Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ο TΡAMΠ ΚΑΝΕΙ την πιο τολμηρή κίνηση: Αρχειοθετημένες μηνύσεις κατά του Σόρος, Γκέιτς, Κλίντον, Μπάιντεν...


Η TRAMP ΚΑΛΕΙ την πιο τολμηρή κίνηση: Αρχεία Αγωγές εναντίον των Soros, Gates, Clinton, Biden ...
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Ο υπολογισμός των αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών μπήκε τελικά στο νομικό πλαίσιο. 
Η αγωγή μήκους 87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθιού κράτους».

Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες του Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gatesv Microsoft και του Zuckenberg. 
Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.
αξίωση
Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας.
Η Parsa διερευνά περίπλοκες έννοιες βιο-ψηφιακών δικτύων, υβριδικών πολέμων και βιολογικής τρομοκρατίας εδώ και 20 χρόνια.
Πρόσφατα, δημοσίευσε ερευνητικά ευρήματα που προειδοποιούν για την απειλή που δημιουργεί η πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με την τεχνητή νοημοσύνη, τη στρατιωτική ρομποτική, το δίκτυο 5G και τη βιο-τεχνολογία.
Η αγωγή, την οποία κατέθεσε για να αποτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητας, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τρέχουσες τεχνολογικές και βιολογικές απειλές, που εξαπλώνονται από την Κίνα, το Ιράν και τις ΗΠΑ «βαθιά κατάσταση».
ενάγων cyrus a. parsa
Εισαγγελέας της SA Pars
Η Parsa υπέβαλε την αγωγή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια στις 26 Φεβρουαρίου 2020, όπου κατατέθηκε με τον αριθμό 3: 19-cv-02407-CAB-AHG. Ο Ομπάμα, η Κλίντον, ο Γκέιτς, ο Σόρος και άλλοι είναι ύποπτοι για κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, κυβερνητικής, ρομποτικής, τεχνολογίας βιομετρικών ταυτοποίησης, βιο-μηχανικής, βιοτεχνολογίας, δικτύων τηλεπικοινωνιών 5G και 6G και τεχνολογίας κβαντικών υπολογιστών που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με αυτές τις εκθέσεις, μια ομάδα πολιτικών και εταιρειών υποπτεύεται ότι προδίδει τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. 
Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται ότι έχουν πραγματοποιήσει βιο-ψηφιακή κοινωνική μηχανική χρησιμοποιώντας ανθρώπινα βιομετρικά και τεχνητή νοημοσύνη. Κατάχρηση κωδικών αναγνώρισης και αλγορίθμων που συλλέχθηκαν παράνομα ιδιωτικά βιομετρικά δεδομένα, παραβιάζοντας έτσι ολόκληρο το σώμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή.
Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν χρησιμοποιήθηκαν για γενοκτονία πολιτιστικών ιδιαιτεροτήτων, θρησκευτικών διακρίσεων και επιρροής των μέσων ενημέρωσης, που επέτρεψαν τη λογοκρισία "ακατάλληλων" απόψεων μελετητών και πολιτικών, ακόμη και του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. 
Με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών, νευρωνικών δικτύων και βιοχημείας, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν και ανέπτυξαν τεχνολογίες xenobots για πειράματα βλαστικών κυττάρων και ρομποτικής, με στόχο την αναβίωση εξωγήιων μορφών ζωής που μπορούν να μεταλλαχθούν ή να προγραμματιστούν για τη διάδοση ασθενειών που θα απειλούσαν την επιβίωση ανθρώπινα είδη με μυριάδες τρόπους.
- Με την κατάχρηση της βιοτεχνολογίας, όλες οι εταιρείες και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με την επιθυμία να δημιουργήσουν τεχνητή ανώτερη νοημοσύνη και να επαναπρογραμματίσουν τους ανθρώπους για να καταστρέψουν την ελεύθερη βούλησή τους, με απώτερο στόχο την πρόκληση πολέμων μεταξύ χωρών και τη χρήση ιών και πολλών άλλων. τρόποι για να καταστρέψετε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό. 
Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε σε Αμερικανούς επιχειρηματίες, ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο.
Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρισαν το έργο όλων των υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ - σύμφωνα με την αγωγή, στην οποία συμμετείχαν περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας.
Μετατοπίζοντας τις σύγχρονες τεχνολογίες από τις ΗΠΑ στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης.
Η πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη έχει χρησιμοποιηθεί από τις κινεζικές αρχές για τη δημιουργία βιομετρικών τεχνολογιών που παρακολουθούν, παρακολουθούν, κυνηγούν, καραντίνα, συλλαμβάνουν, βασανίζουν. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.
Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές βασανίζουν τους πολίτες τους, δημοκρατικούς ακτιβιστές, μη επιλέξιμους επιστήμονες, καθηγητές, δικαστές και δημοσιογράφους, θρησκευτικές κοινότητες όπως ο χριστιανισμός, εθνοτικές ομάδες μειονοτήτων όπως οι Ουυγούροι και οι Θιβετιανοί, καθώς και όλα τα άλλα άτομα, που παρενοχλούν τις αρχές από την κατάσταση της τέχνης για οποιονδήποτε λόγο. 
Κατά παράβαση των εθνικών και διεθνών νόμων, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν την τεχνολογία για την παραγωγή σύγχρονων μη συμβατικών όπλων.
Με τη μεταφορά αυτής της στρατιωτικής τεχνολογίας στην Κίνα, προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Η ιρανική κυβέρνηση, η στρατιωτική και η θρησκευτική ολιγαρχία χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να διαδώσουν τα δικά τους συμφέροντα στη Μέση Ανατολή, αλλά και προς τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και χρησιμοποιείται επίσης για τον έλεγχο του ιρανικού λαού.
Μέσω της Huawei, η Κίνα, σε συνεργασία με το Ιράν, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα 5G, το δαχτυλίδι του οποίου πρέπει να συνδέει την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. 
Για να πραγματοποιήσουν τα συμφέροντά τους, οι κατηγορούμενοι εξασφάλισαν την υποστήριξη πολιτικών ομάδων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, ιδρυμάτων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μέσων ενημέρωσης.
Οι κατηγορούμενοι Ομπάμα, Πελόσι, Σούμερ, Κλίντον, Σόρος, Γκέιτς, Μπάιντεν, και πολλοί άλλοι δημιούργησαν πολιτικές συγκρούσεις και ξεκίνησαν μια προσπάθεια απομάκρυνσης για να εκδιώξουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη διοίκησή του.
Παρακωλύοντας το έργο των αμερικανικών κρατικών θεσμών, η παραβίαση και διάδοση ανακριβών πληροφοριών έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών, αλλά και ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.
αγωγή εναντίον soros και Rockefellers
Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες διαφόρων «ειδικών» για να προωθήσουν τις ιδέες τους. Μέσω των Soros, Rockfield και Gates Foundation, απασχολούσαν ανίκανοι αναλυτές στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Σάντα Μόνικα και σε όλο τον κόσμο.
Χρηματοδότησαν έργα που κάλυπταν όλους τους κινδύνους της σύγχρονης τεχνολογίας που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. 
Οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν μια πλατφόρμα πολυμέσων που περιελάμβανε Facebook, Google, Alfabet και άλλες εταιρείες. Με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και τα βιο-ψηφιακά δίκτυα, δημιουργείται ανύπαρκτη, εικονική πραγματικότητα.
Η προηγμένη τεχνολογία επέτρεψε τη σύνδεση ιδιωτικών δεδομένων σε χρήστες αυτών των δικτύων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, την παρακολούθηση, τη χειραγώγηση, τον επαναπρογραμματισμό, την πλύση εγκεφάλου και την κοινωνική μηχανική και, τέλος, σε πολιτιστική γενοκτονία, δίωξη, σύλληψη και δολοφονία ανθρώπων που αντιτίθενται στους δημιουργούς βιο- ψηφιακή τεχνητή νοημοσύνη, συνδεδεμένη με δίκτυα 5G και 6G και άλλα κέντρα εντολών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Google δημιούργησε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε δεδομένα από όλο τον κόσμο, για άτομα και όλες τις οντότητες που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Το σύστημα Google μέσω AI (τεχνητή νοημοσύνη) έχει πρόσβαση σε ό, τι έχει ρυθμιστεί στο διαδίκτυο.
Η επιτάχυνση της ροής πληροφοριών σε δίκτυα 5G θα επιτρέψει όλες τις μορφές κακοποίησης, από τον συνεχή έλεγχο του πληθυσμού με βάση τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται έως τη φυσική δύναμη.
Η προηγμένη τεχνολογία μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσομοιώσει αποτυχίες, κατά τη διάρκεια των οποίων τρομοκρατικές επιθέσεις σε οποιαδήποτε οντότητα θα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη γενετικών αλγορίθμων. 
Η Deep Mind AI έκανε κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν απαραίτητοι για την επεξεργασία των δεδομένων που αποκτήθηκαν μέσω της Google. Σύμφωνα με την Elon Mask, η εταιρεία έχει επιταχύνει την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Deep Mind πέρασε την τεχνολογία στους Κινέζους.
Η Neuraling και η Elon Mask δημιούργησαν ένα έργο που καθιέρωσε μια σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή, με στόχο την κατασκευή cyborgs. Η Elon Mask είναι ιδιοκτήτης του Space X και της Tesla.
Ο Tesla απέρριψε τις συστάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης να μην συνεργαστεί με την Κίνα και συμφώνησε να συνεργαστεί με κινεζικές εταιρείες που βρέθηκαν να έχουν συμμετάσχει στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εκμετάλλευση «ανθρωπίνων οργάνων». 
Η εμπορία οργάνων, που ελέγχεται από κινεζικές αρχές, περιλαμβάνει την Amazon, η οποία πουλά στην Κίνα διάφορους τύπους συσκευών και εξαρτημάτων που απαιτούνται σε αυτόν τον «κλάδο».
Ο Bill Gates και η εταιρεία του Microsoft συμμετέχουν επίσης σε αμφιλεγόμενες υποθέσεις κινεζικών αρχών. 
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ύποπτος ότι επιτρέπει εν γνώσει της στην Κίνα και τις εταιρείες της να αποκτήσουν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. 
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ομπάμα αποδυνάμωσε το FBI, τη CIA, την NSA και τις στρατιωτικές υπηρεσίες. Αν και είχε πληροφορίες ότι οι κινεζικές αρχές διώκουν και σκότωσαν μαζικά μέλη πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, και ακόμη και ότι είχαν οργανώσει διεθνή εμπορία ανθρώπινων οργάνων, δεν έκανε τίποτα για να τα αποτρέψει. Ο Ομπάμα επέτρεψε στον αναπληρωτή του, Τζο Μπάιντεν, να πάρει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κινέζους.
Οι ίδιες πράξεις κατά των αμερικανικών συμφερόντων και της ασφάλειας κατηγορούνται για τη Χίλαρι Κλίντον, τη Νάνσυ Πελόσι και τον Τζον Μπρέναν. 
Οι πολιτικές δραστηριότητες της ομάδας εξασθένισαν την ικανότητα της κυβέρνησης Τραμπ να αντιτίθεται στην Κίνα. Είναι ένοχοι που θέτουν σε κίνδυνο την αμερικανική ασφάλεια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορήθηκε για προδοσία επειδή, μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του, χρηματοδότησε κινήσεις που ήταν αντίθετα προς τα συμφέροντα της αμερικανικής κυβέρνησης. 
Επίσης, το Ίδρυμα Rockefeller έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται με επικίνδυνα βιοτεχνολογικά έργα. Αυτό υπονομεύει τις δραστηριότητες του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου για την αποτροπή καταχρήσεων κατά την αναζήτηση Κινέζων πολιτών, βασανιστηρίων και δολοφονιών. Είναι ένοχοι για προδοσία και συνενοχή στη γενοκτονία.
Το αρμόδιο δικαστήριο υποχρεούται να τιμωρήσει όλους τους κατηγορούμενους σύμφωνα με το νόμο. Οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες θα πρέπει να υποχρεούνται να πληρώνουν και να πληρώνουν οικονομικές ζημιές.
Η αγωγή υπογραμμίζει την ανάγκη κατάσχεσης όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ομπάμα, Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Νάνσι Πελόσι, Μπιλ Γκέιτς και του Microsoft, CNN, Anderson Grope, Times Magazine, New York Times, Washington Post, MIT και Harvard, George Soros και τα ιδρύματα και την εταιρεία του, τον Mark Zuckenberg και το Facebook του, καθώς και το Google, το Amazon και όλους τους άλλους υπόπτους.
Το δικαστήριο της Καλιφόρνιας, αφού αναλύσει την απάντηση των κατηγορουμένων, αναμένεται να κινήσει διαδικασία που θα οδηγήσει τους κορυφαίους σκιώδεις κυβερνήτες στον πάγκο του καθού.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. Η ΠΗΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    http://dionios.blogspot.com/2020/05/tam.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή