.».

"Έχουμε τόσους πολλούς ανέργους τώρα.  Συν τοις άλλοις, ανθρώπους που ζουν στους δρόμους, κάτω από γέφυρες. Και όλα αυτά εξ αιτίας εκείνων που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές. Θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος στην παραβίαση των δικαιωμάτων μας, όπως το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στη στέγαση, καθώς και το δικαίωμα ... να έχουμε δικαιώματα" δήλωσε η ακτιβίστρια Gloria Vazquez .

«Όχι με το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία!»   
Ρώμηδιαδηλωτές σε συλλαλητήριο ενάντια στο φασισμό.


Μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την ουκρανική πρεσβεία στη Ρώμη το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην άνοδο του φασισμού στην Ουκρανία και την Ευρώπη. 
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον γνωστό δημοσιογράφο Julietto Kieza.

Ο Kieza υποστήριξε ότι η «λεγόμενη επανάσταση στην Euromaidan έχει σχεδιαστεί ευθέως από τις Ηνωμένες Πολιτείες» και ότι για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, «ο ναζισμός επανεμφανίζεται στο κέντρο της Ευρώπης, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών ».
Οι διαδηλωτές βγήκαν να εκφράσουν μια παρόμοια άποψη. 
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πινακίδες που απεικονίζουν την πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο της Ουκρανίας, σαν τον Χίτλερ, και λέγοντάς το ΝΑΤΟ να ... vai via «πάει μακριά.»

Προφανώς στην Ελλάδα δεν θα υπάρχουν τέτοια προβλήματα .... ισως για αυτό και δεν …  
Καλά άστο HEIL GAP .

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλλοδαπή  οικιακή βοηθός ΜΑΣΤΙΓΩΘΗΚΕ άγρια σε όλο το σώμα της από τον εργοδότη της.

Το πιο πιθανό είναι η άτυχη αυτή γυναίκα να προέρχεται από τις Φιλιππίνες ή κάπου αλλού στη Νοτιοανατολική Ασία … μια από τις πολλές φτωχές γυναίκες που αναζητούν εργασία σαν  οικιακές βοηθοί στις πλούσιες χώρες του Κόλπου.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η έκταση των τραυμάτων της … είναι σε ολόκληρο το σώμα της, καθώς αυτό δεν εμφανίζεται στο video.
Τα βαθιά, τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της είναι τρομακτικά. 
Οι πληγές στο λαιμό της είναι τεράστιες.
Δεν θα μπορεί να κοιμηθεί από τον πόνο. 
Φαίνεται να είναι ζωντανή, αλλά μόλις και μετά βίας ...  
Δεν μπορεί ΜΑΛΛΟΝ να επιβιώσει.

Παρέβη τον κανόνα του Ισλάμ …. Η σκλάβα ανήκει στον ιδιοκτήτη. 
Δέχτηκε μάλλον βίαια επίθεση, επειδή θα αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον μουσουλμάνο εργοδότη της. 
Οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν έλεος για τους άπιστους. 
Ο Άπιστος δεν θεωρείται καν ως ανθρώπινο ον … θεωρείται ως θήραμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΓΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ….Υ.Γ.
Μουσουλμάνοι.  Αυτό τα λέει όλα.


Διαβάστε περισότερα: http://greek1.blogspot.com/2014/05/blog-post_6371.html#ixzz3FJ4SgLWe 
®1greek 
Under Creative Commons License: Attribution 
Follow us: @1_Greek on Twitter | 1greek on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου