Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ψήφισμα στο Κογκρέσο: "Ορίζουμε Ουκρανία,Μολδαβία, και Γεωργία σύμμαχες χώρες μη μέλη του ΝΑΤΟ"

Τα νεοταξίτικα κεντρα εξουσίας που έχουν την έδρα τους στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ οδηγούν τον πλανήτη ένα βήμα πιο κοντά σε έναν Γ' ΠΠ, περνώντας ψήφισμα στο Κογκρέσο που αναβαθμίζει Μολδαβία, Ουκρανία, και Γεωργία σε συμμάχους μη μέλη του ΝΑΤΟ!
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ
Επί του πρακτέου αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να μεταφερθεί εξοπλισμός ή στρατιωτικές υπηρεσίες στις χώρες αυτές εάν απαιτηθεί από τις περιστάσεις.Το ψήφισμα έχει ήδη φτάσει στην αρμόδια επιτροπή, και ετοιμάζεται για την τελική του μορφή, μετά την οποία θα οδεύσει προς ψήφιση στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων.
 
Το ψήφισμα κατευθύνει τον πρόεδρο Barack Obama να αυξήσει τις δραστηριότητες των αμερικανικών ΕΔ με τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, Γεωργίας, Μολδαβίας, Αζερμπαιτζάν,Βοσνίας,Κοσόβο, Σκοπίων (Μακεδονία τα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Κογκρέσου), Μαυροβουνίου, και Σερβίας!Ζητά επίσης να αυξηθούν οι δραστηριότητες ασφαλείας στις χώρες αυτές. Δεν περιλαμβάνεται στην λίστα η Αρμενία.
 
Εντυπωση προκαλέι ότι περιλαμβάνουν την ορθόδοξη Σερβία, η οποία προσφάτως υπέγραψε για τον αγωγό South Stream κάτι που σημαίνει ότι όι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να αποσπάσουν την Σερβία από την Ρωσία με κάθε μέσο, ειτε νόμιμο ειτε παράνομο. Διοργάνωση επεισοδίων εναντίον της κυβέρνησης δεν θα φανεί καθόλου παράξενο. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που δεν κρύβεται πλέον τίποτα, και δεν κρατά η νεοταξίτικη ελίτ κανένα πρόσχημα.
 
Το ψήφισμα όμως περιλαμβάνει και την Natural Gas Act (νόμος για το σχιστολιθικό φυσικό αέριο) που απαιτεί την έναρξη της διαδικασίας προμήθειας του αμεικανικού φυσικού αερίου σε χώρες μέλη του World Trade Organization, και ζητά από την U.S. Agency for International Development (USAID) το γνωστό "μακρύ" χέρι της CIA που έχει εξαπλωθεί σε πολλές χωρες του πλανήτη, από το Trade and Development Agency, τις Overseas Private Investment Corporation (OPIC), την World Bank Group, και την European Bank for Reconstruction να δώσουν την κατάλληλη βοήθεια στις Ουκρανία και Μολδαβία, ώστε να εκμεταλευθούν τις ενεργειακές τους πηγες αλλά και να αναπτύξουν εναλακτικές πηγές ενέργειας. 
 
Το έγγραφο απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια από αεριανικό ομοσπονδιακό ίδρυμα που θα αναγνωρίζει την κυριαρχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας πάνω στην Κριμέα και ζητά από τον Αμερικανό ΥΠΕΞ να ενδυναμώσει της "δημοκρατικές" διαδικασίες, τα "ανεξάρτητα ΜΜΕ" και τις πολιτικοκοινωνικές οργανώσεις (προφανώς ενοεί τις ΜΚΟ) στις χώρες της πρώην Σοβιετική Ένωσης, όπως και να αυξηθούν οι εκπαιδευτικές και πολιτιστικές ανταλλαγές με τις χώρες αυτές.
 
Πρόκειται για ένα ψήφισμα που στην ουσία απότελεί έναρξη του Γ'ΠΠ.Ο Paul Graig Roberts ο πρώην υφηπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Ρήγκαν δικαιώνεται απόλυτα, έχουμε να κάνουμε με κάποιους σδίστακτους εντός του βαθέως κράτους των ΗΠΑ οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να χτυπήσουν την πρώτη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, και να την βγάλουν "καθαρή" με αυτό.
 
Το ψήφισμα αυτό είναι η προαναγγελία ενός ολοκληρωτικού πολέμου σε όλα τα επίπεδα, και φαίνεται ότι σχεδιάζονταν εδώ και χρόνια, για αυτό το λόγο οι ΗΠΑ προκάλεσαν την ουκρανική κρίση, ήταν στους σχεδιασμούς της. Ήθελαν να προλάβουν Ρωσία και Κίνα πριν γίνουν τόσο ισχυρές που να μην μπορούν να τις καταβάλουν πια.Οι μάσκες έπεσαν, τα γεγονότα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου