Που μας πάνε; Πως το πάνε; Που θα βρεθούμε;
Λέτε να πηγαίνουν όλα τόσο ρολόϊ ώστε να μην δημιουργούνται θόρυβοι και άλλοι ενοχλητικοί ήχοι. Μήπως έχουμε αυτό που λένε εκκωφαντική ησυχία;
Οσο έξω από τα πράγματα τα καθημερινά και να θέλει να μείνει κανείς, έρχεται η στιγμή που δεν αντέχει άλλο και κάτι παθαίνει.
΄Εχουμε και μια επιστημονική επιλογή θεμάτων από τα ΜΜΕ που είναι ότι πρέπει για το τσίτωμα των νεύρων.
Προχθές μου διηγόταν κάποια γνωστή μου που έχει γιό «ιερέα» ότι απαυδισμένη από την ανάρμοστη συμπεριφορά του (του γιού της-ιερέα) του φώναξε «εκείνο το τίμα την μητέρα σου και τον πατέρα σου τι έγινε;» Η απάντηση αποστομωτική: «Αυτά είναι για τους άλλους»!!!!! Και αν ήταν μόνον αυτά, τσιμέντο να γίνει. Ας μην το προχωρήσω. Αν θ8έλετε ρίξτε μια ματιά στο ellania.pblogs υπάρχουν κάποια άκρως ενδιαφέροντα πραγματάκια για κάποιες αντιφάσεις και άλλα.
Τα πράγματα δεν σταματούν εδώ.
Ισως κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια. Αυτό είναι κάποιο μεγάλο αγαθό, διαφυλάξτε το! Αυτοί που δεν κοιμόμαστε νοιώθουμε περίεργα. Πρέπει να είναι κάτι γενικότερο. Δεν συμβαίνει σε σποραδικά άτομα. Τι φταίει δεν είναι προσδιορισμένο. Ισως η περιρέουσα ατμόσφαιρα. Οι διαψεύσεις , ΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ, τα αεροπλάνα που πέφτουν , οι στρατιώτες που σκοτώνονται. Στα καλά καθούμενα, οι πρόωροι και αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων, η αίσθηση της αδιαφορίας που έχει ο καθένας μας για τον συνάνθρωπό του, ευτα περίεργα συμβάντα που δεν μας φωτίζουν ή μας παραπλανούν. Αυτά όλα και η ενδόμυχη ανησυχία για το τι μας μέλλεται δημιουργεί κάποιες ανησυχίες αλλού μεγαλύτερες και αλλού μικρότερες.
Εγραψα λίγο παραπάνω για συγκαλύψεις. ΄Εχουμε όλοι την εντύπωση ότι υπάρχει διαφάνεια. Τίποτα ποιό λανθασμένο. Προβάλλονται ήσσονος σημασίας θέματα(κατ' επιλογήν) με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης . Ζητήματα τα οποία κατά κάποιο τρόπο χωρίς φανερό σύνδεσμο με την τρέχουσα κατάσταση αλλά με πολύ βαθύτερο σύνδεσμο, έχουν γίνει απαγορευμένα από το κατεστημένο και αυτούς που το κυβερνούν.
Προ κάποιων ετών (όχι πολλών) ανακαλύφθηκαν στο Δημόσιο σήμα (κάτι σαν το νεκροταφείο Αρλιγκτον) των χρόνων της ακμής της αρχαίας Αθήνας οστά προγόνων μας. Αυτά τα οστά πήραν τους δρόμους για ξένες πολιτείες και δεν βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής τους.
Το 2002 ανακαλύφθηκε στην περιοχή της Ιωλκού Μαγνησίας ασύλλητος θολωτός τάφος πλήρης (εικασίες τον φέρουν σαν τον τάφο του Ιάσωνα) Διαβάσατε ή ακούσατε πουθενά τίποτα;;;; Βέβαια τα διεθνή ΜΜΕ πρόβαλλαν το θέμα. Εμείς ΤΙΠΟΤΕ!!!
Μήπως πέρα από κάποιες φήμες μάθατε ποτέ τίποτα για τις σπουδαίες ανακαλύψεις που έγιναν κατά την διάνοιξη των υπογείων σηράγγων του Μετρό (λέγεται ότι ανακαλύφθηκε και ο τάφος του Περικλή) . Επίσης κάτι φημολογείται για τον Τάφο του Μίνωα στην Κρήτη.
Εκείνο που σκανδαλίζει είναι η αποσιώπηση των τεκμηρίων της Ιστορίας μας αλλά και της μυθιστορίας μας (μυθολογίας κατά άλλους) . Στον δρόμο των ανακαλύψεων είναι και άλλα σπουδαία (οικία Ηρακλή στην Θήβα κ.λ΄.π.)
Φυσικά δεν αρκούν. Θέλουν αξιοποίηση ενημέρωση του κόσμου των Ελλήνων ώστε όπως έχουμε ξαναγράψει να καταλάβει και8 να μείνει προσκολλημένος στις παραδόσεις του ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ!!!!!