«Αν υπηρχαν ολα αυτα που λετε, γραφετε, προωθειτε και ισχυριζεστε τοτε σιγουρα ο πλανητης μας δε θα ηταν ετσι. Αν θελετε να ζειτε στο Σταρ Τρεκ εν αγνοια σας τοτε καλως, αν το κανετε εσκεμμενα και με σκοπο το κερδος και την εκμεταλλευση της χαμενης ελπιδας των ανθωπων τοτε το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη σας. Ειναι δυνατον οι ΘΕΟΙ να σας στελνουν μηνυματακια στον υπολογιστη;;; Και εσεις που ανηκετε στους εκλεκτους που δεχονται τα θεικα μηνυματα να καθεστε να ασχολειστε με μπλογκ;;; Με συγχωρειτε για το υφος του σχολιου αλλα μυριζομαι θρησκεια και εμπορευματοποιηση των παντων σε αυτες τις καταστασεις και δε μπορω να κρατηθω». Σχόλιο αναγνώστη No more

Ο καθένας μας μπορεί να μυρίζεται πολλά .... Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Εκείνο που δεν είναι δικαίωμά του είναι να μυρίζεται λάθος μυρωδιές, ή ακόμα χειρότερο να υπάρχει η μυρωδιά του Κουνουπιδιού που βράζει (υπέροχη μυρωδιά) και να ισχυρίζεται ότι ψήνεται κοκορέτσι. Η πλάνη και μάλιστα οι παραισθήσεις είναι ότι ποιο απατηλό για τον έμφρονα άνθρωπο. Τελείως συμβουλευτικά θα έλεγα ότι θα έπρεπε τουλάχιστον από περιέργεια να κοιτάξεις στο profileμου για να έχεις μια ιδέα για το πώς θα με χειριστείς, μια και ο σκοπός του σχολίου σου ήταν τόσο έκδηλα διαφωτιστικός. Θα έβλεπες λοιπόν ότι είμαι δηλωμένος εδώ και κάποια χρόνια «Ενθεος αλλά άθρησκος». Αυτό βέβαια καταρρίπτει την οσμή της θρησκευτικότητας, όσο για την εμπορευματοποίηση των πάντων, δυσκολεύομαι να πιστέψω στα μάτια μου αυτό που διαβάζω. Αντιλήφθηκες να προσπαθώ να πουλήσω κάτι μέσα από αυτά που γράφω. Δεν νοείται εμπορευματοποίηση χωρίς πωλητήρια πράξη. Θα πρόσεξες ενδεχόμενα ότι δεν υπάρχει πουθενά ούτε κάν  υποψία διαφήμισης.
Βέβαια εσύ ήθελες να βγάλεις στο χαρτί αυτά που είχες στο μυαλό σου και εντελώς άκριτα τα έβγαλες.
Οι Θεοί φίλε μου εκτός του παραδόπιστου Γιαχβέ και όπως καταλαβαίνεις αναφέρομαι στους στους υπέρτατους των προγόνων μας ήταν πανίσχυρες ενεργειακές οντότητες τις οποίες προσωπικά δεν αποτολμώ την προσέγγιση επειδή το θεωρώ ΄Υβρη. Πουθενά στο μήνυμα δεν υπάρχει ούτε γίνεται μνεία Θεϊκού όντος, εκτόα άν το «Αλέξανδρος - Ζεύς» δεν κατάλαβες ότι είναι ο Αλέξανδρος του Διός, ο παμμέγιστος πρόγονός μας. Ούτε ισχυρίσθηκα ποτέ στα έξη(6) χρόνια που γράφω στο μπλόκ μου ότι προσωπικά επικοινωνώ με Θεούς. Επικοινωνούν φίλοι μου και γνωστοί τόσον εδώ όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου μας με τους τις οντότητες που αυτοαποκαλούνται Ολύμπιοι. Αυτό όχι μόνον συμβαίνει αλλά και είναι ευρύτατα αποδεκτό. Όχι φυσικά σε όποιους - όποιους αλλά σε κάποια μερίδα συντοπιτών μας ( όχι εκλεκτών όπως γράφεις) αλλά ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ. Το πώς και το γιατί  είναι κάποια ιστορία που ίσως μπορέσεις να καταλάβεις αν  πάρεις τα γραφόμενά μου από την αρχή και κατανοήσεις ότι η προσπάθεια μου και το γράψιμό μου αποβλέπουν στην αφύπνιση των κοιμωμένων συντοπιτών μας ..... Η αφύπνιση μου ήταν πάντα προ των πυλών και επιτεύχθηκε εντελώς το 1999. Δεν αποτελεί ντροπή μου το να προσπαθώ να ξυπνήσω τους κοιμισμένους στους οποίους σημειωτέον ότι δεν τους τάζω υλικά αγαθά όπως κάνουν οι εν δυνάμει παρανοϊκοί πολιτικοί μας. Το βρίσκεις τόσο κατακριτέο  να μπορέσεις να ξυπνήσεις και να αντιληφθείς τι συμβαίνει επί τέλους ... ... τόσο σκοτωμός για το τίποτα; Μπορείς να μου ξεκαθαρίσεις τι μπορώ να κερδίσω  με την εκμετάλλευση της χαμένης ελπίδας της ανθρωπότητας; Πιστεύω και πιστεύουμε ότι άν θελήσουν και θελήσετε να πλύνετε την λάσπη από τα μάτια σας υπάρχει η περίπτωση να αντικρύσετε το φώς και να θελήσετα να αποτινάξετε αυτούς που σας κάθονται στον σβέρκο και σας/μας ρουφάνε το αίμα. Προσπαθούμε να δώσουμε ελπίδα και όχι να αφήσουμε να συρθούμε στην σκλαβιά. Ασφαλώς και προσπαθούμε ότι προσπαθούμε για να μην είναι σε αυτά τα χάλια ο πλανήτης μας όπως γράφεις. Υπάρχει δηλαδή  αντικειμενικός σκοπός.
Σε ευχαριστώ βέβαια που μου έδωσες την ευκαιρία να σου  απαντήσω. Και να συμπληρώσω ότι το μήνυμα όπως γράφω στην ανάρτηση είναι από το τελευταίο βινλίο του κ. Γεράσιμου Καλογεράκη. Φυσικά αφού το ανάρτησα έχω και την πλήρη ευθύνη.