Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Τα όντα των άστρων είναι εδώ. Η ώρα έφτασε. Η πύλη είναι έτοιμη να ανοίξει.

Τα όντα των άστρων εισάκουσαν την έκκληση που έγινε από τη Γη ,μέσα από ένα συμβούλιο που επιβλέπει αυτόν τον πλανήτη.
Είναι εδώ για να σταματήσουν οι κατώτερες συνειδήσεις να καταστρέφουν τον εαυτό τους και όλη τους το είναι, αλλά και όλους εμάς τους υπόλοιπους και την την ίδια την Δημιουργία.
Όπως μας λέει ο Teri Wade στο In5D.com, αυτή η κατώτερη συνείδηση ​​δημιουργήθηκε από την απληστία, τη λαγνεία, τη δύναμη και την εξουσία. Πολλά μαθήματα θα έχουν δοθεί. Τώρα, φτάνουμε στο τέλος αυτής της διάστασης της συνείδησης που βρισκόμαστε.
Η Γη δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι είναι. Είναι μια δομή σαν καθρέφτης της εικόνας της συνειδητότητάς μας. Θυμηθείτε, πως όταν γεννήθηκε η ανθρώπινη φυλή, σκοπός ήταν να αναπτυχθούμε και να ζήσουμε ως πολύ υψηλά δονητικά όντα με ικανότητες πέρα ​​από αυτήν τη διάσταση της συνείδησης.
Όταν η συνείδηση ​​της Γης έπεσε σε δόνηση μεταμορφώθηκε σε έναν καθρέφτη του εαυτού μας, την τρέχουσα πραγματικότητα μας… το Matrix.
Εκείνοι που δημιούργησαν την “πτώση” μαθαίνουν τώρα, ότι οι πολύ σημαντικοί καθολικοί νόμοι δεν μπορούν να σπάσουν. Παράλληλα, εμείς, ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρούνται τα πάντα σε ισορροπία. Η Φύση θα διορθώνεται πάντα, η Φύση πάντα θα ισορροπεί και η Φύση πάντα θα κερδίζει.
Όλα είναι σε κύκλους, κάθε κύκλος έχει αρχή και τέλος και η ανθρωπότητα ανακαλύπτει ότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός κύριου κύκλου. Ανακαλύπτουμε επίσης ότι κάναμε τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.
Αυτή η κατώτερη συνείδηση ​​έπρεπε να καθαριστεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτή είναι η αποστολή των παιδιών από τα άστρα. Είναι εδώ για να φέρουν τα πάνω κάτω. Έχουν μια συγκεκριμένη αποστολή και όλος ο σχεδιασμός ενεργοποιείται ανά κύματα.
Οι προφητείες που γράφτηκαν για όντα που επιστρέφουν τα οποία προσφέρθηκαν εθελοντικά να βουτήξουν στην εποχή μας, φαίνεται να επαληθεύονται.

Τα όντα των άστρων είναι ο αγωγός ανάμεσα σε αυτό το βαρύ γήινο σκάφος προς τις υψηλότερες σφαίρες. Η μηχανή μετενσάρκωσης έχει καταστραφεί, πλέον και, πολλά από τα όντα αυτά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα επιστρέψουν. Έτσι πρέπει να το κάνουν σωστά. Βρισκόμαστε να παρακολουθούμε αυτή την κατάρρευση του Μάτριξ.
Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο τέλος του κύκλου ελέγχου και ενημερώνεται για τους ψυχοπαθείς που εξυπηρετούν τον εαυτό τους και μόνο. Είναι πλέον πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν και, ως εκ τούτου, η τρέχουσα κατάσταση είναι χαοτική.
Τα όντα των άστρων ζουν σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν είναι από αυτόν και έχουν ένα βαρύ φορτίο για να φέρουν σε πέρας.
Όσο κι αν προσπαθούν οι υπονομευτές, οι κώδικες ανοίγουν για να ενεργοποιήσουν το DNA μας που θα αφυπνίσει τον πληθυσμό και την πρόοδο της ανθρωπότητας.
Όλοι οι “παίκτες” είναι εδώ και η Πύλη που θα μας βγάλει από το Μάτριξ, είναι έτοιμη να ανοίξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου