Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς (Βίντεο)


Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που θα δείτε φέτος για την επιστήμη, η μοριακή βιολόγος Judy A. Mikovits, PhD, αποκαλύπτει την ανησυχητική αληθινή ιστορία για το πώς ρίχτηκε στη φυλακή επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.
Με μια καλά εδραιωμένη ιστορία, εργαζόμενη για το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου ως ερευνήτρια για τον καρκίνο, η Δρ. Mikovits δούλεψε με ανθρώπινους ρετροϊούς όπως ο HIV. Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.

Το 2009 ασχολήθηκε με τον αυτισμό και τις σχετικές νευρολογικές παθήσεις. Διαπίστωσε ότι πολλά από τα υποκείμενα της μελέτης έχουν καρκίνο, διαταραχές κινητικού νευρώνα και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS). Πιστεύει ότι ένας ιός μπορεί να ήταν υπεύθυνος για αυτά τα συμπτώματα, και μέσω της έρευνάς της, απομόνωσε τους ιούς που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.
Σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.
“Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.
Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκε από τη δουλειά της, κατηγορήθηκε, διώχθηκε, φυλακίστηκε και διατάχθηκε να αποσύρει την έρευνά της και να δηλώσει δημοσίως ότι «τα έβγαλε όλα απ’ το μυαλό της». Αρνήθηκε να καλύψει τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκε και τιμωρήθηκε
“Απλά με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”
”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τους τραυματισμούς από εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”
Δείτε ολόκληρο το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω (δυστυχώς δεν υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά):
[Το Off the Record, όπως πάντα, μεταδίδει αυτή την είδηση επειδή το πιο πιθανό είναι να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, χωρίς να παίρνει θέση για το ζήτημα.]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου