Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Κάποτε σε κάποια παλιά χρόνια!!!!!! Τώρα;;;;;


Κάποτε σε κάποια παλιά χρόνια!!!!!! Τώρα;;;;;;;Δεν συμπληρώθηκαν εντελώς 36 χρόνια από την περιβόητη αποκατάσταση «της Δημοκρατίας» στην χώρα μας και ήδη αισθανόμαστε χορτάτοι ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!
Η χώρα φτώχυνε, έπεσε στα βάθη της ανυποληψίας, κατάντησε επαίτης. Οι παραγωγικοί της τομείς, έπεσαν στην ανύπαρξία (να είναι καλά οι εργατοπατέρες που πήρε το μυαλό τους αέρα και τα κουμμουνιστάκια που συνοδοιπορούν). Δεν παράγουμε τίποτα, μόνον κάποιες υπηρεσίες και αυτές κακής ποιότητας  Ο κόσμος πεινάει. Το χρέος μας αυξάνεται χωρίς να κατεβαίνει, δίνουμε δικαιώματα στους ξένους για την εκμετάλλευση των φυσικών μας πόρων για ένα κομμάτι ψωμί. Τα κυριαρχικά δικαιώματά μας  αμφισβητούνται.  Οι  ξένοι εισβολείς (λαθρομετανάστες βαφτίζονται  Ελληνες) κοντεύουν να μας πνίξουν. Ο κόσμος στις πόλεις φοβάται να κυκλοφορήσει  (ανασφάλεια) και κλειδαμπαρώνεται στα σπίτια του για να υποστεί την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ για να αποπροσανατολιστεί και ...; ...; ...;να Τουρκέψει!΄ Να χορτάσει το μάτι του και το αυτί του Κίναιδους κοινώς πουσταράδες, πουσταριά και να χάσει το μέτρο των προτύπων για να αλλοιωθεί  η ψυχική  του ισορροπία. Η ντόπια και ξενοκίνητη τρομοκρατία προοδεύει. Η γλώσσα μας κακοποιείται και διαστρεβλώνεται βάναυσα. Ο λαός μας ώριμος για υποδούλωση. Μήπως κάποιος αμφιβάλλει με ή χωρίς παρωπίδες;
Η παιδεία έχει υποστεί την μεγάλη επίθεση με τους εκπαιδευτικούς(κουμμουνιστάκια) πρωτεργάτες και το Υπουργείο παιδείας συμπαραστάτη στην αλλοίωση της συνείδησης των παιδιών και τον αφΕλληνισμό τους. Διεξάγεται ένα άγριο κυνήγι του Ελληνισμού και της Εθνικής συνείδησης, εξ απαλών ονύχων σε εύπλαστες ψυχές!!! Αν όχι τίποτε άλλο, τρώμε Δημοκρατία πλουσιοπάροχα και χορταίνουμε. ΕΜΕΙΣ!!!! Κάποιοι που πριν 43 χρόνια αποπειράθηκαν να σταματήσουν τον κατήφορο, είδαμε το κατάντημά τους. Στην ψάθα ή στην φυλακή ενώ οι κλέφτες και καταχραστές του δημόσιου πλούτου απολαμβάνουν τα αγαθά των κόπων τους απαλλαγμένοι από κάθε μομφή ΄χαρη στους νό9μους που ψήφισαν ΑΥΤΟΙ!!!
Βλέπω ότι όπως πηγαίνει η κατάσταση, να έρχονται κοινωνικές αναταραχές. Επειδή έχουμε Δημοκρατία δεν είναι τρελοί οι καθ' ύλην αρμόδιοι για να επέμβουν. Αρκετά διασύρθηκαν και κινδύνεψαν. Δεν το ξανακάνουν. Τα επτά χρόνια που έχασαν την κουτάλα θα  τα πληρωθούν διπλά και τρίδιπλα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου