Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

"Το Μασονικό ζυθοποιείο της Heineken-Amstel (Το βρώμικο ολλανδικό μυστικό της Heineken)"

Δύο μεγάλες ανθελληνικές προκλήσεις εκτόξευσε η Heineken-Amstel τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου 2016.
Η πρώτη ήταν οι δηλώσεις του CEO Jean-François van Boxmeer, της εταιρίας από την Ολλανδία, ότι θεωρεί τη Νιγηρία ως ασφαλέστερη χώρα και περισσότερο προβλεπόμενη, σε σχέση με την Ελλάδα για την εταιρία του Heineken, η οποία κατέχει την Αθηναϊκή Ζυθοποιία που παράγει την Amstel μεταξύ άλλων.
Τότε γιατί δεν φεύγει η Heineken από την Ελλάδα; Τα ρατσιστόμουτρα οι Ολλανδοί (το Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική έγινε από μία μόνο ολλανδική οικογένεια) έχουν πρόβλημα με την Ελλάδα αλλά όχι με τα χρήματα που παίρνουν από τους Έλληνες.
Η δεύτερη πρόκληση αφορά παραπλανητική διαφήμιση της εταιρίας του, που συκοφαντεί την εθνική ελληνική παραγωγή μπύρας και μάλιστα τη δραστηριοποίηση νέων στον τομέα. Και τη στιγμή που οι ελληνικές μπύρες είναι πολύ ανώτερες από τις ολλανδικές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και μάλιστα με διεθνή βραβεία.
Υπάρχει όμως και ένα πολύ βαθύτερο και βρωμερότερο θέμα με την Heineken. Είναι πολιτικό και γεωστρατηγικό που αποδεικνύει ότι η Heineken παίζει πολύ βρωμερότερο ρόλο. Το κεντρικό ζυθοποιείο της στην Ολλανδία βρίσκεται στο Zoeterwoude κοντά στο Leiden και «εντελώς τυχαία;» έχει το σχήμα του πασίγνωστου μασονικού συμβόλου του γνώμονα και διαβήτη, που βλέπετε στις φωτογραφίες σε διάφορες παραλλαγές.
Το μασονικό κτίριο της Heineken βρίσκεται στις γεωγραφικές συντεταγμένες 52,137ο Βόρειο και 4,535ο Ανατολικό. Για να μην μας ζαλίζουν οι βολικοί ηλίθιοι με ανοησίες περί συνομωσιολογίας κλπ έχουμε τα τοπογραφικά σχέδια της περιοχής και ειδικά του κτιρίου που φαίνεται ξεκάθαρα το μασονικό σύμβολο ως σχήμα του ζυθοποιείου. Υπάρχουν επίσης και εικόνες από το Google Earth.
Γιατί οι Ολλανδοί να κατασκευάσουν το ζυθοποιείο τους στο σχήμα του συγκεκριμένου και πασίγνωστου μασονικού συμβόλου αν δεν ήταν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες και διοικούντες την εταιρία στον ίδιο χώρο που εκφράζει το μασονικό σύμβολο; Εμείς όμως γιατί να αγοράζουμε προϊόντα της Heineken και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που κατέχει η Heineken και γιατί να τους δίνουμε υλικά να τα παράγουν σε μασονικούς χώρους; Τώρα βλέπετε ότι στην πλήρη και απόλυτη κυριολεξία είναι προϊόντα που παράχθηκαν από την Μασονία, σε μασονικότατο κτίριο ζυθοποιίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου