Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ellinika Hoaxes: «Δολοφόνοι» της ελεύθερης έκφρασης, μαριονέτες της Νέας Τάξης… (vids)

Απέχθεια προκαλούν οι απατεώνες συντάκτες στα ellinika hoaxes που ενεργούν σαν μαριονέτες της Νέας Τάξης που θέλει να μας επιβάλει την θεωρεία ότι οι έγκυρες ειδήσεις είναι μόνο… τα επίσημα δελτία τύπου!

  • Γράφει ο Ντίνος Κούλης

    Γράφει ο Ντίνος Κούλης

«Δολοφόνοι» της ελεύθερης έκφρασης και δημοσιογραφίας, παλεύουν με κάθε τρόπο να «μαυρίσουν» όσα εκθέτουν τα αφεντικά τους και το κάνουν με τρόπο ιδιαίτερα προκλητικό, χαρακτηρίζοντας σαν «fake news» ακόμα και δημόσιες τοποθετήσεις, δηλώσεις και απόψεις ανθρώπων με αναγνωρισμένη πορεία στους τομείς για τους οποίους ομιλούν, μόνο και μόνο επειδή αυτά που λένε δεν ταιριάζουν με τις ανακοινώσεις των επίσημων φορέων, όπως π.χ. ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που πλέον χρηματοδοτείται κυρίως από το ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς, μετά την απόφαση του Τραμπ να κόψει τα λεφτά που του έδιναν οι ΗΠΑ.
Ο στόχος τους είναι κυρίως τα ΜΜΕ που ανήκουν σε ελεύθερες φωνές, έτσι ώστε να τα εξαφανίσουν! Να υπάρχουν μόνο οι «Μένουμε Σπίτι» και οι «Μένουμε Ασφαλείς» που μοιράζονται τα εκατομμύρια για να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τα δελτία τύπου και τις επίσημες ανακοινώσεις της κάθε κυβέρνησης και του κάθε ΠΟΥ λέγοντας από πάνω ότι κάνουν και δημοσιογραφία. Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; ΚΑΝΕΝΑΣ! Απλά εκπληρώνουν τις επιταγές των εντολέων τους, που δεν είναι άλλοι από όλους αυτούς τους καρχαρίες που δεν μπήκαν έτσι ξαφνικά στη ζωή μας, αλλά που εδώ και χρόνια επεξεργάζονται το σχέδιο για την πλήρη υποταγή και υποδούλωσή μας και πλέον το έχουν θέσει σε εφαρμογή…
Μην τυχόν και πεις ή, γράψεις κάτι που θίγει τον Τζορτζ Σόρος, τον Μπιλ Γκέιτς, τον ΠΟΥ, την κυβέρνηση, μην τυχόν και δημοσιεύσεις δηλώσεις ενός άλλου επιστήμονα που να «γκρεμίζει» την ιστορία τους για τους ιούς, τα εμβόλια, το επίπεδο της επιδημικής κρίσης, αμέσως θα βγουν να το διαψεύσουν τα ellinika hoaxes.
Σαν μια ασπίδα προστασίας τους, σαν το ίδιο εμβόλιο που στόχο έχει τελικά να σκοτώσει και όχι να θεραπεύσει την ελεύθερη δημοσιογραφία, όπως την μάθαμε και την εξασκούμε για πάνω από 20 χρόνια τώρα, τουλάχιστον όσοι γράφουμε στην Αθλητική Φλόγα.
Για να ξέρει ο κόσμος, λοιπόν, τα ellinika hoaxes δεν έχουν καμία νομιμοποίηση για να κάνουν αυτό που κάνουν στο ελληνικό δίκαιο και εν τέλει θα βρεθούν να χρωστάνε εκατομμύρια σε αποζημιώσεις και στο τέλος θα κλείσουν. Η συμμετοχή του Μόσιαλου ως συμβούλου δείχνει ξεκάθαρα την κυβερνητική τους εξάρτηση και το μόνο που τους σώζει μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν την κάλυψη της κυβέρνησης, που έφτασε να κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και ανώτατη δικαστικό…
Κλείνοντας, θα τους πω μαλάκες, θα τους πω ξεφτίλες, θα τους πω άσχετους με το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, εργαλεία της εξουσίας, ξανά απατεώνες και μαριονέτες στο κουκλοθέατρο των καρχαριών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να χειραγωγήσουν, να κοροϊδέψουν και να εδραιώσουν την προπαγάνδα τους.
Θα τους πω επίσης και ΚΟΤΕΣ, που θα ανεχτούν όλες τις βρισιές και τα καντήλια του κόσμου γιατί τους αρκεί να κρύβονται πίσω από αυτή την κάλυψη που τους παρέχεται από την κυβέρνηση, αν όχι και από τη δικαιοσύνη, να λαμβάνουν την πλούσια αμοιβή τους και να εκτελούν το… έργο τους, σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνουν. Πολύ χειρότεροι από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που εξυπηρετούν τα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Αποτελεί τιμή για εμάς να διαψεύδουν θέματα της Φλόγας τα «μουνιά της λάσπης». Κάθε «διάψευση» που μας κάνουν στο facebook, ένα ακόμα παράσημο για την αμεροληψία μας και το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό μας έργο. ΟΛΑ, άλλωστε, είναι Hoaxes-μαϊμούδες, αλήθειες που θίγουν τα αφεντικά τους. Για να μασάς και… να τους φτύνεις!
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προπαγάνδας που διενεργούν εις βάρος της ελεύθερης ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών, δείτε μερικά από τα θέματα της Φλόγας που έβγαλαν hoax στο facebook:
Άποψη αναγνωρισμένου επιστήμονα:
Άποψη πρώην Ρώσου στρατιωτικού:
Δημόσια δήλωση πολιτικού (Βενιζέλου):
Ερώτηση! Βγάζουν hoax ακόμα και τις ερωτήσεις που κάνουμε για άρθρα ξένων δημοσιογράφων:
Το θέμα που τους θίγει φυσικά, που είναι αναδημοσίευση από άλλο σάιτ:
Τη ΝΟΜΙΚΗ άποψη του δικηγόρου Μπαμπάνη για τα πρόστιμα:
Τις καταγγελίες της Μάικοβτς:
Ας διαψεύσουν κι αυτά τα βίντεο οι απατεώνες να γουστάρουμε, να μην κάνουν μισές δουλειές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου