Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝ*ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

Η πλειοψηφία των κρατών πέρασαν πρόσφατα, (κάτω από την μύτη των λαών τους) ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που θα φυλακίζει όποιον αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!
2) Υπάρχει ένα τεράστιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ το οποίο βασίζεται στα εξής θεμελιώδη ζητήματα:
– Τα εμβόλια περιέχουν υπερ-τοξικές ουσίες και ημι-ζωντανά παθογόνα μικρόβια τα οποία τεκμηριωμένα με αμέτρητες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες (διαθέσιμες στο διαδίκτυο), ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για σοβαρές βλάβες της υγείας του εμβολιαζόμενου ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των: θανάτου, σειράς βαρέων αυτοάνοσων νοσημάτων, διαφόρων μορφών καρκίνου, αυτισμού και άλλων σοβαρών ή / και μόνιμων βλαβών υγείας.
– ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δέχεται να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ των παραπάνω ΚΙΝΔΥΝΩΝ του μαζικού εμβολισμού: ΟΥΤΕ οι παρασκευάστριες εταιρίες, ΟΥΤΕ οι γιατροί που τα εκτελούν, ΟΥΤΕ οι Κυβερνήσεις με τους ποινικούς νόμους υπ
οχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού… ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
– Οι παραπάνω κίνδυνοι ΘΑΝΑΤΟΥ ή σοβαρών / μόνιμων ΒΛΑΒΩΝ της υγείας, περιγράφονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα φυλλάδια οδηγιών ΟΛΩΝ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!
– Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ των ΛΑΩΝ (υπέρτατος νόμος του κάθε Κράτους), περιείχαν μέχρι πρόσφατα, θεμελιώδεις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ προστασίας των ατόμων (Ατομικά Δικαιώματα) που προστάτευαν τον πληθυσμό από την αυθαίρετη ΒΙΑ του υποχρεωτικού – ποινικού εμβολιασμού με επικίνδυνες ουσίες, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ατόμου!!!
– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των κρατών ψήφισαν (στα κρυφά) νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (πάντα, χωρίς καμμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!), ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα στην πράξη, με “νομικισμούς” τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ!!! (Υπέρτατους Νόμους).
– ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ενός εμβολίου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες “ουσίες” παρασκευασμένες σε μη ελεγχόμενα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που ΔΕΝ είναι ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ!!! (η WADA το ξέρει καλά!)
3) 7.700.000.000 άνθρωποι Χ 50$ το εμβόλιο = 385.000.000.000$ (385 δις).
Επί μια δεκαετία, για ένα μόνο (πιθανότατα περισσότερα) ετήσιο εμβόλιο = περ. 4.000.000.000.000$ (ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $$$)
_________________________________
Τώρα το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ποιοι και γιατί σε ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΑΝ στο σπίτι με την απειλή ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, καταπατώντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ τα πιο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ, κατακτημένα με ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ…. ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;;;
Και τώρα που το ξέρεις, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;…
Θα συνεχίσεις να εφαρμόζεις το Χωρίς Προηγούμενο, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ… #μένουμεσπίτι ;;; Τα χειρότερα από Σεπτέμβριο!
Η θα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αυτό το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, με το ΘΑΡΡΟΣ της ΓΝΩΜΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, για να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙΣ και να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ τον Εαυτό σου και τον κύκλο σου για ΑΥΤΑ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ;…
Αν είσαι ανάμεσα στους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με κριτική ικανότητα, ελευθερία σκέψης, συνειδητότητα ύπαρξης, αντίληψη του “παιχνιδιού” που σου παίζουν και του ΜΑΥΡΟΥ Μέλλοντος που σου προετοιμάζουν για σένα και την οικογένεια σου…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ (τουλάχιστον για προβληματισμό) σε ΟΛΑ τα προφίλ των φίλων σου, ως ελάχιστο ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι στις αγέννητες γενιές και στο μέλλον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου