Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 -ΒΙΝΤΕΟΠως θα είναι τα σπίτια του μέλλοντος και πως κάποιοι ετοιμάζουν για εμάς μια μικρότερη κατοικία για να μην είναι επιβαρυμένη και από πολλούς φόρους, ήταν ενα από τα θέματα της εκπομπής LiveU - Με την Πόπη Τσαπανίδου.


Η τηλεόραση όπως έχετε καταλάβει είναι το κύριο μέσο προπαγάνδας σε όλο τον κόσμο, όπου μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις και να προωθεί οτιδήποτε θέλει, και με τον τρόπο που θέλει σε όλους αυτούς τους ανυποψίαστους τηλεθεατές που ο αριθμός τους φτάνει τουλάχιστον τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού, οι οποίοι είναι εντελώς απορροφημένοι απο το άγχος της καθημερινότητας χωρίς να περνάει κάν από το μυαλό τους αν, και από ποιούς μπορεί να ελέγχεται ο πλανήτης από το παρασκήνιο. 

Η απάντηση όμως, για να γυρίσουμε στο θέμα μας έρχεται από το M.I.T της Μασαχουσέτης,  ενα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπου οι επιστήμονες τους σχεδίασαν το σπίτι του μέλλοντος.

Ενα σπίτι 18 τετραγωνικά που θα χωράει 8 δωμάτια.  Ναί, καλά ακούσατε, μια ποντικότρυπα 18 τετραγωνικά που θα ταιριάζει στις επιθυμίες του ΟΗΕ και της Ατζέντας 21. 

Το σπίτι θα είναι μια πολυλειτουργική ποντικότρυπα που θα χειρίζεστε απλά με την κίνηση του τσιπαρισμένου χεριού σας, όπως δείχνει η φωτογραφία.Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής βρήκε καταπληκτικό το σπίτι των 18 τετραγωνικών και τόνισε με σιγουριά ότι σε λίγο καιρό σε τέτοια σπίτια θα ζούμε μέσα στις πόλεις, όπου δεν θα χρειάζεται να καθαρίζουμε πολύ κιόλας με μόνο 18 τετραγωνικά μέτρα.

Εχουμε μιλήσει δεκάδες φορές από την  για την Ατζέντα 21 και τον τρόπο που θέλουν να μας μαντρώσουν τα παγκόσμια υποχθόνια και επιχθόνια λαμόγια. Θέλουν τον ανθρώπινο πληθυσμό να μαντρωθεί σε πιο στενά σφιχτοδεμένες πόλεις με δωμάτια όπως ενα κελί φυλακής.

Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να αφανιστεί η μεσαία τάξη αφού θα έχει γονατίσει από τους παράλογα τρελούς φόρους της Ατζέντας 21 που θα βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση - χωρίς βέβαια να ξέρει ο ανυποψίαστος πολίτης ότι προέρχονται από εκεί, με τον τρόπο που γίνεται σήμερα.

Οι άνθρωποι θα χάσουν τα σπίτια τους από τους πολλούς φόρους, όπου θα αναγκαστούν να χαρίσουν τα σπίτια τους στο κράτος αφού δεν θα μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν.

Μετά από αυτό, αφού θα έχουν πρώτα κατασκευαστεί όλες αυτές οι μεγαλουπόλεις, θα αναγκαστεί ο πληθυσμός να μαντρωθεί σε αυτά τα κελιά που θα έχει σχεδιάσει η Ατζέντα 21 (πάντα για το καλό μας) και με το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι που χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να πουλήσεις, αλλά και να αγοράσεις ούτε καν αυτό το κελί που θα σε αναγκάσουν να κατοικίσεις.

Η Ατζέντα 21 θέλει τους πληθυσμούς να περιοριστούν σε μαγαλουπόλεις, φυλακισμένοι έτσι ώστε να μπορούν να ελεγχθούν εύκολα και να μετριάσουν την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού, και περίπου το ήμισυ της γης αναμένεται να τεθεί ως ακατοίκιτη περιοχή no human zone - Ζώνη χωρίς ανθρώπους σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντας 21.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο πως περνούν την προπαγάνδα στον κόσμο τα τσιράκια του συστήματος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου